makro.nl Webshop Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prijs van. Metro inductie frituur GIDF 1008 zeer aantrekkelijk. Goede communicatie, via mail. Snelle verzending. Kortom zeer tevreden. Zeker aan te bevelen. Mvg Feico

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rond uit belachelijk, ik heb een verkeerd product gekregen. Makro zegt gewoon het is u probleem u heeft het gekocht via onze site maar bij een andere leverancier. Voor verjaardag volgende week produc... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

We komen regelmatig bij de Makro omdat de sfeer goed is en er veel producten aangeboden worden die wij gebruiken. Echter vandaag bij de Makro Breda haringen gekocht die nog ruim 3 dagen goed moesten z... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op de dag dat de nieuwe folder inging, bleek het vermelde product niet meer verkrijgbaar te zijn. Volgens een medewerker was het al weken uitverkocht en had het zelfs helemaal niet meer in... Mehr ansehen

1. Online-Marktplatz

Vom Unternehmen geschrieben

In 2023 is de Makro webshop gelanceerd, een nieuw platform met een breed assortiment horecaproducten. In de tussentijd hebben enkele duizenden klanten de webshop gebruikt om hun horecazaak uit te rusten. Met het brede assortiment professionele producten, vinden eetkraam, restaurant, bar en hotel al hun horecabenodigdheden eenvoudig online. Dit komt door een groeiend assortiment met al meer dan 60.000 producten in verschillende productcategorieën, zoals keukenapparatuur, kantoorbenodigdheden, servies, schoonmaakproducten en nog veel meer. Of het nu gaat om de speciale espressomachine uit Italië, de originele paellapan uit Spanje, hoogwaardige keukentechnologie uit Duitsland of zelfs wegwerpartikelen voor duurzame en ecologische voedselpresentatie. Deze en vele andere producten zijn verkrijgbaar voor professionele klanten in de Makro webshop.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb tot op heden nog niets… eens en nooit meer

Ik heb tot op heden nog niets ontvangen. De levering duurt veel te lang dat is voor mij eens en nooit meer. Na slap excuus van de verkoper dat het pakket is kwijtgeraakt krijg ik eindelijk mijn geld terug. Eerst zien en dan geloven…

20. Januar 2025

Beste klant,

Bedankt voor je feedback, dit zal ons helpen om de webshop te blijven verbeteren. We willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak.

We streven ernaar om iedereen een fijne klantervaring te geven en het spijt ons dat we deze keer niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Waardeloze leveringen en service

1 x werd bestelling niet geleverd .
2 x missen ze een gedeelte van de bestelling.
Nu dus voor 3 e x opnieuw besteld. Benieuwd of het nu aan komt. Klantenservice is waardeloos.

8. Dezember 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot op heden mijn kast nog niet…

Tot op heden mijn kast nog niet ontvangen. Al op 23 december besteld. Al een mailtje gestuurd al gebeld
Maar nog niets.

18. Januar 2025

Beste klant,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. We willen ons graag verontschuldigen voor het veroorzaakte ongemak.
Jouw feedback is doorgestuurd naar onze collega's en we werken momenteel aan een oplossing. We houden je hiervan op de hoogte.

Vriendelijke groet,
Jouw Makro Webshop Team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit.

Trage levering en de kwaliteit van het product was ver beneden peil.

24. Dezember 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vertraging, maar goed mee omgegaan

Na bestellen en betalen bleek het artikel wel leverbaar, maar uit Spanje te moeten komen en daardoor een paar weken langere levertijd.
Toch 5 sterren, want ik ben goed op de hoogte gehouden, dit artikel was bijna nergens meer te krijgen, het is zo mooi als het op de website leek te zijn en de prijs was ook erg goed

17. Januar 2025

Beste klant,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons en onze service, en we wensen je veel plezier met je bestelling!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De verzending bestond uit 2 delen een…

De verzending bestond uit 2 delen een deel was aangekomen bij een DHL- en het andere deel bij een ander DHL servicepunt en hier was ik niet gelukkig mee.
Voor de rest dik tevreden

2. Januar 2025

Hartelijk dank voor de positieve feedback, hiervoor willen we je bedanken.

We zijn erg blij dat je voor ons hebt gekozen en hopen je snel weer in onze webshop te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slechte levertijd

Product zoals verwacht.
Levertijd belabberd. Niet vooruitaangegeven dat het helemaal uit duitsland vandaan komt. Levertijd van 4 dagen was uiteindelijk 2,5 week

31. Dezember 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie prijs en snelle levering

Goeie prijs en snelle levering. Zeer tevreden

27. Dezember 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afspreken bezorging kan vele beter

Stond bij de bestelling binnen week.geleverd
Het werden 3 wk 2 de week van nwe jaar
Bezorg dienst SMS me s avonds om 22uur we komen vandaag bezorgen.
Dus we dachten een foutje ze komen morgen dan.
Nee na 3 dagen kwamen ze massel dat vrouw toevallig thuis was.
Pakket is netje onbeschadigd aangekomen.maar wel te laat wilde het mee.menen na me vakantiehuis in buitenland.
Was een pelletkachel.oude was stuk
1.5 week in de kou gezeten.
Voor de rest een knap ding voor dat geld

Mvg frank

12. Dezember 2024

Uit jouw review kunnen we niet herleiden om welke bestelling dit ging.

Zou je contact met ons kunnen opnemen zodat we kunnen bekijken of we dit kunnen oplossen?

Je kunt ons bereiken op 020-7956594 of stuur hier een bericht: https://support-nl.metro-marketplace.eu/nl/support/tickets/new

Prima

Leveringstijden waren niet geheel transparant. Deel van mijn bestelling kwam relatief snel aan, het andere deel duurde wat langer.

Wel snel een track and trace gekregen maar duurde lang voordat de makro de laatste deel van de levering afgaf aan DHL.

De prijs kwaliteit verhouding van de producten was wel uitstekend.

27. Dezember 2024

Zeer tevreden klant

Bestelling gedaan op de webshop van de Makro. Product zou geleverd worden door een derde partij. Dit stond ook netjes op de site vermeld. De prijs was prima en de tijd dat de verzending zou duren klopte ook. Al met al zeer tevreden.

10. Januar 2025

Levering duurt lang

Levering duurt lang
Proberen te retourneren nog langer ge krijgt geen gegevens van waar het naar toe moet
Na telefonisch contact met klantenservice zouden ze mij later nogmaals contacteren
Vraag een paar dagen later hoe het er voor staat. Zeggen ze van niks te weten.
Weet nu weer waarom ik da Makro eigenlijk altijd voorbij rij

Update
Nu 27-1 nog steeds geen gegevens over retour ontvangen alleen de standaard mail van Makro gehad

13. Januar 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven. Onze excuses voor het ongemak.

We nemen alle feedback serieus omdat we ernaar streven onze klanten de beste ervaring te bieden.

Mocht je nog steeds hulp nodig hebben met je bestelling, neem dan direct contact op met onze klantenservice: https://support-nl.metro-marketplace.eu/nl/support/tickets/new

Desondanks hopen we je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over het geleverde…

Heel tevreden over het geleverde ondanks een kapot onderdeel geweldig opgelost door Macro.

23. Dezember 2024

Super service

Super service

10. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De KitchenAid machine was ondanks de kerstdrukte snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

20. Dezember 2024

Wasdroger keurig afgeleverd

Wasdroger besteld. Product keurig afgeleverd en naar boven gebracht. Verpakkingsmateriaal meegenomen.
Zeer tevreden.

19. Dezember 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kocht een artikel bij Makro

Ik kocht een artikel bij Makro, maar was niet op de hoogte dat het een platform is en dat ik via hen bij een andere verkoper koop. Vervolgens was het artikel niet goed en toen zat ik ermee. Ik werd verwezen naar die andere verkoper om zelf het probleem op te lossen. Makro zelf nam geen verantwoordelijkheid ondanks ik heb daarop aansprak dat ik het bij hen had gekocht. Ik vind dat het duidelijk vermeld moet worden. En dan nog; ook al zijn ze een platform, als ik problemen heb met een product van bol.com wordt ik gewoon goed door hen geholpen dus dit begrijp ik niet..
Jammer.

23. Dezember 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat een drama kapotte spullen leveren…

Wat een drama kapotte spullen leveren en dan niet terug willen nemen moest garantie melding maken krijg ik een Italiaanse link doorgestuurd probeer dan eens uit te komen Makro webshop verkoopt maar als er iets is willen ze niets doen koop a.u.b niets via Makro webshop na een lange weg heeft Makro toch het geld terug gestort duurde lang maar ze hebben toch geregeld

9. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en correcte levering van…

Snelle en correcte levering van pelletkachel uit Frankrijk. Uitstekende opvolging van Eric van Metro over aanpassing van de bestelling en transport. Mooi product met een prima prijs kwaliteit verhouding.

19. Dezember 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden over de snelle levering en het…

Tevreden over de snelle levering en het mooie product

30. Dezember 2024

Jouw Makro webshop team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr