Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kvalitet! Købte en pakke med to Topsytail som er helt ubrugelige pga den dårlige plastic kvalitet. Slatne, tynde og bøjer når man kører dem gennem håret. Direkte til plastic-genbrug. Posen m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte 2 mundbind og de er bare super. Kom hurtigt og blev leveret super fint pakket ind - en ren fornøjelse at modtage min pakke. Udover de 2 masker jeg bestilte var de så søde at vedlægge et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købe både suttesnore til min datter og hårbøjler til mig. Super tilfreds, og hurtig levering. Har allerede fået flere komplimenter. Vi var desværre lidt uheldige med den ene suttesnor, men det blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin hjemmeside og overskuelig 👍 Lynhurtig pakning af mine varer og til hurtig afhentning i pakke shop. Varerne er såååå fint pakket ind og der medfulgte en fin personlig hilsen og lidt godte... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

By Stær er et farvestrålende multiunivers med alt, hvad hjertet begærer indenfor accessories, mode og interiør. Vi hylder farver og print og skaber et bredt sortiment af produkter til kvinder, børn og hjemmet. Vores tøj produceres af genbrugte sarier eller dead stock fra Indien. På den måde udnytter vi stof, som ellers ville gå til spilde. By Stær er grundlagt af Camilla Stær, der i den spæde opstart håndsyede sløjfer til børn. Iværksætteri har altid været en del af Camillas DNA, og hun driver i dag By Stær som et trendbaseret brand.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Hurtigt og problemfrit

Hurtigt og problemfrit

26. März 2026

Kære Dorthe,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for, at du havde en hurtig og problemfri oplevelse ved at handle hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Temu hårspænder de sælger til 150kr…

Temu hårspænder de sælger til 150kr stk. kan købes præcis de samme på Temu til maks 20kr.

Har sendt det hele retur.

26. Februar 2026

Kære Sophie,

Vi er ikke bekendt med hvilke hårklemmer der sælges på Temu og vi kan derfor ikke kommentere på de produkter, som du henviser til.

Hos By Stær er vores hårklemmer håndlavede og produceret gennem en leverandør, som vi har samarbejdet med i mere end 10 år. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, hvor vi har stort fokus på kvalitet, finish og holdbarhed. Derfor står vi inde for kvaliteten af vores produkter.

Vi har fuld forståelse for at produkt og pris kan opleves forskelligt og vi respekterer naturligvis at du har valgt at returnere din ordre.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på mail kontakt@bowsbystaer.dk eller tlf. +45 71 74 51 51.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fordi der altid blive gjort noget ud af…

Fordi der altid blive gjort noget ud af ens køb 👌. Og smukke armbånd fra Nepal🤩

26. Januar 2026

Kære Sisse,
Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at du tog dig tid til at skrive den. Vi er så glade for, at du oplever at der bliver gjort noget ud af dit køb, når du handler hos By Stær og at du synes at vores nepal armbånd er smukke💘

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og hurtig service

God og hurtig service.
Jeg købte flade spænder, men de mindste er alligevel også for store og tunge til fint hår.

28. Dezember 2025

Kære Helle,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og dejligt at du havde lyst til at dele din oplevelse med os. Vi har et stort udvalg af hårklemmer, så kontakt os endelig på mail eller tlf. hvis du skulle have brug for hjælp til, at udvælge nogen hårklemmer der kan passe i dit hår.

110 kr for at bytte et par sutsko

Jeg modtog et par sutsko i gave, som desværre var i den forkerte størrelse. Dette var jeg ærgerlig over, da jeg synes, de var rigtig fine. Der er blevet betalt 29 kr. for levering, da skoene blev bestilt, og da jeg ønskede at bytte dem, blev jeg oplyst om, at jeg skulle returnere dem og derefter bestille en ny størrelse. Dette betød, at jeg skulle jeg betale 49 kr. for et returlabel, og såfremt jeg ønsker at bestille skoene i en ny størrelse, skal jeg så betale 29 kr. igen. Det betyder altså, at der sammmenlagt bliver brugt 110 kr. på fragt frem og tilbage for at modtage en ny størrelse. Jeg ringede ind og spurgte, om dette kunne være rigtigt og fik en uhøflig medarbejder i røret. Jeg ville meget gerne have sutskoene i en anden størrelse, men jeg kommer simpelthen ikke til at bestille dem igen, da jeg synes, dette er meget dårlig service.

15. Januar 2026

Kære Isabella.

Det er beklageligt, at du oplever at få en uhøflig medarbejder i røret. Vi gør os nemlig meget umage vores kundeservice.
Som vores handelsbetingelser foreskriver, tilbyder vi ikke gratis ombytning. Det kan vores webshop ikke bære økonomisk og det er selvfølgelig ærgerligt, at du oplever det som dårlig service.
Det er korrekt, som du har fået fortalt, at du skal sende varen retur og derefter placerer en ny ordre.
Som medlem af e-mærket, tilbagebetaler vi fragten på den returnerede ordre, såfremt man returnerer den komplette ordre.

Vi har ledt efter din ordre, men da vi kun har dit fornavn at gå ud fra, kan vi ikke finde dig i vores system.
Vi vil naturligvis gerne tjekke op på, om du har fået alle de penge retur, som du er berettiget til.
Derfor er du velkommen til at kontakte os på kontakt@bowsbystaer.dk, så vi kan tjekke din returnering igennem.

De bedste hilsner
Team By Stær

Smukke ting

Smukke ting. Lyn hurtig levering, også mellem jul og nytår.

29. Dezember 2025

Kære Tanja,
Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Skønt at du synes at det er smukke ting vi har og at der hurtig levering mellem jul og nytår!

Kh Team By Stær

Jeg kan ikke anbefaler By Stær

Jeg kan ikke anbefaler By Stær.
Produktet dykket aldrig op after jeg betalte for det og blev refunderet kun 34% af pengene 😡 Ikke godt nok!

12. Dezember 2025

Kære Maureen,

Som vi snakkede om i telefonen, så er By Stærs handelsbetingelser således, at man afregnes 49 kr. for en uafhentet pakke i pakkeshoppen. Dette beløb er vores direkte udgift til GLS, når en pakke sendes uafhentet retur til os.

Beløb fratrækkes varens værdi, hvilket er derfor, at du har fået mindre refunderet, end du oprindelig betalte for din ordre.
Desværre har du oplyst forkert telefonnummer, da du placerer din ordre, og derfor har det ikke været muligt for GLS at kontakte dig via telefonen.

GLS har dog sendt dig en mail omkring afhentning af din ordre.

Det er beklageligt, at du ud fra dit synspunkt mener, at By Stær ikke er et anbefalingsværdigt sted at shoppe.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Kh
Team By Stær

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det virkede

Det virkede, som det skulle.

24. November 2025

Kære Birgit,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at det virkede, som det skulle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er sikkert at bruge og levering i nærheden af, hvor jeg bor

24. November 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for at dele din positive oplevelse med os!

Top service

Det flotteste hårspænde blev leveret kun én dag efter bestillingen var lagt.
Det var pakket smukt ind med en håndskrevet hilsen.
Sådan service betyder meget. Tak til By Stær.

22. November 2025

Antwort von By Stær

Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak for det! Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med både leveringstiden og indpakningen af din ordre. Tak for at dele din oplevelse med os!

God kvalitet produkter

Nem at handle og lækkre produkter

14. November 2025

Kære Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt, at du er tilfreds med kvaliteten af produkterne.

virkelig flot produkt

Super hurtig levering og virkelig flot produkt, jeg er mega tilfreds.

28. Oktober 2025

Kære Bente

TAK for at dele din positive oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både leveringstiden og produkt!

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering. Købte et hårspænde, som jeg er meget glad for.

29. September 2025

Kære Rikke

Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med leveringstiden og dit nye hårspænde! Tusind tak for at dele din oplevelse med os!

Kan helt klart anbefales

Hurtig levering, kan anbefales. Jeg købte en hårspænde til min veninde og den var mega flot.

25. September 2025

Kære Anne

Tusind tak for at dele din positive oplevelse med os. Hvor er vi glade for, at du har været tilfreds med både leveringstiden og produktet!

Kh. Team By Stær

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr