Akvariebutikken Mallen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

fik ordren ret hurtigt, hvilket var ok, men selve varen som skulle være det bedste på markedet) var mega skuffende, der var ingen samle vejledning og faldte fra hinanden, så snart det kom i vandet....... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg syntes jeg fik god service og hurtige svar. Der var dog nogle få komplikationer da ikke alle varende var på lageret, og hjemmesiden tilsyneladende ikke var helt opdateret. Der blev dog rodet bod... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

- August 6: ordered 10 snails, declared "on stock" in the website, also claiming deliveries are made Mon, Tue, Wed. Worked from home the next two days, awaiting for the package... - August 9:... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale at handle med mallen.dk. Bestilte en sart rejerart, som normal er svær at sende på denne årstid pga. det kolde vejr, der blev gjort ekstra ud af indpakningen som gjorde for... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Køb dit fiskefoder eller tilbehør direkte ONLINE og få det tilsendt alle ugens dage, 365 dage om året. Vi sender som nogle af de første via. DAO365, som sender pakker til pakkeshops hver dag, også søndag og helligdage! Du er også meget velkommen til at ringe og spørge om du må kigge forbi, vi åbner gerne dørene op for dig en aften hvor du har tid. Vi har et fint udvalg af levende fisk, maller og rejer. Telefontid: 18-20 Åbningstider: Efter nærmere aftale

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt er fint og nemt

Fandt et kanon tilbud og fik varen sendt hurtigt. Handlen gik nemt. Kan kun anbefale forhandleren.

24. Oktober 2011

Super service

Mallen.dk giver den service vi alle drømmer om.
Hvad Kenneth ikke gør for at få en tilfreds kunde, selv en lille kunde, er ikke småting, jeg kan kun sige at den service han har givet mig, gør at jeg ikke vil tvivle et øjeblik på at gøre en ny handel med ham en anden gang.

24. Oktober 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kvalitet og behandling!

Jeg bestilte nogle CPO krebs, en rød Ancistrus og nogle amano rejer, som jeg bad Mallen.dk tage med til Skive akvariemesse, hvor jeg så ville tage imod dem. Men da man ikke kunne bede om at betale kontant på messen, og jeg ikke kunne betale via de muligheder der var på siden, skrev jeg i kommentar boksen at jeg gerne ville betale kontant når jeg mødte ham på messen. Dette var intet problem, og da jeg kom for at hente mine varer, blev jeg positiv overrasket over den flotte str. dyrene havde. Min Ancistrus havde et flot skæg, mine 2 hun CPO var med rogn, og det samme var 3 af Amano rejerne, som også var af en god str.

Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

5. Oktober 2011

fortrinlig service

Bestilling og levering er gået overal forventning.
En af produkterne kan mine fisk ikke lide, men det kan ligeså vel være mig, der ikke har sat mig ind i, hvilken mad jeg skal købe til mine fisk.

5. September 2011
Akvariebutikken Mallen-Logo

Antwort von Akvariebutikken Mallen

Tak for din anmeldelse på trustpilot.

Ang. dit foder, så er du meget velkommen til at kontakte mig så vi kan finde ud af hvilket foder dine fisk har brug for.

mvh. Kenneth Nielsen
www.mallen.dk

Perfekt Handelssted!!!

Jeg har flere gange købt produkter hos Mallen og altid har handelsforløbet været i topklasse og varerne er blevet leveret til den aftalte tid og der har aldrig været problemer med hensyn til betalingen for varerne. Altid får man leveret en ordentlig service.

25. Mai 2011

HURTIG EKSPEDITION

EFTER TO HANDLER HAR VI MODTAGET VARERNE HURTIGT...
HJEMMESIDEN NEM AT FINDE RUNDT I OG DET ER GODT.
HAR IKKE KØBT FISK ENDNU, MEN TILBEHØR & KOMMER GERNE IGEN ;o}

5. Mai 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr