Tyve og bedragere Holdt meget af MeeBox men grådigheden ved ledelsen var for stor. De har stjålet millioner fra kunder der har betalt for et produkt og nu får noget helt andet og markant ringere n... Mehr ansehen
Helt klart bästa webbhotellet för min magento webbshop. Dom andra företagen jag har testat har inte erbjudit en produkt som är lika bra som det jag nu har förresten från Meebox. Har nu fått ett w... Mehr ansehen
Jeg har fået anbefalet Meebox af en af mine venner og har købt både domæne og webhotel hos dem. I forbindelse med oprettelsen havde jeg flere spørgsmål, men brugte chatten og fik på nul-komma-fem svar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meebox har igennem al den tid, som jeg har været kunde hos dem, været meget professionelle. Senest har jeg netop fået opgraderet min server til Premium Pro, som de klarede på under 1 døgn uden probl... Mehr ansehen
Über Meebox
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
At Meebox, we have made it easy to own a website, domain and mail. You are online seconds after completing the payment and our controlpanel is very easy to use - what's not to like?
Order today:
- info@meebox.net
- www.meebox.net
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk Support
Kan kun sige at mine oplevelser med meebox har været gode! Supporten virker, og de er altid behjælpelige med diverse problemer. God service, god pris og god support!
Hurtige servere til fin pris
Har købt produkt med ubegrænset plads og domains og "200%" CPU på en shared server. Havde tidligere 9 domains hos Gigahost, men der var meget nedetid og serveren var ubegribelig langsom. Forsøgte at få rettet det gennem Gigahost, men uden held.
Skiftede derfor til Meebox og har ikke set mig tilbage siden. Super produkt med mange valgmuligheder og gode, stabile servere!
Perfekt support
Endnu en gang yderst tilfreds med meebox service. Super hurtig service, selv efter de har fjerne deres chat funktion.
Awesome service
Jeg kom til at booke det forkerte domæne og skrev en mail til dem. Fire timer efter var det fixet. Vildt fed service. Klokken var 19 da jeg fik svar - ret sejt.
4.5 for produkt. 5 for kundeservice
Alle udbydere har nedetid før eller siden. Meebox håndtere problemer i verdensklasse og er altid klar med hurtigt svar. Når jeg har spørgsmål til teknisk opsætning af moduler i php som ikke er opsat, får jeg hurtigt svar på at de enten sætter der op, eller fortæller om gode alternativer.
Eneste mangel er seamless integration af Lets Encrypt, som de tilkendegiver at de arbejder på.
Elendig kvalitet.
Simpelten den værste server kvalitet du kan finde på det store net.
Jeg ærger mig og flover mig så meget på mine kunders vegne over at jeg har henvist og oprettet Meebox konti til dem.
De brokker sig konstant (med medhold) over at diverse sider er nede i tide og utide, og kan som oftest ikke få adgang til kontrolpanelet eller andre services.
Når serverne så endelig kører - er de piv ringe og så langsomme at du kan nå ned og levere beskeden selv, istedet for at sende den over nettet.
Hvis du skal have en professionel løsning - er du gået forkert hvis du bruger Meebox.
Nede 5 gange i løbet af 2016
MeeBox har fungeret fint indtil for et halvt års tid siden. Siden da har vi haft utallige nedbrud på serverne. På trods af vi har gjort dem opmærksom på problemet rigtig mange gange, så bliver det ikke bedre.
Alene i år (2016 og to måender henne) har vi haft 5 nedbrud.
Eneste grund til de ikke får kun 1 stjerne er fordi de var lynhurtige med hjælp da det virkelig var et problem i Oktober.
Jeg kan ikke anbefale MeeBox før de får styr på deres servere.
God service som altid
Bruger Meebox til at hoste alle mine domæner og webhoteller. Priserne er helt fair og supporten er i top. Jeg er intet web-geni, men supporten har altid været hurtigt til at hjælpe mig med de problemer jeg har stødt på.
Endnu flere fordele
Efter at i har implementeret let´s encrypt i cpanel som er super nemt at installere på ens webhotel, og har haft glæde af det.
Nu er det bare om at reklamere for Let´s Encrypt så folk kan se at i tilbyder gratis SSL certifikat(er).
Ned ad bakke
Meebox er i min optik gået fra at være blandt de bedste lavpris-webhoteller til at være ret middelmådige, og i det nuværende marked er der langt bedre og endda billigere alternativer.
Jeg har i min tid hos Meebox oplevet meget nedetid i forhold til hvad der bør forventes, inklusiv et stort nedbrud der varede i over et døgn. At man ikke har backup-procedurer der kan forhindre et så langvarigt nedbrud er ikke acceptabelt. I forbindelse med en flytning har jeg også oplevet vrøvl med mail-systemet, som et par andre herinde også nævner.
Førhen var der også live-chat hvor man med det samme kunne få svar på eventuelle spørgsmål og problemstillinger, men nu har de kun et ticket-system hvor svartiden typisk er adskille timer.
De får dog alligevel 3 stjerner da de i starten var et super value-for-money produkt, men i dag kan jeg kan ikke umiddelbart anbefale dem - især ikke fordi produktet i mellemtiden også er steget væsentligt i pris.
Uprofessionel, Useriøs & Ubehøvled
Vi har været kunder hos meebox.net i nogle år nu med flere domener og mails. Det har fra start været en blandet erfaring, men nu er det kammet over.
Det er ikke tit jeg skriver en klage, men denne gangen bliver vi nødt til at advare andre for ikke at ende i samme situation, - da vi sjældent har oplevet noget lignende!
Vi har i flere omgange været plaget av en hel del spam, opp på 30 mails om dagen, og bliver alltid modtaget af en sløv og langsom respons fra support.
Vi har haft problemer med en mail der ikke har duget, men vi har ikke fået nogen hjælp. Meebox har ikke svaret på mails, tickets eller telefon.
Dette har gået over uger.
Vi har været 4 forskellige personer på sagen, samt våres IT mand, men uden held med at få løst problemet eller opnå kontakt. Tickets bliver slettet, og meebox har en telefonsvarer der konstant siger "at man må ringe tilbage pga for stor pågang", - Man kommer aldrig igennem!
Den sidste måneden nu har vi prøvet at skifte over til en anden hostingudbyder, men det har vi ikke kunne gøre da Meebox har låst våres domener. Dette vil sige 2 måneder nu, uden kontakt. - Disse problemer går nu ud over våres forretninger, tager meget unødvendig tid og energi.
Vi har nu måtte kontakte en advokat.
Vi håber Meebox vil svare på våres mails og kontakte os snarest.
Vi kan ikke på nogen måde anbefale Meebox.net.

Antwort von Meebox
Fremragende kundeservice
Altid god kundeservice. Har aldrig haft problemer med mit webhotel.
Kan kun anbefale meebox.
Så skete der endelig noget
Redigeret:
Så blev problemet løst

Antwort von Meebox
Kanon service og hurtig ekspedition
Jeg skiftede hosting fra one.com til meebox.com som jeg kun har hørt godt om. Jeg tegnede abb. kl. 10:25, kl. 10:30 var domænet redelegeret og kl. 11:30 kørte min hjemmeside godt og hurtigt. At det først var 11:30 var fordi jeg ikke helt kunne gennemskue deres måde at oprette FTP adgang på. Men det fik jeg hurtigt hjælp til.
Jeg fik en mail fra one.com i oktober hvor de skrev "Optimeret ydelse, 3 x mere diskplads. Mindre prisregulering". MINDRE PRISREGULERING!!!! Det steg fra 285,- om året til 480,-!!!!!! Da jeg så skrev at jeg synes deres mail var uheldigt formuleret, fik jeg en sludder for en sladder ... og et link jeg kunne klikke på så mit abonnement blev ophævet! Jeg var kunde hos dem siden 2007. Jeg har en ganske lille hjemmeside og en blog, så jeg har intet at bruge "Din opgraderede pakke inkluderer nu 2 x så meget CPU-kraft, og vi har desuden øget RAM til 1 GB for hurtig, stabil og pålidelig ydelse." til.
Jeg havde ganske få udfordringer med at få styr på opsætningen hos Meebox, men det er nok fordi jeg i mange år har vænnet mig til one.com. Til gengæld fik jeg svar på mine spørgsmål hos Meebox lynfantastiskhurtigt.
Jeg giver dem 5 stjerner og håber jeg synes de var det værd om 3 måneder også :-)
Skidt håndtering af sikkerhedshul i WordPress
Logger på min pc i dag og finde ud af mit password ikke virker til min mail som er hostet hos meebox.net
Da jeg logger ind viser det sig så at de har Suspenderet mit produkt uden varsel.....
Jeg er blevet anklaget for "Participating in botnet, sending spam and other outbound abuse" hvilket jeg aldrig har....
Det viste sig at der åbenbart var noget galt med et af de moduler jeg havde installeret via 1-click install hos meebox.net.
Normalt plejer denne service at opdatere sig selv så sikkerhedshuller bliver lukket men det var den ikke denne gang.
Jeg kan ikke give 5 stjerner selvom mit problem er løst da man lukker ned for alt og sender en mail til en konto der er hostet hos dem og jeg dermed ikke havde en chance for at reagere før jeg gik ind på min computer (min smartphone brokker sig ikke den popede bare ikke op med nye mails) jeg vil mene man bør lade en mail nå frem INDEN man lukker for en service hvor på mailen man skriver til er hostet så kunden kan gøre noget...
Lidt udover det sædvanlige!
Hos Meebox får du rigtig meget værdi for små penge, og serverne er altid oppe og i fuld fart.
Deres kundeservice er i top. De vil altid gerne hjælpe, og man får hurtigt et svar på sine spørgsmål.
Jeg havde købt et SSL-certifikat hos Meebox, men havde glemt at angive hvilke domæne det var tiltænkt.
Få dage efter jeg havde købt det, fik jeg en venlig besked fra en supporter, der fortalte at jeg ikke havde valgt hvilket domæne der var til, og at han gerne ville sætte det op for mig, hvis jeg fortalte hvad der var meningen.
Det synes jeg, er rigtig god service.
Når kundeservice skriver ud og gør opmærksom på problemer og at de gerne vil hjælpe med dem - tak!
Jeg har brugt Meebox til min egen hjemmeside og de hjemmesider jeg laver til mine kunder i www.riismedia.dk - helt uden problemer!
Hurtigt svar
Jeg fik et meget hurtigt svar til et support-spørgsmål, hvad der var præcist det jeg havde brug for.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.