MamasLIFE Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte to sæt pigsåler med velcroremme torsdag 30/11 kl. 10.40. Mindre end 24 timer senere spankulerede vi rundt på sne - og isglatte veje med dem på. Hurtigt og venligt svar på mail-forespørgsel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en strækvikler i håb om at sønniken ville falde mere til ro. Bestilt i går og pakken ankom i dag og har nu en sovende baby på maven :-) Derudover har min hustru bestilt 2 DVDer, dog ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik bestilt en forkert dukke, bestilte og betalte så for en anden. og returnerede den første, hvorefter der opstod en misforståelse, hvorved jeg fik to nye dukker tilsendt. Men et opkald til M... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Kinderbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Babyslynger, vikler og bæreseler samt tilbehør når du bærer din baby. Find din favorit slynge i vores store udvalg. Dansk brugsanvisning med billeder, så du let kommer i gang.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God service hos Mamas Life

Jeg bestilte en DVD; "Yoga for gravide" i en weekend. Eftersom det er noget jeg gerne ville have hurtigst muligt, ringede jeg til Mamas Life om mandagen. Hende jeg snakkede med, var yderst hjælpsom og flink at snakke med. De sendte DVD'en samme dag, og jeg modtog den allerede tirsdag.
Det var simpelthen super at jeg kunne få mit produkt så hurtig og at virksomheden samtidig var så hjælpsom. Det er jeg rigtig taknemlig for.
Mange tak:)!!!
Mange hilsner
fra en yderst tilfreds kunde

13. Juli 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner. Jeg har købt en tilbehørspakke til "sy en hængevugge". Det var en meget hurtig levering og jeg er meget tilfreds med købet.

7. Juli 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering, flotte farver

Jeg bestilte nogle ringe til at lave en bære slynge, umiddelbart syntes jeg de er lidt dyre, men har ikke fundet dem billigere andre steder, så det er nok prisen :-)
De kom lyn hurtigt og de er rigtig flotte i farverne... Jeg har ikke set dem efter at have været i brug/vasket, men det jeg sidder med i hånden er utrolig flot.

7. Juli 2010

Fin service.

Jeg købte under udsalget nogle forskellige slynger og bæreseler. Da jeg bagefter havde nogle spørgsmål omkring brugen af den ene (manduca) fik jeg hurtigt svar på det jeg havde brug for at vide. Meget kompertent sælger.

27. Juni 2010

Troværdig og effektiv

Jeg har handlet flere gange hos Mamaslife.dk og har købt forskellige typer af slynger, strømper til min søn og legetøj. Alle gange har jeg været meget tilfreds med servicen.
Priserne er fornuftige, der er ofte gode pakketilbud, varene bliver afsendt meget hurtigt (samme dag), og man bliver undervejs godt orienteret om processen. I pakken får man også en vejledning i at bruge slyngerne, der viser fx forskellige bærestillinger trin-for-trin med fotos. Det har jeg været virkelig glad for. I tilgift kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev, som tydeligt bærer præg af det personlige engagement, ejerne må have. De har fx udsent tilbud på regntøj på en dag, hvor hele Danmark var dækket af regnskyer.
Eneste minus er, at det kan være lidt svært at finde i de mange kategorier og tilbud på hjemmesiden, men det er vist et luksusproblem!

4. Mai 2010

Manduca bæresele

Takk for god service og rask levering, selv om jeg bor i Norge. Det tok mindre enn en uke fra jeg bestilte varen til jeg fikk den i posten. Jeg er veldig fornøyd med min nye Manduca bæresele som jeg bestilte fra deg til min lille Edith på 9 mnd. Den er så mye bedre å bære i enn en Babybjørn sele, som jeg har fra før. Jeg kommer til å anbefale MamasLife til andre! Hilsen Merete Steinnes

29. April 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering

Jeg fik min bestilling dagen efter, jeg havde bestilt den. Og varene lever op til forventningen.
Synes dog at hjemmesiden kunne være mere overskuelig.

30. März 2010

bedra

Jeg har købt en bæresele !! og den er alle pengene vær hvad kvallitet angår !! Er sikker på at mit kommendene gud barn får rigtig go gavn af den !! Den er rigtig lækker

Hurtig levering !!

24. März 2010

Service som forventet

Bestilte slynge-ringe lørdag, ordren blev behandlet og afsendt mandag og jeg modtog ringene med posten idag, tirsdag. Så effektiv/hurtig service som forventet.

23. März 2010

Nu tør jeg gå i sne/is

Jeg kan varmt anbefale Mamaslife! Mamaslife er hurtige, kvikke og det er gået super nemt at handle hos dem. Ved siden af mine "pigsko" var der det sødeste postkort JEG kan bruge + 1 lille stk. chokolade, det kalder jeg service. Så alt i alt var det hele 100% okay!

20. März 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter til fair pris

Jeg har købt både en ringslynge og en fastvikle, og begge dele er super. Vejledningerne, der følger med, er detaljerede og lette at følge, hvilket gør det dejlig nemt at komme i gang med at bruge dem.
Derudover er kundeservicen fremragende, og man får hurtigt svar på mails, hvis der skulle blive noget.
Kan kun anbefale Mama's life!

18. März 2010

glimrende

jeg har flere gange købt slyngeringe hos MamasLife, hver gang har der været hurtig ekspedition, og varen er altid som den skal være
Tak :)

24. Februar 2010

SUPER SERVICE

Pigsåler til min gamle mor. Bestilte torsdag kl 8.20 og lå i postkassen fredag middag :)
Nu kan hun gå uden og falde mere. SUPER hjemmeside :) :)
Kommer forbi og handler igen.

19. Februar 2010

Fremragende!

Topkarakter til firmaet "Mamaslife" for den gode betjening vi fik hele vejen igennem forløbet. Vi bestilte 2 par pigsåler på deres hjemmesiden og de blev leveret nøjagtig som lovet, til den fastsatte tid. Tak for det!

Birgit & Richardt Møller, Frederikshavn

17. Februar 2010

Hurtig betjening!

Min vare blev afsendt samme dag selvom jeg bestilte kl 1430. Da der ved en fejl var blevet afsendt forkert farve, sendte Mamas Life mig straks en mail derom, så jeg kunne nægte at modtage pakken, og dermed undgå at skulle have besvær med at få fejlen rettet.

16. Februar 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr