Jeg bestilte et soppe basin med fast kant, til min Schæfer, en torsdag eftermiddag. Det blev leveret med Post DK, fredag eftermiddag..24 timer efter gennemført betaling! Dét kalder jeg effektiv,... Mehr ansehen
God service. Meget hurtig betjening. Bestilte varen på en helligdag. 2 dage senere kom den. Bekræftelsen kom få minutter efter bestilling. Fik både sms og mail ved postregistrering. Jeg kunne ønske... Mehr ansehen
Hurtig tilbagemelding om at varen er afsendt, allerede dagen efter. Endnu en dag efter, noteres at pakken er ankommet til pakkeomdeling 15.12.15 kl. 6.28👍 Har udfyldt at pakken afleveres på erhvervsa... Mehr ansehen
Varen blev leveret efterfølgende dag på et postkontor i nærheden, så jeg har bestemt ingen negative bemærkninger. Jeg kan dog endnu intet sige om varens stand eller kvaliteter, da den først pakkes... Mehr ansehen
Online salg af legetøj og spil til store og små. Hurtig levering - Bedste service ! Alt vor legetøj er godkendt med CE mærke og er Phthalatfri. - Altid friske tilbud !
Egensevej 23, 2770, Kastrup, Dänemark
- 28962909
- mail@leg-hobby.dk
- www.leg-hobby.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk service.
Bestilte varer søndag eftermiddag og fik mail sidst på dagen, at varen var afsendt. Det er da nemt.
Hurtigt og nemt
Super hurtig forsendelse, fint produkt, ok pris
Godt sted at handle.
Meget overskuelig hjemmeside og nem at finde ud af. Utrolig hurtig levering. Bestilte en vare søndag aften og allerede onsdag var den i pakkeboksen til afhentning.
Hurtigt og til en god pris
God hjemmeside. Hurtig levering - ingen forbehold. Handler gerne igen her.
God og hurtig Service
Vil dele Hjemmesiden til andre
Fin service
Hurtig levering og god service ved henvendelse
👍🏻
Hurtigt, nemt og de havde lige hvad jeg skulle bruge 😊
Dejligt med forskellige muligheder for levering.
Hurtig levering
Leveringen var lidt over døgn, hvilket var fedt, da jeg skulle bruge den inden for kort tid efter jeg bestilte det. Selve produktet fejlede heller ikke noget.
Ingen kontakt.
Blev lovet en leverings tid på 1-3 dage. Har intet hørt, og man kan ikke få fat på kundeservice.
Står og skal bruge min bestillings som fødselsdags gave.
Nu får i en dag til ellers kan i annullere den bestilling.
Kan varmt anbefales
Super hurtig levering, bestilling den ene dag og to dage efter er den leveret på adressen.
Alt i alt tilfreds
Der var slet ingen problemer. Bestilte varen onsdag aften og modtager den fredag middag. Varen var i perfekt stand og alt det der.
Helt sikkert sted at handle. 5*****
Hurtig levering
Bestilte et par pige rulleskøjter søndag aften, blev leveret tirsdag formiddag. Skøjterne er super flotte, god og hurtig service.
Super service - hurtig og rigtig levering