Som altid får man den bedste service, man kan ønske sig, når man handler på nettet. Gitte er dygtig og super serviceminded. De varmeste anbefalinger herfra.
love2scrap.dk
varerne var fint indpakket i silkepapir, og der var en håndskrevet hilsen med. Meget god oplevelse.
Nu skal du bare høre. Jeg er begyndt at lave scrapbooking efter at ha´set nogle udsendelser på TV. Jeg har besøgt butikken flere gange og altid fået en god og kompetent betjening. Ligledes har jeg bes... Mehr ansehen
Om det er børnebørnene, der kun skal købe en lille bitte pose clips til næsten ingen penge til deres mor eller det er en stor Big Shot med hele udstyret, man selv skal have - så får man den samme gode... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tilbyder alt indenfor Scrapbooking og kortfremstilling. Kig ind i vores fine Webshop og køb online.
Holmbladsgade 15,2.th. , 2300 , København S
- gitte@love2scrap.dk
- www.love2scrap.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super
Lækre ting, fin hjemmeside, hurtig levering, lav porto da jeg bad om det.
Ikke sidste gang jeg handler der.
hurtig og effektiv levering af de bestilte varer
en ganske fin webbutik hvor jeg kunne finde det jeg skulle bruge og ikke mindst også finde noget af det der frister men som jeg egentlig ikke havde tænkt på...... og en hurtig og effektiv levering
Fantastisk, hurtig, seviceminded og alsidig
Jeg handler meget gerne hos love2scrap og har kun positive opleveser både ved nethandel og ved convention
Simpelthen fantastisk
Jeg fik super service,
Pia levede ikke bare op til mine forventninger, hun overgik dem med flere længder.
jeg fik hjælp og vejledning og lige lige det extra der gør at man føler sig glad resten af dagen
Bedste scrap butik ever
Super service og altid gode ting.
Perfekt og rigtig god service
Jeg havde bestilt et medlemsskab til konen, og spurgt om de ikke kunne lave et lille kort som hun kunne få i julegave - og det ville de gerne, og lavede et rigtig flot kort. Endda uden ekstra betaling. Meget fin service, og hurtig levering.
Super
Når jeg kommer ind i forretning bliver jeg altid mødt med et stort smil og følger mig altid velkommen.
Jeg få altid en super behanling og service.
Personalet er meget imødekommende og behjælplige.
Perfekt
Bestiller vare torsdag aften, og de ligger i min postkasse lørdag morgen. Det er hurtigt. Et sted jeg har handlet flere gange, og er glad for at handle.
super
Altid god service og gode råd. Ingen problemer med handler.
Mangler dog lige at internetsidens produkter kan gøres store, med et ekstra klik
superservice
total hurtig service, bestilte varen og 2 dage efter kom de med posten
Altid god service.
Altid god service hos Love2scrap :)
Hurtig forsendelse.
Kan klart anbefales. Stort udvalg og hurtig til at sende bestillingen. Afgjort ikke sidste gang jeg handler der.
God og hurtig levering.
Rart med mails om nogle af varende er udsolgt eller bare en personlig hilsen. Hurtig levering med post eller til afhentning er altid rart når man skal bruge sine ting.
Er altid tryg ved at handle hos Love2srap
VH Pernille
Altid top service!!!
Love2scrap er en skøn butik med dygtigt og venligt personel, der altid er klar til at yde deres bedste. Jeg har handlet i bitikken en del år nu og er aldrig blevet skuffet.
Love2scrap får min allerstørste anbefaling!
Hurtig og god handel
Det er et godt sted at handle. Det vil jeg bestemt gøre igen
fedt udvalg
første gang jeg handler hos Love2scrap - bestemt ikke den sidste gang...
God vejledning
Får altid en smilende og god betjening, der er et rigtigt stort udvalg.
De kurser jeg har været på,har været lærerige og vi er blevet undervist af kompetente lærer,
Perfekt, smilende og personlig betjening
Man får altid hjælp til at finde det der "mangler" til et projekt. Hjælp til at finde det perfekte papir eller pynt, eller hjælp med en teknik man har set. - og altid med et smil :-)
Super betjening og søde piger
Super betjening altid en god tilbagemelding både pr. telefon og mail.
Gode kurser.
Søde og dejlige piger som altid er utrolige hjælpsomme.
Jeg går altid glad når jeg har været på besøg i Love2scrap.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.