LOCKON - alarm via nettet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Bruger eller kontakt må kun stå et sted og IKKE to gange" står der i en mail jeg har fået fra support fordi min alarm ikke virkede og den fejl havde jeg så begået. Jeg har været meget på internett... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre også stoppe med LockOn alarm. Har været trofast kunde siden TDC havde det. Er ikke troværdigt længere. Kan ikke bruge kamera eller App mere. Har været meget tålmodig og ventet på ny... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice! Vi havde et video kamera der ikke virker, og i stedet for en løsning, får vi sendt en kasse med nye enheder, vi så selv skal skifte i hele huset (mon ikke dit værksted vil skift... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Styr LOCKONs intelligente tyverialarm overalt - via nettet, mobilen og i hjemmet. En effektiv privatalarm til dit hus. En trådløs alarm gør installationen nem. Få videoovervågning og overvåg dit hjem, uanset hvor du er. Op til 6 kontaktpersoner - din nabohjælp - får alarmbeskeder via e-mail, SMS og telefonopkald. Hurtig levering og 14 dages returret. Vælg mellem Nabohjælp, hvor du selv reagerer på alarmen via Nabohjælp, eller benyt dig af Kontrolcentral og Vagtservice.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lockon ApS fremsender faktura på ikke aftalte ydelser - Sender afviste faktura til Inkasso - helt utroværdigt oplevelse og tidsspilde.

I 2011 oprette jeg aftale med TDC om privat alarm og betalte for ydelsen over min telefon regning - Fin ordning og troværdigt selskab.
Engang i 2015 sælger TDC åbenbart deres alarmselskab til Lockon uden jeg får nogen besked omkring det Jeg fortsætter dog med at få service meddeler fra TDC på alarmen i flere måneder efter dette salg.
Havde jeg fået meddelelse om salget var min alarmaftale med TDC straks blevet opsagt med sædvanligt opsigelsesvarsel.
Mere end et år efter dette salg åbenbart har fundet sted fremsender Lockon en faktura til mig på alarm aftale. Den faktura afvises selvfølgelig straks af mig med besked om at jeg ingen aftale har med Lockon og aldrig vil få en aftale med dem.
Lockon kan ikke forstå hvorfor jeg ikke vil betale deres krav og sender kravet til Inkasso. Helt uacceptabelt forretningsmoral. Da jeg modtog fakturaen troede jeg fejlagtigt at Lockon var et af de der firmaer der sender fup faktura uden kunden nogen siden har bestilt varen. Håber ikke der er alt for mange andre Lockon forsøger at opfinde ikke aftalte ydelser til som de derefter sender til inkasso
Jørgen, Hillerød

31. Juli 2016

Hej Jørgen
Jeg beklager din uheldige oplevelse vedrørende overdragelsen fra TDC til Lockon i juli 2014. Oplysningspligten om overdragelsen har ligget hos TDC. Vi har efterfølgende sendt dig en velkomstmail, som du har modtaget.
Herefter er der sket en fejl ved overdragelse af dit abonnement, og du er derfor ikke blevet faktureret i halvandet år. Da vi opdager denne fejl sender vi en faktura på 3 måneder, for den alarm som du dagligt benytter.
Ud fra dette begynder vores kommunikation frem og tilbage vedr. betaling og efterfølgende Inkasso.
Sagen er nu løst og din faktura er slettet, samtidig er dit abonnement og alarmkonto lukket.
Jeg beklager den tid det har taget, men håber du er tilfreds med denne afgørelse.
Mvh
Lockon Kundeservice

Lockon.dk

Kundebetjeningen er virkelig i TOP, efter at jeg gennem nogen tid har talt med de flinke servicemedarbejder "live" , samt pr. mails.
Alarmen incl. diverse udstyr er 100% troværdigt , så jeg kan varmt anbefale det , til dem der måtte være i tvivl !

Helmut i Viborg

30. Juni 2016

Hej Helmut
Tak for din bedømmelse.
Vi arbejder hårdt for at have en god kundeservice, så vi er glade for at få tilbagemeldinger på dette.
Mhv
Lockon kundeservice

Sød og hurtig betjening

Det er første gang jeg har haft behov for at tale med Lockon efter de har overtaget TDC privatalarm. Og jeg kan kun sige sød og hurtig betjening og vi fandt en løsning på min udfordring - Tak for det - Kristian

17. Februar 2016

Elendig kundeservice

Jeg hat måttet undvære alarm i mit hjem i over 14 dage grundet defekt hardware. Det er fair nok at ting går i stykker, men kundeservice reagerer ikke på rykkere/klager. De reagerede prompte da jeg fejlmeldte, at der ville blive sendt ny hardware med posten den følgende dag. Siden har der været tavst som graven.
Det er dybt graverende, netop for en virksomhed som lever af at sælge tryghed til deres kunder.

4. Dezember 2015

Hej Allan
Jeg har fulgt op på denne anmeldelse og jeg beklager at først sendte strømforsyning ikke nåede frem til dig og du blev nødt til at rykke for at få den sendt igen.
Skulle du få brug for hjælp hos vores kundeservice igen, så skriv gerne direkte til mig i emnefeltet, og jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.
Mvh
Lockon kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt og enkelt system som bare virker hvergang

Fra overtagelse TDC til Lockon/dansk privatalarm
Jeg kan kun anbefale Lockon har aldrig haft problemer med dem
Så derfor anbefaler jeg dem til andre .
Alarmsystemet er enkelt forståeligt
Og det virker bare ,hvad angår kundeservice kan jeg med tilfreds sige
har haft en del korrespondance med Mie fra kundeservice og hun fandt
Fejlen vedr. Batteriskift sød hjælpsom derfor kan jeg kun anbefale dem.
Hvis man er til et enkelt system , nem opsætning så tag Lockon
Også på prisen

20. November 2015

Effektivt og professionel alarmløsning

Efter at have haft alarmanlæg i omkring 40 år skiftede jeg til et LOCKON/ DanskPrivatAlarm system. Der viste sig at være en rigtig god beslutning. Installationen var let og funktionaliteten er helt i top. Prisen var attraktiv og der er mange gode features og så er anlægget nemt at betjene. Sidst men ikke mindst, så har LOCKON/DanskPrivatAlarm udvist stor professionalisme, hjælpsomhed og kundefokusering i de tilfælde jer har haft kontakt med dem.
Jeg kan derfor klart anbefale LOCKON/DanskPrivatAlarm.

26. Oktober 2015

Hej Jørgen

Mange tak for din flotte anmeldelse

Lockon Kundeservice

Nemt og godt

Lockon er mit første alarmsystem, men det var super nemt at sætte op og koble på internettet. Det har virket upåklageligt og jeg får besked, hvis der skulle være bøvl med internetforbindelsen. Jeg kan anbefale at tilkøbe en remote, så alarmen nemt kan aktiveres og deaktiveres - f.eks. har vi gavn af dette, da vi sover på 1. salen og primært har alarmerne siddende i stueetagen.

22. Oktober 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ustabilt system og ingen kundeservice

Har haft Lockon.dk alarmsystem i 3 år. Har det sidste års tid kørt meget ustabilt dvs. alarmen går uden grund jævnligt (hvilket desværre har betydet flere unødvendige bekymringer). Har været dialog med Lockon flere gange, men de afviser hver at ustyret fejler noget... Senest idag gik alarmen og 5 min efter reagerede min kæreste iflg. lockon.dk på alarmen. Problemet er bare at hun ikke har reageret og ikke kender til alarmen, så igen var alarmen gået ved en fejl hvilket betyd jeg måtte køre 60 fra et møde for at sikre hjemmet var OK. Det er bare ikke godt nok og bekymrende at systemet kan vise en besked om at alarmen er slået fra af en bruger som ikke har gjort noget...
Nu har jeg siddet i kø hos Lockon.dk kundeservice i 35 min. for at blive smidt af og starte forfra. Jeg har d.d. opsagt mit abonnement hos Lockon.dk pr. mail (spændende om de bekræfter denne) og vil ud fra min oplevelse det sidste år bestemt ikke anbefale virksomheden og deres produkt til nogen. Det giver ikke den tryghed man søger - stoler ganske enkelt ikke på systemet - derfor 1 stjerne herfra.
Ærligeligt da Lockon.dk faktisk virkede godt de første 2 år og det samme gælde den service jeg fik ved i starten.

14. Juli 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen svar fra kundeservice - hjemmeside pludselig amatøragtig og ikke fungerende

Meget mærkelig. Har været kunde i en del år - men pludselig har hjemmesiden antaget et meget amatøragtigt udseende, komplet med ubehjælpsomme - og for fleres vedkommende - ikke-fungerende cut & pastede knapper fra den gamle hjemmeside. En henvendelse til deres kundeservice om, hvad der foregår er endnu ikke blevet besvaret selv om det er 14 dage siden, jeg afsendte den. Jeg må antage at firmaet er under afvikling på den ene eller den anden måde - før i tiden svarede de prompte tilbage og tingene fungerede. Det er ikke særlig betryggende, det her.

28. Juni 2015

Overtagelse af TDC Alarm betyder regnings sjusk

Lockon har stadig meget at lære hvad angår deres regningssystem og kundeservice. Det er en virksomhed der opleves uprofessionel og for en enkelt medarbejder direkte uhæderlig.

Jeg har tilbage i Q4 sidste år reageret på en henvendelse om nogle ubetalte regninger i forbindelse med overtagelse af min alarm fra TDC til Lockon. Her blev der lavet et kompromis som Lockon nu har "glemt".

Derfor modtager jeg over 6 måneder senere nu igen faktura og rykker gebyr på ting der er afviklet til dengang begges tilfredshed.

Og selvom denne information blev givet per telefon igen per d,d, er der ingen kære mor. Lockons medarbejder virkede både uvidende og stædig uden nogen former for modtagelse af sund fornuft.

Nu skal jeg i gang med at se mig om efter et anden system for denne slag forretning ønsker jeg ikke at handle med.

25. Juni 2015

Fungerer bare perfekt

Har købt en grundpakke. Efter installationen startede jeg alarmen op. Alting fungerede fint, indtil at jeg fik en besked om, at batteriet var lavt i dørkontakten. Men, da jeg jo lige havde modtaget pakken, troede jeg ikke rigtig på den, men mere at sensoren måske var placeret uden for centralenhedens rækkevidde. Derfor satte jeg dørkontakten et bedre sted. Men, efter genstart af alarmen, fik jeg samme besked. Konen spurgte så, om jeg nu HAVDE tjekket batteriet. Det gjorde jeg så, og batteritesteren viste ingen strøm.

så skrev jeg til Lockons yderst søde og venlige Maja, som svarede at de desværre havde haft nogle problemer med forældede batterier, men at hun ville sende en ny straks med posten gratis.

Modtog dagen efter et splinternyt batteri (målte dog lige for en sikkerheds skyld :-) )
Isatte batteriet, straks fik jeg en besked på molbilen om at senderen var OK, og med det samme gik det gule alrmlys på centralenheden ud.
Maja havde ellers skrevet til mig, at der kunne gå op til 12 timer, men altså ikke i mit tilfælde, da var det indenfor et sekund !!!

Så, efter lidt "startvanskeligheder" virker mit anlæg nu fuldt ud, takket være en superservice fra Lockons Maja. Hun er guld værd for firmaet.

Kan derfor også kun varmet anbefale alarmkonceptet fuldt ud til alle.

De varmeste hilsner til et 100% seriøst firma-

Jan og Eva i Ølstykke

13. September 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Smart i teorien - en del små irritationsmomenter

Bestillingen forløb uden problemer, og udstyret kom hurtigt. Vejledningerne er udmærkede og let forståelige.

Centralen virkede ikke og måtte byttes som det første. Det var en lidt skidt start. Da først det hele var sat op, virkede det egentligt meget smart, og app'en virkede også smart. Den gemte login-oplysninger, så man kunne nøjes med sin 4-cifrede kode.

Men så begyndte den ene PIR at lave knas. "TJEK PIR" - "PIR-OK" - "TJEK PIR" - "PIR OK". GRRRR... Irriterende.

Pludselig nulstillede app'en sig selv, og ville have alle oplysninger forfra. Så måtte jeg ind på nettet og logge på. Nulstille og starte app'en forfra.

Så virkede det et par måneder. Nu har app'en nulstillet sig selv igen - vel at mærke uden at app'en er blevet opdateret. Mystisk.

Nu vil browseradgangen så heller ikke længere acceptere min kode, som jeg i øvrigt ikke selv har nulstillet. Nu er jeg således smidt helt af. GRRRR.

Systemet er smart nok - men det kører altså ikke bare derudaf.

24. August 2014

Min mening

Jeg har været tilfreds med systemet i 3år, men her på det sidste laver den fejl meldinger.
"Ingen internet forbindelse" , "der er indbrud"
Det kan den gøre flere gange på 1 mdr.
Og nej, mit netværks udstyr er "op to date".
Det værste den lavede, var at den ringe og fortalte der var indbrud imens jeg var ude og rejse.
Jeg har haft kontaktet lockon.dk vdr. problemerne.
Men svaret er: det er ikke vores udstyr det er galt med :)

18. Mai 2014

Hej Kenneth

Jeg beklager, at du har fået den opfattelse, at Lockon ikke ønsker at hjælpe dig med problemerne på alarmen.
Jeg har kigget på vores fælles historik og sidst jeg har registreret en mail fra dig, er en fejlmelding du har sendt d. 20/10-2013 hvorefter vi har udskiftet din central uden beregning.
Hvis der efterfølgende har været problemer, håber jeg at du har kontaktet os pr. telefon, så vi kunne undersøge eller fejlmelde problemet.
Vi har dog modtaget og bekræftet din opsigelse, men hvis du på et tidspunkt ønsker at genåbne din alarm, vil jeg stå til rådighed for at få den til at fungere optimalt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Systemet fungere men det er umuligt at komme ud af selskabet igen

Selveste alarmsystemet har jeg ikke noget at klage på. Men selveste selskabet er umulig at komme fra igen. Jeg opsagde mit abonnement skriftligt 1 maj 2013 men lockon forsatte med at ville trække penge over PBS hvorefter jeg afviste betallingen. Det skete 2 gange hvorefter jeg røg til købmandsstandens incasso som nu truer med retsag rki og konsulentbesøg. Så nu venter jeg på at der kommer nogen store tatoverede fyrre og klipper fingerne af mig. I mens jeg venter på det har jeg besluttet at indgive klage til Forbrugerombudsmanden. For hverken lockon eller købmandsstandens incasso har ville svare på min opsigelse.

14. Februar 2014

Hej Eluf

Jeg mener ikke, at det er passende at diskutere en inkassosag her på siden, og jeg har netop skrevet til dig, så vi kan tage dialogen direkte.

Dog bliver jeg nødt til at nævne, at din anmeldelse her er den første reaktion, vi har modtaget fra dig efter vi startede rykker processen tilbage i oktober 2013. Vi har ikke på noget tidspunkt modtaget en opsigelse fra dig, og hvis der er tale om en misforståelse vil vi have kunne klaret den hurtigt ved at du havde reageret på vores henvendelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og enkel alarm løsning.

Utrolig nem og enkel opsætning af alarmen. Har haft alarmen i over 3 år, hvor den bare har kørt upåklageligt. Kan varmt anbefale LOCKON til alle som ønsker en alarm løsning som er nem og som bare virker.

5. Februar 2014

Hej Allan

Tak for din fine anmeldelse, det er altid rart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstrem god og hurtig service når problemet er ude

Jeg var lidt uheldig med lidt fejl i noget af udstyret. Min holdning er så den, at man giver ikke nogen 5 stjerner for at levere noget man forventer - man giver 5 stjerner når de lynhurtigt retter en fejl, og giver en pæn og høflig forklarings mail med.
En rigtig god kundeservice - derfor 5 fra Jyllinge

5. Dezember 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tjek dine betalinger på Betalingsservice!

Jeg har i et par år været kunde hos Lockon og betalt mine regninger på Betalingsservice. Pludselig dumper der imidlertid en rykker ind af døren MED rykkergebyr og trusler om inkasso og meget skarpe formuleringer. "Jeg har ikke overholdt aftaler...beløbet SKAL være betalt senest.... efter 10 omgående overgivet til inkasso... medfører yderligere omkostninger, SIDSTE ADVARSEL".
For det første har jeg ikke modtaget den nævnte tidligere rykker (jf. brevet fra 17/10), for det andet, så ER beløbet trukket på betalingsservice!
Bilagsdatoen, som rykkeren vedrører er i øvrigt fra april, dvs. et halv år tilbage i tiden, og den faktura er også betalt på Betalingsservice. Skulle man ikke reagere lidt før end 1/2 år efter?
Derudover har Lockon så trukket 3 gange samme beløb på min Betalingsservice til oktober, hvoraf de 2 vedrører samme periode (4. kvartal 2013) og herefter tilbageført 1 af dem.
Jeg er normalt kvartals-betalende kunde, så undrer mig ligeledes over hvorfor jeg skal betale både 3. og 4. kvartal 2013 primo oktober?

Jeg skriver til kundeservice, og får en mail tilbage, hvor en ekstern konsulent efter at have set mine transaktioner fra netbank, trods alt indvilliger i at kreditere fakturaen fra april samt de 2 rykkergebyrer.
Jeg får desuden info om at Lockon har haft problemer med at modtage penge fra PBS medio 2013.
Burde denne info ikke være sendt ud til kunderne dengang? Evt. med mulighed for at indbetale via netbank el.lign.?
Når Lockon allerede var klar over problemer med PBS, burde man så ikke også undersøgeen sag lidt mere grundigt, inden man sender rykkere og trusler ud?

Jeg får at vide, at jeg bør se bort fra de 2 (?) rykkere og at sagen er lukket! Ikke en eneste undskyldning eller beklagelse over fejlen - som, hvis jeg havde været på ferie eller lign. i øjeblikket, havde medført at jeg var blevet sendt til inkasso!

Det bliver med stor sandsynlighed den sidste faktura, som Lockon får lov til at trække på vores Betalingsservice, for der findes adskillige andre firmaer med samme ydelser og sandsynligvis også nogen, som har deres kunder lidt mere kært!

6. November 2013

Hej Mette

Jeg vil gerne beklage meget gange. Det har været et uheldig forløb, og jeg kan godt forstå at du er forundret over at modtage en skarp rykker fra os.

Desværre har vi været ramt af flere uheld i dit tilfælde, bla. to fejl fra PBS og en påmindelse fra Post Danmark, som ikke kommer frem til dig. Overfor dig, som kunde, er vi selvfølgelig ansvarlige for hele processen, og det har ikke været godt nok.

Jeg er glad for at vi fik styr på sagen, så tak fordi du kontaktede os hurtigt efter du modtog rykkeren.

LOCKON

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super anlæg

Når man først havde stillet anlæg op og osv , det tog lidt til pga lidt manglende rækkevide på central boksen , så måtte flytte den tætter på hoveddøren kunne ikke fange dørkontakt og betjeningspanel , så virker det super godt ingen problemer med fejl alarm og vi har oven i købet en hund på 23 kg der går rundt i huset , rumsensor aktivere ikke alarm på vores hund fedt , smart med app til smartphone.
dog syntes jeg rækkevide på central boksen er lidt dårlig og priserne for tillægsenheder er dyre , 1000kr for et webcam er dyrt , købt et ip webcam i aldi for 500 kr og ingen abonnement

14. Oktober 2013

Nem tryghed

Jeg modtog alarmen dagen efter jeg bestilte den, så ingen problemer dér. Opsætningen gik som en leg, men bevægelsessensoren virkede ikke korrekt. Efter mailkontakt med Lockon blev problemet dog løst. Det viste sig at jeg ikke havde læst vejledningen grundigt nok! Sådan en fætter skal sætte i en højde mellem 2 og 2,4 meter. Så ved jeg det, og det hele virker.
Daglig betjening er let og brugervenlig med den medfølgende fjernbetjening.

14. Oktober 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr