MisterDesign Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij vinden Mrdesign in in een aantal dingen onderscheidend goed. - Design is nooit goedkoop, maar de prijzen bij mrdesign zijn beslist scherp. - Mrdesign bleek een van de weinige bedrijven waar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke winkel met top producten en top service. Ik winkel er ondertussen al enkele jaren en heb al alles gekocht van verlichting, tapijten tot grote meubelen. Niet enkel is de levering alti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 juli jl 2 Gervasoni brass 95 lampen ontvangen. We zijn 21 juli verhuisd en hebben dat weekend 1 lamp opgehangen. Hij verblindt dusdanig, dat we ze wilden retourneren. Helaas … Mister Design houdt va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mister Design is professioneel in zijn aanpak. De winkel is prachtig met veel keuze, de mensen zijn vriendelijk en deskundig, maar de reden voor deze 5 sterren review gaat vooral naar de monteurs Jor... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Innenarchitekt
  3. Beleuchtungsgeschäft
  4. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MisterDesign heeft een groot assortiment design meubelen, design verlichting en design accessoires. Inmiddels kunt u kiezen uit meer dan 120 design merken. Labels uit binnen- en buitenland, met eersteklas design. Maar daar blijft het niet bij. Ons assortiment wordt continu aangevuld met bijzondere nieuwe merken en producten, houd onze webwinkel dus goed in de gaten of kom eens langs in een van onze winkels.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi meubel en vooral een zeer prettige…

Mooi meubel en vooral een zeer prettige helpdesk. Een prettige online shop ervaring !

2. August 2022

Beste Linda,

Leuk te horen dat u een prettige ervaring had bij MisterDesign. Wij zien u graag nog eens terug.

Top service!

Top service! Geleverde product was niet helemaal naar wens en de communicatie hierover was heel heel goed en vriendelijk. Er werd gezocht naar een passende oplossing. Zowel de bezorging, de retournering als de telefonische communicatie met de klantenservice waren top! Ik kom zeker terug bij deze webshop.

22. Juli 2022

Beste Sanne,

Hartelijk dank voor uw review. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij MisterDesign.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, 4 weken eerder afgeleverd dan vermeld. Keurig afgeleverd en gemonteerd, super!

7. Juli 2022

Beste Martin,

Wat leuk te vernemen dat u zo positief bent over de levering van uw artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering! Fijn dat alle componenten van mijn Kartell kast op voorraad waren. Heel blij mee.

6. Juli 2022

Beste Carin,

Dank voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de service van MisterDesign. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Mooi lampje gekocht van Flos

Mooi lampje gekocht van Flos, oplaadbaar en flexibel te plaatsen. Ik ben er blij mee!

28. Juni 2022

Goedemorgen,

Dank voor uw review. Leuk te vernemen dat u blij bent met uw aankoop. Wij wensen u hier nog veel plezier van.

Jansje Hölscher

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling tv meubel

Na aanleiding van onderstaand bericht heeft Tom van MisterDesign direct contact met mij gezocht. Hij toonde veel sympathie en gaf aan dat dit nooit had mogen gebeuren. Samen hebben we naar een passende oplossing gezocht. Dit hebben ze netjes en snel aangepakt!

Eerder bericht;
‘Helaas ontzettend lang moeten wachten op de levering van een TV meubel van Ruijch. Na een aantal weken na bestellen nog steeds geen bevestigingsmail van MisterDesign ontvangen waarbij het niet eens duidelijk voor ons was of de order überhaupt goed was doorgekomen. Na meerdere malen contact met MisterDesign kregen we telkens als antwoord dat er weer een aantal weken levertijd bij zouden komen..
Uiteindelijk zijn we ruim een half jaar!! verder en hebben we het tv meubel ontvangen, zonder enig verder excuus of compensatie.. Wat vooral frustrerend was is dat er op de website bij de levertijd van het product ten alle tijden 3 - 5 weken heeft gestaan.

Echter wil ik wel nog aangeven dat de mannen welke het meubel kwamen bezorgen heel netjes en attent waren!’

25. März 2022

Kartell Componibili - slechte service

Zeer slechte service. Eerst levert Mister Design een kapot product, de Kartell Componibili, een kastje van € 160, dat heb ik teruggestuurd om vervolgens hetzelfde item geplakt en wel terug te krijgen. Natuurlijk beweert Mister Design dat dit niet het geval is als je dit doorgeeft, maar de lijmresten zaten letterlijk overal op het product. Ze komen je 0 tegemoet en houden het op een 'sorry'. Ik raad aan om bij andere interieurwebshops te kopen die wél garant staan voor goede service.

Update: uiteindelijk is dit probleem na mijn slechte review opgelost. Misschien in het vervolg meteen deze coulance (cadeaubon) aanbieden, is voor beide partijen fijner. Alleen wel een beetje raar om te vragen een review te verwijderen.

3. März 2022

Geachte mevrouw Volger,
Bedankt voor uw review. We waarderen alle feedback die we krijgen van klanten, zowel positief als negatief. Dit geeft ons weer een kans om onze procedures aan te scherpen waar nodig. Uiteraard is het spijtig om te lezen dat het door u bestelde product u niet in goede staat heeft bereikt. Helaas is dit iets dat af en toe voorkomt, een risico van het verzenden van de producten via pakketdiensten. Dit risico is natuurlijk wel voor ons, en niet voor u als klant. Daarom zorgen we er altijd voor dat u een nieuw product ontvangt.
Dat u in uw review schrijft dat u hetzelfde product vervolgens (slecht) gerepareerd van ons terug hebt ontvangen, is dan ook een ernstige bewering die wij direct intern hebben uitgezocht en waarvan wij gelukkig tot de conclusie zijn gekomen dat dit niet op deze manier is voorgevallen. Het defecte artikel dat door u is teruggestuurd staat nog in het magazijn. U heeft van ons een gloednieuw artikel ontvangen. Toen ik u telefonisch sprak, gaf u aan dat u de aangetroffen lijmresten heeft kunnen verwijderen met een doek en zijn we tot de conclusie gekomen dat dit waarschijnlijk in de productie niet helemaal netjes is afgewerkt.
Dat u een product met lijmresten / viezigheid ontvangt is natuurlijk erg vervelend, en daarvoor, samen genomen met het feit dat u de moeite heeft moeten nemen om hierover met ons te moeten corresponderen, een artikel heeft moeten retourneren, en niet direct kon genieten van uw mooie product, hebben we u compensatie aangeboden in de vorm van een cadeaubon.
Als u na deze oplossing nog steeds vindt dat wij slechte service bieden zoals de titel van uw review aangeeft, dan is het natuurlijk uw goed recht om deze review te laten staan en daar zullen wij ook weer onze lering uit trekken. Het gaat er ons om dat er in de review een bewering wordt gedaan waarvan wij 100% zeker zijn dat die niet klopt, en dat hadden wij natuurlijk graag anders gezien. Zo gaan wij namelijk niet met onze producten en klanten om.
Ik zie dat u inmiddels gebruik heeft gemaakt van uw cadeaubon. Hopelijk hebben deze producten u in perfecte staat bereikt en heeft u er veel plezier van!
Mocht u verder nog met ons contact willen hebben hierover, dan staan wij hier altijd voor open.

Hartelijke groet,
Tom Schellekens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online een dressoir van Ethnicraft…

Online een dressoir van Ethnicraft besteld, waarbij wij zeer tevreden zijn over de snelheid en accuratesse van levering. Twee keurige heren die het dressoir hebben geplaatst en deurtjes hebben afgesteld. Voor herhaling vatbaar!

21. Januar 2022

vogel

bestelling is op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.het product zelf is een kado dus kan ik nog niets over zeggen.

21. Januar 2022

alleen maar lovende woorden

Mijn favoriete online winkel voor design.
Snelle levering, concurrentiële prijzen, steeds correct in mails beantwoorden, producten altijd goed verpakt, kortom: geen enkel negatieve commentaar en al talrijke dingen besteld.

27. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en klant onvriendelijk, geen communicatie bij vertraging

2 ethnicraft stoeltjes besteld, de levertijd zou 3-6 werkdagen bedragen en ze waren op voorraad, stond er op de website. Ook las ik dat bij vertraging er gecommuniceerd zou worden.

Na 6 werkdagen nog steeds geen communicatie ontvangen over de levering die ondertussen vertraagd was. Dus dan maar zelf even gebeld. Er werd verteld dat de items helemaal niet op voorraad waren bij misterdesign zelf, maar bij ethnicraft en deze had ze nét verstuurd en ze waren nét aangekomen in hun magazijn. Beetje vertraagd, was het laconieke antwoord.
Dus: de info op de website klopte niet, ze zijn niet op voorraad en de levertijd is dus niet 3-6 werkdagen.

Toen ik aangaf het vervelend vond dat er geen transparantie was over dit voorraadbeheer en de vertraging van levering werd daar verdedigend, zonder excuses op gereageerd. Er werd gemeld dat de zending diezelfde dag of uiterlijk morgen de deur zou uit gaan: “u heeft het zéker deze week nog”. Maar 3 dagen later nog steeds geen melding of update.

Weer gebeld. Kreeg weer een verdedigend antwoord dat ze zich toch echt aan haar woord heeft gehouden want de items waren wel degelijk aangemeld bij post.nl maar helaas was het daar “onwijs druk” dus daar konden ze dan niks aan doen.
Toen ik aangaf dat ik vond dat ze zich juist niet aan haar woord had gehouden en het onprettig vond dat ze zo laconiek omging met hun nalatendheid, kreeg ik een grote mond dat ik haar moest laten uitpraten. Zij was aan het woord en ze zat in haar verdedigingsbetoog. Want zij hadden toch niks verkeerd gedaan.

In het hele gesprek bleek toch vooral dat ik een lastige klant was die eigenlijk zeurde om niks. Het was mijn schuld dat het gesprek niet meer netjes verliep. Direct na het telefoongesprek kreeg ik van haar een mail met daarin een track n trace code, wat ik vreemd vond. Waarom kon dat nu ineens wel? En waarom niet 3 dagen geleden?
Maar de track n trace vertelde me dat het pakket alleen was aangemeld, dat is niet hetzelfde als verstuurd. Ik heb direct contact gehad met een medewerker van post.nl en deze kon melden dat ze het pakket nog niet eens hadden ontvangen! Er was niets verstuurd, er lag niets bij post.nl, dus dat het daar druk was, was een smoes. Ik voelde me erg aan het lijntje gehouden.
Uiteraard kwam de levering die week dus niet maar de week erop pas.

In de reviews lees ik dat dit voorval ( beloofde levertijd klopt niet en geen communicatie over vertraging) vaker gebeurt en dus niet een op zichzelf staande situatie is.
Daarnaast: toen ik de eerste keer, 1,5 jaar geleden ook een paar stoeltjes van etchnicraft bestelde gebeurde dit ook op deze manier: levertijd beloven, geen communicatie en transparantie, vertraagde levertijd met een laconieke klantenservice.

Beste misterdesign:
1. Beloof en zet geen dingen op de website die je niet waar kunt maken en die misleidend zijn.

2. Wees transparant over de levering en vertraging en communiceer en geef updates naar de klant. Het feit dat ik zelf steeds moest bellen vind ik erg amateuristisch. Geen probleem als er vertraging is, we begrijpen echt wel dat covid, de decembermaand, voorraadbeheer etc uitdagingen bieden aan een bedrijf. Maar communicatie is key en zo behoud je je betrouwbaarheid naar de klanten. Geen communicatie / updates = geen vertrouwen.

3. Train je service medewerkers beter want deze dame jaagt klanten weg met haar onkunde en zeer klant onvriendelijke benadering.

4. Maak betere afspraken met post.nl. Andere webshops waar ik besteld heb in diezelfde tijd konden wel leveren. Zo hoef je de verantwoordelijkheid niet af te schuiven op een extern bedrijf als je niet goed communiceert.

Kortom: Bij de aanschaf van hoogwaardige producten verwacht de klant hoogwaardige service. En die is er niet.

Ik koop in ieder geval nooit meer bij mister design door dit voorval.

13. Dezember 2021

Geachte mevrouw Philippo / Beste Marion,

Dank voor uw review.

Vervelend dat een en ander verkeerd gegaan blijkt te zijn met uw bestelling.

Onze oprechte excuses hiervoor.

We nemen morgen even contact met u op om het samen op te lossen.

Hartelijke groet,

R. Nielen

Leuke site!

Leuke site, mooie spullen.
En dan de levering, zo snel. Super.

17. August 2021

Beste designliefhebber,
Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met MisterDesign. Veel plezier gewenst van uw bestelling en graag tot ziens!

Aanrader

Snel! En goed verpakt.

13. August 2021

Beste Mariska,
Hartelijk bedankt voor uw review en graag tot ziens bij MisterDesign!

Prima en razendsnelle levering

Prima en razendsnelle levering. Daarbij is het een heel leuk lampje! Kan Mister Design van harte aanbevelen!

5. August 2021

Beste John,
Hartelijk bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst van uw bestelling en graag tot ziens!

Zeer tevreden!

Bestelling is zoals omschreven/de foto’s. Goed verpakt en super snelle bezorging. Zeker aan te raden!

4. August 2021

Beste designliefhebber,
Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met MisterDesign. Graag tot ziens!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr