MisterDesign Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij vinden Mrdesign in in een aantal dingen onderscheidend goed. - Design is nooit goedkoop, maar de prijzen bij mrdesign zijn beslist scherp. - Mrdesign bleek een van de weinige bedrijven waar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke winkel met top producten en top service. Ik winkel er ondertussen al enkele jaren en heb al alles gekocht van verlichting, tapijten tot grote meubelen. Niet enkel is de levering alti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mister Design is professioneel in zijn aanpak. De winkel is prachtig met veel keuze, de mensen zijn vriendelijk en deskundig, maar de reden voor deze 5 sterren review gaat vooral naar de monteurs Jor... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Innenarchitekt
  3. Beleuchtungsgeschäft
  4. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MisterDesign heeft een groot assortiment design meubelen, design verlichting en design accessoires. Inmiddels kunt u kiezen uit meer dan 120 design merken. Labels uit binnen- en buitenland, met eersteklas design. Maar daar blijft het niet bij. Ons assortiment wordt continu aangevuld met bijzondere nieuwe merken en producten, houd onze webwinkel dus goed in de gaten of kom eens langs in een van onze winkels.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prachtige hanglamp

Prachtige hanglamp , flock of light11 , gekocht inclusief remote control. De driver was volgens mijn installateur defect. Driver retour en minstens drie weken niets vernomen totdat ik zelf weer contact heb opgenomen met de winkel. Er was iets fout gegaan bij moooi . Service was niet opgepakt. Weer een week wachten op de nieuwe driver. Je mag wel kopen in de winkel maar voor service dien je uitsluitend telefonisch of per mail contact te mogen hebben . Een een zware tegenvaller deze hele gang van zaken

7. Oktober 2025

Beste Raymond,

Wat jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging die u heeft ondervonden. Wij begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker bij een aankoop als de Flock of Light 11.

Om serviceverzoeken en klachten zo efficiënt mogelijk te behandelen, werken wij met een aparte afdeling die hierin gespecialiseerd is. Zo zorgen we ervoor dat elk verzoek direct bij de juiste persoon terechtkomt.

In uw geval is het product echter in de winkel geretourneerd. Onze medewerker wilde ervoor zorgen dat u snel en goed geholpen werd en heeft daarom de artikelen -bij uitzondering- toch in ontvangst genomen. Hierdoor is er echter verwarring ontstaan, waardoor niet de juiste opvolging richting Moooi heeft kunnen plaatsvinden en bij onze klachtenafdeling niet bekend was dat hier al een klacht op liep. Dit was uiteraard bedoeld als goede service, maar door onze interne processen is het helaas misgegaan.

Dat had niet mogen gebeuren en we betreuren dat dit is voorgevallen.

Fijn dat u inmiddels goed contact heeft gehad met onze collega van Care en dat de nieuwe driver onderweg is naar u. We hopen dat u snel weer volop kunt genieten van uw lamp.

Vriendelijke groet,

Sofie - MisterDesign

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring: Leveren gebruikt produkt en hanteren niet rechtsgeldige retourvoorwaarden

Ik bestelde bij MisterDesign een hanglamp met een nieuwprijs van 500,- euro (De Marset Discoco van Christophe Mathieu). Deze lamp werd duidelijk niet in de originele doos van Marset (die mij bekend is) bij mij geleverd, maar in een eigen doos met het MisterDesign logo erop. De lamp was ook in de betreffende doos zelf slordig verpakt. De talrijke losse onderdelen zaten los tussen elkaar in de doos als in een grabbelton, wat in de originele doos van Marset zelf duidelijk heel anders en professioneler is. Ook ontbrak een beschrijving/handleiding in de doos. Tevens zaten er gebruikssporen op verschillende plekken op de lamp (krasjes). Dit was duidelijk een al gebruikte lamp die voor de nieuwprijs was verkocht.
Ik heb de lamp dan ook gelijk geretourneerd naar MisterDesign.

Helaas werd mijn aankoopbedrag vervolgens ook niet zoals wettelijk voorgeschreven "zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na retourontvangst" teruggestort.

Ik heb zowel van de geleverde gebruikte lamp als van de te late terugbetaling om opheldering gevraagd bij MisterDesign. Als reactie werd glashard ontkend dat de lamp al gebruikt zou zijn of niet nieuw zou zijn. De lamp zou volgens MisterDesign wel degelijk rechstreeks origineel/ nieuw van de leverancier naar mij verzonden zijn. Een uitleg ontbrak echter volledig hoe het dan kan dat de lamp aangetoond middels een door mij meegeleverde foto niet in de originele Marset doos maar in een doos zat met groot het MisterDesign logo erop gedrukt, en waarom de beschrijving van de lamp t.b.v. in elkaar zetten en ophangen etc ontbrak, de doos ook slordig gevuld was zoals bij de echt originele versie in de Marset doos duidelijk altijd anders is, en niet in de laatste plaats de lamp hier en daar bekrast was.

Voor wat betreft de te late terugbetaling werd gereageerd dat MisterDesign andere retourvoorwaarden op hun website heeft staan dan voorgeschreven in de wet, en ze zich aan hun eigen retourvoowaarden hadden gehouden en mijn klacht dus onterecht was. MisterDesign verkondigde hiermee dus dat zij van mening zijn dat zij de Nederlandse wet op dit punt (structureel) kunnen overtreden door zich te verschuilen achter hun eigen bedachte niet rechtsgeldige retourregels.

De zorgwekkende reactie hierboven van MisterDesign spreekt voldoende voor zichzelf en behoeft verder geen toelichting met wat voor (web)winkel we hier van doen hebben.

Ruim voordat ik deze review plaatste heb ik nogmaals inhoudelijk contact gezocht met MisterDesign over hun zorgwekkende reactie. Een vervolgens eerlijke reactie met gemeende excuses dat de lamp inderdaad toch niet origineel/ongebruikt geleverd was, en ze de wettelijk geldende retourvoorwaarden wellicht (hoe naïef ook) niet kenden en zich daar voortaan wel aan zouden houden, zou volstaan hebben en bovenal gepast geweest zijn. Echter is in plaats daarvan geheel niet meer op mijn mail gereageerd door MisterDesign, wat wederom veelzeggend voor zichzelf spreekt. Dé reden dan deze review te plaatsen.

Een reactie van MisterDesign op deze review waarin wederom de feiten worden verdraaid en genegeerd, is op basis van deze ervaringen met hen niet uitgesloten.

2. Oktober 2025

Beste Patrick,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring die u heeft gehad. Dit is niet het serviceniveau dat u van MisterDesign kan én mag verwachten.

Wij hebben de situatie inmiddels grondig onderzocht en onze bevindingen en excuses ook persoonlijk per e-mail met u gedeeld. Hierbij is gebleken dat het ging om een retourzending die in ons magazijn niet correct is verwerkt en daardoor onterecht als nieuw is geleverd. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren en we hebben dit intern besproken om herhaling te voorkomen.

Daarnaast is de terugbetaling op 29 september uitgevoerd, binnen de wettelijke termijn van 14 kalenderdagen; wel hebben we intern besloten om deze voortaan standaard eerder te verwerken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze processen verder te verbeteren.

Sofie – MisterDesign

Fantastisch!

Het bestaat! MisterDesign heeft ons vanaf de zoektocht naar design, de bestelling tot en met de levering en installatie uitmuntend geholpen. Wat een fijne beleving. We kunnen het iedereen aanraden!

9. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mister Design heeft een zeer deskundig, vriendelijk, montageteam waar wij heel blij mee waren. Vakmensen!

Mister Design is professioneel in zijn aanpak.
De winkel is prachtig met veel keuze, de mensen zijn vriendelijk en deskundig, maar de reden voor deze 5 sterren review gaat vooral naar de monteurs Jordi en Gianni, zij hebben geduldig en met heel veel inzet op een krappe plaats The Box geplaatst. Maar vooral hun vriendelijkheid, bereidheid en geduld om een stapje extra te doen om alles vlot te laten verlopen. Wij waren en zijn erg blij met hun inzet en zij verdienen hiervoor complimenten. Dank!

11. Februar 2025

Afspraak na gekomen

Ik heb mijn Ethnicraft bank op 27 Maart besteld via de site.
Op 3 April kreeg ik bericht dat het 1 a 2 weken duurde voordat hij op voorraad was.
Op 9 April kreeg ik bericht dat de chauffeurs op 11 April mijn bank op 11.15 uur kwamen bezorgen.
Op 11 April kwamen de chauffeurs exact om 11.15 uur aan om mijn bank naar binnen te sjouwen. Netjes geïnstalleerd en het plastic en papier mee genomen.
Ik ben heel blij met mijn mooie bank en ben ook blij dat ik voor MisterDesign heb gekozen. Van bestellen naar bezorgen ging het allemaal snel en perfect.

11. April 2024

Delivery delayed by 3 months

Unfortunately, the delivery of my order will take 12 weeks (!) longer than indicated when ordering. This is unacceptable given the fact that the lead time for the order was only 1-3 weeks and I was not updated by Mister Design on the delay.

18. Dezember 2023

Geachte heer Luirink, beste Idse,

Dank voor uw review. Helaas is het door u bestelde product inderdaad vertraagd vanuit de leverancier. Nogmaals onze excuses hiervoor. We begrijpen dat dit vervelend is.

U geeft aan dat u hierover niet geïnformeerd bent. Volgens onze systemen is er wel communicatie verzonden naar u maar wellicht dat de boodschap u niet bereikt heeft.

We hopen dat uw bestelling alsnog spoedig bij u wordt geleverd en dat het product naar wens is.

Mochten we u verder nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan vernemen we dit graag.

Alvast fijne feestdagen.

MisterDesign

Goede ervaring

Tevreden met de service van MisterDesign. We zijn voor advies naar de winkel in Den Bosch geweest. Daar zijn we goed geholpen. We moesten even geduld hebben, maar gisteren is alles geleverd. Helemaal blij mee! Graag komen we nog eens terug.

7. September 2023

Uitstekende service

Online een bestelling geplaatst en binnen 2 dagen het product ontvangen. Ook nog met terugwerkende kracht een korting gekregen. Ik ben dus zeer tevreden.

5. September 2023

Goed bereikbaar

Fijn contact en snel reactie per mail over (mogelijke) bestelling!

1. August 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Graag tot ziens bij MisterDesign.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mister Design … geen service en coulance!

2 juli jl 2 Gervasoni brass 95 lampen ontvangen. We zijn 21 juli verhuisd en hebben dat weekend 1 lamp opgehangen. Hij verblindt dusdanig, dat we ze wilden retourneren. Helaas … Mister Design houdt vast aan de 2 weken retour periode! Zeer star en inflexibel gezien de hoge prijs (€1168,60) die we voor de lampen betaald hebben. Teleurstelling is dus groot!

26. Juli 2023

Beste mevrouw Dekker,

Hartelijk dank voor uw feedback. Zoals in onze algemene voorwaarden te lezen is hanteren wij inderdaad een retour termijn van 14 dagen. Het is natuurlijk vervelend dat dit door omstandigheden niet altijd haalbaar is voor u als klant.

wij hebben inmiddels met elkaar contact gehad en zijn gezamelijk tot een oplossing gekomen.

We zien u graag nog eens terug bij MisterDesign.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent client and delivery service

Absolutely satisfied with my design furniture purchased at this shop.
The professionalism of the team is evident not only through their customer service but also in the delivery.
Thank you for this experience!

21. Juni 2023

Uitmuntende service en behulpbaaar

Mijn ervaring met Mr Design is zeer positief. Enorm fijn als je wat duurdere spullen koopt dat hier ook degelijke service aan verleend wordt. Contact is vlot en professioneel, en geboden oplossing boven verwachting. Zoals een service bezoek en na een informatievraag op eigen initiatief opsturen van specifieke bevestigingsmaterialen voor onze muur-type.

Voor mij in de Top 3 van bedrijven qua service.

11. April 2023

Levertijd klopt niet!

Op 16-4 hebben wij Arte behang besteld bij Coloredwalls (onderdeel van MisterDesign) waarbij een levertijd van 1-2 weken werd aangegeven. Na anderhalve week stond mijn bestelling nog steeds op de status 'bestelling wordt verwerkt' waardoor ik contact heb gezocht met Colordwalls. Zij vertelde mij dat ze het behang in hun magazijn verwachten op 3-5 en deze vervolgens nog naar ons moeten opsturen, dus een levertijd van 3-4 weken! Ondertussen hadden wij een behanger geregeld, dus het had wel enige spoed.

Na veel heen en weer te hebben gebeld zouden we van logistiek te horen krijgen wat de definitieve levering zou zijn van het behang.

2,5 week na het plaatsen van mijn bestelling krijg ik via de mail te horen dat zij het behang pas in week 24 verwachten in hun magazijn, dit is 8 weken na het plaatsen van mijn bestelling!

Op hun website is de aangegeven levertijd momenteel: bij u in huis binnen 3-5 werkdagen. Pure misleiding dus!

Uiteindelijk hebben we de bestelling geannuleerd en het bij een ander besteld waar het met 2 dagen binnen is.

2. Mai 2023

Beste M. Negenman,

Dank voor uw feedback. We hebben inmiddels ook telefonisch contact gehad met u over deze case.

Zoals ook telefonisch besproken vinden wij het vervelend om te vernemen dat de voortgang van uw bestelling niet naar wens is verlopen.

Wij als MisterDesign zijn afhankelijk van onze fabrikanten, waardoor we onze indicatieve levertijd zoals vermeld op de website niet waar hebben kunnen maken.
Wanneer we vanuit de fabrikant te horen krijgen dat een artikel een vertraging op heeft gelopen, dan passen we de beloofde leverweek aan in ons systeem. Deze nieuwe leverweek communiceren we ook met de klant.

We begrijpen dat vertragingen teleurstellend zijn en het vervelend is dat uw deadline hierdoor niet is behaald.

Wij hopen van harte u opnieuw te mogen verwelkomen bij ColoredWalls of MisterDesign.

Sam
Teamleider inkoop logistiek

HAY Bedframe - onderdeel nog steeds niet geleverd

HAY Bedframe - incompleet geleverd begin February dit jaar en ik wacht nog steeds, nu begin April, met heel veel heen&weer communiceren om het missende onderdeel te leveren en nu zelfs zo moedeloos om het gehele bedframe nu te laten demonteren & geld terug te ontvangen.

5. April 2023

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend te vervenemen dat uw levering niet naar behoren is verlopen.

Inmiddels hebben wij via onze care afdeling een aantal keren geprobeerd om met u in contact te komen, dit is tot op heden niet gelukt.

Graag zou ik persoonlijk in contact komen met u om het een en ander verder te bespreken en wellicht tot een passende oplossing te komen.

Zou u, wanneer u in de gelegenheid bent, contact met mij op kunnen nemen, dit kan via 073 612 6624 of per mail via jholscher@misterdesign.nl

Teamleider service

terugtrekking…

verwijderd omdat dit een verkeerde melding was.
excuses voor het ongemak.

inmiddels een duidelijk antwoord gekregen

2. Oktober 2022

Beste heer Jochems,

hartelijk dank voor het aanpassen van uw review. Fijn dat we u toch een beetje verder opweg hebben kunnen helpen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Planning needs to improve.

I came back here to re-write my review after the delivery that has happened today. My full assessment is that they have a great assortment, however they need to get better in the planning of the delivery.
I had a couple of calls with Mister Design trying to book a date that would work better for me, where I felt they were being quite inflexible with the delivery dates even if I didn't had urgency in the date. Basically they would give me specific dates in a 1 week time and if I could not be free in that specific dates of their choice, they would only call me on the next week with new dates. Their explanation that they are too busy was also hard to understand when you are buying a furniture that costs 1.600 euros.
On the delivery date, the 2 guys that came to our house to deliver the furniture were very nice and careful with the delivery, which was the reason why I decided to come back here and change my review to 3 stars.
I hope Mister Design invest in a better planning service that is in line with the premium furniture they sell.

28. November 2022

TOP.

Super snelle levering TOP
GOEDE SERVICE
👍👍👍

4. Oktober 2022

Goedemorgen,

fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service en snelle levering van de Louis Poulsen lampen. Niet de absoluut goedkoopste, maar wel een eerlijke prijs voor wat en hoe ze leveren. Top!

1. August 2022

Goedemorgen,

Goed te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u blij bent met de aankoop van uw Louis Poulsen lamp. Tot ziens bij MisterDesign!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top verkoop afdeling en snelle en full…

Top verkoop afdeling en snelle en full service levering. Ik heb zojuist nogmaals bij hen besteld en ik hoop dat het weer gelijk aan mijn eerste bestelling gaat. Toppers 👌

27. August 2022

Beste Robin,

Leuk te horen dat uw ervaring zo positief was, we verwelkomen u graag vaker bij MisterDesign.

Jansje

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr