MamasLIFE Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Takk for god service og rask levering, selv om jeg bor i Norge. Det tok mindre enn en uke fra jeg bestilte varen til jeg fikk den i posten. Jeg er veldig fornøyd med min nye Manduca bæresele som jeg b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte to sæt pigsåler med velcroremme torsdag 30/11 kl. 10.40. Mindre end 24 timer senere spankulerede vi rundt på sne - og isglatte veje med dem på. Hurtigt og venligt svar på mail-forespørgsel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en strækvikler i håb om at sønniken ville falde mere til ro. Bestilt i går og pakken ankom i dag og har nu en sovende baby på maven :-) Derudover har min hustru bestilt 2 DVDer, dog ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik bestilt en forkert dukke, bestilte og betalte så for en anden. og returnerede den første, hvorefter der opstod en misforståelse, hvorved jeg fik to nye dukker tilsendt. Men et opkald til M... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Kinderbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Babyslynger, vikler og bæreseler samt tilbehør når du bærer din baby. Find din favorit slynge i vores store udvalg. Dansk brugsanvisning med billeder, så du let kommer i gang.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyn-hurtig levering og en vare, der lever op til alle forventninger

Jeg har købt pigsåler, til at "montere" på eget fodtøj.

Mamaslife's hjemmeside er meget overskuelig og nem at manøvrere rundt i. Jeg fandt meget hurtigt den ønskede vare.

Der var ventetid på den ønskede vare, men den stemte 100% overens med den annoncerede ventetid.

Da jeg fik mail om at nu var min vare på vej, modtog jeg varen allerede dagen efter. Og der var et lille stykke chokolade med i pakken - det var sødt fundet på ;-)

Varen lever klart op til mine forventninger.

Kan bestemt anbefales.

16. Februar 2010

Holder hvad de lover

Har købt pigsåler, fik besked få timer senere at de var i rest ordre, men forventes at komme frem i uge 6. Det var utrolig rart at få besked ang. dette. Og som lovet dukkede de op her i uge 6 endda med et stykke chokolade i pakken og de kalorie kan jeg så trykt trave af igen med mine nye super gode pigsåler. De bedste pigsåler jeg har set på markedet Med venlig hilsen Irene W.

13. Februar 2010

fremragende

Pigsåler

Har modtaget dem i dag.
Lever helt op til forventningerne.
Rigtig god service. en butik jeg vil anbefale til familie, venner og kolleger.

13. Februar 2010

Piksåler

Har modtaget sålerne i dag.

Har afprøvet dem og giver gerne fem stjerner,da man står rigtig godt fast.

Super god ide med sådan nogle,kan varmt anbefales.

Virksomheden har til fulde indfriet hvad den lovede, fem stjerner til den.

Venlig hilsen Karen Dalsgaard

12. Februar 2010

Fin service

Jeg har købt pigsåler som jeg glæder mig at til at gå med.

Bestilte dem den 31. januar og der stod at forventes at være på lager i uge 5. Har modtaget dem i dag (den 12. februar 2010). Kan godt leve med lidt leveringstid når det er et eftertragtet produkt.

12. Februar 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine slynger modtog jeg 2 dage efter bestilling (som var en søndag), så skulle jeg falde for de slynger, ved jeg bestemt også hvor jeg skal købe mine næste slynger :)

11. Februar 2010

Super

Super hurtig levering. Dette er anden gang jeg handler hos mamaslife og bestemt ikke sidste :)

29. Januar 2010

Superhurtig levering

Bestilte fra mamaslife.dk 2 alu ringe til hjemmesyet ringslynge, samt farvefoto- illustreret guide til at "binde" slyngen korrekt. Fik oveni købet syvejledningen til slyngen og en lille mælkechokolade pakke :o)
Bestilte torsdag aften og fik leveringen lørdag; super hurtigt! Glæder mig til at komme igang og overvejer allerede mit næste køb på hjemmesiden.

23. Januar 2010

Super

Der er jo ikke andet at sige end super service! Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om "hvad der skete" og modtog min vikle dagen efter - med god vejledning til brug+en Mercichokolade:-)

8. Dezember 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker strækvikle!

Virkelig lækker strækvikle - og ekstrem hurtig levering! Dog synes jeg ikke vejledningen, der fulgte med var så god. Jeg måtte finde en anden en på nettet, der kunne forklare det mere udførligt.

19. September 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mamalife gav garanti på, at den vare jeg havde købt (et fødekar), kunne returneres hvis det ikke kom i brug.
Jeg returnerede det først 2 mdr. efter købet og det gik hurtigt og helt uden problemer med at få pengene retur.
Jeg kan kun anbefale Mamalife til andre.

15. September 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betjening til billige penge

Jeg vil bare lige sige mange tak for hurtig levering. Jeg troede dog jeg havde bestilt en strækvikle, men kan se det var mig der havde læst forkert ;-) Er dog sikker på at jeg nok skal blive rigtig glad for viklen- Manuel er allerede vild med den. Den var meget nem at binde efter jeres super vejledning. Vi klarede den i første forsøg ;-) og han tog en super god lur i den, mens jeg havde hænderne fri. Er sikker på at vi nok skal blive rutinerede brugere, den vil i hvertfald blive flittig brugt.
Vil klart anbefale andre at købe en vikle frem for bæresele- Manuel sidder i hvertfald meget bedre i viklen
MVH Maria (der fortryder hun først invisterede i viklen til nr 3) og Manuel

5. September 2009

troværdig

Har kun handlet hos ML en enkelt gang, men synes at det er en enkel og ærlig hjemmeside, for de 5 produkter jeg har købt lever til fulde op til beskrivelse/indtryk fra hjemmesiden.

4. September 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr