Lübker Golf & Spa Resort Bewertungen 287

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vårt opphold på Lübker var meget vellykket. Det var litt vanskelig å finne rommet da vi ankom på natten kl 00:30 etter en biltur fra fergen i Hirtshals. Rommet var overraskende stort, med to soverom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A wonderful place surrounded by nature and tranquility. It’s truly worth visiting if you enjoy peaceful environments and want a relaxing stay with family or loved ones. Without a doubt, it’s also an... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr spa-oplevelse. Ærgerligt at drikkevarer ikke var inkluderet i frokost og spa. Havde regnet med udsigt fra vildmarksbadene på tagterrassen. Svært at holde styr på håndklæder og morgenkåber når alle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Wellness-Zentrum
  2. Café
  3. Golfplatz
  4. Brasserie
  5. Ferienwohnung
  6. Ferienhausvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

287 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Forbrændt med hotstone

Ønsker man at gå fra en hotstone behandling med brændemærker / vabler på ryggen, som efterfølgende giver besøg på skadestuen, og plastret ind i 14 dage, hvor man ikke kan komme ordenligt i bad, så er dette sted helt klart et sted man skal besøge!
Kontakten til stedet efterfølgende var manglefuld, og nu svare de ikke på henvendelser mere.
IKKE et sted vi ønsker at besøge igen, vi har end ikke fået vores penge tilbage som de lovede. Vi besøgte dem i april 23!
Anbefaler IKKE dette sted!

30. April 2023

Hej Sanne

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af jeres uheldige oplevelse og den bedømmelse I har tildelt os herfor.

Det er første gang vi har haft en sag, hvor en kunde føler anledning til efter at have forladt resortet, ønsker at drage en medarbejder til ansvar med krav om erstatning/kompensation.

Efter at have kortlagt forløb og ansvarsgrundlag, modtog I før sommerferien vores tilbud om en øget kompensation. I meddelte dengang ønske om tid til at overveje tilbuddet.
Desværre kom jeres accept ikke til vores kundskab, før vi læste denne anmeldelse. Det viste sig, at I havde skrevet til og ifølge det oplyste også kontaktet en fratrådt medarbejder, men ikke kontaktet os direkte. Kompensationen er nu anvist til udbetaling til den konto, du i dag har oplyst.

Vi skal endnu engang beklage forløbet og oplevelsen, idet vi samtidig ønsker jer det bedste fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke godt nok - og slet ikke til den pris!

Spaen var middelmådig. Vi havde booket et weekendophold med spa og gourmet. Spaen var ok, men ikke mere end det - alle behandlinger var tilkøb.

Vi fik 3 retters menu, hvor forretten var kold. De var løbet tør for dessertvin tiltrods for at der kun var 2 slags at vælge imellem.
Morgenmadsbuffeten var et gedemarked og pladsen var ALT for træng til alle de gæster. Man kunne ikke komme forbi hinanden ved borderne, hvilket resulterede i, at man konstant blev skubbet til og vi fik endda et bestiksæt i hovedet fordi det blev skubbet af tallerkenen hos den, som skulle gå forbi os. Jeg er godt klar over at der var et bryllupsarrangement samme aften, som vores middag, men det er ikke en undskyldning for, at de resterende BETALENDE gæster skal lide under dette!

Lejligheden vi boede i var stor, men der var ikke sæbe til bruseren og trappen knirkede helt forfærdeligt.

Det er underligt at man skal bo og spise i hver sin ende af resortet. Man er derfor nødsaget til enten at gå igennem en mørk skov (dog let oplyst) på en mudret sti i sit pæne tøj eller kører hele vejen udenom.

Kan IKKE anbefales!

23. September 2023

Hej Mig

Mange tak for denne anmeldelse samt tilhørende feedback. Vi sætter stor pris på at blive klogere på vores gæsters oplevelser, så vi hele tiden kan forbedre vores service og produkter.

Man kan købe wellness opholdspakker inkl. behandlinger, men er dette ikke bestilt i pakken, vil behandlinger altid være et tilkøb til en spaentré.

Der er absolut ingen af vores gæster, der skal "lide under", at vi har et arrangement i huset, og vi er rigtig kede af, at du har oplevet det sådan. Vi forsøger at fordele gæsterne spredt i tidsrummet for morgenmad. Vi beklager meget, at I har været der på et tidspunkt, hvor der har været trængsel, og at en anden gæst har tabt sit bestik lige der, hvor I sad.

Ift. forretten så tilberedes fisken ved 48 grader i sousvide, så det er ikke meningen, at det er en varm ret – kun lun. Men havde du taget kontakt til tjeneren, så ville vi selvfølgelig sørge for at finde en anden tilfredsstillende løsning til dig.

Der findes håndsæbe i vores boliger – men vi oplever at langt de fleste gæster gerne vil benytte deres egne sæbe- og shampoo produkter, så det er noget man selv skal medbringe på linje med andre sommerhuse.

Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, fordelt på golfbane, Spa & Wellness samt huse og lejligheder. Derfor har det ikke været muligt at placere alle boliger lige op til de 2 hovedbygninger, men vi forsøger at placere vores gæster så tæt som muligt på de faciliteter, der er inkluderet i opholdet.

Endnu engang mange tak for din feedback, som vi tager med til videre evaluering. Du ønskes et fantastisk efterår :)

4 drenge på golf tur

4 drenge på golf tur, en super tur med god mad, fed bane og god golf samt et super hus Tak til Lübker 👍🏻😊😊

22. September 2023

Hej Brian

Det er os, der takker mange gange for jeres besøg og ikke mindst denne fine anmeldelse, som vi er meget glade for :)

Det er dejligt at læse, at både golfbanen, maden og boligen har levet op til forventningerne. Kom endelig igen - det vil være en fornøjelse at byde jer velkommen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet & Service i top (igen).

Lækreste omgivelser, super service og suveræn golfbane. Weekend-turen på Lübker med overnatning for 8 golfvenner er blevet en tilbagevendende tradition, og det bliver det ved med at være :-).
Med mindre, at en af os kvalificerer os til Danish Championship, så kan det dog være, at vi må flytte det et par uger næste år .... Tillykke med arrangementet.

19. August 2023

Hej Michael

Det er en stor fornøjelse at læse, at det er en tilbagevendende tradition med et golfophold for jeres gruppe, og at Lübker endnu engang lever op til forventningerne.

Ja, det bliver spændende at se, om en af jer må prioritere deltagelse i den store turnering næste år ;) Under alle omstændigheder glæder vi os til at byde velkommen igen i den ene eller den anden anledning.

Og tusind tak for denne anmeldelse – den er virkelig værdsat.

Kæmpe oplevelse

Kæmpe oplevelse

Super super fantastisk og lækkert hus, med en drømmende udsigt.

Selve huset overgik alle forventninger, og ønsket om at blive var der for os alle. Dog måtte ferien ende.

Kundeservice er helt i top.
Super venligt personale, med en hjælp der kom inden for meget kort tid.
Der fandtes ingen dumme spørgsmål, og alt personale vi snakkede med var høflige og hjælpsomme.

Vi nåede ikke faciliteterne på centeret, da vi bookede i forbindelse med tur til Djurs sommerland.
Men natur området nåede vi at opleve, og det var intet mindre end fantastisk

Vi kommer helt sikkert igen.
Tak for en dejlig oplevelse

11. August 2023

Hej Maria

Hvor er vi glade for din anmeldelse og den flotte beskrivelse af boligen og vores kundeservice – tusind tak for det :)

Dejligt at høre, I fik glæde af Djurs Sommerland og naturen omkring resortet. Vi deler den betragtning, at den er intet mindre end fantastisk.

Det er os, der takker for jeres besøg, og vi glæder os meget til jeres næste besøg. Ha' det rigtig godt så længe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They messed up our booking and food.

They messed up our booking so we ended up in a different cabin/house. They did not even say sorry, promised to fix it but did nothing.

The food in the restaurant was bad, and i whould not want to give that steak to a dog.

The booking mistake ruind our entier stay and we will not come back.

Not recomended at all!

10. August 2023

Worst experience ever.

We traveled with another couple to have a fun time together. We rented two cabins next to each other, but there was a big problem. They actually double booked one of our cabins, and we only found out when we saw that the door code was for a different cabin. We realized this the day before we were supposed to leave. They promised to make things right, but nothing changed. They gave us new cabins and claimed they were close together, but they were not. They were really far away from each other and spending time together was difficult. This was the entire point of our trip so this messed up everything. Our evenings felt very lonely from what we had hoped for. If we had known about all this before coming all the way from Norway, we definitely wouldn't have chosen Lubker Resort. Their inability to tell us the truth and fix the problem was incredibly frustrating.

We also ordered food at the fancy restaurant, none of us were pleased, but the worst part were that they served my wife, which is pregnant uncooked raw burgers. We questioned it but "this was how it was supposed to be". This is absolutely ludicrous. You don't serve raw meat to pregnant women.

It's also worth noting that when we arrived at the cabin there were urine in the toilet which was kind of gross.

Thank you for wasting our money and time.

9. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget dyr Pay and Play.....

Efter 3 overnatninger i det dejligste hus med alle de faciliteter som man har brug for kommer vi til Pay and Play delen. 225 kr. pr. person- 100 kr. for lån af udstyr og så det værste, man skulle også betale for bolde. Vi købte de billigste 225 kr. for 12 stk. Det er ikke OK, bolde burde være med til sådan en Pay and Play omgang. I alt 875 kr. for os 2 nybegyndere. Man burde måske få en green fee rabat når mn har lejet et hus.

1. August 2023

Hej Rene

Vi takker dig mange gange for din anmeldelse samt dine tanker vedr. priser på Pay & Play. Vi værdsætter, at du har taget dig tiden til denne feedback, så vi kan tage det med til videre evaluering.

Såvel Lübker mesterskabsbanen som vores Pay & Play-bane ligger blandt landets bedste. For at opretholde denne standard kræves der en del kærlig greenkeeperpleje med både dyre maskiner og mandskabstimer. Vi er stolte af at kunne levere et produkt i den klasse og mener, at pris og kvalitet hænger godt sammen. Udstyret til udlån er tilsvarende i en rigtig god kvalitet.

I forhold til prisen på bolde beklager vi mange gange, at vores billigere bolde, som sædvanligvis benyttes til Pay & Play, har været udsolgt (12 stk. til 85 kr.). Vi kan desværre ikke give bolde gratis væk, da behovet for antal af bolde er meget forskelligt fra person til person.

Endnu engang tusind tak for din feedback og for jeres besøg på resortet. Det ville være en fornøjelse at byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kun 3 stjerner.

Netop hjemvendt efter en uge i en af Lübkers ferieboliger. Den var rigtig fint med en fint udsigt til flotte grønne områder.
Lidt sløjt, at TV’et var uden kanaler og, at man kun kunne se TV via en chromecast.
De 3 stjerner er for boligen, men kan simpelthen ikke give mere, når deres “badeland” kostede mig 50 kr pr mand for at benytte på trods af, at jeg var betalt for en uges ferie i deres boliger. Det giver simpelthen ikke mening, at “badelandet” ikke er med i prisen for ferieboligen.
Med badeland skal det lige siges, at det et lille pool med en rutchebane.
Øv oplevelse.

30. Juli 2023

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse og tilhørende kommentarer til jeres ophold. Vi sætter stor pris på, at du vil dele dine tanker om oplevelsen på vores sted, da gæstetilfredshed er vores vigtigste prioritering.

Det er helt forståeligt, at du finder det sløjt, at man ikke kan se TV uden cromecast. En del af vores udlejningsboliger er privatejede, og vi arbejder i øjeblikket på, at der skal stilles krav til husejer om en TV-grundpakke. Så det vil forhåbentlig være på plads, hvis vi skulle være heldige at få besøg af jer en anden gang.

Det er muligt at købe en opholdspakke inkl. entré til Subtropisk Bad. Vi tilstræber at lave priserne så gennemsigtige som muligt, så man har mulighed for selv at vælge, hvilke tilkøb man ønsker. Således behøver man ikke købe en hel opholdspakke, hvis man kun ønsker ren overnatning.

Tusind tak for denne gang – håber vi ses igen 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Havde booket et famileophold i en 2…

Havde booket et famileophold i en 2 værelses lejlighed. Troede ud fra billeder og beskrivelse at det var luksus men det var en ret upersonlig og lidt nusset lejlighed vi tjekkede ind i. Fremstod ren nok i køkken og på badeværelse men gulvtæppet og plaiden var nusset - ikke en plaid jeg havde lyst til at bruge. Og pyntepuderne i sofaen havde gule (karry??) pletter på sig.
Terrassen var beskidt og fedtet - da jeg gjorde opmærksom på det kom de hurtigt og gjorde den ok ren.
Vi blev vækket af løvblæsere, plæneklippere og diverse andre arbejds aktiviteter kl 7 om morgenen, hvilket jeg ikke regnede med var en del af ophold, da jeg bestilte.
Da vi skulle benytte det subtropiske badeland fik vi at vide at det ikke var med i prisen, hvilket var en negativ overraskelse, det havde ikke fremgået tydeligt af hjemmesiden, hvor de tværtimod fremhæver badelandet meget når man går ind under familieophold.
Eftersom intet er inkluderet i prisen men alt skal betales udover grundprisen for lejligheden og lejligheden som sagt ikke er specielt luksuriøs synes jeg prisen er ALT for høj.
Det samme gælder spaen hvor man skal betale ekstra for badetøfler og hvis man vil benytte fodpleje området skal man tilkøbe fodpleje produkter ved siden af.
Stedet var også meget plaget af fluer som generede os om natten så vi endte med at tjekke ud en dag før.
Tænker de bare skal holde sig tip golf segmentet (som jeg har hørt meget positivt om derude) og holde sig fra at promovere sig som familie og wellness luksus sted.

27. Juli 2023

Hej Inger

Vi vil gerne takke mange gange for jeres besøg og for din vigtige feedback her på Trustpilot. Vi er utrolig kede af, at vi ikke har levet op til vores normale høje standard på boligen, og at den har fremstået nusset. Mange tak fordi du har gjort opmærksom på terrassen, så vi kunne få rettet op på det med det samme – og vi tager naturligvis et ekstra grundigt tjek på boligens puder, tæppe m.v.

Vi beklager meget, at I blev vækket af greenkeepernes arbejde med vedligehold af banen. Vi forsøger så vidt muligt at passe arbejdet ind efter mindst mulig gene for vores gæster. Vi undskylder for, at det ikke er lykkedes denne gang.

Hvis man booker en af de opholdspakker, som er præsenteret på hjemmesiden (under Familieferie), så indgår entré til Subtropisk Bad som en del af pakken. Der er flere forskellige muligheder – fx med eller uden entré til Djurs Sommerland. Det fremgår altid af både tilbud og ordrebekræftelse, hvad der er inkluderet i det pågældende ophold.

Dog tilstræber vi at lave priserne så gennemsigtige som muligt, så man har mulighed for selv at vælge, hvilke tilkøb man ønsker. Således behøver man ikke købe en hel opholdspakke, hvis man kun ønsker ren overnatning.

Endnu engang mange tak for at dele dine tanker. Du ønskes en rigtig dejlig sensommer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt sted til at holde ferie

Dejligt sted til at holde ferie. Jeg har kun tre kommentar/forslag:
1) Der mangler en golf kanel i lejligheden. Jeg synes at en golf resort uden en golf kanel i lejligheder er mærkelig. Jeg gik glip af ”The Open” under mit ophold i juli.
2) Der mangler bedre indspil område. Det er lidt irriterede at Academy bane spillere er generede af folk der træner indspil.
3) Der mangler en hylde til sæbe og shampoo i brusekabinen.

21. Juli 2023

Hej Stephen

Du skal have tusind tak for dit besøg og din konstruktive feedback med forslag til forbedringer.

Vi er altid meget nysgerrige på at høre vores gæsters syn på vores faciliteter og service, så dine kommentarer her i anmeldelsen er meget værdsat og bragt videre til de respektive afdelinger.

Alt det bedste og tak for denne gang. Vi håber at se dig igen :)

Dejligt sted

Dejligt sted, lækker mad, godt for børn og fair priser.

24. Juli 2023

Hej Jesper

Tusind tak for at have taget dig tiden til at anmelde dit besøg hos os. Din tilbagemelding er yderst værdsat, og det er virkelig skønt at høre, at stedet, maden og priserne har levet op til jeres forventninger.

Vi håber at kunne byde dig og børnene velkommen til mange flere gode oplevelser hos os. Vi ses forhåbentlig igen :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God golfbane, ophold mindre godt

Min far og jeg var på et 2 dags golfophold - vil sige selve golfbanen fejler ikke noget - en af de bedste baner vi har prøvet. Der var dog utroligt meget kø på banen. F.eks da vi kom til hul 10 på anden dagen var gruppen 2 længere foran os ikke engang slået ud endnu. Det var slet ikke den eneste gang med kø.

Syntes også det er håbløst man skal betale for driverange bolde og de ikke er med i prisen på et ophold/greenfee.

Bruseren i lejligheden var også noget af det dårligste vi har oplevet. Ellers dejlig stor og fin lejlighed.

Et par uger efter opholdet var betalt opdaterede Lübker også deres golfophold til at inkluderer fri golf begge dage, da jeg så skriver og spørger om det også gælder vores tilbud for jeg at vide det ikke gør da vi har bestilt og betalt allerede.

26. Juli 2023

Hej Christian N

Tak for din feedback på et golfophold hos os, den sætter vi meget stor pris på.

Vores golfbane kan til tider være udfordrende for lidt mindre erfarne spillere, og derfor opstår der desværre ind imellem kø på banen. Vi gør, hvad vi kan for at sikre det bedst mulige flow på banen, men helt at undgå kø kan vi desværre ikke garantere.

Tak for at gøre os opmærksom på bruseren i lejligheden – det er straks givet videre til vores tekniske afdeling for udbedring.

I forhold til at betale for træningsbolde på vores driving range, så er det noget, vi vil evaluere på. Til denne sæson har vi investeret i TrackMan range, nye bolde samt nye måtter – og for at denne investering i ny teknologi har været mulig, har det været nødvendigt med delvis brugerbetaling for både medlemmer og gæster. Vi evaluerer dog løbende på tilbagemeldinger som din og vil se på muligheder for andre løsninger.

Jeg vil gerne beklage, at vi ikke har været fleksible nok i forhold til at give jer ”fri golf” under jeres ophold. Vi skulle naturligvis have ladet jer spille alt det, I måtte ønske, når det er en del af tilbuddet på vores øvrige golfophold. Vil du kontakte os på tlf. 38408000 (tast 1 for golf) eller på golf@lubker.com, så vi kan finde en god løsning. Vi håber at høre fra dig :)

Mvh
Hans Knudsen, Golfmanager

Som altid

Som altid, et virkelig dejligt ophold..
lækre lejligheder, skønne omgivelser og top service..

15. Juli 2023

Hej Thomas

Hvor er det skønt at høre, at du har haft flere ophold hos os, og at det hele fungerede efter hensigten igen.

Du skal have tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst for dine besøg. Varmt velkommen tilbage en anden gang.

Bedste golf anlæg i DK

Som altid er servicen helt i top på Lübker Resort og lejligheden var et fantastisk sted at bo. Det er bare et vidunderligt sted og området i det hele taget dejligt. Det vigtigste er dog banen for mig og den skuffede ikke. Standen her er altid helt i top. Bedste golf anlæg i Danmark.

12. Juli 2023

Hej Rene

Du skal have tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner – dem sætter vi utrolig stor pris på. Det er skønt at høre, at du igen har oplevet en service i top, og at området, lejligheden og ikke mindst banens stand har levet op til forventningerne.

Mange tak for denne gang – håber vi ses igen.
Vi ønsker dig en rigtig god sommer :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted og unik og klasse…

Fantastisk sted og unik og klasse golfbane

12. Juli 2023

Hej Carl

Tusind tak for din bedømmelse af vores sted og golfbane. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og vi håber på, at du lægger vejen forbi os en anden gang.

Med ønsket om en rigtig dejlig sommer til dig :)

Guldbryllups weekend

Vi havde børn, børnebørn og svigerbørn med på weekendophold i anledning af vores guldbryllup. Vi havde 3 huse m/forplejning. Husene var i orden. Brunch en dag, morgenmad to dage og aftensmad tre dage var som aftalt - intet manglede. Vi benyttede det subtropiske bad, og “spillede” golf en af dagene, hvilket også var som aftalt. Så alt i alt et fantastisk ophold, hvor vejret også viste sig fra sin bedste side. Og så er det tilligemed et dejlig roligt sted i naturskønne omgivelser.
Så den største anbefaling fra vores side.

6. Juli 2023

Hej Lene

Vi ønsker jer stort tillykke med guldbrylluppet og takker mange gange for denne fine anmeldelse.

Det har været en fornøjelse at lægge rammer og stå for forplejningen til jeres familiearrangement – og hvor er det godt at høre, at alt fungerede efter hensigten.

Dejligt at I også fik lejlighed til at benytte Subtropisk Bad og golfbanen. Det glæder os, når alle aldre kan nyde vores faciliteter. Og ja, naturen heromkring er bare helt fantastisk og påskønnelsesværdig.

Endnu engang tak for din anbefaling af vores sted. Vi ville elske at få besøg af jer igen :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så ringe et Spa…

Aldrig har jeg oplevet så ringe et Spa og wellness ophold.
Min datter og jeg skulle på mor datter weekend og valgte Lübker. Vi skal være der fra fredag til søndag. Jeg bestiller 2 x morgenmad 2 x 3 retters aftensmad, spa og behandling . Pris 7100kr. Vi ankommer fredag kl. 15:30 og henvender os i receptionen for at få informationer om spa og spisning. Vi får besked på at spaen lukker kl. 18:00 og de kalder op 17:30 så jo vi kunne da lige nå en hurtig oplevelse.. Vi skynder os at finde badetøjet frem og glæder os til lige at få en afslappende start på weekenden da vi lige har kørt 4 timer. Da vi kommer ind i deres såkaldte spa bliver vi meget skuffet . Der er et boblebad, et fodbad hvor du i øvrigt selv skal købe fodsalt i receptionen, det blev vi så ikke informeret om en dampsauna og en almindelig sauna. 1 rum med 6 såkaldte senge hvor du kan sove eller slappe af.. intet andet i rummet …. Vi går på taget og tænker der må være et varm vands bassin hvor man kan nyde omgivelserne … Men næ nej skuffet igen. 4 vildmarkstønder som ikke virkede, det blev vi heller ikke informeret om .. og 2 spande med kold vand … Det var det… Jeg har været på flere spa ophold og det her har intet med spa at gøre. Vi ender med at have været i boblebad og lidt i sauna på 30 min. Da jeg henvender mig i receptionen får jeg af vide at vildmarks badende ikke virker.. Ja det fandt vi da ud af. De håbede på de nåede at blive lavet men kunne ikke love noget. Vi kunne få afgang til deres svømmehal som plaster på sårer???? Seriøst … vi er jo ikke kørt 4 timer fir at være i en svømmehal med forældre og deres små børn …. Jeg får yder mere af vide at de er ved at sende en mail ud om fejlen… så man kunne annullere sit besøg … flot nu var vi jo ligesom ankommet…. Den mail for vi kl. 17:00… lidt sent…. Der efter får jeg besked på at jeg sjal bestille bord i Restauranten til aftensmad…. Undrer mig da jeg jo har forudbestilt… men okay vi bestiller til kl. 18:30…. Dertil finder vi så ud af, at restauranten ligger på gåben små 20-30 min væk og i bil 3,8 km…… hvor morgenmaden i øvrigt også serveres….. Da vi kommer til vores bestilte tid og glæder os til hvad de kalder 3 retters menu vil skuffelsen ingen ende tage. Der er 1 menu at vælge hvor vi får besked på at vi kan vælge 2 ud af de 3 retter????? Jeg har jo bestil 3 retters menu…. Og menuen var elendig… særligt fordi jeg kunne vælge svinekæbe til hovedret og creme Brüel til dessert …. Ellers tak…. Må informere tjeneren om, at vi ikke kan lide noget som helst af den eneste menu vi kunne vælge. Så det endte med en burger og en flad bøf som virkede mere som en fodsål.
Da vi kommer tilbage til lejligheden er vi nød til at beslutte os for hvad vi skal bruge en hel lørdag på…. Vi havde en behandling kl. 14:00 men så skulle vi sidde i boblebad eller fodbad indtil da… De havde jo meldt ud at de ikke vidste om vildmarks badet ville komme til at virke. Desuden havde vi ikke forstillet os at den såkaldte Spa ville lukke kl. 18:00 … Vi beslutter derfor at meddele dem om at vi gerne ville annullere behandlingen og aftensmad lørdag og morgenmad søndag, da vi ikke mente at de kunne levere pakken.
Vi ender med at møde op i receptionen lørdag morgen for at forklare dem at vi var skuffet og ikke ønskede resten af opholdet. Jeg havde lovet min datter en hyggelig mor datter tur og ikke en tur i boblebad og ligge og glo på Netflix… Det kan vi gøre hjemme. Ret dyrt besøg… Vi får besked om at vildmarks badet nu virker…. Øhhhh når … så en tur i boble bad og i en tønde …. Det er ikke Spa…… Jeg fortæller hende at jeg er meget skuffet over deres tilbud og udvalg og syntes at de skulle nøjes med at kalde sig et Golf resort med lidt ekstra forplejning …
Vi emder med at køre 3,8 km for at få vores ene morgenmad…. Det bestod at kold scrable eggs og kold bacon … en tør bolle og det var det…. Helt seriøst et ophold med morgenmad på almindeligt hotel er langt mere indbydende. Det bekræftede mig i, at det her var under alt kritik. Så turen fra Sjælland til Djursland på 4 timer endte med at vi kærte til Århus da vi vidste at der kunne vi få en dejlig dag sammen. Det gør selvfølgelig også turen dyre, da vi alle ved at det med en datter i Århus ikke er gratis… vi endte med en fantastisk dag, med dejlig mad og hyggestund på Sallings tag…. Bare om at nyde, at ens datter gerne vil på hyggetur med sin mor… Men Spa ophold blev det ihverfald ikke til. Det blev til 7100kr for 17 timers ophold med elendig mad og en tur i boblebad ….. vil aldrig anbefale dette sted… Jeg har skrevet til dem om kompensation da receptionisten selv sagde at hun ville tale med chefen. Dertil fik jeg bare et svar der lød på, at vi selv havde afbrudt besøget trods det at vi først for beskeden om at vi havde mulighed for at annullere besøget pga. vildmarks badet en time efter ankomst….
Er selv indehaver af en skønhedsklinik og salon og aldrig ville jeg behandle min gæster sådan.
Brug ikke penge på dette sted.
Mvh. En skuffet mor.

7. Juli 2023

Hej Sisse

Først og fremmest mange tak for din feedback her på Trustpilot samt på mail, hvor du har kommunikeret med vores direktør. Du skal vide, det berører os dybt at sende vores gæster ud ad døren med en dårlig oplevelse, og denne sag er vendt med alle involverede afdelinger, så vi kan komme helt til bunds i forløbet. Således vil vi i denne besvarelse fokusere på fakta.

Vi er utrolig kede af, at vores spafaciliteter ikke levede op til jeres forventninger. Vi ville ønske, at I havde givet det en chance om lørdagen, hvor jeres entré reelt var booket ind. Således havde I ikke været berørt af driftsproblemerne med vildmarkskarene på rooftop, som virkede optimalt igen lørdag, hvilket I også fik oplyst, inden I valgte at afbryde jeres ophold.

At I også kom ind i spaen (gratis) allerede på jeres ankomstdag i fredags, kan betragtes som goodwill fra vores side, da det var kort før lukketid, og vi gerne ville byde jer velkommen med muligheden for at kigge jer lidt rundt.

Det ærgrer os meget, at I gik glip af udsigten til afslapning i spaområdet, som rummer meget mere end et boblebad og 4 vildmarkskar. Her findes ydermere dampbad, fodbadsfontæne, kneipp, hvileområde med varme hvilestole og udsigt til smuk natur foruden sauna samt koldvandskar og -kaskader. Derudover stod vores spabehandlere klar til at give jer en skøn Aroma Therapy Hot Oli massage.

Som det også fremgår af ordrebekræftelsen var der bestilt 2 retter til fredag aften og en 3-retters menu lørdag aften. Derfor var restauranten orienteret om de 2 retter fredag aften. Vores Brasserie ligger 700 m fra wellness-huset – en smuk gåtur gennem resortet på ca. 10 minutter og ca. 5 minutters kørsel uden om resortet.

Vi er kede af jeres opfattelse af vores behandling af sagen. For os er det højeste prioritet at yde en god service, men vi kan desværre ikke afvige fra vores afbudsbetingelser, og i dette tilfælde har I på eget initiativ valgt at checke ud før tid.

Du og din datter ønskes en rigtig dejlig sommer :)

Grillparty på golfbanen

Besøgte Lubker den 6/7 juli
Har været på en dags ophold hvor lejligheden fungerede perfekt for vor famile på 4 med hund.

Havde bestil tee tid til kl. 13 første dagen hvor vi godt kunne se at der var et større arrangement før vores tid. De første syv huller gik også fint uden for meget ventetid , men da selskabet havde indlagt spisepause ved et af husene blev vi ufrivvilligt nødt til at holde en halv tims pause da meldingen var at de spillede turnering.
Man kunne godt havde oplyst os om dette eller spærret tee-tiderne således at vi havde undgået at få denne oplevelse

Opdatering : Har været i kontakt med Lubker vedr ovenstående og vi har fundet frem til en god løsning, vi ser frem til at besøge stedet igen.

6. Juli 2023

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse og for et dejligt besøg af jeres familie og hund. Det er skønt at høre, det hele fungerede perfekt i lejligheden.

Og mange tak for at gøre opmærksom vedr. udfordringen med ventetiden på golfbanen. Jeg har netop været i dialog med vores golfafdeling, som oplyser, at spillerne var blevet bedt om at lukke igennem ved spisepausen, så der ikke opstod kø. Vi beklager meget, at dette ikke lykkedes.

Vil du ringe på tel. 38408000 (tast 1 for golf), så vi kan finde en god vej hen imod at gøre jeres ophold hos os 100% tilfredsstillende. Vi håber på at høre fra dig :)

Dejlig lejlighed

Dejlig lejlighed. Lækkert spa. Og pænt rent. Manglede dog en del køkkenredskaber.
Vi var lidt skuffet over, at der ikke var lidt rabat til golf, nu vi boede i huset, lejet gennem jer.
Var der i 7 dage

2. Juli 2023

Hej Consumer

Du skal have tusind tak for denne anmeldelse og ikke mindst tak for jeres besøg. Vi håber, at I med et ophold på 7 dage har nået at nyde godt af både vores resort og de skønne omgivelser her på Djursland.

Også tak for at gøre os opmærksom på delen vedr. køkkenredskaber. Den oplysning giver jeg straks videre til rette afdeling.

Hvis man vælger at booke et golfophold som en pakke, er der i forvejen taget noget af prisen på greenfee (i flere tilfælde er der fri golf under opholdet) – men vi vil drøfte muligheden for rabat, når der blot er booket bolig.

Alt det bedste herfra og rigtig god sommer :)

Lübker Golf & Spa Resort

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr