Een hometrainer besteld Zelf in elkaar moeten zetten, degelijk bouwpakket Vervolgens binnen 1 jaar kapot Makro "klantenervice" verwijst direct door naar de leverancier De leverancier is Fitn... Mehr ansehen
Rond uit belachelijk, ik heb een verkeerd product gekregen. Makro zegt gewoon het is u probleem u heeft het gekocht via onze site maar bij een andere leverancier. Voor verjaardag volgende week produc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We komen regelmatig bij de Makro omdat de sfeer goed is en er veel producten aangeboden worden die wij gebruiken. Echter vandaag bij de Makro Breda haringen gekocht die nog ruim 3 dagen goed moesten z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijs van. Metro inductie frituur GIDF 1008 zeer aantrekkelijk. Goede communicatie, via mail. Snelle verzending. Kortom zeer tevreden. Zeker aan te bevelen. Mvg Feico
Vom Unternehmen geschrieben
In 2023 is de Makro webshop gelanceerd, een nieuw platform met een breed assortiment horecaproducten. In de tussentijd hebben enkele duizenden klanten de webshop gebruikt om hun horecazaak uit te rusten. Met het brede assortiment professionele producten, vinden eetkraam, restaurant, bar en hotel al hun horecabenodigdheden eenvoudig online. Dit komt door een groeiend assortiment met al meer dan 60.000 producten in verschillende productcategorieën, zoals keukenapparatuur, kantoorbenodigdheden, servies, schoonmaakproducten en nog veel meer. Of het nu gaat om de speciale espressomachine uit Italië, de originele paellapan uit Spanje, hoogwaardige keukentechnologie uit Duitsland of zelfs wegwerpartikelen voor duurzame en ecologische voedselpresentatie. Deze en vele andere producten zijn verkrijgbaar voor professionele klanten in de Makro webshop.
Deutschland
- www.makro.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Tevreden over de snelle levering en het…
Tevreden over de snelle levering en het mooie product

Antwort von makro.nl Webshop
Artikel kwam op tijd en was van de…
Artikel kwam op tijd en was van de verwachte goede kwaliteit.

Slechte service
Levertijd was lang en zending werd aangeboden zonder dat er een bericht was gestuurd dat het verzonden was. Een deel is beschadigd aangekomen, klachtenprocedure is erg omslachtig. Alles ingevuld en foto's meegestuurd en dan blijft het stil.
Laatste keer dat ik hier besteld heb.

10 december 2024 een bank besteld
10 december 2024 een bank besteld.
Deze zou uiterlijk 17 december geleverd worden maar we hebben nog steeds geen bank. Makro zegt je moet bij het bedrijf zijn wasr de bank officieel vandaan komt, deze zegt, moet je bij het transport bedrijf Spyder zijn, die zegt weer is uitbesteed, wij weten geen planning. Pfffffff. Hoop toch echt volgende week een goed bericht te krijgen ze weten waar de bank is.
Vandaag 6-01-2025 contact gehad met het transport bedrijf Spyder. Die zijn het gaan uitzoeken en als het goed is wordt het morgen bezorgd, dmv een spoedbezorging.
Wat ik wel kwijt wil, de Makro verkoopt via hun site de bank. Ik vind dat als de levering niet goed gaat het aan de Makro is om het uit te zoeken en niet aan de klant.

Een ninja airfryer gekocht
Een ninja airfryer gekocht, snelle levering goed verpakt duidelijke info mbt levering en een mooie prijs in de actie

Antwort von makro.nl Webshop
Top service bij levering van houtkachel
Bestelling op tijd geleverd en in goede conditie ontvangen. Prijs uitermate concurrerend

Bestelling kwam snel binnen
Bestelling kwam snel binnen. Al bij het opzetten van de partytent brak er een stok. Een mail gestuurd hoe we dit op kunnen losse. Nu een week later nog niets gehoord.

Transport wagen gekocht
Transport wagen gekocht. Stevige kwaliteit en neemt opgeklapt weinig ruimte in. Ook snel geleverd.

Antwort von makro.nl Webshop
Makro zijn boeven wel geld van derden…
Makro zijn boeven wel geld van derden ondvangen maar niet opkomen voor klanten en eerlijke info op hun syt zetten over hoe dingen worden afgehandeld beste mensen wees heel alert als u via de makro iets koop want ik kocht een kachel via de makro heb deze de zelde dag nog geannuleerd om dat ik iemand sprak die dit ook had gedaan en heel veel gedoe en 0 hulp kreeg via de dat bedrijf echt mensen als de MAKRO er goed en eerlijk vij vermeld dat als je iets via hun besteld bij een derde partij ze gewoon 230 euro in rekening als je het de zelfde dag annuleer goed verdien model over de rug van mensen en dan komt het mooiste dan schijven ze beste meneer het spijt ons makro maar zoek het zelf lekker uit met de verkoper !!???? Boeven zijn het de makro

Partytent gekocht via Makro-site
Partytent gekocht via Makro-site. Blijkt van VidaXl tekomen. Product niet compleet maar VidaXl wil niks. Makro is van goede wil maar helaas ligt probleem bij VidaXl.
Makro bemiddelde met succes en ik kreeg voldoende geld terug om elders een stang te kopen die ontbrak bij de levering van VidaXL.

Vlotte service
Heb een draagbare inductie kookplaat besteld voor een goede prijs. Deze werd snel thuis bezorgd. Prima geregeld dus.

60 soepkommen gekocht
Begin december 60 soepkommen gekocht, zijn allemaal in goede orde en op tijd geleverd tegen wat ik een redelijke prijs vind. De leverancier is gevestigd in Duitsland maar leverde snel.

Antwort von makro.nl Webshop
ik heb laatst een pellet kachel besteld…
ik heb laatst een pellet kachel besteld die helaas heel veel schade heeft , ik heb contact gehad met Makro en zij vertellen mij dat het product van een derde uit Frankrijk komt dat Makro zelf er niks aan kan doen maar wel een mail kunnen schrijven aan de derde partij,
hun voorstel is dat ik de pellet kachel van 200 kg weer moet inpakken en retour verzenden en ik krijg ook geen nieuwe weer voor in plaats van .

Wat ging er mis
Wat ging er mis. Nou, simpel, nog steeds geen levering ontvangen. Wel betaald.

Antwort von makro.nl Webshop
Helaas is de levering niet juist…
Helaas is de levering niet juist gegaan, en ook de 2e.levering die voor de kerst afgeleverd zou worden komt nu pas volgend jaar. Helaas zonder pelletkachel door de feestdagen heen

Waardeloze service
Waardeloze service, kwam na het bestellen er achter dat ik de verkeerde afmeting had aangevinkt. Contact met de klantenservice opgenomen en moest het maar zelf oplossen met de 3e partij die het product levert. Wel geld verdienen als tussenpersoon maar service bieden ho maar. Laatste keer geweest dat ik hier bestel.
Update, na herhaaldelijk contact zijn ze toch aan de slag gegaan met het probleem. Zodra alles netjes is opgelost zal het enkele sterretje plaats maken voor meerdere..
Update 2, na lang en moeizaam contact tussen beide partijen begon de tijd een beetje te dringen dus heb officieel een beroep gedaan op m'n herroepingsrecht. Dit moet binnen 14 dagen en aangezien ze pas na een dag reageren en elke dag weer iets te melden/vragen of aan te bieden hadden dacht ik dit gaat mij niet gebeuren.
Als je weet waar je recht op hebt maak er gebruik van!
Uiteindelijk een creditnota gekregen en het geld zal binnen 14 dagen op mijn rekening terug gestort worden. Ik neem aan dat dit nog netjes gebeurt. Product hoeft niet terug gestuurd te worden omdat het slecht voor het milieu is volgens hen.
Zodra het geld gestort is kom ik terug om een sterretje erbij te doen. Meer wordt het niet want de tijd die dit in beslag heeft genomen kon ik veel beter besteden.

Antwort von makro.nl Webshop
Dekbedden gekocht de afhandeling was…
Dekbedden gekocht de afhandeling was meer dan uitstekend zeer tevreden

Perfect
Goede prijs, snel geleverd en goed product. Niets op aan te merken!

Antwort von makro.nl Webshop
Het gaat om mijn fauteuil Galena
Het gaat om mijn fauteuil Galena! Besteld en hij was de volgende dag al in huis! Erg mooie stoel!

Prima sevice
Er waren problemen met de kwaliteit van het matras maar dit is perfect opgelost.

Antwort von makro.nl Webshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.