Lige så snart du træder ind af døren blir du mødt af den smukkeste og dejligste servitrice (Kathrine) med et kæmpe dejligt varmt smil Massere af plads også til børn Servicen er helt i top og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en virkelig skøn oplevelse hos MIVI’s Café & Spisested i Ringe. Maden var lækker, velsmagende, flot anrettet og lavet med tydelig omhu. Servicen var helt i top. En særlig ros til Katrin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi besluttede os for at prøve Mivi igen, da alle fortjener mere end en enkelt chance. Dagens oplevelse var meget anderledes og vi havde både bestilt og fået maden på den samme tid, som det tog os... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tjener Cathrine,er den mest perfekte tjener, vi længe har mødt. Hun gjorde en stille middag til fest på en helt utrolig skøn måde. Mændene var helt vilde med hende for der kunne laves aftale om at hun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Direkte fra Ringe bys torv kan du træde ind hos MIVI’s og nyde en afslappet pause. Her kan du bestille alt fra lækre sandwiches, håndmadder og salater fra vores salatbar til dagens ret, børnemenuer eller måske bare en god kop kaffe med kage eller lidt chokolade. Alt serveres i hyggelige lokaler af vores venlige personale, der altid står klar med et smil. Mad til alle livets begivenheder. Hos MIVI’s café & spisested hjælper vi med alt fra fest og reception til mindesammenkomst. Du kan bestille mad ud af huset – leveret til døren eller klar til afhentning. Eller du kan vælge at holde arrangementet i vores hyggelige lokaler i hjertet af Ringe, hvor vi selvfølgelig også står for maden. Altid med friske råvarer, omsorg og et smil 🌸
Torvet 1, 5750, Ringe, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Vi havde købt efterårspas og havde bestilt nuggets med pomfritter og nachos.
Maden kom 1 min. Efter bestillingen.
Ikke engang drikkevarer nåede vi at bestille.
Pomfritterne var kolde og så tørre at jeg tror de havde stået mindst en time.
Osten på nachos var kold og sej. Også dette tror jeg var en tallerken der havde stået længe.
Så jeg var glad for at vi ikke havde betalt mere for så tør, kedelig og kold mad.
Vi har ikke behov for at komme igen!
Men personalet var rigtige søde. Derfor de 2 stjerner.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Mivi's er uden tvivl et besøg værd! Et virkelig hyggeligt sted, med smilende og meget venlig betjening. Alt var helt perfekt og maden var super dejlig!

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Dejlig god service fra tjener og vi nød virkelig den gode mad

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Mega lækker mad og god service

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Fedt med fantastisk service af Cecilie og Katrine god mad og gode bajsere

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Opdatering - korrekt vi har været i dialog og fandt en god løsning.
Tilfreds med Mivi reagerede og vi fandt en løsning.
Desværre en skuffende oplevelse – vi kommer ikke igen
Vi besøgte MIVI lørdag den 11. oktober, 6 voksne og 2 børn, for at fejre fødselsdag. Det var vores tredje besøg – de to første var okay, med mindre fejl, som vi valgte at se igennem fingre med. Vi støtter gerne lokale steder, når det er muligt.
Denne gang var dog markant anderledes, og niveauet var desværre langt under det acceptable. Det, kombineret med en manglende vilje til at tage ansvar, gør at vi ikke vender tilbage.
Vi bestilte 6 hovedretter og 2 børnemenuer. 3 af os valgte oksemørbrad. Da maden kom, var kødet af en konsistens, der mindede mere om lever end mørbrad. To af portionerne var så gennemstegte, at kødet smuldrede – de blev sendt retur. De øvrige begyndte at spise, mens de nye portioner først kom 30 minutter senere. Samme type kød, blot mindre skamstegt.
Tjeneren udtrykte selv utilfredshed med kødkvaliteten og nævnte, at de ville tage det op med leverandøren. Men det kød var aldrig oksemørbrad.
Selskabet var heldigvis godt, men aftenen blev alligevel ødelagt. Det tog over 2 timer at få serveret 6 hovedretter og 2 børnemenuer. En næsten rå børneburger, et koldt stjerneskud, tre gange udskiftning af bestik for at få steakbestik, og tre mislykkede oksemørbrad. Hertil kom en ærlig indrømmelse fra personalet om, at kødet var af ringe kvalitet.
På trods af alle disse fejl blev der kun tilbudt en "rabat" i form af en flaske rødvin, som næppe har en værdi af 300 kr.
Vi betalte 2500 kr for et måltid, der på alle måder burde have været bedre – og som i stedet blev en lang række skuffelser.
Jeg var ikke til stede ved afregningen, da de to 8-årige drenge var trætte, men jeg valgte efterfølgende at sende en mail med min oplevelse. Ikke for at skrive en offentlig anmeldelse, men i håb om en dialog. Den har man dog ikke ønsket at svare på – og derfor kommer denne anmeldelse nu.
At tage fuld pris for en oplevelse, man selv erkender er under standard, og samtidig undlade at tage ansvar for fejlene – det betyder, at I har mistet 8 lokale gæster.
Det var ganske enkelt ikke godt nok.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Vi har lige været og spise hos jer og det har været en rigtig god oplevelse og rigtig god betjening smilende og høflig personale

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Nu har vi fået nok – det var sidste gang
Vi har været på restauranten flere gange, men desværre er det samme mønster, der gentager sig – og nu har vi fået nok.
I lørdags ventede vi igen alt for længe på maden, mens tjenerne løb forvirrede rundt og tydeligvis havde alt for travlt. Stemningen bar præg af kaos, og det gik ud over både betjening og oplevelse.
Maden er simpelthen ikke pengene værd – 225 kr. for en burger, som ikke skiller sig ud på nogen måde, er for meget. Den frie salatbar var næsten tom og blev ikke fyldt op i løbet af aftenen.
Vi har givet stedet flere chancer, men det bliver desværre ikke til flere. Øv.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Er dejligt behageligt og varmt sted for man får en virkelig fantastisk oplevelse så de varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Har været på Mi Vi’s mange gange.
Maden er god og til fornuftig pris.
Rigtig god service, er SÅ glad for, at de er her i Ringe!

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Hej jeg var inde og spise på jeres restuant i Ringe.
Maden var lækker og mega god og sjov service
Og tak for personalet som kunne lave lidt sjov med børene. 😉
Vh Milas

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Holdt min 30 års fødselsdag med spisning hos Mivi. Torsdag så ikke mange gæster - vi fik fantastisk god service og virkelig meget lækker mad for pengene. Helt sikkert ikke sidste gang, vi spiser der 🤗

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Hurtig og venlig betjening.
Falaffel salat ikke særlig god. Falaflerne var meget meget tørre, det var jo egentlig dem som skulle bære retten.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Min kæreste og jeg var taget på Mivi’s i Ringe, og i starten var der super god service og tjenerne var meget flinke og tålmodige. Vi fik vores mad relativt hurtigt, og det smagte super godt. Da vi havde spist op var der meget mangel på service, det føltes lidt som om man blev ignoreret, og vi prøvede op til flere gange at komme i kontakt med dem uden held. Vi ville bestille noget dessert efter vores mad, og da vi så endelig kom i kontakt med personalet, havde køkkenet pludselig lukket? Så alt i alt en god oplevelse men der var meget mangel på service.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Maden var dyrere ved betaling end der stod på menukortet.
Jeg påpegede det. "Prisen er steget!" - Jamen så ret dog kortet? Man kan da ikke bare forlange en højere pris ... Og 70 kroner for en fadøl - så er den da også betalt. 199 kr. for en burger - på kortet altså. Den er nok dyrere når man kommer op til kassen ;)
En pariserbøf er noget nær den mest traditionelle danske ret en restaurant kan servere - men hvad lavede kogt kartoffel, gulerod og karse på jeres version, snittet til atomer og drysset ud over hele serveringen? Salt og peber skulle man også selv spørge efter.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Jeg hentede smørrebrød 8/4. Tirsdagssmørrebrød tom 25kr stykket .
Brødet var tørt , pynten var slatten og kedelig , pålæggen var tør, er sikker på det var fra dagen før! Ringede og klagede og fik , at vide de smøre frisk hver dag 😞har intet hørt fra dem , selvom de lovede , at kontakte mig😞derfor den anmeldelse

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Jeg var på mivi og bestilte tortillas med oksekød der gik 50 min før vi fik maden, og der var ikke så mange andre gæster.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Fuldt hus i stjerner, fantastisk god mad og sød betjning
Kan varmt anbefale dette spisested, mega hyggelige lokaler

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Jeg har besøgt jer tre gange siden åbning. Alle tre gange med stor succes. Glæder mig allerede til næste gang.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Dagens oplevelse var meget anderledes og vi havde både bestilt og fået maden på den samme tid, som det tog os at få lov at bestille sidst.
Maden var okay, men på ingen måde ekstraordinær.
Det eneste som trækker en smule ned var deres tilberedning af pariserbøf. Blev spurgt hvordan jeg ønskede den og svarede så medium. Den jeg fik serveret var næsten rå.
Min kompagnon fik biksemad og var meget fornøjet.

Antwort von MIVI's café & spisested for alle
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.