Fremragende service! Jeg bestilte nogle smådele i torsdags og allerede fredag ankom de med GLS. Efterfølgende opdagede jeg at jeg ikke kunne finde nogle små magneter, der skulle være med og ringede de... Mehr ansehen
Jeg modtog mine bestillinger to dage efter jeg bestilte. Det er i sig selv meget hurtig ekspedition, men ydermere sendte jeg to ordrer, da jeg glemte nogle småting. Og I har været så flinke at send... Mehr ansehen
Endnu en handel hos modelskibet, endnu en hurtig og effektiv respons fra modelskibet. Jeg er en meget tilfreds kunde hos modelskibet👍👍👍👍👍 Ps: Jeg bygger kampvognsmodeller i skala 1:35, jeg sti... Mehr ansehen
Min oplevelse ved handle Modelskibet.dk har været rigtig god, har fået en rigtig god support, så jeg kunne løse mit problem. Angående forsendelse, kom den bestilte vare meget hurtig. Som modelbygger k... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Modelskibet.dk er specialisten i modelskibe - radiostyrede modeller, standmodeller og plastikmodeller.
Hvedemarken 1, 3650, Ølstykke, Dänemark
- 20985867
- info@modelskibet.dk
- www.modelskibet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Stort udvalg, hurtig levering.
Sendes med gls så du slipper for PostNord.
Meget fint sted at handle
Meget fint sted at handle alt hvad jeg bestilte levede op til forventninger Super hurtig levering👍
Hurtig og fin betjening.
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering, løbende info vedr. forsendelse. Ingen problemer der!
Super handel
ikke til at sætte en finger på 1ste…
ikke til at sætte en finger på 1ste klasses service helt igennem
Super forretning masser af support
Superservice
Superservice, og dejligt at snakke med nogen der bare ved alt om de produkter der findes i butikken.
en super dejlig butik at handle i
en super dejlig butik at handle i. kan kun anbefales.
Fin butik og god levering.
God butik med fint indhold. Glimrende leverings- forsendelses forhold.
Perfekt!!!
Super hurtig levering og varerne er bare i orden! Mange tak for den hurtige ekspedition - det er altid rart at få sine varer hurtigt, når det kribler i fingrene for at komme i gang med næste projekt :-) Jeg kommer helt sikkert igen!
Hurtig betjening og levering.
Leveringstider på bestillingen trak ud …
Leveringstider på bestillingen trak ud fra ca2 uger til 5 uger og der manglede en løbende status på ændringer i leveringstiden. Det må Modelskibet kunne gøre bedre.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - lidt ærgerligt, at varer i restordre ikke fremgik af indkøbsportalen.
Super god hjælp
Super god hjælp. Stille og rolig. Giver sig god tid til vær kunne. Meeen beliggenhed? Ha ha
gode priser hurtig levering
Stort udvalg af hobby-ting.
Stort udvalg af hobby-ting.
Fik hvad jeg bestilte,godt pakket og fremme til tiden
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering. Dog blev pakken leveret til en anden GLS shop end jeg havde valgt ved ordren. Men alt i alt - rigtig fint udvalg og service.