Wat een top service hebben ze geleverd, eerst telefonisch contact gezocht of de tv kast MIMI 220 op voorraad was en wanneer er geleverd kon worden. binnen een week geleverd en netjes op zijn plaats g... Mehr ansehen
Op eerdere reviews werd aangegeven dat ik zomaar iets poste om jullie zwart te maken. (Net of ik het voor de lol doe) Ik ben gewoon een bestaande klant en zojuist aangiften gedaan van oplichting.... Mehr ansehen
Ik heb 1,5 jaar geleden een tv meubel en buffetkast gekocht bij dit bedrijf. Deze zijn betaald, maar nooit ontvangen. Waarde van 1318 euro! Meerdere keren gebeld en gemaild maar dit heeft niet gele... Mehr ansehen
Hat 23 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichting
Ik ben gewoon een bestaande klant en zojuist aangiften gedaan van oplichting.
Mensen koop hier niet je word opgelicht waar je bij staat, lees de reviews!! Positieve zijn nep en gekochte reviews.
Wat een top service hebben ze geleverd !
Wat een top service hebben ze geleverd, eerst telefonisch contact gezocht of de tv kast MIMI 220 op voorraad was en wanneer er geleverd kon worden. binnen een week geleverd en netjes op zijn plaats gezet.
Contact liep vlekkenloos, ik was een klein beetje huiverig aangezien er ook slechte recensies geplaatst zijn maar niets van dit alles is waar. Adam komt zijn afspraken netjes na. wij zijn super blij met ons nieuwe TV meubel.
Meubels niet ontvangen
Ik heb 1,5 jaar geleden een tv meubel en buffetkast gekocht bij dit bedrijf.
Deze zijn betaald, maar nooit ontvangen. Waarde van 1318 euro!
Meerdere keren gebeld en gemaild maar dit heeft niet geleid tot terugbetaling of het leveren van de meubels.
Ik ben best verdrietig omdat ik hier zoveel vertrouwen in had. Ik hoop dat dit alsnog netjes geregeld kan worden!
Ik zou geen geduld hebben !!!!
Ik zou geen geduld hebben !!!!
Mr. Adam /Vill ik heb al 7 maanden geduld iedere keer ander smoesje laatste was dat het iets langer ging duren zelfs veel langer als dat jij had gedacht . en jij denkt dat mijn dochter wel blij is met de meubels ja dat was ze op het moment dat ze dacht dat ze de hele serie meubels bij jullie kon bestellen , klein probleempje salontafel en eettafelpoot zouden 2 weken later komen { ja je gaf wel even leen salontafel} dat was niet erg .Maar eettafelpoot kwam 5 maanden later en de salon tafel; is er na 7 maanden nog niet geleverd Nee mijn dochter is helemaal niet blij heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze jouw het vertrouwen gaf dat de meubels zouden komen en bellen en berichtten sturen helpt niet want 9 van de 10 keer geen antwoord en die ene keer dat je antwoord weer een smoesje wat moet ze anders . maar ik ben het helemaal zat en die leentafel maakt daar niks mee goed . Daarom mensen bestel niks bij dit bedrijf want je loopt risico dat de helft maar geleverd word of je moet geduld hebben heeeeel veeeel geduld
Oplichters, leugenaars, niet mee te communiceren
Beste Mangohoutenmeubels.nl
De enige manier om met jullie te communiceren is doormiddel van een review te schrijven op Trustpilot. Op alle telefoontjes, apps, mails wordt immers niet geantwoord.
Jullie antwoorden op deze reviews slaan natuurlijk helemaal nergens op, gezien de reviews kloppen. Misschien is het verstandig dat jullie alle problemen gewoon netjes oplossen en de klant leveren wat ze besteld en betaald hebben. Maar nee, jullie gaan de klant nog extra onderuit schoppen door onwaarheden onder hun reviews te schrijven, zoals bij mij afgelopen week. Natuurlijk heb ik alle gegevens netjes bewaard en weet ik dat jullie een vies spelletje spelen. Ik probeer al heel lang onze bestelling (van 11-05-2025) te ontvangen of ons geld terug te krijgen. Ik heb er alles aan gedaan om dat netjes met jullie te regelen. Er is totaal geen reactie van jullie kant gekomen hierop, behalve het volgende bericht van 8-7-2025!!!! : Beste Jelle,
Excuses voor late reactie maar zijn wat onderbemand.
Dressoir staat inmiddels bij logistiek en wordt de komende week ingepland voor bezorging.
Uiteraard hoort u nog van ons welke dag exact.
Mvg.
Hierna heb ik nooit meer iets van jullie vernomen, op geklaag over mijn negatieve reviews na natuurlijk. De dressoir staat nog altijd bij de logistiek natuurlijk???
Beste Mangohoutenmeubels, het probleem zit bij jullie, niet bij jullie klanten. Los het gewoon op, dan hoeven we niet deze negatieve reviews te schrijven.
Ik blijf natuurlijk wel deze reviews plaatsen om andere mensen voor jullie te waarschuwen. De moeite die jullie nemen om mensen met een negatieve review als leugenaars af te serveren kunnen jullie misschien beter inzetten om de problemen op te lossen. Tot de volgende review (na jullie reactie op deze review natuurlijk)
Oplichter!
Geen larie hoor. Dit is een echte review met mijn eigen naam. Anders kijk je ff of je nog ergens nog € 189,95 over hebt zonder dat er iets tegen over staat. Dat is nl. mijn geld wat ik niet terug ontvangen heb en ook niks geleverd heb gekregen. (ondanks talloze beloftes).
Zodra ik mijn geld terug heb, verwijder ik mijn reviews.

🚩 niets bestellen‼️
Wat een farce, 4 niet nagekomen afkever afspraken.
1. Tafel niet in de truck geladen?
2 auto pech , whatss app contact met foto
3 Tafel niet geladen?
4 auto pech dezelfde foto gedeeld 🤯 en snel gewist
Kan allemaal gebeuren , maar geen pro actieve communicatie , zeer slecht bereikbaar. Extreem klantontvriendelijk.
Een grote 🚩 echt NIET aan te raden

Vorig jaar besteld
Vorig jaar besteld, netjes betaald, niet geleverd, diverse mails gestuurd, altijd antwoordt gekregen dat het geleverd ging worden ook na telefonisch contact. Nooit geleverd dus geld kwijt, voelt aan als opgelicht te zijn

Antwort von mangohoutenmeubels.nl
Mooie tafel en super service
In eerste instantie was er een eettafel geleverd met een blad met een andere afwerking dan besteld. En af en toe waren ze telefonisch slecht bereikbaar maar je werd altijd netjes teruggebeld. Afgesproken dat het blad werd verwisseld. Bleek nl dat de leverancier een verkeerde partij had geleverd. Het werd een maatje groter (zonder meerkosten). Of anders hadden we 5 a 6 weken moeten wachten tot de juiste partij binnen kwam. Afspraak gemaakt voor levering en keurig op tijd stond hij op de stoep. Tafel werd netjes in elkaar gezet en staat prachtig. Maatje groter uiteindelijk ook top.
Als extra service stuurt hij ook nog een flesje olie na.
Hier kunnen veel bedrijven van leren. Er kan altijd een keer iets fout gaan. Maar door het goed af te handelen laat je zien dat je een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf bent. Top

Super service
Super service,
Vriendelijke eigenaar, komt keurig op afgesproke tijdstip, hielp ook nog eens mee in elkaar zetten van de tafel superrrrrr
Top service
Top service. geleverd en zelfs voor ons in elkaar gezet!! Heel erg blij met de tafel van 3 meter!!
Hier niets bestellen
Hier niets bestellen, wordt gewoon niet geleverd.
Mijn buurvrouw heeft vorig jaar tafels besteld à € 1.185 maar niets geleverd gekregen.
Adam, eigenaar, laat niets meer van zich horen. Volgens een SMS laat weten dat hij het ziekenhuis in en uit loopt nadat we hem aantal keren gevraagd hebben te leveren. Daarna totaal geen bericht meer, geen geld terug, nul reactie hoe dan ook .
Geen zaken mee doen!
Mooi kastje en snelle levering
Mooi kastje ontvangen. Was op voorraad en snel geleverd. Netjes van te voren gebeld voor de levering en ik kon achteraf betalen. Blij mee!
TV meubel besteld via Bol
TV meubel besteld via Bol. Helaas iets later bezorgd dan de door Bol opgegeven datum. Door Mangohoutenmeubels echter prima opgelost, de eigenaar zelf heeft het meubel bij ons afgeleverd. Zeer vriendelijk en behulpzaam (het zware meubel moest via de trap naar de eerste verdieping). We zijn zeer tevreden over het mooie mango houten tv meubel.
Wat een super service.
Wat een super service.
Op donderdagavond een dressoir kast besteld (was ook op voorraad)
En de volgende dag werd hij al geleverd.
Hele goede en nette service.
Zakkenvullers.
Slechte bagger zaak
Ook na annulering geen feedback, geen excuses helemaal niks.
Een maand op mn tafel zitten wachten en geen enkele communicatie.
Uiteindelijk een zelfde tafel (VOOR MINDER GELD) besteld bij sfeerwonen enzo, binnen 2 dagen stond dan wel mijn gezellige eethoek in de woonkamer.
Mensen trap niet in deze website, het zijn zakkenvullers die hun afspraken niet nakomen.
Super service
Super service! Het eerste tafelblad had een hele lijke plek, alles is netjes afgehandeld, en we hebben nu een prachtig blad, zoals besteld!! Gunstige prijs, en een top service! Van ons een dikke 👍
Nog steeds niets gehoord van 'Adam'…
Nog steeds niets gehoord van 'Adam' ...Soms denk ik weleens of deze man ECHT bestaat.
Baggerzaak!!!
Afspraken 0 nakomen....
Al 2 jaar aan het klootviolen met deze firma!!
Wel volle pond betaald!
Op de website bieden ze tafels aan waarvan ze de maat niet eens kunnen leveren.
Varkens zijn het !!!!
En dan weer contact opnemen en zoete broodjes bakken!!! (Save my words)
BAGGER-TOKO !!
Slechte communicatie. Geen product gehad
In november een kapstok besteld. Kreeg vreemde bevestiging. Dat hij verzonden werd als hij betaald was. Maar had aangegeven te betalen bij levering. En gelukkig maar.
In december gevraagd wanneer deze geleverd werd. Begin Januari was het antwoord. Half januari navraag gedaan. Krijg je eerst dagen geen antwoord. En nu zou hij er dinsdag of woensdag bij zijn..en ik zou meteen bericht krijgen. Maar ja, helemaal niks. Ook niet:' hij is gewoon niet leverbaar ' want dat kan ook een reactie zijn. Al met al een slechte communicatie en geen kapstok. Heb de bestelling geannuleerd. Kijk wel ergens anders. Blij dat ik niet betaald had van tevoren.
Prima ervaring met het bedrijf...kast…
Prima ervaring met het bedrijf...kast is netjes geleverd...werd van te voren netjes bericht dat ze der aankwamen....snap de slechte recensiez niet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.