synes jeg faller utenfor målgruppen stadig vekk, får masse irrelevante undersøkelser. Dette til tross for at jeg har fylt ut alle profilside grundig. Undersøkelsene jeg får tilsier at det har vært... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
M3Panel er kanskje den beste av de selskapene som sender ut brukerundersøkelser i bytte mot poeng. En får hyppige undersøkelser, bra med poeng som man kan bytte inn i f.eks gavekort. I løpet av mitt f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über M3 Panel NO
Vom Unternehmen geschrieben
M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.
Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Kontaktinformationen
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dänemark
- www.m3panel.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Muligheter.
Er veldig glad for denne muligheten til å opparbeide poeng til gavekort som kan brukes så og si overalt. Jeg er ufør, og dette. Gir meg muligheten til å kunne unne meg en liten gode ett par ganger i året.

Antwort von M3 Panel NO
Jeg er ufør og ikke i vanlig arbeidsliv…
Jeg er ufør og ikke i vanlig arbeidsliv lenger. Derfor er det veldig gunstig for meg å komme innom ett sted til en tid som passer meg; her kan jeg velge selv.

Si sin mening
Spennende å kunne gi sitt syn på hva man mener. Godt poengsystem som gir noe tilbake for å si sin mening

Liker undersøkelsene
Liker undersøkelsene, sjeldent noe feil

Antwort von M3 Panel NO
Får forespørsel daglig om å svare åp…
Får forespørsel daglig om å svare åp undersøkelser. De aller fleste gsngene, kanskje 90%, får jeg beskjed om at det ikke finnes tilgjengelig undersøkelse. Hvis dette fortsetter, har det lite mening å fortsette å motta forespørsel, neste steg er å melde seg ut.

Antwort von M3 Panel NO
Bra undersøkelser og fungerer bra
Bra undersøkelser og fungerer bra. Litt synd en bare får gavekort i Norge i shoppen men eller fine premier.

Kjekke undersøkelser
Kjekke undersøkelser, som stort sett virker. Grei deltaker belønning. Håper. svarene jeg gir er til nytte

Antwort von M3 Panel NO
Jeg liker å gi til Ukraina og andre
Jeg liker å gi til Ukraina og andre. Etter eurokurs blir det 240,- i norske kroner. Syns beløpet er solid, men skulle gjerne gitt mer!
Trond Eirik Ryeng.
Tronsø.

Antwort von M3 Panel NO
Enkle undersøkelser å svare på
Enkle undersøkelser å svare på, og håper resultatene er med å forbedre tjenestene.
Fine premier, men for få valg i de lavere poengområdene.

Toll på premie
Det er jo ikke opplyst at æ måtte betale toll på premie fra dere d synes æ e dårlig gjort ellers er alt bra

Ikke alltid kredible
De er ikke alltid tydelig på reglene og undersøkelsene dems pleier ikke å fungere i det hele tatt.
Så det er veldig dumt at dette fungerer sånt og at de mister sin kredibilitet.

Antwort von M3 Panel NO
De lukker undersøkelser innen en time…
De lukker undersøkelser innen en time de har sendt dem ut. Rekker jo ikke å svare på dem da.

Antwort von M3 Panel NO
Meget gode på dema siden då mange…
Meget gode på dema siden då mange muligheter her hoss dykk då

Mange bra undersøkelser
Mange bra undersøkelser. Fornøyd med både lengden på de fleste og innhold. Fin måte og tjene noen poeng til å innløse i gaver.

Antwort von M3 Panel NO
Panelet har bakgrunnsinfo om alder
Panelet har bakgrunnsinfo om alder, kjønn, hvem jeg bor sammen med, inntekt, og en mengde annet. Likevel spør de hver gang om alder og kjønn, informasjon som ikke endres. Det topper seg når de først spør om fødselsår, og i samme undersøkelse spør om alder. Litt lei av å svare på dette hver gang, og spesielt når denne type opplysninger medfører at jeg ikke er kvalifisert til å delta.

Kunnskapsrik og interessante fakta
Kunnskapsrik og interessante fakta. Syndes det er spennende temaer , og varierte spørsmål. Vil i fremtiden bruke mer tid på å svare på spørsmål. Dette er superbra.

Antwort von M3 Panel NO
Stort sett helt greie opplevelser med…
Stort sett helt greie opplevelser med de aktuelle undersøkelser. Noen kan bli lange, noen kan bli korte som et resultat av de "sløyfer" man havner i pga enkelte svar. Tidsangivelse er sikkert vanskelig men bør kanskje angis mer som fra-til.

Antwort von M3 Panel NO
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.