Købte to kyllingesteaks fra Løgismose i Netto. De skulle være marinerede og med god dyrevelfærd. Det så lækkert ud. Kødet var desværre ca. halvtreds procent fedt og i øvrigt rigtig svært at få gennems... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Er medlem og køber næsten al min vin hos Løgismose. Sidste bestilling, seks flasker af to forskellige vine, gik uden problemer. Når man havde fundet vinen på hjemmeside gik bestillingen let (dejligt... Mehr ansehen
Jeg bestilte en speciel flaske rødvin på nettet, den sidste af slagsen samt en flaske Marc. Begge dele til levering hos løgismose Nordre Toldbod. Der skulle være vinsmagning da vi ankom for at... Mehr ansehen
Har sjældent mulighed for at besøge butikken, som er yderst fristende. Det gode ved løgismose er deres bredde udvalg og oprigtige interesse for vin. Sjældent man både kan få ærke konservativ bordeaux,... Mehr ansehen
Løgismose blev etableret i 1965 ud fra en vision om skabe livsglæde gennem måltidet. I dag genspejler virksomheden stadigvæk de grundlæggende værdier om at skabe glæde, samvær og refleksion gennem en stærk holdning til kvalitet og råvarer. Hvad der startede som en ambition hos Lene og Sven Grønlykke om at importere vin til danskerne, er nu blevet til en vidtfavnende forretning med en række aktiver, der dog alle centrerer sig om sanseligheden og glæden ved det gode måltid.
Nordre Toldbod 16, 1259, København K., Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Oplevede en meget mærkelig genstand i min yougurt og sendte klage med billede og det hele. Smed halvdelen af yoghurten ud fordi jeg ikke rigtig havde lyst til at spise resten.
Brugte 5 min på at skrive en klage med billeder og hele mole tjavsen og så får man bare en mail hvor der står tak fordi jeg skrev bl.a. bl.a..
Ingen kompensation eller bare en ny yougurt som det mindste.. Nu går jeg udenom Løgismose skyr det er helt sikkert :-)

Antwort von Løgismose
‼️ NEJ TAK Løgismose KYLLING 🤮🟫🟫 bryst som skrumper ... og så fra France ‼️ opdræt og solgt for dyrt i NETTO : Klagede uden at få medhold, selvom klagen gik på gal markedsføring og en emballage som næsten skjulte det stakkels bryst ‼️ Danmark har fritgående kyllinger, som ikke bærer det navn fra Grønlykke business.
🎻🧰🎓
NEJ NEJ LØGISMOSE : I SNYDER 🎓

Antwort von Løgismose
Så er Løgismose også hoppet på plattenslager-metoden med at holde prisen, men gøre Skyr-bøtten mindre, så der nu kun er 800 g mod før 1 kg. Øv!
Nu har efter nogle gange erfaret at jeres Spinat lasagne og Kylling lasagne er meget salte, de er ellers mine favoritter men de 1. par gange jeg købte dem kunne jo være et tilfælde at der var for meget salt i. Det ville være rart hvis l kunne reducere tilsætning af så meget salt da det ikke gør noget godt for ellers 2 gode produkter.
Med venlig hilsen Linda Grønbæk Nielsen

Antwort von Løgismose
This place is absolutely amazing with a wide selection of high-quality products. The food is outstanding, even featuring delicious escargot. The service was exceptional; they kept us updated throughout and even brought the food directly to us. We will definitely be coming back!
Vi købte bearnaise sauce fra Løgismose i Netto. Det er tæt på den dårligste bearnaise sauce, som jeg har smagt. Den billige fra K salat er væsentlig bedre. Den smager mere af en hjemmelavet bearnaise sauce.
Jeg blev så glad, da jeg fandt Løgismose Skyr med kokos i Netto - jeg elsker nemlig kokos - men nøj hvor blev jeg skuffet. Skyr'en smager ikke det mindste af kokos og er desuden klæg i konsistensen, så den nærmest klæber i ganen, så den kommer jeg ikke til at købe igen!
Knuste knogler
Vi har købt løgismose-kyllinger i årevis, men ser efterhånden altid, at kyllingerne er temmelig smadrede indvendigt. Knogler er brækkede og knuste.
Vi er blevet så ærgerlige og skeptiske overfor dette.
Sker dette før eller efter aflivning?
Hvorfor overhovedet behandle dyr og mad på den måde?
Det skaber en rigtig dårlig følelse.

Antwort von Løgismose
Jeg har mange gange nydt at spise østers på jeres terrasse og har nydt en flaske vin.
Igår blev jeg skuffet.
Jeg har indtil nu betalt 5 kr for åbningen af et stk østers.
Nu er det slut med mig og østersspisning.
Prisen er nu femdoblet, altså 25 kr pr styk for åbningen. Så kan man lige så godt spise østers andre steder.
Dette er meget ærgerligt og helt uforståeligt

90% lasagne plader og den smagte mest af sæbe

Antwort von Løgismose
Jeg købte en Løgismose færdigret, økologisk Carbonare, pasta i ostesauce med bacon. Den største skuffelse.
Saucen har intet at gøre med ost eller være cremet. Det hele smagte syrligt, som af eddike. Føj, det var dårligt. Ingen lække cremet sovs, den var tynd/sjasket og lever på ingen måde op til en cremet lækker sovs.
Den her køber jeg aldrig igen.
Jeg bestilte vin via deres hjemmeside i forbindelse med et tilbud. Efterfølgende modtog jeg en mail, hvor de informerede mig om, at de ikke kunne levere min ordre, da vinen ikke var på lager. Jeg ringede til dem og fandt ud af, at de kun kunne tilbyde en anden vin i stedet. Selvom det ikke var det, jeg oprindeligt havde bestilt, havde jeg brug for vinene til et arrangement, så jeg accepterede det.
Få timer senere modtog jeg en mail fra en anden medarbejder, der informerede mig om, at de heller ikke havde den erstatningsvin på lager, som de tidligere havde tilbudt, men at de alligevel havde sendt ordren, selvom jeg ikke havde accepteret dette. Det lykkedes mig dog at få annulleret ordren, og nu håber jeg på at få mine penge tilbage.
Manglende kontrol over deres lagerbeholdning samt dårlig kundeservice er jeg dybt skuffet over.

Antwort von Løgismose
Total kaos ved mit første forsøg på at købe via hjemmesiden:
- Langsom søgning på siden.
- Efter at have fundet 2 tilbud, som jeg lægger i kurven, viser det sig, at jeg ikke kan lokke mig ind og færdiggøre købet.
- Jeg forsøger x antal gange at få nulstillet mit kodeord.
- Der sker ikke noget
- Nu begynder varerne at forsvinde ud af min kurv.
- Ellers sker der ikke noget.
Skriver til selskabet og får det svar, at de arbejder på problemerne. Derefter hører jeg ikke noget. Jeg forsøger derfor igen flere timer senere:
- Nu er min kurv helt tømt.
- Jeg har forsøgt at fylde den igen, men der nu kun ét af de vintilbud tilbage, som jeg gerne ville købe
- Jeg kan stadig ikke logge ind.
- Jeg får stadig ikke nogen nulstillingsmail
- Jeg hører intet fra Løgismose
..... jeg opgiver
Jeg kunne forstå den famlende og uprofessionelle håndtering, hvis der var tale om et nyetableret selskab, men det er jo ikke tilfældet

Antwort von Løgismose
Jeg har efterhånden købt en del ting fra jeres mærke, og kan kun sige at min oplevelse af dem, har været helt i top. Jeres the, med æble og kvæde smager helt fænomenalt og jeres creme fraiche er nok den bedste jeg har smagt.
Fortsæt det gode arbejde!

Antwort von Løgismose
købte en økologisk koldskål, den var grynet og så tyk at den næsten ikke kunne hældes ud, så den røg direkte i skraldebøtten, æv

Antwort von Løgismose
Købte jeres mormor koldskål i netto og da jeg åbnede den var den fuld af klumper.
Jeres svar til mig var “ kvalitet og produktions teamsene beklager at der har været klumper i koldskålen, det er et problem de arbejder på højtryk for at løse så det ikke skal forekomme.
De meddeler dog også at der ikke er noget helbredsmæssigt til fare for at indtage koldskålen med klumper i, på trods af at det synes forkert i koldsskålen.”
En kompensation af en eller anden art havde været pænt af jer.
Svar fra jer 17/6:
Prøv at læse hvad jeg skrive, jeg har ligesom været i kontakt med jeres kundeservice og svaret står i min oplevelse. Så det kom der ikke meget ud af så hvorfor skal jeg kontakte dem igen?

Antwort von Løgismose
Købte kyllingboller i mascarponesovs. Fik 4 stk i en masse sovs til 40 kr+. Forklaringen var en lang historie om vægt og kød og bla bla. Det er bare for nærigt!!! Klassisk eksempel på at brandet vokser og produkt standarden falder. Ikke flere anbefalinger herfra.

Hej Løgis..
Vi er en lille fam. Her, der håber I bliver ved med at lave jeres Rababer/æble Skyr hele sommeren.. :)
Vores nye favorit.. Frisk, syrlig og dejlig blød smag af sommer..! Mums..

Antwort von Løgismose
Bunden i jeres kød lasagne bliver hård efter 6 minutters opvarmning og næsten umulig at skære igennem.

Antwort von Løgismose
Skønt gourmet supermarked med mange lækre varer. De er altid klar til at vejlede og hjælpe. De er nu begyndt med den hyggeligste fredagsbar, hvor man kan sidde og hygge med vin og snacks i butikken mellem vinflaskerne (ynglingsbord). Det er super hyggeligt og tingene koster det samme, om du sidder der eller tager det med hjem. Dejligt med et sted, man kan mødes med venner og hygge og så koster det prisen af en flaske vin og en god pose chips. Kan klart anbefales super hyggeligt :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.