Har været der en del gange, både nyt køb og reparation af armbånd og halskæder.. Fantastisk service hurtig responstid og prøver ikke på mer salg🙏
Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Mehr ansehen
Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Mehr ansehen
I forbindelse med årets julegaveindkøb var jeg - som sædvanlig - meget sent ude. Af samme årsag havde jeg indstillet mig på, at ikke alle ville modtage julegaver fra mig Juleaften. Det sørgede Min Gul... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.
Nærumvænge Torv 21, 2850, Nærum, Dänemark
- salg@minguldsmed.dk
- www.minguldsmed.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super
Super produkter og hurtig levering - havde mine varer dagen efter
Flot serviceniveau
Købte et ur (Skagen), der gik i stykker på et helt grinagtigt grundlag. Producenten nægtede at reparere eller erstatte. Butikken valgte alligevel at give mig pengene retur, selvom de på ingen måde var forpligtet til det. Fremragende serviceniveau, der gør at jeg kigger forbi dem igen næsten gang.
Fantastisk service
Hej
Jeg kan varmt anbefale at handle med Min Guldsmed som internetlev. af smykker.
Hilsen Marianne
Easy peasy ..
Nem hjemmeside og hurtig levering. Dog er det ur, jeg havde bestilt, noget klarere i farven på billedet end i virkeligheden. Til gengæld var det så billigt, at jeg ikke gider at bytte det :-)
SUPER sted at handle
Nemt, billigt og superfedt at handle hos minguldsmed. Hurtig levering.
Super god service.
Vil absolut handle der igen. .
Nem og hurtig, selvom at der var en del helligdage.
Nem og overskulig hjemmeside, min var kom inden for kort tid. Kan kun anbefale at bruge denne butik.
Det var jo nemt nok :)
Fin betjening.. Alt overholdt og et fint produkt leveret.
Min bestilling
Jeg bestilte fingermåler inde ved dem og det gik som smurt,super hurtig levering og nem bestilling. Vil varmt anbefale jer til andre
Nemt og hurtigt
Bestilte et ringmålersæt hos minguldsmed.dk, og i løbet af meget kort tid, var varen allerede fremme hos mig.
Jeg har intet dårligt at sige overhovedet, det kørte som smurt i olie :)
Nemt at handle, hurtig levering
Startede med at ringe til kundeservice, der var meget imødekommende og hjælpsomme. De lagde endda varer til side, som jeg var interesseret i, så det kunne blive pakket hurtigst muligt, når jeg efter endt telefonsamtale ville lave ordren.
Det gjorde jeg så efterfølgende og jeg havde varerne dagen efter !!!
I fin lille pose, så det var lige til at pakke ind.
Jeg vil helt sikkert bruge Minguldsmed.dk igen, når nu der skal handles ind til konfirmationerne. Der er jo også penge at spare.
Super Service
Billige priser og endda gratis levering..
Super hjælpsomme også når man ringer til dem og de vil altid gøre deres bedste for at hjælpe med et eventuelt problem..
Kan klart anbefale folk at købe ved dem.. :D
Super sted:)
Har handlet hos jer flere gange, og altid tilfreds. Sidste ordet var faktisk en order for mine forælder der ikke er så glade for at handle over nettet, men de blev overrasket over hvor hurtig det gik og super service:)
Enestående
Havde bøvl med den lokale guldsmed (Gram i Vejle) - valgte derfor "Min Guldsmed". Ganske enkelt perfekt service: hurtig, billig, ingen bøvl - super vare og har allerede været i brug adskillige gange.Vil varmt anbefale Jer til alle, jeg kender!
Super
Hurtig levering og super god service. Både rabat og gratis levering og indpakning så kan det da ikke blive bedre. Jeg var meget tilfreds med at handle på Min Guldsmed og har også anbefalet det til venner og familie.
Gode tilbud, men ikke den hurtigste levering.
Jeg bestilte 2 troldekugler og ventede på mine varer. De blev først sendt da jeg rykkede for dem. Men gode tilbud og vil da sikkert handle igen.
Super webshop med hurtig levering
Har flere gange handlet gaver hos Min Guldsmed. Altid hurtig og korrekt levering.
GOD SERVICE !
Hurtig levering og rigtig god service - er mere end tilfreds med MIN GULDSMED :-)
Hurtig levering trods juletravlhed !
hurtig levering, dejligt med gaveæsker. gode priser. Handler gerne der igen.
Super
Hurtig levering og dejligt med info via mail om hvorlangt min ordre er, bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)
Gitte Jensen
Super god hjemmeside og mange gode vare.
Jeg er hel tilfreds med mine vare.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.