Som altid får man den bedste service, man kan ønske sig, når man handler på nettet. Gitte er dygtig og super serviceminded. De varmeste anbefalinger herfra.
love2scrap.dk
varerne var fint indpakket i silkepapir, og der var en håndskrevet hilsen med. Meget god oplevelse.
Nu skal du bare høre. Jeg er begyndt at lave scrapbooking efter at ha´set nogle udsendelser på TV. Jeg har besøgt butikken flere gange og altid fået en god og kompetent betjening. Ligledes har jeg bes... Mehr ansehen
Om det er børnebørnene, der kun skal købe en lille bitte pose clips til næsten ingen penge til deres mor eller det er en stor Big Shot med hele udstyret, man selv skal have - så får man den samme gode... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tilbyder alt indenfor Scrapbooking og kortfremstilling. Kig ind i vores fine Webshop og køb online.
Holmbladsgade 15,2.th. , 2300 , København S
- gitte@love2scrap.dk
- www.love2scrap.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Utroligt søde og hurtige
Det er dejligt at man får hurtige svar når man skriver til love2scrap og levering er ligeså hurtig.
Inspirerende og kompetent service
Jeg benytter love2scrap fordi der oser af harmonisk atmosfære. Personalet er imødekommende og altid villig til at give god vejledning og service. Det er rigtigt hyggeligt at komme og være kreativ i butikkens/skolestuen.
super god inspiration muligheder .
Jeg finder at det gir en god og positiv lyst til udfoldelse af kreativitet i de muligheder der ligger i alt inden for LOVE2Scrap.
en hjælpsom velkommende sted
Nogler dejlige folk der giver tid til at vejled. MAn er ikke tvunget til at køb og man få en smile aligvel!
FANTASTISK service og fedt udvalg
Helt klart min favorit hobby side
God service dejlige mennesker god hjælp altid til at komme i kontakt med. Hele igennem en fantastisk butik
Hvis du skal bruge noget specielt så skal du køre til Pia i Roskilde. Hun har alle de nyeste og fedeste papir serier til en god penge. Næsten alt til at pynte og ellers få Pia det bare hjem eller finder på en anden løsning :-)
Jeg elsker den butik. Ville dog ønske Pia lå tættere på mig :-)
En god velassorteret forretning. I er super søde i forretningen. Man får altid en god betjening.
Du kan altid komme til Love2Scarp og spørge om hjælp. Deres kurser er spændende og har et stort udvalg. Man føler sig altid velkommen i butikken. Love2Scarps webshop er rigtig god.
Super søde
Har sendt et par mails, og fået en super god besked og gode råd, afsendte min ordre, som kom 2 dage senere. Overhovedet intet problem, som ved visse andre, så jeg holder mig til Love2crap. Ville dog gerne hav butikken lidt tættere på, der er sååå langt til Rosklde
Et besøg værd man får noget for pengene og man går ikke tomhændet hjem;o)
Man kan bare gå eller klikke uden om Love2scrap et besøg i butikken er alle pengene værd man får så meget inspiration med hjem og tillige med en sød og effektiv betjening. Har man ikke mulighed for, at besøge butikken kan man besøge deres netbutik. De er altid parat til, at være behjælpelig med diverse spørgsmål. Jeg kan kun varmt anbefale Love2scrap de får fem stjerner her fra ;o)
Fantastisk hurtig service
Skriv som du taler med en ven.
Alle varerne var der og alt var intakt.
Meget fint service.Da jeg er begynder ind for skrapbooking,blev jeg positiv overrasket at personalet ringede mig op for at dobbelt tjekke en enkelt ting med mig."Bare for at være sikker på" blev det sagt i røret... SJÆLENDT sker dette i dag .... Flot Love2Skrap ...
intet at klage over!
alting fungere som det skulle, og fik endda en sød besked med ;)
Perfekt kundeservice og godt sortiment
Altid imødekommende og meget behjælpeligt personale. Sortiment er bredt og super hurtig ekspedition. Kreativ inspirationsblog
Bedre service fås ikke!
Super venlig, reel og hurtig betjening!
Bedste scrapbutik jeg kender!
Jeg får altid den bedste service, de har et fantastisk udvalg af varer.
De giver god kritik af det man laver, har hyggelige aftener.
Mangler man noget fra den store verden kan man komme med ønsker, og indtil nu er mine ønsker blevet opfyldt.
De ligger desværre ikke lige i området, men så må man jo bare blive der lidt længere når man er der.
De har fede arrangementer, og jeg går gerne i seng kl. 2 onsdag nat for at deltage i deres scrapaftener
Inspirerende shop og SUPER betjening !!!
Har givet en positiv anmeldelse 1 gang og har både besøgt fysisk butik - netbutik og blog og kan ikke andet end give Love2srap kæmpe roser !!!
De er altid behjælpelig med råd og vejledning både pr. mail og tlf. og det er super at modtage pakke derfra og hyggeligt med en personlig hilsen :)
Meget anbefalesesværdig hjemmeside
Perfekt - overskuelig hjemmeside, gode varer og lynhurtig ekspedition.
TIP TOP SERVICE - SIMPELTHEN.....
HAR NETOP MODTAGET MIN PAKKE FRA LOVE2SCRAP, EFTER BARE 11/2 DØGN
BESTILTE VARERNE I FORGÅRS, SEN AFTEN. BESTILTE FOR OVER 500.- SÅ FRAGTEN VAR GRATIS, MEN DEN VAR I FØRSTE OMGANG LAGT PÅ. EFTER AFGIVELSE AF ORDREN, SENDTE JEG EN MAIL ASTED OM PROBLEMET, OG DAGEN EFTER FIK JEG BESKEDEN OM, AT FEJLEN VAR RETTET OG PENGENE FOR FRAGT VAR OVERFØRT TIL MIN KONTO. DET FUNGERER BARE PERFEKT OG LEVERING, OG SERVICE, MED EN PERSONLIG HÅNDSKREVET HILSEN PÅ FAKTURAEN, ER BARE I TOP. JEG HAVDE SKREVET PÅ ORDREN AT PAKKEN KUNNE SÆTTES UDEN FOR DØREN, HVIS JEG IKKE VAR HJEMME, OG DETTE VAR VAR SKREVET PÅ PAKKEN MED STORE BOGSTAVER. JEG MODTOG OGSÅ EN MAIL OM AT PAKKEN VAR SENDT. DET ER VIST DE FÆRESTE DER YDER EN SÅ GOD SERVICE. JEG VIL LADE DET SIVE......;) ISABELL,HVIDOVRE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.