Leif Jørgensen Automobiler Bewertungen 51

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny bil og en glad bilejer Da jeg skulle have en ny bil, og har brugt værkstedet i Løgumkloster med god erfaring, var det oplagt, at begynde der. Og jeg kom heller ikke længere, for det var en utro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på udkig efter en anden bil og valgte at besøge Leif Jørgensen biler i Løgumkloster. Her mødte vi sælger Bjarne Jessen. Han var meget udførlig i sin gennemgang af bilen vi havde udset os- mege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskriften siger vel alt. Vi har nu handlet 2 Skoda Yeti med 3 års mellemrum og ved hver handel er den en ren fornøjelse at komme i huset Leif Biler. Udover handlerne bruger vi som en se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte brugt bil hos Leif Biler i Løgumkloster, super velholdt Skoda Octavia og klasse betjening samt hurtig levering, handler dernede igen hvis den rigtige bil er der næste gang, giver alle mine anbef... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Behaglig, hjælpsom, og ordentlig

Bjarne var klart den mest behaglig og hjælpsom bilforhandler jeg nogensinde har talt med. Har var imødekommende (han hentet mig fra Rødekro Station efter at jeg tog toget fra København), og gjorde alt for at sikre en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Leif Jørgensen.

22. Januar 2023

Løber fra en aftale.

Hold da op, jeg har aldrig oplevet andre steder at man løber fra en aftale, men ikke mindre end sandt. Vi havde en aftale om en bytte pris på en ny bil, 2 timer efter ringede de at de ville ha flere penge, ikke meget man kan stole på dem.

14. November 2022

Værksted og service i Superligaen

Jeg har en helt ny Skoda Octavia som IKKE er købt hos Leif jørgensen. Og som stadig en under garanti.

Den har haft en skade i fronten som er blevet lavet der hvor jeg købte bilen. Efter skaden begyndte den at melde fejl på drivlinjen, (nødprogram) som slog en masse forskellige ting fra, så som autopilot, Hill hold, start stop, og ikke mindst mine airbags.

Jeg kørte selvfølgelig på mit “rigtige” værksted (autoriseret Skoda værksted) som kikkede på bilen 2 dage før jeg skulle køre med familien til Italien.

Meldingen fra mit “rigtige” værksted var at den fejl faktisk ikke var en fejl (det sagde computeren)

Det kunne jeg selvfølgelig ikke leve med, så jeg spurgte mit “rigtige værksted” gentagende gange om de virkelig mente dette, og om de virkelig ikke kunne hjælpe mig inden jeg skulle på ferie - svaret var nej.

Så ringede jeg til Michael fra Leif Jørgensen og bad om hjælp, og han tog mig ind allerede den næste morgen (dagen før jeg skal til Italien med hele familien i bilen) efter kort tid finder de et stykke værktøj som stadig sidder i motor rummet og klemmer nogle slanger. ( altså en mekaniker der rent faktisk tager sig tid til at kikke ned i motoren og ikke bare stoler på en computer.)

Mit “rigtige” værksted beslutter sig for at betale Leif jørgensen for reparationen samme dag.

Tak til Michael for reparation og for at du tog min bil ind med det samme, og tak for at i er som i er.

Leif jørgensen automobiler er et værksted som går den ekstra mil, HVER GANG 👍👍

8. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have kørt landet rundt…

Efter at have kørt landet rundt (næsten) for at finde en bil nummer to, landede vi hos Leif Jørgensen i Løgumkloster. (Min hjemby for 30 år siden.)
Har aldrig handlet der før. Købte en bil efter 3 kvarter.
Bjarne Jessen var SUPER GOD til at pejle sig ind på vores behov, og den mest behagelige, imødekommende, kompetente og reelle sælger vi mødte på vores søgen efter en bil.
Vi kommer klart igen.
Vh. Henning og Iris / Kolding

30. April 2022

Køb af brugt bil

TUSIND TAK til BJARNE,
Bjarnes kundeservice er top hele vejen igennem!
Jeg vil til enhver tid handle igen hos Leif Jørgensen Automobiler

14. April 2021

Altid god kundeservice!

Kun gode oplevelser ved Leif Jørgensen i Ribe.
Både sælgere og værksted er meget imødekommende.
Haft bilkøb for 6 måneder siden, og har kun været tilfreds, lige siden.
Super retfærdige, forstående og yder en super god service.

Jeg anbefaler varmt Leif Jørgensen.

13. April 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Vi er meget tilfredse med den behandling vi har fået hos Bjarne i Løgum Kloster. Meget ærlig og reel sælger. Tydeligt at der var fokus på vores ønsker og behov. Mange anbefalinger herfra

18. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg Har fået en fantastisk behandling…

Jeg Har fået en fantastisk behandling af sælgerne Bjarne sød venlig i mødekommen og igen dumme spørgsmål
Gode priser for ens ejen bil i køb af en anden og dejlig mange løsninger ved køb af ny og brug bil vil klart anbefale dem vider samt
DE ER ÆRLIG og vil ikke bare sælge dig en bil

16. März 2021

Vi har købt en Suzuki S-Cross

Vi har købt en Suzuki S-Cross. Sælgeren Bjarne yder super service, har tid til sine kunder og kompetent vejledning. TAK, for en god handel. Vi kan varmt anbefale Leif Jørgensen Biler, Løgumkloster

22. Dezember 2020

Køb af brugt bil

Køb af brugt bil.
Utrolig god behandling, troværdig og kompetent sælger: Bjarne Jessen. Bilhuset kan absolut anbefales. Mvh Helle og john

11. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

holder ikke hvad de lover.

hej jeg købte en helt ny bil en suzuki baleno i ribe hos Mitsubishi forhandler. som også har suzuki. jeg købte nogle ny alufælger med vinder dæk. men bliv skuffet jeg fik ikke de alufælger som vi hade aftalt. så jeg fik nogle andre. og der jeg sagde det til ham som stod for handlen bliv han noget sure og sag at det var dem. med det var ikke dem som jeg skulle have haft.
og de skulle også have 500 kr for at sætte dem på. så stol ikke på dem.
de lover mere end de holder. hej først vil de have 500 kr for at skifte til vinterhjul. og så fik jeg det til 300 kr.
det jeg er skuffet over man køber en ny bil til ca 168,000
så skal man også betale for det.
de alufælger som jeg fik var dem som han viste mig på en bil uden for som jeg ellers sagde at jeg ikke vil have. og jeg sagde jeg vil have dem som var på nettet for de var nemmer at holde rene. jeg handler
aldrig mere hos jer.

22. Mai 2020
Leif Jørgensen Automobiler-Logo

Antwort von Leif Jørgensen Automobiler

Kunden har selv valgt de sorte alufælge i forbindelse med salg af bilen i samarbejde min sælger , Han var yderlig på besøg da fælgene var kommet hjem og sagde at de var super flotte , og der blev så monteret Vinterdæk, og hjulene blev lag på lager og 6 uger senere blev de monteret på bilen , og der kunne kunden ikke huske at han valgte disse fælge , og kunden betalte ikke 500 men 300 for montering samt opbevaring af hjulene . syntes bestemt at det er en unfair anklage mod os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu købt i alt 6 spritnye biler hos…

Har nu købt i alt 6 spritnye biler hos dem, først en stak Hyundaier, og de sidste 2 er nu blevet til Skodaer. Vi er super glade for denne forhandler, og vi kommer altid igen. Prisen er afgørende, så derfor kører vi døren forbi, hos to af deres konkurrenter, og kører istedet de 78 km hver vej til service hos dem. Super sælgere, super mekanikere, og de er rigtigt søde til, at springe til, og mase ens køretøj ind, hvis man står med et akut problem. Topkaraktér herfra! Skal i købe ny bil, så tag fat i René eller Bjarne. Det er super søde og velinformerede!

12. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min handicappede søn har været i…

Min handicappede søn har været i praktik hos LJ automobiler. fordi han ville måske være mekaniker. men han blev sat til at rengøre/klargøre biler under ledelse af flexjobber som virkelig ned gjorde og skældte ham ud da han sagde sin praktikplads op. Min søn mente ikke rengøring af biler havde noget med mekaniker arb. at gøre. Flexjobberen som havde mente hun var min søns chef var bestemt ikke kundevenlig da jeg hentede hans timesedler. For mange kokke fordærver maden siges der...sørgeligt.....

10. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr