Meebox Bewertungen

1'267
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyve og bedragere Holdt meget af MeeBox men grådigheden ved ledelsen var for stor. De har stjålet millioner fra kunder der har betalt for et produkt og nu får noget helt andet og markant ringere n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart bästa webbhotellet för min magento webbshop. Dom andra företagen jag har testat har inte erbjudit en produkt som är lika bra som det jag nu har förresten från Meebox. Har nu fått ett w... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har fået anbefalet Meebox af en af mine venner og har købt både domæne og webhotel hos dem. I forbindelse med oprettelsen havde jeg flere spørgsmål, men brugte chatten og fik på nul-komma-fem svar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meebox har igennem al den tid, som jeg har været kunde hos dem, været meget professionelle. Senest har jeg netop fået opgraderet min server til Premium Pro, som de klarede på under 1 døgn uden probl... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Mail-Dienst

Über Meebox

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Meebox offer domains, web- and cloud servers of the highest quality to the lowest price.

At Meebox, we have made it easy to own a website, domain and mail. You are online seconds after completing the payment and our controlpanel is very easy to use - what's not to like?

Order today:
Webhotels
Cloud Server

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1267 Bewertungen

(1'267)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at sige om Meebox. De yder altid meget hurtig og venlig service og fikser de problemer, der måtte være. Jeg er meget tilfreds.

24. Juni 2015

Hej Kirsten,

Tusind mange gange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre at du er super tilfreds. Hvis du på noget tidspunkt får behov for hjælp, skal du bare skrive til os. Så vil vi med glæde gøre vores allerbedste for at hjælpe! :-)

Meebox.net

Brug dem ikke.

Jeg har haft Meebox i et år, og pga andre omstændigheder har jeg ikke brugt deres service ret meget. MEN har disse par oplevelser i tasken.

Meget ofte lange svartider når man bruger deres kontrolpanel.
Det er ikke det værste, men meget irriterende. Det kan give 2 stjerner.

Deres support virker ret flinke, og de har også forsøgt at være behjælpelige med nedenstående. Det kan give 4 stjerner.

Og så spærrer de for betaling en MÅNED før man skal betale i følge deres faktura, dvs man reelt betaler en måned før tid.
Som studerende er det absolut ikke optimalt for mig at miste de penge som skal bruges til mine leveomkostninger i den sidste uge af måneden.
Når sådan noget ikke er beskrevet i deres forretningsbetingelser, mener jeg det må være en uretmæssig spærring af mine penge.

Det giver minus point i min bedømmelse, og at jeg er kommet frem til 2 stjerner, er kun fordi jeg er flink.

Men er du studerende, eller bare har en meget lav indkomst og et stramt budget, så hold dig langt væk fra Meebox, jeg har prøvet med flere hostingfirmaer, og har aldrig nogensinde oplevet de spærrer så længe før betaling. Det har jeg faktisk ikke oplevet nogen andre steder hvor de bruger mit kort til betaling.
Svar til Meebox

Som jeg har nævnt i vores mailkorrespondence, og som også er nævnt ovenstående. Så står der IKKE noget i jeres forretningsbetingelser om proceduren. Det er heller ikke nævnt nogen steder på jeres hjemmeside, man uden problemer kan slippe for I trækker automatisk.

Jeg har også skrevet i denne anmeldelse I har været meget behjælpelige med dette, og det er jo heller ikke det jeg kritiserer, det er jeres forretningsbetingelser.

15. Juni 2015

Hej Henrik,

Tak for de fine ord omkring vores support - dejligt at høre, at det lever op til forventningerne.

Som vi har skrevet med dig om tidligere i dag, er problemet i denne sammenhæng ikke Meebox. Du har knyttet et DEBIT hævekort til din konto hos os, og er samtidig tilmeldt automatisk fornyelse af dit webhotel. Når fakturaen udsendes 30 dage før betalingsdato, foretager systemet en note om, at vi på betalingsdato ønsker at hæve pengene. Da du har et DEBIT kort, vælger din bank at reservere pengene på kortet. På normale Dankort, VISA/Dankort og Mastercard Credit, sker der ingenting - her hæves beløbet blot på betalingsdato.
Det er ligeledes din bank, som både vi og vores kreditkortindløser har været i kontakt med i dag, som nægter at frigive beløbet på dit kort, på trods af, at vi for 6 dage siden gav dem besked om, at vi jf. aftale med dig har slettet betaling af fakturaen i vores system. Dette burde medføre, at banken automatisk sletter reservationen.

Jeg beklager, at du har problemer med dette, og opfatter det som du gør. Jeg mener ikke, at vi på nogen måde skjuler noget - tværtimod lægger vi tingene frem, som de er, netop fordi vi tror på den åbne og ærlige kommunikation.

Vi agter igen i morgen at kontakte din bank og forsøge at forklare dem, at de skal frigive beløbet på dit kort, da vi har gjort det, som vi kan. Endvidere vil vi se på at ændre vores procedurer, så vi gør hvad vi kan, for at forhindre lignende sker fremadrettet.

Anders Eiler
Meebox.net

God afklaring

I går skrev jeg meget vredt om firmaet Meebox, da jeg ikke kunne få en personlig kontakt med dem, det jeg fået nu og derfor vil jeg trække mine stærke ord om firmaet tilbage. Jeg har fået en konstruktiv snak med en af ejerne og det har rettet op på mit syn på firmaet, som jeg nu har indgået en kontrakt med.

10. Juni 2015

Hej Leif,

Som vi har skrevet til dig gentagende gange, så har vi modtaget en ordre, som enten du eller måske din grafiker har oprettet. Vi har ikke oprettet ordren. Vi har heller ikke lavet et tilbud til dig. Som vi også har skrevet gentagende gange, så annullerer vi uden problemer gerne din ordre, hvis at den er blevet oprettet ved en fejl, dette har du dog ikke svaret på, på trods af at du er blevet spurgt gentagende gange.

Vi har også flere gange fremsendt links til både vores priser og vores forretningsbetingelser. Priserne fremgår i øvrigt flere steder på vores hjemmesider - det er intet, som vi forsøger at skjule, ligesom at vi heller ikke arbejder med skjulte gebyrer og lign. Vi er en meget ærlig forretning.

Vi har flere gange spurgt ind til hvad det er for nogle priser du ikke kan finde, hvorfor du mener at vores betingelser er mangelfulde og misvisende, hvad det er der gør, at du mener, at vi er et fup firma og forsøger at svindle dig. Dette har du desværre ikke svaret på endnu. Derfor vil jeg gerne igen opfordre til, at du bliver mere konkret, for ellers kan vi ikke bruge din feedback til særlig meget, desværre.

Vi giver dig et kald i løbet af i dag, for at se om ikke blot der er tale om en misforståelse.

God dag!

Patrick Theander,

Godt dansk webhotel

Godt og stabilt dansk webhotel

15. Mai 2015

Hej Glen,

Tusind tak for din anbefaling! Må jeg spørge hvad vi kan gøre for at du vil give os fem stjerner? :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig meget nedetid og meget ustabile servere. Dog god service

Da jeg siden i går har oplevet problemer med Meebox' server system, blev jeg meget overrasket over den hurtige service der var på en support sag. Hvor jeg hurtig fik svaret på hvad der var sket. Anbefaler gerne! Når de altså ikke har nedetid ;-)

14. Mai 2015

Hej Kenneth,

Jeg beklager mange gange den omtalte nedetid. Det arbejder vi hårdt på ikke skal ske. Jeg vil gerne takke dig for at sige din ærlige mening og så skal du også have stor tak for rosen af service! :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nedetid i over 14 timer

Vi har været ramt af et DDoS angreb siden igår kort efter kl. 22, og lavede straks en ticket. Jeg savner at Meebox her tager ansvar for deres kunder og er behjælpelige. Vi har nu været uden (bruglig) hjemmeside i over 14 timer. Magter Meebox ikke opgaven, så synes jeg blot at I skal melde det ud istedet for at gemme jer.

Update: Endelig kom der svar fra Meebox, som troede at de havde svaret. Misforståelser sker, dog træls når det er på et rigtig kritisk tidspunkt. Vi har fået lovning på bedre beskyttelse, og at de vil kigge efter os næste gang.

Anmeldelsen er ændret fra 2 til 3 stjerner og hvis fremtider viser hvad vi er blevet lovet, så skal der nok følge flere stjerner med.

12. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Med fantastisk hjælp kom jeg online

Jeg har nu for første gang lavet min egen hjemmeside helt fra bunden. Jeg fik Meebox anbefalet, og jeg gik igang. Jeg har lavet et par fejl undervejs, men hver gang har jeg fået hjælp af chatten, så jeg kom på sporet igen. Jeg er så absolut en amatør på dette område. Jeg har tidligere haft hjemmeside i wp, så jeg kan redigere på siden, men det er første gang jeg selv har sat en side op helt fra bunden. Chatten virker super godt, og de taler et sprog, der er til at forstå.
Tak for hjælpen!
Bente Brandstrup

7. Mai 2015

Hej Bente,

Vores support teams fineste opgave er at sikre, at den hjælp der ydes forstås af alle - uanset teknisk kunnen. Derfor er det glædeligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi vil arbejde hårdt på ikke at skuffe dig.

Du må have en fantastisk dag.

Hurtig og fantastisk support

Jeg har nu haft et domæne hostet hos Meebox i mange år, og aldrig haft nogle problemer.

De gange jeg har skrevet for at få hjælp til ting som de fleste hostingudbydere ikke ville give sig i nærheden af, har jeg altid fået svar prompte - og så endda svar der rent faktisk kan bruges!

Værende det en fejl 40, hvor jeg har noget forkert html på min hjemmeside, eller spørgsmål og tilføjelse af flere domæner, har de altid hurtigt afløst mig fra alt tvivl. Jeg har sågar oplevet at få svar klokken 3 om natten, få minutter efter oprettelse af en supportsag.

Meebox og især deres fantastiske support, til konkurrencedygtige priser kan klart anbefales!

4. Mai 2015

Hej Andreas,

Tusind tak for anmeldelsen. Den er vi glade for :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super support også i weekenden

Weekend supporten idag af Line, har været super flot. Hurtig og præcis svar og til stor hjælp. Også supporten fra andre medarbejdere har været hurtig, opklarende og god.
Det tog lidt længere tid at skifte mit hoved domæne end jeg havde regnet med, men nok fordi at det er af store konsekvenser for dem der har brugt sit hoveddomæne og dermed risikere at miste vigtig data. Det var dog ikke aktuelt for mig. OG da det idag stod klar for supporten i meebox, var Line i supporten hurtig til at lave ændringen af hoveddomænet. Og jeg fik links til opsætning af mail, også på min mobil og pc oveni. Super dejligt at jeg som nybegynder kan få opklarende svar, som gør mig i stand til at tage nyttige valg i mit firma.
Jeg kan trygt anbefale meebox til andre kunder, selvom jeg kun har været kunde i 4 måneder. Jeg føler mig tryg i at jeg også senere kan få den support jeg har brug for, når jeg igen støder på udfordringer. Jeg er meget taknemmelig:-)

2. Mai 2015

Hej Kristine,

Tusind tak for anbefalingen - det betyder uffateligt meget. Derudover vil jeg også gerne byde dig velkommen som kunde hos Meebox. Du har allerede fundet ud af det, men hvis du har nogle spørgsmål, skal du bare skrive til support team. De sidder klar hver eneste dag til at hjælpe dig.

Slutteligt er der ikke andet at sige end tak fordi du har valgt os - jeg er sikker på at du ikke vil fortryde det! :-)

Fortsat fuld tillid til Meebox

De seneste anmeldelser bærer præg af sidste uges nedbrud, og det er fuldt forståeligt,at der bliver reageret på den måde.

På trods af nedbruddet har jeg fortsat fuld tillid til Meebox.

Nedbruddet kunne vi godt have undværet. Det tog også lige lovlig lang tid at udbedre.

MEN:
- Meebox har hele tiden gennem forløbet orienteret om status, og hvad der sker i sagen.
- Meebox har givet kompensation efter individuel vurdering.
- Meebox har sendt en mail ud for et par dage siden meden uddybende forklaring.

Alt dette viser, at Meebox er deres ansvar bevidst. Derfor min fulde tillid fortsat.

25. April 2015

Hej Pertho,

Først og fremmest vil vi endnu en gang gerne beklage nedbruddet. Der ting som ikke måtte ske, som skete, og det har vi nu taget bestik af.

Du skal dog have stor tak for rosen og tilliden. Det betyder meget. Vi vil arbejde benhårdt på ikke at skuffe dig eller nogle andre af vores fantastiske kunder.

Uheldig start

Den første uge vi var kunde hos Meebox var vores hjemmeside og mail nede i 2 - 3 dage. Det var utroligt frustrerende, og vi fortrød faktisk vores skifte. Den sidste uge er det gået bedre, men på grund af den meget uheldige start, kan vi højst give 2 stjerner. Såfremt vi får flere overraskelser med "nede dage" på vores webshop og mails, er vi desværre nødsaget til at forlade Meebox.

23. April 2015

Under ALT kritik!

Vi kører nu på over 48 timer med en hjemmeside der er enten er helt nede eller meget langsom! og når jeg skriver vi så er det ikke bare mig... Men MANGE kunder ved Meebox.

For det første informerer de ikke tydeligt om de har en fejl... Det skal man selv skrive til dem for at spørge om... Så får man et link hvor man kan læse at der er problemer... Det står ikke tydeligt på forsiden af meebox.dk det lugter lidt af at man prøver på at skjule hvor elendigt det kører!

Nu har jeg en webshop som i 48 timer ikke har fungeret ordentligt... Jeg har efter siden gik ned fået EN mail fra meebox torsdag kl. 14.30 altså 29 timer efter det hele gik i sort.... Og ellers så skal man selv holde sig opdateret ved enten at kigge på sin shop som ikke virker eller på deres link...

Det her er bare ikke godt nok og får mig til seriøst at overveje at skifte til et andet hotel...! INGEN fejl tager OVER 48 timer at rette! enten så er alt sparet i bund og derfor går det rigtigt galt når dte går galt eller også aner dem der har med det her at gøre ikke hvad de har med at gøre... Uanset hvad så er det her under ALT kritik! og burde ikke kunne ske!

Mvh.

Nikolai R. Jensen
altimobiler

17. April 2015

Nedetid og ustabiltnetværk

Jeg har haft meebox i under et år og er absolut ikke tilfreds med at meebox i kortere og længere tid har nedetider som gør at ens hjemmeside er nede samt at man hverken kan sende eller modtage e-mails.

Hej Christoffer,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager mange gange nedetiden som du og andre af vores kunder oplevede tilbage i midten af april. Det var ikke godt nok og vi beklager mange gange!

Anders Eiler, vores tekniske direktør, har været i telefonisk kontakt med dig. Du og Anders fik fundet en løsning på dine specifikke udfordringer og jeg er meget glad for at du vil give vores platform en chance til. Det betyder meget for os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at opbygge tilliden til os og vores produkt.

Tusind tak og endnu en undskyld for problemerne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Server nedbrud mistet omsætning og kunder

Tit er der småfejl på serveren så mit site er offline 10 min til 1 time, hvilket ikke er godt nok. Servertiden er også meget ustabil, nogle gange er den rigtig hurtig, andre gange er den meget langsom. I en situation hvor vi gør alt for at optimere hastigheden på vores site, er det vel ikke for meget at spørge efter en simpel ting som en server også følger med.
Jeg har 2 stk. Pro hoteller og efter denne oplevelse med to dages ned tid, dvs. 60 sek/2 min svar tid bliver jeg nød til at overveje at flytte mine domæner. Det har kostet ordre i min webshop og forgæves adwords markedsføring.

Ikke godt nok

Meebox har et godt ry, men er desværre faldet af på den på det seneste. Et af mine sites har loadet usædvanligt langsomt i fht. tidligere disse dage, og jeg bliver ved med at modtage mystiske mails omkring "farlige" filer, som er minded på ejeren af et domæne, som jeg tidligere har ejet og solgt videre. Har forklaret dette flere gange (min. to) til deres supportafdeling, men modtager fortsat disse mails hver uge. Er nok ikke kunde hos dem meget længere!

Hej Søren,

Jeg beklager mange gange de problemer der har været! Du skal have stor tak fordi du kommer med din ærlige vurdering af os.

Derudover skal du have stor tak fordi du tog dig tid til at tale i telefon med vores tekniske direktør, Anders Eiler. Som Anders også har givet udtryk, så beklager vi mange gange de problemer der har været og vi arbejder benhårdt på at de ikke fremover skal få lov at opstå!

Min side er ubrugelig.

Nedetinden på min side gør at den er ubrugelig at arbejde med. Det er IKKE okay at man skal betale for en service man ikke kan bruge halvdelen af tiden. Den seneste nedetid er simpelthen ikke okay og hvis ikke de opper sig på at få fikset deres downtime er der jo ikke andet for end at flytte hosting til et andet bedre selskab.

Var ellers glad for Meebox backend på siderne, men det hjælper jo intet når man ikke kan bruge den. Udover det er deres chat også god til hurtigt at svare på spørgsmål.

Hej Rasmus,

På vegne af hele virksomheden vil jeg gerne beklage den oplevelse, som du har haft med vores produkt. Det er ikke godt nok og det ved vi. Vores tekniske direktør har forsøgt at komme i telefonisk kontakt med dig, men uden held. Han har efterfølgende sendt dig en mail, hvori han også beklager.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hurtig service! - (Hvilket skal bruges ofte)

Jeg er godt tilfreds med deres hurtige support omkring basis spørgsmål. Jeg er dog meget skuffet over pålideligheden, jeg syntes at downtiden og problemer med mails begynder at præge min arbejdsdag mere og mere.

Kan desværre ikke anbefale meebox.net til andre grundet de ting.

(i mens jeg har skrevet dette har mine sider været nede..)

Super god service

Må sige de gør alt for at gøre deres kunder tilfredse.

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse. Du må endelig bare skrive, hvis der er noget som helst vi kan hjælpe dig med. Hav en fantastisk dag!

Nedetid

Vi har for meget kort tid siden valgt Meebox til en af vores nye sider - og havde overvejelser om at overflytte vores øvrige webshops og infosider, men med den nedetid vi oplever i dag, så tør vi simpelthen ikke risikere vores kunder ikke kan finde os. Så det kan desværre kun blive til 2 stjerner her fra.
----------------------------------------------------
"Først og fremmest vil jeg gerne beklage den nedetid du har oplevet i dag.

Jeg har forsøgt at få fat på dig via telefon her til eftermiddag. Vi vil forsøge igen her i de kommende dage.

Meebox.net. "
----------------------------------------------------
Hej Casper,
jeg vil meget hellere have, du bruger din tid på at få jeres system til at virke, jeg tror ikke det bliver mere stabilt af du ringer til mig - og stabilitet og driftsikkerhed er sådan set bare det vi har brug for.

15. April 2015

Hej Thomas,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den nedetid du har oplevet i dag.

Fremragende kundeservice

Effektiv og dygtig betjening fra folkene i kundeservice. Dejligt med personale der har styr på sit stofområde.

15. April 2015

Hej Jakob,

Tusind tak for anmeldelsen - den er vi super glade for! Vi er alle meget glade for at I har valgt at lægge socialsucces.dk hos os - det betyder rigtig meget, at iværksættere vælger os! Skriv endelig hvis der er noget vi kan hjælpe med :-)

Hav en dejlig dag.

Meebox.net.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr