synes jeg faller utenfor målgruppen stadig vekk, får masse irrelevante undersøkelser. Dette til tross for at jeg har fylt ut alle profilside grundig. Undersøkelsene jeg får tilsier at det har vært... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
M3Panel er kanskje den beste av de selskapene som sender ut brukerundersøkelser i bytte mot poeng. En får hyppige undersøkelser, bra med poeng som man kan bytte inn i f.eks gavekort. I løpet av mitt f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über M3 Panel NO
Vom Unternehmen geschrieben
M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.
Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Kontaktinformationen
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dänemark
- www.m3panel.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke mulig å bli mer fornøyd
Anbefales på det sterkeste. Gode undersøkelser gode og lærerike tema.

Antwort von M3 Panel NO
Veldig bra å gi sin mening mot poeng
Veldig bra å gi sin mening mot poeng. Eneste negative er at du må samle massevis av poeng for å få hentet en belønning.
Helt greit
Får lite poeng pr undersøkelse. Men innimellom får jeg vekslet poeng med gavekort. Enkelt og greit.
Skulle ønsket meg et annet poengsystem som gjorde det enklere å forstå hvor mye poengene er verdt.
Enkelt og bruke og bra gavekort og…
Enkelt og bruke og bra gavekort og velge mellom :)
Fungerer meget bra!
Fungerer meget bra!
Jeg har svart på mange undersøkelser og tatt ut masse gavekort!

Antwort von M3 Panel NO
Kjekt og kunne hente ut premier i form…
Kjekt og kunne hente ut premier i form av gavekort.

Antwort von M3 Panel NO
Eg har flere ganger fått hentet ut…
Eg har flere ganger fått hentet ut belønning for undersøkelser. Kjekt å kunne få litt tilbake, f.eks gavekort som kan brukes i mange ulike butikker. Setter stor pris på det, når man hjelper til med svar på mange ulike ting gjennom spørreundersøkelsene.

Fikk ingen undersøkelser
Fikk ingen undersøkelser. Fikk hellet ikke noen poeng

Kan anbefales!!
Er du glad å si din mening, så er dette en fin plass for deg. Stor variasjon i undersøkelsene.

Gir min mening
Gir min mening, får gavekort aldri noe tull

Antwort von M3 Panel NO
Fint å kunne besvare undersøkelser
Fint å kunne besvare undersøkelser, si sin mening og samtidig tjene poeng til gavekort.

Fungerer veldig bra
Fungerer veldig bra . Har allerede brukt et gavekort og har igjen opparbeidet meg et nytt . Siden jeg har mye tid til overs synes jeg det er en veldig fin måte å bidra og få en gave for mine meninger og tid .

Kjekt å være med å si sin mening
Kjekt å være med å si sin mening

Antwort von M3 Panel NO
Hvorfor ikke svare på spørsmål når du…
Hvorfor ikke svare på spørsmål når du allikevel scroller på telefonen. Enkle og forholdsvis undersøkelser som gir poeng/ gavekort

Antwort von M3 Panel NO
Greit helt til det ikke fungerer
Liker i utgangspunktet opplegget. Helt fint å svare på undersøkelser når man bare scroller på mobilen uansett. Gøy når man har fått nok poeng til å få gavekort.
Det som trekker ned for min del er at jeg ved flere anledninger (minst 4-5 de siste månedene) har begynt å svare på lange undersøkelser. Når jeg er nesten ferdig, etter å ha sittet å svart i 10 minutter, får jeg beskjed om at svarene kan ikke brukes fordi jeg allerede har svart på undersøkelsen (det har jeg ikke). Eller så kommer siste side opp med feilmelding og jeg får ikke poeng.
Det er helt ok at ikke alle kan være med i alle undersøkelser, men når det er en bug gang på gang blir det ekstremt useriøst og bortkastet tid. M3panel mister sin troverdighet.
Edit etter svar fra M3panel:: dette er tilfeller der man svarer på hele undersøkelsen før den klikker når man skal avslutte, IKKE undersøkelser der man ikke er i målgruppen og får 15 poeng pga dette.

Antwort von M3 Panel NO
Get rewarded for your opinion...
I like M3panel, they have interesting surveys, they are not boring and lengthy. I am happy to change, improve or influence something with my opinion. I also learn more many times and it is usually something that interests me. I usually exchange my collected points for a gift card, so I can buy for free and get more points somewhere else. I have also exchanged my points for small items that I could choose from a few times. So if you enjoy it, why not...

Antwort von M3 Panel NO
Kjekt med en mulighet til å tjene poeng…
Kjekt med en mulighet til å tjene poeng som ender i et evt gavekort samtidig som man gir sin mening på ulike temaer. Har ingen negative erfaringer. Når jeg har hatt behov for hjelp fra kundeservice, har dette også vært helt uproblematisk. Anbefales!

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.