Luxaflex gordijnen zien er gewoon top uit, de service was goed. Maar je moet wel even wachten...4 maanden na aanbetaling was de installatie. Dat zou toch sneller moeten kunnen! Daarnaast was er 1 gord... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze monteur heeft uiteindelijk alle klachten verholpen. We zijn al ruim drie jaar bezig met het woning inrichting bedrijf en nu blijkt dat wij een verkeerde oplader erbij hadden gekregen en deze de a... Mehr ansehen
Prima service. Het duurde langer voor alles in orde kon worden gemaakt, maar dat lag aan de levering vanuit het buitenland. Er is hard gewerkt om alles netjes af te leveren. Bedankt!
Unternehmen hat geantwortet
2 jaar geleden een allure plissé hordeur laten plaatsen. Kostte bijna €1000 maar stond prachtig en hadden er veel plezier van ,totdat er plots een wervelwindje opstak en de gehele hordeur in de kamer... Mehr ansehen
Luxaflex® Nederland is leverancier van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Verkoop, advies, meten en montage vindt plaats via ons dealernetwerk. Er vindt geen directe verkoop aan consumenten plaats.
Blaak 555, 3011GB, Rotterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Wij hadden wat problemen met de breedste framefit van Luxaflex. De schuifjes om te bedienen lieten los. Monteur van Luxaflex is langsgekomen en heeft het e.e.a. na gespannen. Hiermee was het probleem verholpen. Dit alles onder garantie.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Monteur heeft vooraf gebeld dat ze eraan kwam. Klein probleem zeer snel en netjes opgelost.
Perfecte service 👍.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Het duurde wat lang voor er een monteur kwam, maar toen hij er was is het snel en vakkundig opgelost

Antwort von Luxaflex® Nederland
Vier jaar hangen de luxaflex. Dan weer scheef dan konden ze niet omhoog met de handbediening. Drie keer is er een super aardige mijnheer geweest en loste de problemen op. Maar goed de garantie is nu om en er braken twee touwtje dat ging de somma van 250 euro kosten. De dingen zijn bij aanschaf heel duur dan moet dit toch niet kunnen. We hebben hem nu maar laten maken maar als het weer gebeurt neem ik wel vitrages bij voordeelgordijn. Die zijn veel goedkoper en de spullen zijn heel goed.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Ervaren monteur die ook nog eens heel vriendelijk was.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Erg goed dat alles weer goed functioneert… daar zijn wij al blij mee…🙏🏼

Antwort von Luxaflex® Nederland
Goede klantgerichte oplossing van het probleem met de duetten. Erg kundige en aardige medewerkers van de servidienst.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Eindelijk in een keer goed opgelost na verschillende bezoeken van de interieur zaak

Antwort von Luxaflex® Nederland
Ik heb diverse plissé gordijnen van luxaflex gekocht. Nooit weer!!!!
Een plissé ging niet helemaal naar beneden drie anderen hangen continue scheef.
Monteur geweest die begon met ons de kes te lezen dat we ‘kickers’ moesten plakken op onze kozijnen om daar de touwtjes van de bediening op te hangen. ( erg dwingend en onprettig) Daarna heeft hij wat gerommeld met de touwtjes wat ongeveer 1 dag wat verbetering gegeven heeft. Heb spijt dat ik dit merk gekocht heb. Nooit weer!!!
(Daarnaast hebben wij getracht shutters te laten inmeten door Luxaflex…. Moesten we zelf maar doen….Gelukkig zijn er wel leveranciers die wel inmeten en plaatsen…. En ik prijs me gelukkig dat ik bij hen de shutters heb besteld: die zijn prima)
Nav Reactie luxaflex:
Nooit nooit meet ook maar iets van Luxaflex.
Heb helaas door het hele huis raambekleding van luxaflex…een aantal trekt scheef op… allemaal met het systeem waar volgens de monteur de kickers bij geplaatst moeten worden. ( ik ga mijn kozijnen niet voorzien van kickers zolang de gordijnen niet goed functioneren: monteur heeft laten zien dat, als ze scheef optrekken of naar beneden gaan, we de verbinding tussen de 3 draadjes en het ene draadje maar los moeten halen en de boel opnieuw op de juiste spanning moeten brengen. Dat mag ik dan dus bijna elke ochtend en avond doen. Dank je wel hiervoor.
Blij dat ik nog geen kickers geplaatst heb, want deze zooi gaat absoluut zodra ik het geld ervoor heb ( das dus flink sparen want we hebben het hier over een paar duizend euro aan troep) direct de deur uit.
Waardeloze gordijnen gewoon!!!
Nooit nooit nooit meer luxaflex. Ik raad het iedereen af!

Antwort von Luxaflex® Nederland
Probleem is helaas niet opgelost. Dus ben benieuwd wat de volgende stap is

Antwort von Luxaflex® Nederland
Ik heb ongeveer 80 DAGEN MOETEN WACHTEN voordat een simpele fabricagefout werd hersteld!

Antwort von Luxaflex® Nederland
Sneller een specialist moeten sturen , dan had het geen 9 maanden moeten duren voordat alles werkt

Antwort von Luxaflex® Nederland
Het gaat mij om de monteur, die werkt voor Luxaflex, Mike, die heeft het vakkundig hersteld. Zogoed dat hij beter loopt dan de gene ernaast.
De afspraak maken was niet zo het moest, hem werd verteld, de persoon is er tot 14.30uur, terwijl ik had doorgegeven dat ik om 14.00uur werk!!!! Dit zie ik door de vingers, ben al blij dat het klaar is.
Nogmaals bedankt Mike, topgozer!!

Antwort von Luxaflex® Nederland
Uitstekende service zowel telefonisch als de montuer aan huis.

Antwort von Luxaflex® Nederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.