love2scrap.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid får man den bedste service, man kan ønske sig, når man handler på nettet. Gitte er dygtig og super serviceminded. De varmeste anbefalinger herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

varerne var fint indpakket i silkepapir, og der var en håndskrevet hilsen med. Meget god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu skal du bare høre. Jeg er begyndt at lave scrapbooking efter at ha´set nogle udsendelser på TV. Jeg har besøgt butikken flere gange og altid fået en god og kompetent betjening. Ligledes har jeg bes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om det er børnebørnene, der kun skal købe en lille bitte pose clips til næsten ingen penge til deres mor eller det er en stor Big Shot med hele udstyret, man selv skal have - så får man den samme gode... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi tilbyder alt indenfor Scrapbooking og kortfremstilling. Kig ind i vores fine Webshop og køb online.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig levering!

Jeg bestilte mine varer en aften, og dagen efter fik jeg besked om at de var afsendt. Det fungerede upåklageligt, og jeg kan sagtens anbefale andre at handle hos Love2scrap!

20. Dezember 2012

serdeles tilfreds

når man har bestilt gård det hurtigt med at få sine vare ,tit og ofte dagen efter .
kan kun anbefale at handle med love2scrap

21. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gav mig det jeg havde brug for

Havde ledt efter et helt specielt album rigtig længe og jeg kan kun finde det her.
Hurtig og nem personlig betjening til trods for at det foregik over nettet.
1 mio gang bedre en discount forretningen Panduro

21. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har Købt min første smash book og den er bare super!

Har lige købt min første smash book hos Love2scrap, og jeg kan kun anbefale butikken! Jeg bestilte bogen sidst på aftenen og allerede dagen efter blev den afsendt fra butikken. Da jeg modtog den, var den godt og forsvarligt pakket ind, og der var en meget venlig følgeseddel med. Alt i alt, jeg har kun positivt at sige om butikken, handlen og bogen!

13. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og materialer !!!

Mit første møde med Love2scrap var på nettet og deres fantastiske tv programmer på DK4. På en tur til KBH måtte jeg bare forbi butikken for at se alle de super ting de havde og servicen var helt i TOP !!!
Min mand blev sat i en stol med bilblade og mine børn fik sodavand og småkager - alt imens jeg fik lov i ro og mag at kigge rundt i butikken og ja man kan blive ved med at kigge for de havde ALT !!!
Efterfølgende har jeg haft mange spørgsmål da det er en ny verden for mig at scrappe og Pia som har butikken svare mig med de sødeste mail og svar :)
Jeg har efterfølgende også købt på deres netbutik - mine varer kom med det samme og ja var jeg i tvivl om noget fik jeg super vejledning over mail :)
Kan KUN anbefale Love2scrap - verdens bedste butik :)

12. November 2012

tilfridsstillende

det er en god hjemme side, hurtig levering, og ingen ting at brokke sig over! og de har en super overskulig hjemme side! syntes de er super at handle hos!

11. November 2012

Hurtig ekspedition

Bestilte varer d, 22. oktober om aftenen og betalte med det samme. Betalingen registreret og pakken sendt d. 23. og varerne modtaget d. 24. over middag. Kan det gøres hurtigere og bedre?? Nej vel

30. Oktober 2012

skøn månedspakke

Jeg har meldt mig til månedspakke og er bestemt ikke blevet skuffet over min første pakke som indeholdt flot papir og stempler. Vedr. service, så kom min pakke hurtigt og var pakket godt ind, så alt indhold var intakt.

24. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Programmer

Jeg synes at det kan være lidt svært at finde tingene på hjemmesiden, da jeg ikke kender deres udenlandske navne, men ved godt hvad det er når jeg ser dem. Jeg elsker jeres programmer, de er bare for korte og kommer for sjældent. Vedkommende der filmer skal nok tænke lidt over sin vinkel at filme i da det nogle gange kan være svært at se hvad I laver. Men jeg elsker at scrappe har alt for lidt billeder.... Tak for nogle skønne programmer

18. Oktober 2012

Love2scrap

De er altid søde og meget behjælpsomme hvis/når der er tvivl om materialevalg, der får man hver gangen god vejledning i materialerne, det være sig i farver, papir sammensætning m.m. Smilende betjening, har dygtige lærer på deres kurser.

9. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bliver det ikke bedre - top kvalitet.

Når man handler hos Love2scrap er man altid sikker på topkvalificeret betjening af søde og smilende medarbejdere. Der er altid gode råd og hjælp at hente. Der er en dejlig atmosfære i butikken og ofte sidder andre kunder og arbejder i butikken eller låner noget af det tilgængelige udstyr. Både kunder og medarbejdere deler gladeligt ud af deres erfaringer og der er rigtig meget inspiration på bloggen og butikken.

12. September 2012

super service i Love2scrap

Love2scrap. Yder en super service og er hurtige til at levere varerne.
Ved personligt fremmøde, mødes man altid af en smilende ejer.
Dorte

27. August 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker webshop med god inspiration

Love2scrap er en super lækker butik hvor man kan finde mange ting til at udfordre ens kreativitet.
Har du brug for hjælp eller har et spørgsmål står personalet til rådighed.
Man kan bruge mange timer på at kigge på alle de ting man kan købe og man finder tit nye meget akutte behov som man er nødt til at eje.
Er der nogle ting som man gerne vil købe, men ikke er i butikken, vil personalet gerne undersøge om det kan lade sig gøre at få det hjem.
Jeg vil klart anbefale Love2scrap.

12. August 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr