Fremragende service! Jeg bestilte nogle smådele i torsdags og allerede fredag ankom de med GLS. Efterfølgende opdagede jeg at jeg ikke kunne finde nogle små magneter, der skulle være med og ringede de... Mehr ansehen
Jeg modtog mine bestillinger to dage efter jeg bestilte. Det er i sig selv meget hurtig ekspedition, men ydermere sendte jeg to ordrer, da jeg glemte nogle småting. Og I har været så flinke at send... Mehr ansehen
Endnu en handel hos modelskibet, endnu en hurtig og effektiv respons fra modelskibet. Jeg er en meget tilfreds kunde hos modelskibet👍👍👍👍👍 Ps: Jeg bygger kampvognsmodeller i skala 1:35, jeg sti... Mehr ansehen
Min oplevelse ved handle Modelskibet.dk har været rigtig god, har fået en rigtig god support, så jeg kunne løse mit problem. Angående forsendelse, kom den bestilte vare meget hurtig. Som modelbygger k... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Modelskibet.dk er specialisten i modelskibe - radiostyrede modeller, standmodeller og plastikmodeller.
Hvedemarken 1, 3650, Ølstykke, Dänemark
- 20985867
- info@modelskibet.dk
- www.modelskibet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtigt.
Modelskibet Michael har en fantastisk…
Modelskibet Michael har en fantastisk sørvis
Vil anbefalede alle modelbygger i 1:87
At bruge modelskibet da michael kan trylle
Mange ting
Mvh den store
Albatrossen,s Bådebyggeri
God og hurtig ekspedition😊
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside. Hurtig service.
Hvad mere kan man ønske sig?
Hurtig levering👍👍
Hurtig levering.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, og prompte!
Super hurtig levering!
Super hurtig levering, det er bare i orden! ;)
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtig handel
Jeg bestilte en søndag og tirsdag havde jeg sagerne hjemme. Meget flot.
Varene var ikke på lager
Varene var ikke på lager selvom de var opgivet til det, så levering tog næsten 3 uger. Da varene kom manglede der alligevel noget.
kom hurtigt alt var ok
hurtig levering og go' kvalitet
super service
God og hurtig ekspedition
God og hurtig ekspedition, men en noget dyr forsendelse for så få gram vare
Godt og hurtig service
Super service hurtig afsendelse meget…
Super service hurtig afsendelse meget tilfreds
Meget hurtig levering.
Et godt og reelt firma.
Fungerer fint.
Fungerer fint.
Men man kunne godt lige kigge lidt på forsendelses udgiften, jeg bestilte blade til høvl, som nemt kunne være sendt i kuvert istedet for GLS.
Men eller ok