Mijnwebwinkel Bewertungen 590

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er worden dingen beloofd die nooit worden gedaan, er worden dingen opgedrongen waar je niet om heen kunt, klarna word ineens verwijderd waar je niets aan kan doen. Geen toegang tot backup van je gegev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De reactietijd en ondersteuning op vragen is snel en goed. Relatief weinig storingen. Achter de schermen redelijk eenvoudig zaken aan te passen op de website voor een leek. Maar wat me erg tegen de bo... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Redelijk fijn platform waar je als beginnende webshop mooi mee kunt starten. De prijzen zijn helaas wel enorm gestegen (zeker als je altijd het premium account had met kassa app). Ze zijn helaas niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brechtje van de Customer Support en designer heeft mij super goed geholpen met onder andere Google Analytics, Google search Console en de sitemap. Ze legt het op een duidelijke manier uit. Hoe het wer... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis. Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.

3.1

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Goed geholpen!

Snelle reactie, en probleem gelijk opgelost!

9. September 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Fijn om te horen dat je zo goed en snel geholpen bent door het Customer Care team! 💚

Goede hulp helpdesk

Ik kwam ergens niet uit, dus contact opgenomen met de helpdesk. Snel en erg goed geholpen! Meteen een goede tip ontvangen.

17. Oktober 2022

Hoi Esther,

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent door het Customer Care team en ze je nog extra tips & tricks hebben kunnen geven. Heb je ook al onze community ontdekt? Community.mijnwebwinkel.nl

Groeten! Mijnwebwinkel

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Duur pakket en geen waar voor je geld.

19-10 Antwoord op jullie reactie: In het topic wat jullie aangeven om te lezen staat dus precies mijn probleem omschreven, door meerdere klanten, al 2 jaar lang, hetzelfde probleem, geen oplossing. Zoals iemand al zei, ik snap de uitleg maar ik heb niets aan een uitleg, ik heb iets aan een oplossing. Mijn prijzen wijzigen zo'n 4x per jaar. Dus 4x de reutemeteut weer aanpassen, je wordt het zo zat op den duur. Er staan zelfs vragen tussen van klanten waar ze vragen hoe het ervoor staat, er wordt niet eens op geantwoord!

Review 17-10: Duur pakket en geen waar voor je geld.
Sinds begin dit jaar een pro pakket genomen. Ik werk alleen maar met keuzelijsten. Deze werken niet naar behoren, al een aantal keer melding van gemaakt. Ze kijken wel met je mee, maar een oplossing is er niet. Probleem blijft bestaan, prijs en keuzelijst wijzigen betekent een oeps melding, cache legen helpt niet, dit staat nu overigens wel als definitieve oplossing op de community. Ik pas nu per product (1000) de prijs aan en ga de keuzelijst in en pas daar per afmeting de prijs aan (rond de 6 prijzen). Dus rond de 7 wijzigingen per product. Ik ben toch niet van de werkverschaffing. Al een aantal keer aangegeven dat je per keuzelijst moet kunnen aangeven of je dat voor al je prijzen wil doorvoeren (wat vroeger ook zo was), maar dit kan het systeem niet aan schijnbaar.

17. Oktober 2022

Beste Angelique,
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend om te horen dat het platform niet geheel naar wens werkt. We begrijpen dat je al contact met ons hebt opgenomen hiervoor maar dat er geen bevredigende oplossing nog is.

De werking van de keuzelijsten is bewust op deze manier ingestoken. Productspecifieke zaken zoals prijs en variant (niet de naam van de varianten) worden niet automatisch doorgevoerd bij de producten. Dit, omdat je een keuzelijst aan een onbeperkt aantal producten kan koppelen en niet alle varianten of prijzen zullen voor elk product hetzelfde hoeven te zijn.
Er is dan ook geen andere manier om dit in te steken, anders dan wijzigingen in de keuzelijsten, ook per product bij de gekoppelde keuzelijsten nog aan te vinken of aan te passen. op die manier zal de wijziging doorgevoerd worden.

Je kan eventueel ook dit topic in de community er op na lezen: https://community.mijnwebwinkel.nl/vormgeving-en-indeling-6/keuzelijst-wijzigingen-98

Wil je hierover jouw suggestie direct kwijt aan het productteam? Dan kan je dit op onze feedbackpagina plaatsen! Feedback.mijnwebwinkel.nl

We blijven ontwikkelen en maken het platform steeds prettiger in gebruikt. Jouw mening zien we dan ook graag terug op de feedbackpagina!

Hartelijke groet,
Mijnwebwinkel

Heel goed

Heel goed, prettig en geruststellend geholpen, als je sommige dingen spannend vindt, is geruststelling ook heel fijn!

6. Oktober 2022

Hoi Annemarie,
Bedankt voor je review!
Heel fijn om allemaal te horen!
Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie op mijn vraag en…

Snelle reactie op mijn vraag en duidelijk uitgelegd wat te doen. Probleem opgelost!

26. September 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Dankjewel! Jouw complimenten zijn overgebracht aan het Customer Care team. Ze zijn er super blij mee! 💚

Goede customer service

Sinds 2006 zit ik bij Mijnwebwinkel, met inmiddels 10 webshops. Al die jaren heb ik de customer service ervaren als snel en hulpvaardig. Natuurlijk kunnen ze niet altijd alles oplossen wat ik ervaar of graag zou zien, maar ze kijken en denken altijd super mee. Ook betrekken ze me vaak in ontwikkelingen en vraagstukken om het platform vanuit de gebruikers te optimaliseren. Ik hoop nog heel lang met Mijnwebwinkel te kunnen blijven werken.

9. September 2022

Beste Jurgen,
Wat tof dat je jouw ervaringen wil delen op deze manier. We willen je ook langs deze weg enorm bedanken voor al jouw feedback, het meedenken om ons platform nóg beter te maken, en altijd jouw prettige communicatie.
Wij hopen natuurlijk dat je nog heel lang winkelier op ons platform blijft!
Bedankt!! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en duidelijk antwoord.

Snel en duidelijk antwoord.
Jammer dat de functie voor het instellen van DHL pakketpunten niet bestaat.
Nu moet ik na een bestelling de klant via email vragen naar een ander punt.

30. August 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met het Customer Care team!

Het klopt inderdaad dat er geen volledige integratie is met DHL voor wat betreft afhaalpunten. Dit kan je wel via MyParcel bewerkstelligen zodat de PostNL afhaalpunten worden ingeladen in de checkout. Wie weet dat we in de toekomst ook de DHL afhaalpunten toevoegen in de checkout. Deze suggestie kan je altijd toevoegen aan feedback.mijnwebwinkel.nl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd bereikbaar voor vragen en…

Altijd bereikbaar voor vragen en reageren snel! Heel erg fijn

22. August 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Graag gedaan Celesta! We helpen je graag via Facebook messenger, per mail en telefonisch. Heb je onze community ook al ontdekt? community.mijnwebwinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie op mijn mail en door de…

Snelle reactie op mijn mail en door de helpdesk direct verholpen

27. Juli 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Goed om te horen dat je snel geholpen bent door het Customer Care team! Ze zitten op werkdagen voor je klaar om jouw vraag z.s.m. te antwoorden. Toevallig na 17.00 uur of in het weekend een antwoord nodig? De supportpagina https://www.mijnwebwinkel.nl/support-resources of community https://community.mijnwebwinkel.nl/ kan je dan ook eventueel verder helpen!
Veel succes met de webwinkel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Technisch probleem werd snel verholpen

Afgelopen week had ik een technisch probleem, waar ik zelf niet goed uitkwam. Merel heeft me toen heel snel en kundig geholpen, zelfs toen bleek dat het probleem niet zat in de Mijnwebwinkel instellingen, maar in de instellingen van Webwinkelkeur. Kijk, dat noem ik service.
Er is overal wel eens iets waar je minder tevreden over bent, maar inmiddels zit ik toch al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid bij Mijnwebwinkel.

26. Juli 2022

Antwort von Mijnwebwinkel

Fijn om te horen! We zoeken gewoon mee naar de oplossing, ook als deze bij een van onze partners blijkt te liggen. Al 10 jaar op het platform, tof! We hopen dat je er nog 10 fijne jaren aan vast kan plakken. Er komen overigens nieuwe features aan, stay tuned!

Snelle reactie bij vragen

Snelle reactie bij vragen, goede webinars die je verder helpen in je proces. Kortom een aanrader om MijnWebwinkel te gebruiken!

19. Juli 2022

Fijn om te horen! Dankjewel voor je review 💚

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let goed op waar je mee in zee gaat !

Let goed op waar je mee in zee gaat !
Mijnwebwinkel verhoogd zomaar de prijzen.
De algemene voorwaarden zijn zo dicht getimmerd dat je moet betalen gedurende de duur van je contract.
Ook je abonnement opzeggen is niet direct een optie omdat je jaarcontract stilzwijgend met 1 jaar word verlengt.

11. Juli 2022

Beste Joris,

Wat vervelend om te lezen dat je niet op de hoogte was dat wij uitsluitend met zakelijke (B2B) jaarabonnementen werken welke per jaar verlengt worden. Meer hierover vind je in dit supportartikel: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/hoe-kan-ik-mijnwebwinkel-grow-pro-premium-beeindigen, onze Algemene Voorwaarden (https://www.mijnwebwinkel.nl/voorwaarden) en je wordt hier op geattendeerd bij het aangaan van het abonnement.

Het betalen voor een dienst tijdens de duur van het contract, dat is hopelijk een vanzelfsprekend gegeven.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, heb je nog vragen, neem gerust contact op met onze supportafdeling via support@mijnwebwinkel.nl

Groeten, Mijnwebwinkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankzij de gratis professionele hulp…

Dankzij de gratis professionele hulp van Kim is mijn webwinkel een stuk mooier geworden en functioneel verbeterd. Ook ben ik hierdoor beter te vinden op het internet en klanten vinden sneller de weg naar het te kopen artikel. Ik ben er super blij mee en hopelijk mijn klanten ook.

7. Juli 2022

Hoi Erna,
Fijn om te horen dat Kim mee heeft gekeken naar jouw winkel, wat kleine aanpassingen heeft gedaan en je van goed advies heeft voorzien! Daarnaast zien we nog jouw vervolgvraag over het instellen van de Google diensten, dit doen we natuurlijk ook graag voor je! https://www.mijnwebwinkel.nl/google-services
We wensen je nog veel plezier op het platform!
Hartelijke groet, Mijnwebwinkel

Webshop helpen opbouwen

Graag doe ik alles zelf maar soms moet je echt hulp van anderen aanvaarden. Mijn webshop was een zooitje en ik zag door het bos de bomen niet meer met alle linkjes van voorwaarden en privacy toestanden.
Dankzij de hulp van Mijnwebwinkel (Kim) was dit op twee dagen allemaal in orde gebracht. Ook de pagina was proffesioneler ingericht en alle linkjes werkten zoals het hoorde. Het contact over wat ik wou en waar ging heel vlot via mail. Alsof we elkaar begrepen en dat zal ergens wel zo zijn. In de toekomst zal ik van de support dienst zeker nog gebruik maken. Je weet ook van tevoren hoeveel je moet betalen en voor die prijs heb ik twee maanden lopen sukkelen terwijl het nu op enkele dagen was opgelost. Bedankt Mijnwebwinkel voor alle hulp en vooral Kim voor het goede contact en communicatie.

6. Juli 2022

Hoi Inge,
Fijn dat onze designer Kim, jouw webwinkel op orde heeft kunnen maken! Tof dat je dit via deze weg aan ons laat weten, dat waarderen we enorm! De complimenten zijn ook overgebracht aan Kim. Succes nog op het platform en als er nog vragen zijn, dan weet je ons te vinden!
Hartelijke groet, Mijnwebwinkel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoog abonnement met zeer slechte…

Hoog abonnement met zeer slechte service. Als er een storing is van de webshop, is het probleem wekenlang niet verholpen.De medewerkster lijkt een huisvrouw, geen IT-kennis en onprofessioneel.

30. Juni 2022

Bedankt voor je review!
We zijn even in jouw casus gedoken en zagen dat er een probleem was met het niet kunnen bestellen via een klantaccount. Dit is direct door de ontwikkelaars opgepakt met de juiste prioriteit. Daarnaast zijn er alternatieve werkwijzen aangeboden waarvan geen gebruik is gemaakt.
Onze Customer Care medewerkers voorzien je van de juiste informatie en houden je op de hoogte van de tickets die ingeschoten worden bij onze ontwikkelaars. Zij zijn inderdaad niet degene die het probleem zelf oplossen, ieder zijn vak!
We hopen dat je ondanks deze ervaring, nog prettig gebruik kan maken van het platform. Ook zien we dat je via de mail complimenten overgebracht hebt aan onze Customer Care medewerkers, waarvoor dank!

Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr