Mälarenergi verkar helt inkompetenta! De har regler på allt och sen kan de inte ens följa sina egna regler! Ingenstans finns att prata med folk som har hand om ärenden, ALLT bromsas upp i kundtjänst... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag fick inte någon klarhet i frågan, snarare blev jag ännu mer konfunderad. Jag har ju debiterats för el fastän jag har annan elleverantör. Det svar jag fick handlade om datum för en flytt jag gjorde... Mehr ansehen
Betalade en faktura några dagar sent då jag trodde den skulle dragits via autogiro som tydligen inte hade registrerats än. Bad om att få påminnelseavgiften struken under omständigheterna, men fick i... Mehr ansehen
Snabbt och utförligt lätthanterat svar! Det är Mälarenergi bra på, har alltid varit men det var roligare förr när man hade personlig kontakt och ”mina sidor” ännu inte uppfunnits, jag medger dock att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi jobbar varje dag för att du ska få livets självklarheter så som el, fjärrvärme, vatten och bredbandslösningar. Se våra elpriser och teckna elavtal idag.
Kontaktinformationen
Gasverksgatan 7, 721 30, Västerås, Schweden
- 021-395050
- post@malarenergi.se
- www.malarenergi.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Tidigare år har Mälarenergi varit så…
Tidigare år har Mälarenergi varit så mycket mer kund- dedikerade med fantastisk kundservice.. nu för tiden är de inte alls lika intresserade att hjälpa till när man har frågor.
Saknar de tidigare serviceminded personal de hade förut

Oärlighet
Företaget påstår att tiden för varmvatten till kran är 31 sek, men i själva verket är det 50. Varför ljuga om det? Vem som helst kan ju kolla.

Mycket krånglig kundservice

Antwort von Mälarenergi AB
Supertrevlig säljare som hjälper till…
Supertrevlig säljare som hjälper till med flytt av abonnemang och var noga med datumet för flytten så att man inte får dubbla elfakturor. Tydligt och seriöst.
Toppenbra ☺️

Antwort von Mälarenergi AB
Subscription Trap--You've Been Warned!
It is a subscription trap. You sign up and they will continue billing you even after you tell them you want to cancel.
They will then threaten to send post-cancellation invoices to collections.

Antwort von Mälarenergi AB
Jag hade en bra erfarenhet när jag…
Jag hade en bra erfarenhet när jag ingick ett kontrakt. Allt var tydligt, specifikt och utan onödig byråkrati.

Jag fick svar på mina funderingar
Jag fick svar på mina funderingar

Antwort von Mälarenergi AB
Jag önskar att man är trevligare och…
Jag önskar att man är trevligare och kanske undersöker lite själv varför en betalning krånglar, när kunden gjort alla rätt enligt rutin i Kivra och bank. Eller bara tackar att ett eventuellt problem behöver undersökas. Eller har förståelse för att betalningen i så fall eventuellt blir försenad pga något kund inte kan påverka. Istället bemöts med att om pengarna inte är inne senast 11e, så kommer påminnelseavgift. Man kan se att kunden gör sitt bästa för att undersöka vad som hänt!

Ofullständiga svar
Jag hade flera frågor i ärendet, en fick jag ett halvdant svar på, en fick jag inget svar alls och en fick jag svar att det är ett känt problem!
Det skulle vara mer intressant att vet om problemet kommer att lösas och svaret på min tredje fråga!

Antwort von Mälarenergi AB
Akta er för målar energi försäljare…
Akta er för målar energi försäljare ringer och vill erbjuda avtal men dom lyssnar inte vad man säger till dom .
Dom säger att man inte fattar vad dom säger. Ta inget avtal med sådana bolag Usch 😑

Dåligt
Dålig stil ! Använder ett säljbolag som aldrig slutar ringa. Bojkotta sådana företag.

Antwort von Mälarenergi AB
Snabb svar och löst ärendet

Antwort von Mälarenergi AB
Borde tillhandahålla rent dricksvatten…
Borde tillhandahålla rent dricksvatten som dom flesta kommuner, Det gör dom inte. Vi har PFAS och andra gifter i vattnet, och för att dom ska sluta förgifta oss så måste vi betala 10% mer, Låter som utpressning tycker jag.

Antwort von Mälarenergi AB
Har betett sig direkt oärligt mot min…
Har betett sig direkt oärligt mot min pensionerade pappa genom att lova ett elpris muntligt och att sedan när räkningen kommer så är det ett annat pris satt. Ej konstigt att betyget för detta kommunala företag störtdyker. Tummen ned.

Antwort von Mälarenergi AB
Snabb och tydlig återkoppling / svar.
Snabb och tydlig återkoppling / svar.. Skönt med kundtjänst som återkommer snabbt

Antwort von Mälarenergi AB
Jag fick bra information om hur jag…
Jag fick bra information om hur jag kunde anmäla flytt!!

Antwort von Mälarenergi AB
Ni hjälpte mig att hitta nåt jag…
Ni hjälpte mig att hitta nåt jag tidigare sett. Och på ett snabbt sätt meddela mig detta tack

Ett riktigt snabbt och uttömmande svar
Ett riktigt snabbt och uttömmande svar

Antwort von Mälarenergi AB
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.