makro.nl Webshop Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een hometrainer besteld Zelf in elkaar moeten zetten, degelijk bouwpakket Vervolgens binnen 1 jaar kapot Makro "klantenervice" verwijst direct door naar de leverancier De leverancier is Fitn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rond uit belachelijk, ik heb een verkeerd product gekregen. Makro zegt gewoon het is u probleem u heeft het gekocht via onze site maar bij een andere leverancier. Voor verjaardag volgende week produc... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

We komen regelmatig bij de Makro omdat de sfeer goed is en er veel producten aangeboden worden die wij gebruiken. Echter vandaag bij de Makro Breda haringen gekocht die nog ruim 3 dagen goed moesten z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prijs van. Metro inductie frituur GIDF 1008 zeer aantrekkelijk. Goede communicatie, via mail. Snelle verzending. Kortom zeer tevreden. Zeker aan te bevelen. Mvg Feico

1. Online-Marktplatz

Vom Unternehmen geschrieben

In 2023 is de Makro webshop gelanceerd, een nieuw platform met een breed assortiment horecaproducten. In de tussentijd hebben enkele duizenden klanten de webshop gebruikt om hun horecazaak uit te rusten. Met het brede assortiment professionele producten, vinden eetkraam, restaurant, bar en hotel al hun horecabenodigdheden eenvoudig online. Dit komt door een groeiend assortiment met al meer dan 60.000 producten in verschillende productcategorieën, zoals keukenapparatuur, kantoorbenodigdheden, servies, schoonmaakproducten en nog veel meer. Of het nu gaat om de speciale espressomachine uit Italië, de originele paellapan uit Spanje, hoogwaardige keukentechnologie uit Duitsland of zelfs wegwerpartikelen voor duurzame en ecologische voedselpresentatie. Deze en vele andere producten zijn verkrijgbaar voor professionele klanten in de Makro webshop.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vreselijk

Vreselijk. Iets terugsturen kost je €19,50. Makro speelt hierin geen rol en annuleert je retourzending. Zegt dan dat je contact moet opnemen met de leverancier. Ik zou er zeker niet nog eens bestellen.

7. November 2024

Beste klant,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven. Onze excuses voor het ongemak.

We nemen alle feedback serieus omdat we ernaar streven onze klanten de beste ervaring te bieden.

Mocht je nog steeds hulp nodig hebben met je bestelling, neem dan direct contact op met onze klantenservice: https://support-nl.metro-marketplace.eu/nl/support/tickets/new

Desondanks hopen we je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Top klantenservice

Er was iets misgegaan bij het invoeren van ons adres. Na melding hiervan supersnel opgelost. Erg vriendelijke en efficiënte klantenservice. Erg tevreden 👍

13. November 2024

Beste klant,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons en onze service, en we wensen je veel plezier met je bestelling!

klantonvriendelijke Makro webshop

Bij Makro Webshop een haard besteld. Bij binnenkomst bleek dat er krassen op zaten en deukjes en we wilden de haard retourneren. Liep via fabrikant Firstline. Deze wilde ons 10% korting geven, maar een dergelijk ondeugdelijk apparaat willen wij niet. Vervolgens heeft het weken geduurd en alles bij elkaar uren aan de lijn met Makro Customer Service om het apparaat terug te mogen sturen. Heeft alles bij elkaar 6 weken geduurd. Makro medewerkers beloofden iedere keer dat wij dezelfde dag terug gebeld zouden worden, maar dat is nooit gebeurd. Service kent men daar blijkbaar niet. Na weken een retourlabel gekregen en het apparaat meteen terug gestuurd. Vervolgens de Makro gebeld wanneer wij het geld terug mogen ontvangen en weer hetzelfde liedje. Eerst moeten ze iets van de fabrikant horen. heb aangegeven dat ik niets met de fabrikant te maken heb, maar bij de Makro webshop gekocht heb weer het verschuilen achter allerlei procedures. een medewerkster die blijkbaar geen zin had in het gesprek heeft de horen zelfs opgegooid! Wat een klant onvriendelijk bedrijf. Advies: koop niet bij Makro Webshop want je weet niet waar je aan begint. En koop al helemaal geen producten van Firstline uit Spanje. ondeugdelijk materiaal.......

13. November 2024

Beste klant,

Bedankt voor je feedback, dit zal ons helpen om de webshop te blijven verbeteren. We willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak.

We streven ernaar om iedereen een fijne klantervaring te geven en het spijt ons dat we deze keer niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Desondanks hopen we je snel weer in onze webshop te mogen verwelkomen.

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting. Alles is goed gegaan. Van bestelling tot bezorging.

1. November 2024

Werktafel

Een mooie werktafel besteld tegen een aantrekkelijke prijs. Keurig op tijd en zorgvuldig verpakt afgeleverd.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ruime keuze op de webshop en makkelijk…

Ruime keuze op de webshop en makkelijk te bestellen.

11. Oktober 2024

Hartelijk dank voor de positieve feedback, hiervoor willen we je bedanken.

We zijn erg blij dat je voor ons hebt gekozen en hopen je snel weer in onze webshop te mogen verwelkomen.

Verlopen pas ?

Helaas was mijn pas verlopen en ik mocht ook niet naar binnen.
Ik moest maar eerst een nieuwe pas aanvragen ?
Ik heb mijn pas ingeleverd en ben maar naar de Sligro gegaan.
Helaas voor mij geen makro meer.

9. November 2024

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We maken je erop attent dat dit de Trustpilot pagina van onze Makro webshop is en niet van onze Makro vestigingen. We willen je vragen om in dit geval rechtstreeks contact op met onze collega's van de Makro Nederland vestigingen:

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestelde werd snel geleverd en was…

Het bestelde werd snel geleverd en was goed verpakt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service van de klantenservice

Ik bestelde een set van zes fritesschalen twv 21.54 euro die geleverd zouden worden door een partner ( Gastro) Geleverd werd één bakje, een dure grap. Contact opgenomen met de klantenservice die beloofden er direct werk van te maken. Dat deden ze: vandaag, ruim een week later, kreeg ik mijn geld terug. Ik had twijfels, maar die waren onterecht. Goede service van MAKRO, de fout zat tenslotte niet bij hun.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon een mooi product en voor een…

Gewoon een mooi product en voor een mooie prijs en de bezorging was snel en vriendelijk geleverd. Wij zijn er erg blij mee.

Snelle afhandeling.

16. Oktober 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kachel van de Makro, goede ervaring!

Wij hebben een kachel besteld bij de Makro shop. De volgende week al thuis afgeleverd! Produkt en levering prima, heel tevreden

6. Oktober 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aflevering is op tijd afgeleverd en…

Aflevering is op tijd afgeleverd en prima verpakt.

31. Oktober 2024

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

goede prijs minder comfortabel

Qua prijs/kwaliteit verhouding is het prima, maar het is niet heel erg comfortabel.

25. Oktober 2024

Beste klant,

Desondanks hopen we je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Top service

Top service, werd goed op de hoogte gehouden en de topper is perfect

Zeer tevreden

Mooi product, leuke prijs, snel geleverd, communicatie prima!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tafel is prima voor dit geld

De tafel is prima voor dit geld. Ik kan er goed mee uit de voeten. Een hoogstaand degelijke tafel kun je voor dit bedrag ook niet verwachten. Snelle en goed gecommuniceerde service!

24. Oktober 2024

Tot 2 maal toe, niet geleverd

Wij bestellen 3 tafels. Worden na het ontvangen van de verzendcodes niet geleverd. Communicatie vanuit Makro bestaat uit een creditnota.
3 keer gebeld met klantenservice, wij kunnen u niet helpen, magazijn reageert niet op onze mails. Advies gekregen om opnieuw de bestelling te doen, met, inderdaad hetzelfde resultaat. Klantenservice gebeld, daar kun je geen klacht indienen. Vult u het web contactformulier maar in. Kansloos slecht dit bedrijf

16. Oktober 2024

Beste klant,

Uit jouw review kunnen we niet herleiden om welke bestelling dit ging.

Zou je contact met ons kunnen opnemen zodat we kunnen bekijken of we dit kunnen oplossen?

Je kunt ons bereiken op 020-7956594 of op https://support-nl.metro-marketplace.eu/nl/support/tickets/new

Jouw Makro Webshop team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De stoel is precies zoals het plaatje.

De stoel is precies zoals het plaatje.

2. September 2024

Mooie plant

Mooie plant, goed verpakt en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

18. September 2024

Jouw Makro webshop team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr