Som altid får man den bedste service, man kan ønske sig, når man handler på nettet. Gitte er dygtig og super serviceminded. De varmeste anbefalinger herfra.
love2scrap.dk
varerne var fint indpakket i silkepapir, og der var en håndskrevet hilsen med. Meget god oplevelse.
Nu skal du bare høre. Jeg er begyndt at lave scrapbooking efter at ha´set nogle udsendelser på TV. Jeg har besøgt butikken flere gange og altid fået en god og kompetent betjening. Ligledes har jeg bes... Mehr ansehen
Om det er børnebørnene, der kun skal købe en lille bitte pose clips til næsten ingen penge til deres mor eller det er en stor Big Shot med hele udstyret, man selv skal have - så får man den samme gode... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tilbyder alt indenfor Scrapbooking og kortfremstilling. Kig ind i vores fine Webshop og køb online.
Holmbladsgade 15,2.th. , 2300 , København S
- gitte@love2scrap.dk
- www.love2scrap.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fik gave -på trods af fejl
2. gang jeg handlede manglede én ting i min pakke, og at jeg havde fået en del, jeg ikke havde bestilt. Fredag sendte jeg en mail, hvori jeg beskrev problemet. Lørdag modtog jeg svar -at den manglende del ville blive sendt mandag, og at jeg kunne beholde den ekstra del jeg ikke skulle have modtaget. Tirsdag modtog jeg den bestilte del med posten samt en personlig undskyldning. Dét er service!
Og så kan jeg så godt lide den personlige hilsen man normalt får på fakturaen:-)
Fantastisk butik med servicen i top.
Når jeg handler hos love2scrap får jeg altid en super god service af de søde damer som arbejder i butikken. Jeg kan varmt anbefale at du kigger en tur forbi butikken næste gang du skal handle, hvis du har muligheden for det :)
God men dyr.
I har nogle dejlige ting, men ligger i den dyre enden
Super service!
Altid en super god service og en venlig betjening! Både i den fysiske butik og i webshoppen. Love2Scrap er et dejligt sted at handle!
fantastisk betjening
Har nu deltaget på 3 onsdags aftener og kun mødt positive mennesker og de er meget hjælpsomme med inspiration, gode ideer og forslag
Venlighed
Vil helt klart anbefale Love2scrap det er et insperende sted at komme, man bliver altid hjulpet og vejledt smader godt -
Gennemført service
Man får en udsøgt og virkelig personlig service.
hurtig og effektiv
Jeg er meget tilfreds med at handle med love2scraps og vil fortælle det til andre
Perfekt levering og rette varer
Fra dag 1 bestilte jeg de ønskede varer og fik det betalt.
dag 2 fik jeg pakken og det kalder jeg en ekstrem hurtig levering og en god service! :-D
Kan klart anbefales, og bestiller gerne noget derfra igen :-)
Suveræn
Rigtig god service, og jeg fik leveret varen dagen efter bestilling. Rigtig god rådgivning både før, under og EFTER købet.
Super butik og hjemme side, hjælpsom personale
Dejlig butik at handle i , giver altid den hjælp og nye ider man har brug for, god og nem hjemmeside lige til at handle fra
Altid hjælpsom
De er altid søde og hjælpsomme uanset om du spørger om dumme ting.
SUPER service
Super service.. Inden jeg bestilte mine varer ringede jeg til love2scrap for at få lidt informationer om nogle af produkterne. Pia både målte og talte sider for mig.. Blev meget positivt overrasket over den super service - det støder man ikke på mange steder. Min ordre kom allerede med posten dagen efter :) Weee... Men desværre var to af varerne forbyttet, så der var kommet to forkerte... Jeg ringede til love2scrap, og Pia sagde at jeg blot kunne beholde de forkert leverede og hun sendte straks de korekte afsted. Dem havde jeg så allerede dagen efter, vedhæftet en lille "Undskyld fejlen!"-post it.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos love2scrap. Giver 4 stjerner på grund af leveringfejlen - men lægger en sidste stjerne oveni for den super super service.
Fin handel!
Det var en fin handel, elsker den butik.
Dog lidt skuffet, idet at jeg havde nogle penge tilovers på gavekort, hvortil I sagde at I ville sende en lille ekstra ting med for de små penge der var tilbage. Men intet ekstra var der i pakken. Bortset fra det synes jeg handlen var fin.
Der er altid god service hos Love2scrap
Der er masser af lækkert scrap hos Love2scrap og altid god service.
Fremragende service.
Fik en meget fin betjening, da der var pakket en forkert punch i pakken. Blev tilbudt at sende den tibage på firmaets regning, men da jeg ikke havde denne punch valgte jeg at beholde den. Her fik jeg den så til tilbudspris. Samtidig med kom den rigtige punch 2 dage senere og endda med en lille gave for fejlpakningen.
Perfekt Levering
Når man står og mangler en bestemt ting, er det utroligt dejligt, at man bare kan bestille det. den ene dag og - wupti - næste dag bliver det bragt til døren. Tak for det.
Hilsen til alle
Inge
Altid bedre end perfekt
Bredt udvalg! Hurtig levering, god service og altid hyggelig tone.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.