Zoorado Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för detta företag! Beställde hundmat 30 sept och efter ett antal påminnelser har inget hänt! De vill ha betalt men inte leverera! Gör inte som jag som "stressade iväg" en beställning ut... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Handla inte här!! Jag har efter 4 veckor inte fått min beställning. När jag vill häva köpet säger de att det inte går, att beställningen kommer att skickas samma vecka och att jag får en spårning... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Zoorado är en svensk nätbutik som erbjuder noggrant utvalda produkter för hundar och andra husdjur. Vi brinner för djurens välmående och arbetar för att förenkla vardagen för djurägare i hela Sverige. I vårt sortiment hittar du kvalitetsfoder, leksaker, tillbehör och vårdprodukter från välkända varumärken – alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi sätter kundservice och snabba leveranser i första rummet. Målet är att varje beställning ska vara enkel, trygg och ge ett mervärde för både dig och ditt husdjur. Zoorado drivs av entreprenörer med passion för e-handel och kärlek till djur – och det märks i varje detalj. Besök oss på vår webbsida och upptäck ett bättre sätt att handla för din bästa vän.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

52 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utebliven leverans av tuggben. Inga pengar tillbaka. Usel kundservice med lång svarstid eller uteblivna svar.

Beställde hundfoder och tuggben i juli (nu är det slutet på november). Fodret kom efter 1,5 vecka men tuggbenen är inte levererade. Har sökt via telefon(de svarar aldrig) och mail. Fått mail svar ett par gånge, vilket tar veckor att få, men de säger att det skall levereras och de vägrar betala summan för benen tillbaka.

24. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning för detta företag!

Varning för detta företag!
Beställde hundmat 30 sept och efter ett antal påminnelser har inget hänt!
De vill ha betalt men inte leverera!
Gör inte som jag som "stressade iväg" en beställning utan att kolla företagets omdömen.
Synd att det inte går att ge 0 i omdöme!

Nu äter min hund mat från firstvet.com som levererade till 100% direkt hem till dörren!

18. November 2025

Grundlurad!!!

Grundlurad!!!! Köp INTE från detta ställe. Beställde både hund och kattmat, fick hundmaten senare än de sa och kattmaten fick jag aldrig. Varit i kontakt med dem flertalet gånger där de lovar att skicka kattmaten. Har fortfarande inte fått den 6 månader senare. Uselt företag!!!

1. Juli 2025

Dålig kundservice

Paketet försvann, vilket ju kan hända. Men det tog två månader att få återbetalningen, och de bad mig kontakta fraktbolaget. Urusel kundservice.

3. November 2025

Noll stjärnor

Noll stjärnor – den sämsta upplevelsen någonsin! Stor varning: köp ingenting från den här webbplatsen – det är en bluff och du kommer aldrig att få din beställning…

23. September 2025

Fick inte mina varor

Fick inte mina varor. Jag mejlade och frågade vart min vara tagit vägen och dom ursäktade sig med att den var försenad. Jag skulle inte göra något utan vänta på ett mejl när varan skickats. Efter ytterligare 1 vecka utan mejlsvar skrev jag att jag polisanmält. Fick då svar inom 5 minuter att det var återbetalt och att dom ville att jag skulle ta tillbaka anmälan.
Jag kommer aldrig mer köpa något där eller rekommendera till någon annan 👎

28. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varning

Dom får en extra stjärna för vad jag upplevde var snabb återkoppling. Däremot önskar att jag hade läst omdömen på det här företaget innan jag beställde hos dom. På deras hemsida står det att dom här snabba leveranstider, men efter en vecka hör jag av mig till dom och undrar om varan har skickats. Dom säger att dom har oväntade leveransproblem men min order ska skickas i veckan. Detta var på en måndag. På följande lördagen har ännu ingen bekräftelse på utskick kommit så jag mejlar igen. Googlar på företaget och inser att det är en bluff. Mejlar igen och säger att jag vill att dom annullerar mitt köp så jag kan beställa någon annanstans ifrån. Annullerar dom inte på måndag polisanmäler jag. Dom svarar att min beställning är registrerad och kommer ”snart” skickas. Då anmäler jag företaget till Konsumentverket och mejlar Zoorado om detta, och berättar att dom har dagen på sig att annullera köpet eller så polisanmäler jag. Då går dom med på det och har nu återbetalat summan.

28. Oktober 2025

Sämsta företaget ever!

Vilket bottennapp att beställa via detta minst sagt ICKE fungerande företag. Efter 2 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Jag har varit i kontakt med kundtjänst 4-5 gånger och när de väl svarar är det samma svar varje gång..vi ber om ursäkt och planerar att varan ska skickas denna veckan. Får inte annullera min ordern utan hänvisas till ångerrätten. Har lyckats skjuta upp fakturan via Svea. Så trött på att kontakta de olika instanserna hela tiden.

26. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BETALA INTE I FÖRSKOTT!!! Ni får troligen ingen leverans!

Mitt råd till alla som planerar att handla från Zoorado:
- handla inte på Zoorado.se (undvik företag som detta)
- betala ABSOLUT INTE I FÖRSKOTT, ni kommer förmodligen aldrig få någon återbetalning!

Nu ser jag att det inte längre finns någon hemsida med namnet zoorado.se

Jag är mitt i ett likadant ärende som de flesta redan berättat om här på Trustpilot... dvs jag beställde den 29 september och har efter att ha mailat dem en gång i veckan under fyra veckors tid fortfarande inte fått någon leverans - däremot skickade de faktura redan samma vecka som jag lade beställningen.

Nu har jag efter att ha talat med SVEA (faktureringsföretaget) meddelat Zoorado att min order ska makuleras, att jag inte längre vill ha någonting från Zoorado och att de kommer bli kontaktade av handläggare på SVEA... men de svarar bara att de "förstår min oro" - och jag är inte ett dugg orolig, bara förbannad - och att jag kommer att få en länk så snart min vara är skickad.

Således är mitt ärende ännu inte klart och avslutat men av mig ska de inte få en spänn och inte heller något annat än mycket tydliga recensioner som tyvärr inte kan minusmarkeras!

25. Oktober 2025

Hade jag kunnat sätta 0,5 stjärna

Hade jag kunnat sätta 0,5 stjärna så hade jag gjort det. Ren jövla skämt till sida, du får inte din order försöker du kontakta dom så svarar dom inte, inte förres du hotar med polisanmälan om bedrägeri som dom svarar och säger den ska skickas, beställde den 15 september och jag har fortfarande inte fått något idag den 24 oktober. HANDLA INTE AV ZOORADO du får inget paket.

15. September 2025

Akta er!

Akta er!! Scamföretag som lurar kunder. Dom skickar inte ordrar trots att dom påstår sig ska skicka närmaste dagarna och sen är dom omöjliga att få tag på för dom svarar aldrig på mejl

21. Oktober 2025

Handla inte här!

Handla inte här!! Jag har efter 4 veckor inte fått min beställning.
När jag vill häva köpet säger de att det inte går, att beställningen kommer att skickas samma vecka och att jag får en spårningslänk samma dag som paketet lämnar deras lager. Jag ska istället utnyttja min ångerrätt. Drygt en vecka senare har jag fortfarande inte fått någon spårningslänk.
På nytt mail idag svarar de samma.

16. Oktober 2025

VARNING

VARNING! Tar dina pengar. Skickar inga varor. Autosvar på mail. Telefonnumret är avstängt.

15. Oktober 2025

Varning för detta företag

Varning! Företaget levererar inte och accepterar, trots upprepade krav om att häva köpet, varken att häva köpet och betala tillbaka pengarna. Hänvisar i stället till att jag när varan väl kommer ska utnyttja min ångerrätt. Har kontaktat både min bank, Svea och Konsumentverket.

26. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr