Een hometrainer besteld Zelf in elkaar moeten zetten, degelijk bouwpakket Vervolgens binnen 1 jaar kapot Makro "klantenervice" verwijst direct door naar de leverancier De leverancier is Fitn... Mehr ansehen
Rond uit belachelijk, ik heb een verkeerd product gekregen. Makro zegt gewoon het is u probleem u heeft het gekocht via onze site maar bij een andere leverancier. Voor verjaardag volgende week produc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We komen regelmatig bij de Makro omdat de sfeer goed is en er veel producten aangeboden worden die wij gebruiken. Echter vandaag bij de Makro Breda haringen gekocht die nog ruim 3 dagen goed moesten z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijs van. Metro inductie frituur GIDF 1008 zeer aantrekkelijk. Goede communicatie, via mail. Snelle verzending. Kortom zeer tevreden. Zeker aan te bevelen. Mvg Feico
Vom Unternehmen geschrieben
In 2023 is de Makro webshop gelanceerd, een nieuw platform met een breed assortiment horecaproducten. In de tussentijd hebben enkele duizenden klanten de webshop gebruikt om hun horecazaak uit te rusten. Met het brede assortiment professionele producten, vinden eetkraam, restaurant, bar en hotel al hun horecabenodigdheden eenvoudig online. Dit komt door een groeiend assortiment met al meer dan 60.000 producten in verschillende productcategorieën, zoals keukenapparatuur, kantoorbenodigdheden, servies, schoonmaakproducten en nog veel meer. Of het nu gaat om de speciale espressomachine uit Italië, de originele paellapan uit Spanje, hoogwaardige keukentechnologie uit Duitsland of zelfs wegwerpartikelen voor duurzame en ecologische voedselpresentatie. Deze en vele andere producten zijn verkrijgbaar voor professionele klanten in de Makro webshop.
Deutschland
- www.makro.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Niet geholpen met Nieuwe defecte Pelletkachel …
Ik heb 3 weken geleden een pelletkachel Anita 10 KW gekocht bij de Makro webshop.
Een paar dagen later was de Pelletkachel keurig geleverd op een minipallet.
Nadat deze was geïnstalleerd door een ervaren monteur bleek dat er een storing in de Pelletkachel zat melding HT Hopper.
Mailtjes gestuurd met foto’s en gevraagd om een oplossing zijn we nu 3 weken verder met een defecte Pelletkachel.
Worden letterlijk in de steek gelaten door Makro en de Sun Chauffage. Omdat we geen installatiebon kunnen overleggen wordt onze klacht niet in behandeling genomen.
Ik wens iedereen van Makro en Sun Chauffage die ons niet heeft willen helpen het leed toe dat wij hebben moeten lijden door de aankoop en ergernis van de niet werkende pelletkachel.
Wij zijn zeer teleurgesteld in jullie (niet) optreden

Bestekset besteld
Bestekset besteld, goede kwaliteit voor een leuke prijs? Keurig volgens afspraak geleverd!

Antwort von makro.nl Webshop
Netwerk Trendnet TEG Switch besteld…
Netwerk Trendnet TEG Switch besteld online voor een leuke prijs, netjes bezorgd, Top!

Geen service bij makro
Heb bij de Makro webshop een sauna kachel en controller gekocht. Ben al maanden bezig om een defecte controller vervangen te krijgen. Geen of nauwelijks reactie op mijn mails, smoezen dat de reactie lang duurt omdat het '...bij een andere afdeling lag...' mijn advies niet bij Makro webshop kopen, want ze leveren amper service en verschuilen zich achter de toeleveranciers...niks mee te maken...ik heb bij Makro gekocht. JULLIE MOETEN SERVICE LEVEREN en niet afschuiven en de klant de dupe laten worden. Gewoon niet reageren is zo onprofessioneel.

Antwort von makro.nl Webshop
Oplossing probleem duurt veel te lang
Glazen besteld als cadeau voor kerst. 1 doos ok, 1 doos ontbreekt en 1 doos met verkeerde glazen! Gebeld en hoopte op een snelle oplossing. Helaas…, wacht nog steeds. Na twee dagen gemaild waar de oplossing blijft, tot heden geen reactie. Waardeloze feedback gegeven en krijg nu een mailtje met als pleister op de wonde 10 % korting op een volgende aankoop!? Uhhh dacht het niet! Wil een oplossing!!
13-12 Inmiddels onderstaande reactie! Nee, nog steeds niks gehoord en niks opgelost! Ik wil graag mijn geld terug en de verkeerde glazen terugzenden! En nee, ik zal zeker nooit meer bestellen bij de Makro webshop

Vandaag besteld, over 7 weken wellicht al in huis
In de tweede week van november artikel besteld-> "vandaag besteld, morgen in huis".
"Morgen" werd iets later door vertraging, inmiddels wordt levering pas rond week 52 verwacht.
Nooit meer via de Makro-webshop dus.
***product is van een ander bedrijf weet ik nu, "MDC-Nolimit" die verkopen via Makro webshop. Heb t helaas niet geweten/gezien.
De bestelling is nu, 16 dagen na bericht dat t klaar was voor verzending, nog niet verzonden en traceerbaar.
***Makro zelf ook weer benaderd, zij hebben navraag gedaan, maar kunnen verder ook niets doen.. was n verjaardagskado van >80 euro, t is gewoon bàlen.

Antwort von makro.nl Webshop
Product ontvangen wat defect was
Product ontvangen wat defect was, besteld voor een verjaardag. Klok na de verjaardag ingesteld, was defect. 4 dagen na de 14 dagen retour procedure. Er wordt niet meegedacht in een oplossing, je hebt pech.
Ten einde raad producent van het product maar gemaild.
Voor mij geen bestelling weer bij de Makro.

Top massage stoel
Top massage stoel! Alleen de kabels zijn erg nuttig voor de stroom. Alleen ik vindt ze vervelend worden na 1,5 maand. De kabels zitten in de weg

Antwort von makro.nl Webshop
Mooie professionele koelkast en snel…
Mooie professionele koelkast en snel geleverd.

Antwort von makro.nl Webshop
Product geleverd wat niet werkt maar…
Product geleverd wat niet werkt maar men weigert het terug te nemen of iemand te sturen om het in orde te maken

Antwort von makro.nl Webshop
Besteld en volgende dag gekregen top

Antwort von makro.nl Webshop
Prima webshop voor wie graag migraine en een maagzweer wil!
Ik heb twee weken geleden een kachel besteld via de webshop van Makro. Toen deze aankwam, was hij beschadigd en werkte niet naar behoren. Direct contact opgenomen met de Franse leverancier Sun Chauffage, maar zij blijven volhouden dat een erkend installateur de kachel moet controleren. Dit is volstrekt belachelijk: het product is beschadigd geleverd, en ik wil het gewoon retourneren.
Sun Chauffage weigert echter verantwoordelijkheid te nemen en eist dat ik de transportkosten betaal én slechts 50% van het aankoopbedrag terugkrijg. Dit is pure waanzin en een grove schande.
Makro zelf? Die doet alsof ze willen helpen, maar in werkelijkheid laten ze hun klanten volledig in de steek. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de producten die via hun webshop worden verkocht. Dit voelt als oplichting. Koop hier niets als je geen zin hebt in frustraties en onredelijke voorwaarden. Absoluut een afrader!

Antwort von makro.nl Webshop
netjes op tijd en goede kwaliteit

Product oké...
Product was als verwacht, maar de levering was zeer traag, niet op afgesproken plaats, en uiteindelijk op bijzonder onplezierig afhaalpunt. De klantenservice van de Makro heeft mij wel netjes geholpen.

Top aanbieding
Top aanbieding, maar bezorging kan beter… zonder aankondiging s’avonds om 10 uur bezorgd.
En toen dacht ik huh…. Is dit mijn loungebank?… ik moest de kussenhoezen zelf vullen,
Alleen de vulling was nog vacuum… dat duurde 2 dagen voordat het weer volume had.
Als je er in gaat zitten, zit je bijna op de grond.
Dat is het nadeel als je iets online koopt en niet kan bekijken.

Antwort von makro.nl Webshop
goed verpakt aangekomen snelle levering…
goed verpakt aangekomen snelle levering top friteuse aanrader.

Antwort von makro.nl Webshop
nooit niets gehad alleen bericht dat…
nooit niets gehad alleen bericht dat het item terug gestuurd werd na versturende partij daarna geld terug gestort

Antwort von makro.nl Webshop
Bestelde product is niets op aan te…
Bestelde product is niets op aan te merken
Wel op de levertijd ik heb drie weken moeten wachten op mijn bestelling die bleek uit Spanje te moeten komen
Dus echt milieu vriendelijk is dat niet
Graag eerder leveren en vermelden waar bestelling vandaan komt

Antwort von makro.nl Webshop
prima producten en goede website
prima producten en goede website om te bestellen met mooie prijzen.

Antwort von makro.nl Webshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.