mangohoutenmeubels.nl Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bar bas niet geleverd, besteld in februari, na verschillende mislukte afspraken bestelling geannuleerd, beloofd geld terug te storten, kon even duren. Na , tis nu juli, adam, wanneer ga je m'n geld t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TV meubel besteld via Bol. Helaas iets later bezorgd dan de door Bol opgegeven datum. Door Mangohoutenmeubels echter prima opgelost, de eigenaar zelf heeft het meubel bij ons afgeleverd. Zeer vriendel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een farce, 4 niet nagekomen afkever afspraken. 1. Tafel niet in de truck geladen? 2 auto pech , whatss app contact met foto 3 Tafel niet geladen? 4 auto pech dezelfde foto gedeeld 🤯 e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alle positieve reacties? FAKE !! Bol.com heb ik deze oplichting praktijken ook al meegedeeld. Talloze mensen wachten op terug betalen van aankoop bedrag. Geen gehoor. Geen reactie. Naar je geld kan j... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Het liefst geef ik ze 0 sterren

Het liefst geef ik ze 0 sterren! Eind januari site table en tv kast besteld, deze levering ging snel, helaas had de tv kast een flinke beschadiging, maar dat zou gerepareerd worden! Bestel de volgende dag Eén vitrinekast en een ladekast, moest aanbetaling van 295 euro doen, prima, ik vertrouwde hem na de eerste levering. Dit was eind januari, 2 á 3 weken later zou het geleverd worden, jullie raden het al, het is nu half juli en heb nog steeds niets. Meerdere malen proberen te bellen, appen en mailen, maar geen reactie😡. Aangifte gedaan van oplichting en hem dat nog netjes medegedeeld, toen kon er in ene gereageerd worden dat ze het netjes gingen afhandelen en mijn geld zouden terugstorten,maar dan moest ik wel de aangifte intrekken, prima als ik mijn geld terug zou hebben zou ik dat doen, jullie snappen het al, het moet nog steeds gebeuren. Nee bij dit bedrijf niets kopen/bestellen en zeker geen aanbetaling doen!!!

29. Januar 2025

Ondanks sommige slechte recensies

Ondanks sommige slechte recensies
toch order geplaatst voor twee tafels.
Voor bestelling gevraagd of ze op voorraad waren of eventuele leverijd.
Ze waren op voorraad en konden binnen 5 dagen geleverd worden.
Op de dag voor levering kregen we een bericht en op de dag van levering de geschatte aankomsttijd.
Betaald bij aflevering was ook geen enkel probleem.
Dus kortom wij zijn tevreden

15. Juli 2025

PAS OP!!! SCAM!!

Op 31 maart 2025 een bestelling geplaatst (Ordernumer #22074) voor een salontafel. Na meerdere belletjes en e-mail (zonder reactie), is er 1 x via de sms en later telefoon contact geweest, waarin werd aangegeven dat de levering nog erg lang zou duren en dat er een andere tafel tussentijds geleverd zou kunnen worden. Echter niet vermeld hoelang de levertijd van de bestelde tafel zou duren (hiervan stond ook niks op de website). Na aangegeven te hebben die tafel niet te willen en ons geld terug te willen werd er niet gereageerd. Daarna nog een e-mail gestuurd en gebeld en nogmaals geen reactie. Ik heb er geen vertrouwen in dat er ooit geleverd gaat worden.

14. Juli 2025

Na 2 jaar nog steeds met defecte meubels

Nu ruim 2 jaar de meubels, vanaf de eerste week na levering zouden 4 van de 8 items welke defect hadden worden vervangen aldus Adam de eigenaar…na heel veel afspraken proberen te maken en heel veel beloftes van Adam zijn tot op heden de meubels nog niet hersteld/omgeruild ook rechtsbijstand ingeschakeld en daar zijn beloftes gegeven maar nog steeds geen actie/reactie. Bestel hier niet!

3. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meest waardeloze bedrijf waar ik ooit…

Meest waardeloze bedrijf waar ik ooit van heb gekocht.
Beloven een levertijd die ze niet waarmaken. Vervolgens ook geen bericht van hun. Je moet er zelf achteraan mailen en of bellen (als je ze al bereikt krijgt)
Je krijgt vervolgens een zin terug waarin je word afgescheept met “wordt dan geleverd en we nemen contact op voor levering”. Neehoor wederom geen levering. Weer zelf contact moeten opnemen. Wederom hetzelfde verhaal, geen excuses niks, nada! Vervolgens wordt het zoals je al vermoed wederom niet geleverd. Geen bericht niks.
Jullie klanten service is ronduit schandalig, als jullie nu eens contact zelf opnemen met de klanten om uitleg te geven dan was het nog iets van service maar dit is vreselijk. Gelukkig had ik via bol besteld en hebben hun me het geld terug geboekt.
Ze moesten echt geen zaken met jullie doen, afzetters!

5. Juni 2025

Tevreden

4 stoelen besteld op 3 juni omdat er geen levertijd bij stond een mail gestuurd, andere dag kreeg ik antwoord. 1 a 2 weken levertijd.....vandaag netjes afgeleverd door een heel aardig persoon.

13. Juni 2025

Goeie service

Snelle service.
Goed contact gehouden.
Zelfs de kast naar binnen gebracht uit het karton gehaald en neer gezet.
Verpakkingsmateriaal mee terug genomen.
Kortom erg goeie service.
Erg dankbaar.

11. Juni 2025

Goede service!

Via loods 5 bij dit bedrijf besteld. Het duurde even voordat het kastje wat wij wilden beschikbaar was maar het komt ook helemaal uit India dus het is ook niet zo gek dat het lang onderweg is.
De service was echt heel goed! We hebben 2x hier besteld en 2x een hele positieve ervaring gehad. De bezorgers zijn ontzettend vriendelijk en de meubels zien er prachtig uit.
Echt heel blij mee!

11. Juni 2025

Vreselijke bedrijf

Vreselijke bedrijf, eind okt 24 een meubel besteld, heel even contact gehad per mail om de betaling zo snel mogelijk te regelen, betaald maar sindsdien onmogelijk contact te verkrijgen zowel via mail, contactformulier vd website, per telefoon of berichten.
zelfs Europees onderzoeksbureau voor de consument op gezet met klacht hiervoor, die krijgen ook geen gehoor ! Blijkt wel tijd te hebben om hier op reviews te reageren, zou beter de mails en telefoontjes beantwoorden. Ruikt naar oplichterij, zou me verwonderen moest dit bedrijf effectief meubelen leveren. Nu begin juni 25, nog steeds niks, geen levering geen antwoord op mail of dergelijk..Wordt zeker vervolgd

4. Juni 2025

Oplichting en fake reviews

Nog steeds geen geld terug ontvangen, 800 euro betaald in november voor twee kasten en al maanden geen contact meer vanuit Adam. We hebben een deurwaarder gestuurd, die heeft zelfs niks gekregen. Inmiddels ook aangifte gedaan want dit is gewoon diefstal. Volgens mij allemaal fake positieve reviews hier, want Adam is gewoon een oplichter

29. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Contact wat lastig, levering en product fantastisch!

Op 15 april 2025 hebben wij een grote vakkenkast bij dit bedrijf besteld en direct betaald. Netjes een order bevestiging gekregen en toen gewacht op een bezorgmoment. Na 3 weken hadden we nog niets gehoord, dus toen zelf contact proberen te zoeken met de verkoper. Via de mail in eerste instantie geen gehoor, maar via de telefoon wel. Door de gemengde reviews vonden wij dit nogal spannend, want over het algemeen ben je dat niet gewend van een bedrijf. Maar laat dit je niet afschrikken, want na het afspreken van een bezorgmoment werd de kast op dinsdag 27 mei geleverd. De levering werd netjes gedaan en ook werd het verpakkingsmateriaal weer meegenomen, waardoor wij zelf niet met een hoop karton bleven zitten.
Kast is van goede kwaliteit, precies zoals op het plaatje (ondanks dat het een natuurproduct is). Wij zijn ontzettend tevreden!

27. Mai 2025

Mooie mangohoutentafel

Mooie tafel, goede service, goede communicatie!!! Ter plekke in elkaar gezet en verpakkingsmateriaal weer meegenomen.

20. Mai 2025
mangohoutenmeubels.nl-Logo

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Goed te horen en zo was het bedoeld. Wij hopen u bij een eventuele volgende bestelling weer va. Dienst te mogen zijn!

Hier vooral niks kopen …

Hier vooral niks kopen 6 december meubels besteld voor het verpleeghuis waar ik werk.
Als we snel betaalde kon alles nog voor de kerst geleverd worden.
Na heel wat gebel van onze kant zijn er 2 kasten en 3 bureaus gebracht maar wachten we nu al maanden op de rest van de meubels telkens smoesjes van ziek,ziekenhuis, auto ongeluk tot ik wil het persoonlijk brengen.
De maat is vol wij willen ons geld terug dit ook al gemaild en al 300x weer geprobeerd te bellen maar nooit een mail of belletje terug!!

19. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bedonderd op 22 mei schrijft meneer dat het geld is overgemaakt het is nu 30-juny en nog steeds geen geld deze meneer liegt zo erg dat hij het zelf geloofd

op 10 mrt een laden kast besteld en ook gelijk betaald na 2 weken heb ik contact opgenomen en ik kreeg te horen dat het onderweg was maar helaas na heel veel telefoontjes en smoezen nog steeds geen kastje ,Ik heb toen om mijn geld terug gevraagd maar ook daar heel veel smoezen vreselijk zoals deze man zijn klanten behandeld (En dat terwijl hij nog steeds adverteerd met het kastje en daar bij zegt voldoende vooraad te hebben)
Nu reageerd hij gewoon nergens meer op geen telefoon geen mail geen sms Heb een aangetekende brief gestuurd reageerd meneer ook niet op
Ik ben een dame van 72 jaar met een AOW en dan is 349,00 euro heel veel geld
Dus het is zo simpel geef mij mijn geld terug het is niet van jou en geen smoesjes van het gaat via de website dan had ik het allang moeten hebben zolang ben ik al bezig order nummer 219-12

Weer dagen verder en nog geen geld terug schandalig deze meneer probeerd rijker te worden van andermans duur verdiende centjes en het lukt hem ook nog aardig vreselijk
Mango Houten Meubels bestel hier niets want je bent je geld kwijt
order nm 219-12

Ho Ho ga nu niet je klanten de schuld geven wij zijn niet in gebreken gebleven maar jij. We hebben ik weet niet wat moeten doen om ons geld terug te krijgen. Ik heb netjes gelijk betaald maar nooit mijn order gekregen. Had toen ik het vroeg gelijk mijn geld terug gestort maar tot op heden niks alleen belofte,s ik heb nog niks ontvangen geen kast maar ook geen geld dus niet de onschuld spelen meneer
mevr JJ Terschegget

Inderdaad is uitleggen niet voldoende mijn geld terug dat is voldoende
Mijn geld heb ik nog steeds niet

En weer geen geld ondanks belofte van 2 dagen je bent echt een leugenaar
plaats maar een screenshot van de overmaking zodat ik bij de bank kan vragen waar dat geld is want je hebt het toch overgemaakt !!!!!!!!!
26 mei 2025

Na enkele smsjes en de bekende valse beloftes nog steeds geen geld ontvangen heb ondertussen bij online internet oplichtingen hulp gevraagd en gekregen dus moet het nog even afwachten
Maar schandalig dat dit gebeurd ben 72 jaar en heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt dat ik moet vechten voor geld wat van mijn is en niet van deze meneer en toch weigerd hij het terug te geven
06-06 219-12

23-06-2025
Hier weer een update van mijn bestelling ik ben al vanaf 10 maart bezig om mijn 349,00 euro terug te krijgen van een kastje dat ik besteld en betaald heb maar nooit ontvangen heb
Hij zegt dat hij het heeft het terug betaald alleen weet meneer niet waar het geld gebleven is heb heel veel sms gehad met ik zoek het uit maar dat heeft hij nog nooit gedaan
Ik heb aangifte bij de Politie gedaan ik ben nu bezig met de consumenten bond en dat alleen om mijn eigen geld terug te krijgen
Al met al vreselijk die man heel veel beloftes maar iets doen ho maar het is mijn geld en niet van hem vreselijk heb er zoveel stress van

18. Mai 2025
mangohoutenmeubels.nl-Logo

Antwort von mangohoutenmeubels.nl

Kennelijknis uitleggen niet voldoende. Betaling is verwerkt en het zou eens fijn zijn als iets opgelost wordt dat dat dan ook gemeld wordt. Gelukkig maken wij dagelijks vele mensen blij met onze mooie meubels.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr