Mijnwebwinkel Bewertungen 590

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er worden dingen beloofd die nooit worden gedaan, er worden dingen opgedrongen waar je niet om heen kunt, klarna word ineens verwijderd waar je niets aan kan doen. Geen toegang tot backup van je gegev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De reactietijd en ondersteuning op vragen is snel en goed. Relatief weinig storingen. Achter de schermen redelijk eenvoudig zaken aan te passen op de website voor een leek. Maar wat me erg tegen de bo... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Redelijk fijn platform waar je als beginnende webshop mooi mee kunt starten. De prijzen zijn helaas wel enorm gestegen (zeker als je altijd het premium account had met kassa app). Ze zijn helaas niet... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis. Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.

3.1

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht platform met vaak…

Zeer slecht platform met vaak storingen. Vandaag weer 1.5 dag de webshop in storing met duizenden euro's schade tot gevolg. Er zijn geen professionele mensen bij mijnwebwinkel die storingen kunnen opvangen en snel kunnen oplossen. Amateuristisch platform wat eigenlijk te duur is voor wat er geleverd wordt.

Hi,

Bedankt voor het geven van je feedback. We begrijpen dat de storing van gisteren voor veel frustratie heeft gezorgd. Onze grootste prioriteit is zorgen dat ons platform en jullie webwinkels goed blijven draaien. Bijna altijd lukt dat, maar gisteren konden we dit helaas niet waarmaken. Dat raakt jullie als klanten het meeste. Daar balen wij ook ontzettend van.

Gisteren waren we genoodzaakt de meest recente backup terug te zetten met alle gegevens van alle webwinkels. En dat nam helaas veel tijd in beslag. Onze excuses daarvoor.

Mocht je verder nog vragen hebben kun je een mail sturen naar support@mijnwebwinkel.nl.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Storing op storing nu weer al de hele dag

Opnieuw ligt de webshop er al de hele dag uit. Het wordt steeds slechter. Op enkele jaren is de prijs verdubbeld en basale functies als een vergrootglas ontbreken. De medewerkers zijn aardig en behulpzaam maar de kwaliteit is zeer zeer ondermaats inmiddels. Het is veel werk om over te stappen en ik zit er nu 9 jaar. Maar ben er eigenlijk helemaal klaar mee. En LET OP! ze werken met een jaarcontract. Ging in in juni dus kan het ook niet opzeggen met een maand opzegtermijn bv.

Hi John,

Bedankt voor het geven van je feedback. We begrijpen de frustratie over de storing van gisteren. Helaas moest naar aanleiding van de storing de meest recente backup worden teruggezet, en dat heeft veel tijd gekost. Een goede bereikbaarheid van onze webwinkels is en blijft onze hoogste prioriteit. Helaas hebben we dat gisteren niet waar kunnen maken. Dat heeft onze klanten het hardst geraakt en daar balen we ontzettend van.

Vanaf de oprichting van Mijnwebwinkel in 2005 tot 2020 hebben we eventuele prijsverhogingen intern kunnen opvangen, maar helaas was dat daarna niet meer mogelijk. Helaas kregen ook wij hoge prijsverhogingen voor onze kiezen, waardoor we genoodzaakt waren onze tarieven aan te passen. Onze abonnementen werken inderdaad met jaarcontracten, iets wat de norm is bij contracten tussen bedrijven. Dit vermelden we ook bij het aangaan van je contract.

Als je bepaalde functionaliteiten mist of hulp nodig hebt bij het instellen, kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Helaas kun je niet 0 sterren geven

Helaas kun je niet 0 sterren geven. Maar waardeloze ondersteuner. Vaak werkt het niet en zijn lange storingen meer de norm dan een uitzondering. Het antwoord wat mijn webwinkel geeft is standaard naar iedereen hetzelfde op de storing van vandaag. Ze hebben sinds 2020 wel het maandelijkse abonnementsgeld verdubbelt waardoor je ook een betere service zou verwachten maar dit is niet het geval. Compensatie kun je wel vergeten het gaat enkel om het vullen van hun eigen zakken zonder dat ze hun klanten de services geven die je mag verwachten. Wat ook vreemd is dat hun eigen website wel goed draait dus nieuwe klanten kunnen zich wel aanmelden!! Mocht je nog niet via webwinkel je webshop laten lopen houden zo en vooral een andere manier/wijze zoeken om je webshop te laten draaien.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor de 3e of 4e keer ligt het platform…

Voor de 3e of 4e keer ligt het platform weer onderuit.
Mijn webwinkel is al vanaf vannacht onbereikbaar en gaat waarschijnlijk tot vanavond duren.
Hele dag onderuit.
Krijg alleen een mailtje met "we begrijpen dat het heel vervelend is"

Hele dag omzet verloren en dan nog van de vorige keren.
Dat het een keer kan gebeuren is begrijpelijk maar 3 keer in 1 maand is incompetentie.

Hi Arie,

Bedankt voor je reactie. We begrijpen de frustratie over de storing, onze excuses daarvoor. Ons development team doet er alles aan om de uptime van ons platform zo hoog mogelijk te houden, zodat de webwinkels bereikbaar zijn en blijven. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben kun je een mail sturen naar support@mijnwebwinkel.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 de keer op een rij liggen de…

4 de keer op een rij liggen de webwinkel plaat, storing op storing dus geen verkoop online, maar ook niet in de winkel want kaas aap is ook dood, ja ik ben boos had ik van te voeren moeten weten, na ja, het ziet zo professioneel uit dus ga je denken ja, goede gezonde bedrijf, maar wacht dat zijn ze niet, 2 jaar gelenden 23 december laag ze ook er uit het belangrijkste dag van het jaar voor kerst groot paniek winkel vol klanten en niemand kunnen zijn aankoop betalen dus laat ze legen en ging weg. Vak merken wij dat het ook stil is met het binnenkomen van een bestelling. Wellicht ligt jullie vak plaat dan we denken. Onacceptabel. Weet wat erge is, jullie krijgen van ons ieder mand geld, maar vergeet jullie ook niet, wij hebben jullie nodig om geld te maken. Hier zie ik alleen verliezers.

Hi Celia,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is dat de webwinkel en Kassa App er sinds vanochtend uit liggen. Onze excuses daarvoor. Ons development team doet er alles aan om de uptime van ons platform zo hoog mogelijk te houden, zodat de webwinkels en de Kassa App bereikbaar zijn en blijven. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform. Momenteel ligt onze focus op het oplossen van de storing door middel van het terugzetten van de meest recente backup, helaas heeft dit tijd nodig. Op status.myonlinestore.com houden we je op de hoogte van updates.

Zeer oudbollige webshop

Zeer oudbollige webshop met veel storingen. Nu ook 6 tot 8 uur eruit liggen omdat ze hun IT niet op orde hebben! Dit kost serieus geld. Ook vrij simpele data is niet uit de systemen te halen. Daarnaast hebben zij een wurgcontract met PostNL waardoor je hun webshop niet aan een fulfilment bedrijf kunt koppelen. Al met al reden om te vertrekken bij dit bedrijf en het niemand aan te raden!

Hi A Kling,

Bedankt voor het delen van je feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is dat de website er door deze storing lang uit ligt. Ons development team doet er alles aan om de uptime van ons platform zo hoog mogelijk te houden, zodat de webwinkels bereikbaar zijn en blijven. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform.

Heb je je wens voor het koppelen aan een fulfillment bedrijf al eens bij ons support team neergelegd? Ze kunnen met je meekijken voor een eventuele koppeling of oplossing voor het inzetten van fulfillment via Mijnwebwinkel.

En weer liggen we eruit

En weer liggen we eruit, dit begint behoorlijk vervelend te worden, en de prijzen maar blijven verhogen om " het platform stabiel te houden" ik zie het dit is nu de tweede keer in korte tijd dat we er een hele dag gaan uit liggen wie gaat die dag vergoeden??

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4x storing in iets meer dan een maand…

Voor de 4x in iets meer dan een maand is er weer een stroing op het platform en nu ook nog ook nog eens de hele werkdag ivm het terugzetten van een backup. Dit kost ons weer veel orders en resulteert in ontevreden klanten. Dit is onacceptabel!

Hi Dennis,

We begrijpen de frustratie over de storingen. Helaas kost het terugzetten van de backup inderdaad veel tijd. Dit komt doordat alle gegevens van alle webshops op ons platform in 1 keer terug moeten worden gezet.

Ons development team doet er alles aan om de uptime van ons platform zo hoog mogelijk te houden, zodat de webwinkels bereikbaar zijn en blijven. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens mij is het einde in zicht voor…

Volgens mij is het einde in zicht voor mijnwebwinkel.
Alleen maar storingen binnen een maand.
Iemand nog tips voor een andere webwinkel?

Alvast bedankt

Hi Jeffrey,

Bedankt voor je bericht. Helaas hebben we deze maand meerdere storingen gehad, iets wat nog niet eerder is voorgekomen. Ons development team doet er alles aan om de uptime van ons platform zo hoog mogelijk te houden, zodat de webwinkels bereikbaar zijn en blijven. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Storing op storing op storing de…

Storing op storing op storing de laatste tijd.
De websites liggen nu ook weer plat sinds 5 uur.
Geen verkoop en we kunnen ook niks doen, fijn!

Hi Johan,

Helaas hebben we inderdaad te maken met een langdurige storing van het platform. We begrijpen dat dit erg vervelend is en doen er alles aan om dit zo goed mogelijk op te lossen. Dit betekent in dit geval dat de meest recente backup teruggeplaatst moet worden en dat heeft tijd nodig. Via status.myonlinestore.com houden we je op de hoogte van de laatste updates en laten we weten wanneer je webwinkel weer bereikbaar is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

operationeel slecht, service slecht, nazorg slecht maar de facturatie loopt voortreffelijk

De service is echt heel dramatisch, niets kan telefonisch worden opgelost, alles moet via de mail (screenshots)
Updates die minimaal in een kassa moeten zitten laten al jaren op zich wachten, kan me niet herinneren dat er een maand voorbij is gegaan dat er geen issues zin geweest, storingen, haperingen, terugkoppelingen enz

En dan durven ze ook nog na alles wat er niet goed gaat de prijzen enorm op te schroeven waardoor deze zeer beperkte "kassa/webshop" duurder is dan een serieus systeem met alle toeters en bellen.

Hi Jan,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je onze service en nazorg slecht ervaart. Een storing of bug is absoluut vervelend, hier proberen we onze klanten dan ook zo goed mogelijk bij te helpen waar we kunnen. Dit kan telefonisch, maar om meteen te zien waar het probleem zit, is het in sommige gevallen makkelijker om screenshots te ontvangen.

Het klopt inderdaad dat in de afgelopen jaren de prijzen van onze pakketten zijn gestegen. Vanaf onze oprichting tot 2020 hebben we onze prijzen gelijk weten te houden en de inflatie intern opgevangen. Echter, vanwege de hoge prijsstijgingen vanaf 2020, waren we toch genoodzaakt onze tarieven aan te passen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan vooral weten via een telefoontje of whatsapp bericht naar +31 (0)412 66 80 11 of mail naar support@mijnwebwinkel.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor de zoveelste keer liggen onze…

Voor de zoveelste keer liggen onze websites er weer uit , het begint toch wel erg vervelend te worden.

Hi Robbert,

We begrijpen je frustratie over het niet bereikbaar zijn van je webshop. Helaas hebben we in korte tijd voor de tweede keer te maken met een langdurige storing. Ons development team doet er alles aan om de uptime van ons platform zo hoog mogelijk te houden, zodat de webwinkels bereikbaar zijn en blijven. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform. Alle updates over de storing zijn te vinden via status.myonlinestore.com.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik maak er al aardig wat jaren gebruik…

Ik maak er al aardig wat jaren gebruik van, dat is niet voor niets. Het gebruiksgemak is belangrijk en als je er toch niet uitgekomt wordt je online geholpen, totdat het naar je zin is. Heel soms heb ik wel het gevoel dat zo'n webwinkel -als je niet erg veel verkoopt- wel een dure oplossing is.

13. Juni 2024

Hallo An,

Leuk om te horen dat je al zo lang tevreden gebruikmaakt van onze software! Je kan ons inderdaad altijd contacteren wanneer je ergens niet uit komt. Ook als je meer informatie wil ontvangen over het vermarkten van je webwinkel. Stuur ons gerust een mail naar support@mijnwebwinkel.nl. We helpen je erg graag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vraag al 4 jaar voor een oplossing…

Ik vraag al 4 jaar voor een oplossing voor een BUG, ik krijg om de 10-15 facturen een blanko factuur binnen met artikelen ONBEKEND, Zeer hinderlijk. Niet te verkopen naar de klant, en ook niet naar een eventuele belastingcontrole. Ik mail ze dagelijks mijn fouten bestellingen door, maar al 3 jaar hoor ik dat er geen progressie in zit.

Als je van te voren weet dat je webwinkel kan groeien, doe dan GEEN zaken met Mijnwebwinkel, eenmaal groot, is het onmogelijk om klanten gegevens, of producten te exporteren naar een ander platform.

bovenstaande is dan ook het enige wat me nu weerhoudt om over te stappen omdat ik daar gewoonweg niet de tijd voor heb.

3. Juli 2024

Hallo Jelmer,

Dank je voor je feedback. We begrijpen dat dit heel vervelend is, dat vinden wij ook. Vooral omdat dit een tijd geleden heeft gespeeld, daarna is opgelost en op dit moment weer naar boven is gekomen. We zijn daarom ook aan het werk om dit issue te verhelpen. Het heeft echter wat meer voeten in de aarde dan in eerste instantie zou kunnen lijken. Zoals via de mail aangegeven, houden we je op de hoogte over de voortgang in de oplossing.

Storing na storing

Storing na storing, onderhoudsbeurt na onderhoudsbeurt, dit kost een webshop die de hele dag en nacht door verkoopt gewoon heel veel geld, daarnaast hopeloos ouderwets, niets is aan te passen en is schreeuwend duur geworden

11. Juni 2024

Hallo Lianne,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het is jammer om te horen dat je ons platform op deze manier ervaart. Deze week hadden we inderdaad een storing, die we dezelfde dag nog hebben verholpen. We begrijpen dat storingen erg vervelend zijn en voor jou als winkelier bijzonder frustrerend kunnen zijn. Ons platform wordt continu gemonitord en in dit soort situaties werken we door tot de storing opgelost is.

Als je bepaalde functionaliteiten mist of de vormgeving van je webwinkel wilt verbeteren, kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee!

Brechtje krijgt van ons een dikke 10

we waren al geruime tijd elders bezig met het opnieuw bouwen van een nieuwe website. Helaas begrepen we elkaar steeds niet goed waardoor we steeds verder van 'huis' raakte. Brechtje van Mijnwebwinkel had ons al eerder goed geholpen en hebben we wederom haar hulp ingeroepen. Als ik zeg hadden we dat maar eerder gedaan zegt dat genoeg. Brechtje gaf duidelijk aan wat ze van ons nodig had en luisterde goed naar onze wensen. 2 weken later staat onze webshop. We zijn echt super blij met het resultaat. Korte lijntjes - duidelijke en te begrijpen uitleg- snelle reactie . Al met al een dikke 10.

7. Juni 2024

Hallo Zuzz en zo,

Wat fijn om te horen dat Brechtje jullie verder heeft weten te helpen! We zullen de complimenten aan haar doorgeven.

We wensen jullie veel succes met de nieuwe webwinkel en bij vragen weten jullie ons te vinden!

Duur en achterblijvende functionaliteit

Gedurende ruim acht jaar maakten wij voor een webwinkel, via internet verkochte boeken, gebruik van Mijnwebwinkel. Het pakket heeft zich nooit gekenmerkt door grote gebruiksvriendelijkheid, maar je leert ermee werken. Het vernieuwen van de look and feel is echter verre van eenvoudig, dus daar is het nooit van gekomen.
De laatste jaren zijn de prijzen enorm verhoogd, waardoor het pakket nu ruim 2/3e meer kost van drie jaar gelden. Daar is weinig nieuwe relevante functionaliteit voor in de plaats gekomen. Qua ontwerpmogelijkheden is de software grotendeels blijven stilstaan bij acht jaar terug. Ook hebben we de laatste jaren een problemen ondervonden met het verzenden van de bevestigingsmails naar klanten en naar ons eigen mailadres. Die problemen werden wel snel opgelost, maar hadden pro-actief voorkomen kunnen worden.
Uiteindelijk zijn wij overgestapt naar een andere leverancier. Bij het opzeggen kwam nog een leuke aap uit de mouw. Mijnwebwinkel heeft ons ooit een contract verkocht met een looptijd van telkens een jaar. Daar is daarna nooit meer melding van gemaakt. Ze houden de ons nu aan die opzegtermijn. Dus we mogen nog even negen maanden doorbetalen zonder gebruik te maken van de dienstverlening. En enige coulance wordt niet overwogen. Ze hebben blijkbaar toch niets meer aan deze klant te verliezen lijkt de gedachte.
Kan Mijnwebwinkel helaas niet meer aanbevelen.

3. Mai 2024

Hallo Philip,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons platform. We vinden het jammer om te horen dat je niet volledig tevreden was met onze service gedurende de afgelopen acht jaar.

Het klopt inderdaad dat in de afgelopen 8 jaar de prijzen van onze pakketten zijn gestegen. Vanaf onze oprichting tot 2020 hebben we onze prijzen gelijk weten te houden en de inflatie intern opgevangen. Echter, vanwege de hoge prijsstijgingen vanaf 2020, waren we toch genoodzaakt onze tarieven aan te passen.

Het is erg vervelend dat je bevestigingsmails niet goed bij je klanten aankwamen. Sinds februari heeft Google de eisen voor het mailverkeer verscherpt waardoor er bepaalde instellingen aan je externe mailbox moeten worden toegepast. We zien dat we hier meerdere malen per mail contact over hebben gehad om je daarbij te helpen.

We snappen dat je het contract direct wil beëindigen wanneer je de keuze hebt gemaakt om te stoppen. Echter werken we uitsluitend met jaarabonnementen. Dit staat o.a aangegeven in onze Algemene Voorwaarden en in het contract dat je hebt ondertekend bij het aangaan van het abonnement. Om zo eerlijk mogelijk te zijn voor al onze klanten zijn we consistent in het handhaven van de voorwaarden.

We willen je in ieder geval bedanken voor je tijd bij ons en we hopen dat je elders een geschikte oplossing vindt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brechtje van de Customer Support en…

Brechtje van de Customer Support en designer heeft mij super goed geholpen met onder andere Google Analytics, Google search Console en de sitemap. Ze legt het op een duidelijke manier uit. Hoe het werkt en wat je ermee kunt. Ook helpt ze uitstekend met het installeren ervan. Ze is ook geduldig en kan klantgericht meedenken, zodat het voor de klanten van jouw website makkelijker wordt om jouw website te vinden. Een hele positieve ervaring dus. Bedankt voor jouw hulp Brechtje.

26. April 2024

Hey Floor,

Wat fijn dat Brechtje je zo goed heeft geholpen! Leuk om haar op deze manier in het zonnetje te zetten. De complimenten zijn overgedragen aan Brechtje en ze is er echt super blij mee!

Team Mijnwebwinkel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr