Luxaflex® Nederland Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Luxaflex gordijnen zien er gewoon top uit, de service was goed. Maar je moet wel even wachten...4 maanden na aanbetaling was de installatie. Dat zou toch sneller moeten kunnen! Daarnaast was er 1 gord... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze monteur heeft uiteindelijk alle klachten verholpen. We zijn al ruim drie jaar bezig met het woning inrichting bedrijf en nu blijkt dat wij een verkeerde oplader erbij hadden gekregen en deze de a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service. Het duurde langer voor alles in orde kon worden gemaakt, maar dat lag aan de levering vanuit het buitenland. Er is hard gewerkt om alles netjes af te leveren. Bedankt!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 jaar geleden een allure plissé hordeur laten plaatsen. Kostte bijna €1000 maar stond prachtig en hadden er veel plezier van ,totdat er plots een wervelwindje opstak en de gehele hordeur in de kamer... Mehr ansehen

1. Gardinenlieferant und -hersteller
  2. auch in
  3. Fensterbaubetrieb
  4. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Luxaflex® Nederland is leverancier van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Verkoop, advies, meten en montage vindt plaats via ons dealernetwerk. Er vindt geen directe verkoop aan consumenten plaats.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

927 Bewertungen

Alle Bewertungen

290 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het probleem is goed opgelost

Het probleem is goed opgelost. We hadden eerst de verkeerde luxaflex, maar uiteindelijk, na bijna een jaar is het opgelost.
Jammer dat er geen bevestiging van de afspraak via de mail kwam, zoals was afgesproken.

11. Juni 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

We waarderen uw feedback en het spijt ons dat de oplossing zo lang duurde. We nemen uw opmerking over de afspraakbevestiging serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. ^DQ

Motor van gordijn vervangen

Motor van gordijn was stuk. Monteur had de juiste motor niet bij zich. Collega ingeschakeld. Is correct vervangen. Goede instructies voor bediening. Heel tevreden!

5. Juni 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Bedankt voor deze review, zijn we blij mee. Veel plezier van de gordijnen. ^DQ

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De elektrisch bediende zonwering werkt niet

De elektrisch bediende zonwering in onze lichtstraat werkt vanaf het begin niet. Een van de twee Serre Duettes gaat niet helemaal dicht en na enige tijd geeft de accu het ook op. Vandaag geeft ook de accu van het andere systeem het op. Met vol opgeladen accu gaat het systeem maar half open. Contact opnemen met Luxaflex en brieven van de detaillist naar Luxaflex halen niets uit. Al maanden niets van het bedrijf gehoord. Een grotere wanprestatie heb ik nooit eerder meegemaakt bij een bedrijf…

9. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Luxaflex® Nederland

Beste John, wat vervelend dat het systeem niet naar behoren werkt. Helaas kan ik uit deze review geen orderdetails vinden. Zou je een mail willen sturen? Daarin graag vermelden waar/wanneer het product gekocht is en onder welke referentie dit bij ons bekend moet zijn. Dat mag naar onlinemarketing@luxaflex.nl Dan gaan we vanuit daar kijken met de collega's van service hoe we dit kunnen oplossen in samenwerking met de dealer. ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer deskundige en rustige monteur

Zeer deskundige en rustige monteur. Gaf duidelijke uitleg. Onze luxaflex kan weer open en dicht.

5. Juni 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Bedankt voor deze eerlijke review. Fijn dat de jaloezie weer naar behoren werkt. ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoewel we lang moesten wachten op een…

Hoewel we lang moesten wachten op een monteur (meerdere weken) was daarna de service prima.
Vriendelijke monteur, met veel kennis van zaken.
Het probleem werd snel en kundig door de betreffende monteur opgelost.

29. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

We waarderen de feedback enorm. Het spijt ons dat je lang hebt moeten wachten. We zijn blij te horen dat de monteur het probleem snel en vakkundig heeft opgelost. ^DQ

Super goede service

Super goede service. Er is geen betere, zware kwaliteit dan luxaflex. Dit blijft levenlang mooi. Een aanrader

22. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Nou wat een ontzettend mooi compliment, bedankt! Bedankt voor deze review ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele.fijne rustige medewerker met…

Hele.fijne rustige medewerker met verstand van zaken. Dacht mee in oplossingen en gaf ook uitleg hoe wij zelf e.e.a. konden doen in de app!

20. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wat een goed begin van de week, bedankt voor deze mooie review ^DQ

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Flawed design and bad faith

I bought a few Luxaflex stores. One of them never worked properly in spite of being taken back by Luxaflex and alledgedly repaired. The company now pretends that it works as designed. Well, if that is the case, the design is flawed. Avoid that brand.

26. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Luxaflex® Nederland

That’s a shame to hear. Could you give us some more details? Such as where you bought the product, or perhaps even an order number? Feel free to email us at onlinemarketing@luxaflex.nl. I’ll then look into it with the details you’ve provided. ^DQ

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zwaar ontevreden over communicatie en dienstverlening

Op 12 maart jl. Na 1 week gebruik knapten de draden. Eerst op 13 mei!!!!! Is hij gerepareerd. Weken lang na melding bleef het stil. Zelf contact gelegd met luxaflex. De mededeling was : pas wanneer we u indelen berichten we dat. Leve de communicatie policy van luxaflex anno 2026. Het is een grove schande.

18. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Wij betreuren de lange wachttijd en de gebrekkige communicatie rondom de reparatie. We nemen de feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Blij dat het product is gerepareerd en we hopen dat je er nog lang plezier van zult hebben ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De monteur was keurig netjes

De monteur was keurig netjes, wist previes wasrover hij sprak en kende het product goed. Heeft het euvel hersteld en ontdekte dat de plank waaraan de Luxaflex hing. wat krom was. waardoor ringen tussen de bevestiging toegevoegd dienden te worden. Alle problemen werden prima opgelost.

19. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Fijn om te horen dat onze monteur vakkundig te werk ging en de problemen met de jaloezie naar tevredenheid heeft opgelost. We waarderen de feedback. ^DQ

Op tijd vriendelijke monteur

Op tijd vriendelijke monteur. was wel
moeilijk om afspraak te maken daar heb ik 4x voor gebeld en gemaild!

18. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

We zijn blij dat de monteur vriendelijk was. Het spijt ons dat het maken van een afspraak moeizaam verliep. ^DQ

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch hoe mevrouw is blijven…

Fantastisch hoe mevrouw is blijven zoeken tot alles in orde was. Iedere keer leek het in orde maar weigerde een deel. Wat een geduld! Ze heeft niet 1 keer gevloekd. Capea

12. Mai 2026

Antwort von Luxaflex® Nederland

Engelen geduld! Wat fijn dat het is opgelost. Heel veel plezier van je product(en) Bedankt voor deze review ^DQ

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr