Minnavnehalskaede Bewertungen

2'037
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bransoletka pozłacana regulowana z grawerem wygląda szykownie i stylowo.Jest zrobiona z niezwykłą precyzją.Osoby które ją zobaczyły były pod wielkim wrażeniem.Idealnie nadaje się do noszenia codzienni... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds

Super tilfreds! Pakken ankom 2 før end estimeret. Hurtig tilbagemelding fra kundeservice da jeg kontaktede dem vedr. min ordre, og smykket er i super flot kvalitet.

27. April 2021

Forfærdelig oplevelse!!

Forfærdelig oplevelse!!
Bestilte d 9-2-21 en halskæde.
Nu d 26-4-21 har jeg stadig ikke modtaget min ordre.
Jeg har fået oplyst at jeg ikke har skrevet hus nr på min ordre, så pakken skulle være sendt retur til minnavnehalskæde, de oplyser mig at de endnu ikke har modtaget pakken, men at jeg kan købe en ny til 25% RABAT.
Dette vil sige at jeg har betalt for en vare jeg ikke har modtaget og dette er mit problem.
OMG...🥺
Har da sjældent følt mig så snydt.🤮🤢

26. April 2021

Kære Charlotte,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre! Jeg kan se at du har kontaktet vores kundeservice forleden dag, og oplyst os om den manglende levering af pakken, som vi ikke var klar over tidligere. Min kollega har hånd om sagen og der vil være en løsning på bordet i dag.

Mvh.
Elizabeth

Snyd og bedrag!!😡

De svare ikke på henvendelser
2 gange har jeg skrevet til jer 1. Gang fordi min vare ikke kom til tiden d. 17-19/4 og jeg har betalt 150 kr i ekspres fordi jeg skulle bruge den til en gave! D. 24/4 og jeg modtog d. 23/4🤯
2. Gang da min mor fik gaven d. 24/4
Havde hun armbåndet på i en halv time ca. sad hun ved spisebordet og rejste sig, så faldt det på gulvet, det var knækket!!!!🤬 og igen er i ikke til at få fat i! Jeg vil aldrig anbefale nogen at handle det!!! Aldrig snyd, bedrag og overpriser.....

I mellem tiden fik jeg et svar:
Hvor i nærmest giver mig KUNDEN skylden, at jeg ikke modtager mailen og det er min skyld ???😳🙄
og samtidig skriver i at det passer st jeg har modtaget min vare på den dato jeg skriver 😳

6/5-21
Har stadig ikke hørt fra jer, heller ikke på den nye mail adresse 🤬🤷‍♀️

26. April 2021

Tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre om dine problemer med leveringen. I henhold til DHL blev der skrevet under for modtagelse d. 20. april - dette er én dags forsinkelse, og selvfølgelig noget vi er meget ked af. Jeg håber dog, at du fik den denne dato, og ikke først d. 23/4, som oplyst i din anmeldelse.

Det lyder til at der har været et svagt punkt på armbåndet forårsaget af en produktionsfejl. Jeg er dog glad for at se, at du har taget kontakt til kundeservice. Min kollega responderede på din henvendelse d. 24/4 og igen i dag, d. 27/4, men det virker til, at du ikke får vores mails. Jeg sender dig en direkte henvendelse her, og håber at du har en anden mailadresse som vi forhåbentlig kan komme i kontakt med dig på, så vi kan få løst dette problem asap.

Jeg håber at høre tilbage fra dig.

Mvh. Elizabeth

JEG ER SGU SUR

Bestilte en gave for SEKS måneder siden og har stadig ikke modtaget min ordre. Kundeservice er ikke til nogen hjælp og jeg er virkelig skuffet. Hvis du overvejer at købe noget fra denne side, så synes jeg du skulle finde en anden side, der virker mere troværdig.

24. April 2021

Kære Helena,

Mvh.
Elizabeth

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som at kaste penge ud af vinduet

Svindler firma af værste slags HOLD JER VÆK Det Flyder med gode anmelders på deres hjemmeside har Aldrig modtaget min pakke det flere måneder siden jeg bestilte den og mine penge må jeg heller få tilbage kundeservicen den eksistere ikke de skriver bare det samme som garanteret er en robot der skriver. Skriv til postNord de har din pakke 4 mails bare nyt navn så det ligner en anden

21. April 2021

Antwort von Minnavnehalskaede

Tak for din feedback. Vi besvarer alle henvendelser personligt, så jeg er ked af at høre om din oplevelse med kommunikationen.
Jeg vil gerne undersøge denne sag nærmere, men mangler dine ordreoplysninger. Uden disse kan jeg ikke finde dig i vores ordresystem.

Jeg har sendt dig en direkte besked og håber at høre tilbage fra dig, så vi kan få løst dette.

Mvh. Elizabeth

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr