Har været der en del gange, både nyt køb og reparation af armbånd og halskæder.. Fantastisk service hurtig responstid og prøver ikke på mer salg🙏
Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Mehr ansehen
Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Mehr ansehen
I forbindelse med årets julegaveindkøb var jeg - som sædvanlig - meget sent ude. Af samme årsag havde jeg indstillet mig på, at ikke alle ville modtage julegaver fra mig Juleaften. Det sørgede Min Gul... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.
Nærumvænge Torv 21, 2850, Nærum, Dänemark
- salg@minguldsmed.dk
- www.minguldsmed.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fuldt ud tilfreds
Jeg havde bestilt et Skagen ur, som jeg havde bedt om at få rettet til i størrelsen, en medarbejder ringer til mig og gør mig opmærksom på at jeg ikke kan sende uret retur efter tilrettelsen, om jeg stadig ønskede dette?
det gjorde jeg, uret er så smukt, passer perfekt, og kom indenfor 3 dage..
Jeg har bestilt story charms som gerne skulle komme en af de næste par dage - glæder mig allerede !
for mig, som studerende, er prisen det helt afgørende for hvor jeg køber mine smykker .. 21% på både Skagen uret og Story Charms, det er helt klart afgørende for at jeg handler på denne hjemmeside .. at servicen er i top, er jo bare super ..
kan kun anbefales.
Super service!
Virkelig god service og ekstrem hurtig afsendelse! Godt produktudvalg og rigtig fine priser ifht. konkurrende virksomheder.
Eneste minus er deres hjemmeside, som jeg personligt mener trænger til en opdatering, da den kan være lidt svær at finde rundt i. Men ellers en virksomhed jeg klart kan anbefale!
Tove Hansen
Fin hjemmeside og dejlig hurtig levering. Uret, som jeg koebte, er nu bragt til en veninde i Sydney. Hun kunne ikke skaffe netop det ur i hele Australien. Kan helt sikkert anbefales
Nemt og hurtigt
Bestilte et Skagen ur til julegave og uret kom hurtigt frem. Dog var uret ikke blevet pakket ind, derfor 4 ud af 5 stjerner.
Kan klart anbefales!
Købte et Skagens ur igennem Min Guldsmed.dk. En nem og overskuelig hjemmeside. Der gik 3 dage fra bestilling til levering. Rigtig sødt pakket ind. Gode til at følge op med infomails undervejs. Super god service!
Jeg kan helt klart anbefale hjemmesiden!
God pris, hurtig levering og god kundeservice.
modtog smykkerne dagen efter bestilling. Havde glemt at skrive det var til julegave, og da jeg henvendte mig via mail, fik jeg hurtigt eftersendt gaveindpakning. +++
Super Service
Bestilte nogle story vedhæng, og to dage efter modtog jeg dem med posten.
28 dages levering
Uden nogen for for undsyldning eller i det mindste en udate på at de har problemer med at levere deres varen til tiden. Jeg købte en gave på siden til min veninde i dimensionsgave og først efter flere mails til siden fik jeg at vide at de først skulle bestille varen, herefter modtager de den og pakker og sender og sender til kunden. Dette tog i mit tilfælde 28 dage. En anden gang vil jeg helst sikkert købe mine gaver hos min lokale guldsmed, dette tager trods alt kun 5 min. og ikke 28 dage.
Super godt!
Min bestilling kom hurtigt og hjemmesiden er meget overskueligt!!!Jeg kan godt anbefale :.)
Fabrikat bør angives
Købte en urrem til 250,- + 40,- i forsendelse.
Urremmen viste sig at være fra Camel. Den koster 300,- hos urmager på Østerbro d.v.s. besparelsen er 10,- kr.
Jeg ville nok ikke have købt remmen, hvis jeg havde kendt fabrikatet.
Eller var alt OK. Hurtig levering og ingen problemer.
Super service hurtig levering + indpakning
Bestilte et par julegaver, hurtig ekspedition, flot indpakning, og total styr på det. Kan anbefales.
Overskuelig webside, hurtig og tilfredsstillende levering
Kan kun anbefales:-)
Super og hurtig service
Jeg havde sat mig for at bestille nogle story vedhæng og faldt over minguldsmed.dk. Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere rundt på. Priserne var i mit tilfælde bedre end hvad jeg kunne finde dem til andre steder, så det gjorde det jo bare bedre.
Servicen og ekspeditionstiden kan jeg ikke sætte en finger på, jeg modtog pakken dagen efter ordren var lagt.
Venlig hilsen, Flemming
Super Service :)
Jeg bestilte et skagens ur hos Min Guldsmed, ved en fejl havde jeg ikke fået nogle vigtige oplysninger udfyldt da jeg bestilte :) Men Min Guldsmeds flittige arbejder fandt frem til mit nummer ud fra de oplysninger som jeg havde skrevet og kontaktede mig pr telefon :)
Dagen efter modtog jeg mit ur :)
Hvis det ikke er god service så ved jeg ikke hvad god service er :)
Jeg er fuld ud tilfreds :) Derfor får de 5 stjerner fra mig :)
Venlig hilsner fra Rasmus BP
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering
Kunne ikke være bedre
Rigtig god service
Nem bestilling, lidt træg levering - men fantastisk god service ved størrelsesbyt af gaven.
ros
Jeg har kun ros til overs for servicen hos Min guldsmed.
Svar på mail.
Jeg har bestilt en ringmåler, den kom meget hurtigt efter jeg havde bestilt den. Men efter vi havde målt vores fingre skrev vi en mail til jer angående om man kunne sætte 2 sten i en af jeres vielsesringe. Nu er vi ikke nogen der vil have en ring som alle andre har og derfor valgte vi at høre jer om man kunne få sat sten i, men uden held vi hørte aldrig noget som helst fra jer, så det trækker desværre ned. Ellers havde i været helt i top.

Antwort von Min Guldsmed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.