Licotronic webshop Bewertungen

1'561
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We have made an order at the start of July and paid as well, but licotronic has been on leave since. Our amount is stuck, no update on the inventory and nobody is responding from them by email or call... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had my doubts (the initial confirmation E-Mail stressing "Please note that the purchase is only binding when we have sent you an order confirmation." made me fear the worst.) The "expected ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har fået defekt et produkt og min returanmodning blev ignoreret. Update: Licotronic har meldt sig efter bedømmelsen og taget sig af problemet. Ifølge dem er returanmodning (som jeg har udfyldt over d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We have ordered from them in July 2023, paid in advance. They are not replying from past 4 months. I will make sure to report them and sue them if they don't reply us anymore.

1. Fernsehgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Licotronic har i mere end 30 år leveret produkter til brug indenfor Tele- & Data området samt forbrugerelektronik herunder Audio- & video, mobiltelefoner, Tablets m.m. fra førende producenter som Apple, Samsung, HP, Lenovo, Dell, Sennheiser, JBL, m.fl. Til daglig holder vi til på Møllehaven 15 C, 4040 Jyllinge, og her kan vi træffes i hverdagene imellem 08.00-16.00. Telefon 4673 2600 eller fax 4673 1545. mail: salg@Licotronic.dk I weekenden er der lukket for personlig betjening men shoppen har åbent 24-7.

Akzeptabel

(1'561)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ny mobiltelefon

Bestilte en ny mobiltelefon på hjemmesiden og dagen efter blev jeg venligt kontaktet at den var klar til afhentning. Professionel og hurtig service!

23. Januar 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er tilfreds

jeg fik ikke nogen besked om hvornår modtager jeg min bestillinger

14. Januar 2020

Hej Mori
Kan se at vi har afsendt indenfor de 2-3 dage vi har som normal leveringstid.
Det er kun når vi kan se vi går ud over det vi lover som standard at vi sender besked hvis ordren bliver forsinket.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har stadig ikke modtaget min pakke og…

Har stadig ikke modtaget min pakke og den skulle være kommet for 5 dage siden

13. Januar 2020

Hej Cilje/Martin
Da du bestilte din vare har du valgt forudbetaling så din ordre står og afventer at du foretager en indbetaling til vores konto og det har du stadig ikke gjort.
Vi sender ikke vare uden betaling medmindre der er tale om erhvervskunder med godkendt kredit eller hvor der er indgået en speciel aftale.

Som svar på din mail har vi sendt dig en besked her til morgen om at vi afventer din indbetaling. Alternativt så skal du bestille varen igen og denne gang vælge kort som betaling for vi sender altså ikke vare uden betaling.

Synes ikke det er helt fair at du giver os en 1-stjernet anmeldelse for vi har jo reelt ikke gjort noget forkert.

Fejlen er helt din egen da du anvender ”Bankoverførelse” som betaling men undlader at overføre betaling og alligevel forventer at få varen leveret, men den går altså ikke 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Trist oplevelse

Bestilte vare i lørdags da den stod som grøn og at der var 3 på fjernlager, modtaget opringning og e-mail mandag kl 13:11 at der desværre er bestilt for mange af varen så det ikke er muligt at få denne vare på nubrende tidspunkt. Lang forklaring kort, vedr. at de ikke arbejder i weekenden oplyste de mig, som kunde forventer man at man kan regne med deres system, også i weekenden, ellers kan det jo være lige meget med at følge en vare online eller ej, for mit vedkommende, sikkert også mange andre i weekenden.

13. Januar 2020

Hej Ronnie
vi holde som du også fri i weekenden så selvom shoppen er åben så er den ubemandet og der håndteres først ordre fra weekenden når vi møder ind om mandagen. Det samme gælder vores leverandøre og de gør som vi og begynder at registrerer ordre når de møder ind og da der ikke er ubegrænset antal vare på lager så er det først til mølle der får opfyldt sine bestillinger.

Venligst bemærk følgende tekst på din bestillings bekræftelse som du har modtaget på mail efter du har bestilt,

"Vi kontrollerer de bestilte produkters tilgængelighed på vort lager, og sender dig derefter en ordrebekræftelse på dit køb. Lagervarer vil normalt blive afsendt samme eller næste arbejdsdag.
Bemærk at købet først er bindende når vi har sendt en ordrebekræftelse til dig."

Så det at du bestiller en vare i weekenden er ingen garanti på at få varen og vi har først indgået en bindende aftale når du har modtaget en ordrebekræftelse.
Vi er en E-mærket butik og følger derfor de til enhver tid gældende regler på området og vi har som E-mærket også betinger givet dig et tilbud om at købe en tilsvarende model dog i en anden farve hvilket du ikke ville godkende. Dette tilbud skulle vi reelt først give dig hvis der var indgået en binde aftale men vi gør det altid på forkant for at prøve at imødekomme kundens behov selvom en vare er udsolgt. Så dette er godt at huske til næste gang du skal bestiller vare på en webshop.

Så vi har opfyldt de gældende regler for internet handel og hvis du vil vide mere kan du læse mere på E-mærkets hjemmeside ved at indsætte dette link i en browser

Outstanding

Super service jeg vil bestemt handle her igen . Jeg fik kyndig vejledning vdr nogle produkter og en meget hjælpsomt betjening , kan kun anbefales.

12. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr