Min oplevelse er som mange andres --- Negativ. Bestilte blækpatroner og batteri som de lovede, at de kunne levere indenfor 3-5 dage. Varene er aldrig modtaget (og sikkert aldrig afsendt... Mehr ansehen
Medieshoppen
Har forsøgt at købe nogle blækpatroner, som ifølge medieshoppen kunne leres indenfor 2-3 dage. Da varen blev bestilt, blev beløbet samtidig overført til medieshoppen. Efter to uger spurgte jeg om hvo... Mehr ansehen
Købt 3 farver til HP printer. Lang leveringstid, selvom der står på hjemmesiden, at varerne var på lager. Pengene trækkes inden afsendelse af varen - hvilket man giver lov til, når man accepterer ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købt memorycard og usb-pen. Plus: - Prisen - God kontakt med kundesupport Minus: - Leveringstid på 14 dage - Ingen status/opdateringmail fra virk Når man bestiller en lagerva... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Medieshoppen.dk er din leverandør af billige brændbare cd og dvd skiver. Samt CD & DVD-Opbevaring, Blækpatroner, CD/DVD Labels, og meget, meget mere. Alt sammen til rigtig gode priser, så kig ind og gør en god handel.
Filaregatan 12, 24235, Hörby, Sverige, Dänemark
- salg@medieshoppen.dk
- www.medieshoppen.dk
Aldrig haft problemer
Fokuserer på medier, og gør det godt til en overkommelig pris. En gennemskuelig variable forsendes pris. Jeg kunne dog godt tænke mig at de havde et større udvalg, da jeg altid ender med at skulle købe 2 forskellige steder på nettet, og derved fordobler forsendelses omkostninger.
Fornuftig service
Bestilte nogle medier af mærket Verbatim.... de var dog elendige.. og virkede ikke... henvendte mig til butikken og forklarede problemet. 3 dage senere fik jeg svar.. og 8 dage senere fik jeg pengene tilbage.
Billigt og hurtigt
De er overordnet billige og sender superhurtig varerne, der er pakket godt ind. Dog lidt dyre med levering - men det er jo i og for sig ikke deres skyld...
100% tilfredshed herfra!
Bilig, hurtig og effektiv!
Varen kom hurtigt, og var pakket meget forsvarligt! Betalingen med e-dankort var gebyrfri. Eneste der gør at de ikke får 5 stjerner er at varebesvrivelsen på cd/dvd dispenseren ikke fortalte man skulle købe en carebox til den (alle careboxe passede ikke)
Billigt og hurtigt
Købte 50 CDer og 50 DVDer.
Priserne er nogle af de laveste, jeg har set, og leveringen så hurtigt som det nu er muligt med Post Danmark ;-)
No title
Super webshop med en uanmindelig hurtig levering.
Netop leveringstiden og naturligvis pris og kvalitet kan være parametre for mig når jeg bestiller en varer over nettet.
Hvis det er niveauet er det ikke sidste handlen jeg laver med Medieshoppen.
sl
No title
Jeg bestilte mine DVD'er mandag og de kom med pakkeposten onsdag. Det kan da ikke være flottere.
Tilmed var det til den billigste pris, jeg nogensinde har oplevet, og det var en mærkevare (Verbatim).
Glem alt om ALDI, Tyskland, Otto Duborg..
Alle 5 stjerner til Medieshoppen!
No title
Bestilte varer. Den korrekte vare blev leveret til tiden. Ingen problemer med betaling.
No title
Har ikke haft nogle problemmer med dem, og de er billige nogle af de vare jeg købte var billiger end i aldi incl. fragten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.