Købte to kyllingesteaks fra Løgismose i Netto. De skulle være marinerede og med god dyrevelfærd. Det så lækkert ud. Kødet var desværre ca. halvtreds procent fedt og i øvrigt rigtig svært at få gennems... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Er medlem og køber næsten al min vin hos Løgismose. Sidste bestilling, seks flasker af to forskellige vine, gik uden problemer. Når man havde fundet vinen på hjemmeside gik bestillingen let (dejligt... Mehr ansehen
Jeg bestilte en speciel flaske rødvin på nettet, den sidste af slagsen samt en flaske Marc. Begge dele til levering hos løgismose Nordre Toldbod. Der skulle være vinsmagning da vi ankom for at... Mehr ansehen
Har sjældent mulighed for at besøge butikken, som er yderst fristende. Det gode ved løgismose er deres bredde udvalg og oprigtige interesse for vin. Sjældent man både kan få ærke konservativ bordeaux,... Mehr ansehen
Løgismose blev etableret i 1965 ud fra en vision om skabe livsglæde gennem måltidet. I dag genspejler virksomheden stadigvæk de grundlæggende værdier om at skabe glæde, samvær og refleksion gennem en stærk holdning til kvalitet og råvarer. Hvad der startede som en ambition hos Lene og Sven Grønlykke om at importere vin til danskerne, er nu blevet til en vidtfavnende forretning med en række aktiver, der dog alle centrerer sig om sanseligheden og glæden ved det gode måltid.
Nordre Toldbod 16, 1259, København K., Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Altid super service og udvalg hos Løgismose. Både i butikken på Nordre Toldbod og på nettet. Altid hjælpsomt personale i butikken.
Altså har bestilt og betalt en vare og ikke modtaget den. Får at vide at den skal genbestilles for at blive sendt hjem, et par dage senere får man så besked om at den er udsolgt. En virksomhed hvor man åbenbart ikke taler sammen
Landeplagen “Tal privat i forretningen” er nået til Nordre Toldbod. Højt, længe og tydeligt.
Så må jeg finde et andet sted.
I forbindelse med en fejlproduktion af noget yogurt min gamle mor var så venlig at informere jer om, valgte I at refundere hende for den ENE af hendes 2 indkøbte produkter. Det er sgu ikke i orden - det er ikke det vilde beløb, men mere arrogancen i at lade som ingenting overfor en loyal kunde. Det ville have klædt jer at refundere begge (ens)produkter og kvittere med et tak for hjælpen til en kunde, som jo bare kunne have ladet som ingenting og stoppet med at købe jeres varer. Det er hun så færdig med nu
Hurtig levering. Fin indpakning og gode priser på hjemmesiden. Meget tilfreds, som altid.
Ja der er kommet afgift på indpakning, men hvorfor pakker i 4 poser te ind i en kasse, nej 2 kasser når det kunne vare i en bubbelplast pose, dif, på kasser og plastpose må i gerne overføre til mig , 79 kr i fragt det er ikke godt nok. Kunder passer i ikke godt nok på. Kommer ikke tilbage
On September 29, 2025 I placed an order for some wine to take advantage of both offers but also to avoid paying the new tariffs taking effect from October 1, 2025.
The following day I received the confirmation and the payment was taken from my account.
Despite several visit to the store in Copenhagen my order never arrived as instructed.
Today, October 7, 2025 I once again visited the store to no avail.
The staff in shop were very helpful and offered to replace the order from their own stock do I shouldn’t have to visit first the 5th time without my wine.
Noget vin var blevet væk under transport - de sendte hurtigt noget nyt
Jeg har for første gang købt en færdigret fra Løgismose og det bliver sidste gang. Glad for at jeg købte den i to good to go. Damn hvor ville jeg være ked af hvis jeg havde betalt 45 kr.
Jeg havde købt en Chicken Tikka Masala. Kødet var uspiseligt. Det var mere brusk og lidt kogt skind. De 2 stjerner skyldes sovsen som smagte godt.
Løgismose havde tilbud på vin som blev revet væk inden jeg nåede at bestille :-) Som virkelig god service har jeg efterfølgende kunne bestille samme vin til tilbudsprisen - KANON SERVICE!
Tak og stor ros herfra - ikke sidste gang jeg handler
I forbindelse med et sommerhus ophold havde vi købt 2 familie size færdig retter, det gøre vi absolut ikke igen. Den ene, en lasagne, hvor det bestod af en klump lasagne plader og hvor kød sovsen var nærmest ikke eksisterende. Den anden ret en tiki masala bestod af 90 % sovs og en smule uspiselig kød stykker som havde den mest besynderlig konsistens samt smag...ganske uspiselig. Vi har kontaktet salgs afdelingen og vedkommene ville videre sende vores klage til kvalitets afdeling men vi har aldrig hørt fra dem. Alt i alt dårlig oplevelse og spild af penge

Økologisk skyr med vanille

Antwort von Løgismose
Jeg købte to blandede “surprice” kasser rose’ online. Post DK smadrede de to første og returnerede dem før jeg fik dem, men Løgismose kundeservice var hurtige og gode i vores mail kommunikation og sendte straks nye.
Puh købte lækker økologisk kyllingesteak troede jeg som er krydret og skulle være lige til at smide på grillen. Adr der sad rester af fjer på og kødet virkede nærmest mishandlet.

Antwort von Løgismose
Tak til den søde, engelsktalende medarbejder, der smidigt og selvstændigt fandt løsning på en lille sag med fejl på begge sider.
Hun og kollegerne må ha en tillidsfuld chef. Dejligt at fornemme den gode stemning.
Mødte op i butikken på Toldboden i dag (28/3-25) efter job solen skinnede så næsten alle kunder sad udenfor og hyggede med vin i glas.
Jeg kom med formålet om at købe ca. 18 flasker vin og måske lidt mere dog må jeg se i øjnene at en moden kvinde som træder ind i butikken åbenbart ikke er ekspedienterne/sommeliernes foretrukne kunde for jeg måtte gå med uforrettet sag efter at have talt lidt med en alt for selv fed ung mand, som ikke kunne eller havde lyst til, at bruge tid på mig, men det er bare ærgerligt for Løgismose vine, han kunne have solgt rigtig meget til mig hvis han havde været lidt mere nysgerrig på kunden (mig) som han stod overfor. Jeg købte i min egen by hos Theis Vine de er på “dupperne” ;-)

Antwort von Løgismose
Købte færdigretten butterchicken til 41 kr. Der var ikke meget kyllingkød i den. Men det værste var, at det kylling der var i den, var fyldt med scener og brusk, så jeg var nødt til at spytte halvdelen ud pga utyggelighed. Og det smagte blodigt.

Antwort von Løgismose
Jeg har lige købt og spist en færdigret Palak Paneer. Nem at tilberede og smagte virkelig godt, hvis ikke der var hældt alt alt for meget salt i.
Jeg regner med at skulle op flere gange i nat og slukke tørsten. Synd, for ellers en virkelig god middagdret til 1
Har forleden købt, Granola Nødder og Granola Bær.
Blev forført af indpakningen, som indikerer masser af nødder og masser af Bær.
Sikke en STOR skuffelse.
Jeg skulle lede længe bare for at finde en enkel del af en Nød og længe for at finde et enkelt Bær.
Uanstændig indpakning.
Der er absolut ingen antydning/foto på indpakningen, af de mange ingredienser, der reelt er indpakningens egentlige indhold.
Ovenstående meddelse sendte jeg til Løgimose, men har intet svar modtaget.
Uetisk, og useriøst, vil jeg kalde det.
Den form for vildledende indpakning skulle ikke være tilladt.
Javel. jeg kan læse. Føler mig alligevel i den grad vildledt af Løgismose og vil overveje, helt at droppe deres produkter, som jeg ved flere lejligheder har oplevet, ikke holder sig tilbage med misvisende indpakning

Antwort von Løgismose
For et stykke tid siden købte jeg en pose granola med nødder fra Løgismose. Bestemt ikke billig men igen........nødder er jo også steget.
Det var en lækker pose granola
Ikke mange nødder men de var dér og posen forsvandt som dug for solen.
Gik tilbage til butikken efter endnu en pose magen til den første og hold da op..... de dyreste havregryn jeg nogensinde har købt. Ikke en eneste lille bitte nød var der i den pose - ikke en gang en enkelt græskar kerne. Kun knuste havregryn
Alt alt for dyrt og sørme for dårlig kvalitetssikring. 50 % succesrate på to poser og for lavt til at jeg vil købe den igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.