Bodde på Napoleon Bonaparte på Korsika i slutet av maj. Ett fantastiskt hotell med omtänksam och mycket trevlig personal. Hotellets läge var utmärkt, likaså stränderna. Ett extra plus var de välorgani... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I like very much that hotel Napoleon and almost everything is perfect. Only thing I honestly disliked was that music is constantly on every single day.( In restaurant , breakfast time, reception... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På udflugt, til Calvi, med vinsmagning, guide Calle. Pris 75 € pr person. Bustur fra hotellet, i minubus, helt ok. Tur til Citadellet, med guide, og fortælling om Colombus. Ca 2 timer på egen hånd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi är ett par som skall flyga med Langley. Vi har fått en bokningsreferens från Langley men när vi skall använda denna bokningsreferens hos flygbolaget kan bara den ena parten logga in och se sin resa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Langley driver egna hotell och resorts som erbjuder aktiv avkoppling för de som söker de lilla extra. Noga utvalda resmål, hög personlig service, stimulerande aktiviteter och god mat ger våra gäster en oförglömlig upplevelse.
Sofierogatan 3A, 412 51, Göteborg, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg har oplevet meget fin service fra Langley - både da jeg første gang bestilte skiferie, og da coronaepidemien medførte, at jeg skulle ombestille til næste skisæson. Betjening har været personlig og hurtig. Stor ros!

Antwort von Langley
Har bara goda vitsord från alla mina/våra tidigare resor med Langley.
Då jag nu i Coronatider, flera gg haft kontakt med bolaget angånde kommande resa, har dom även nu, bevisat sin proffighet. Allt ordnades snabbt och smidigt.
Nu hoppas vi på vaccinationen kommer igång, och vi alla får resa igen.
Ps. Ett speciellt tack till Viktor Langley som haft fullt upp med att läsa all mina mail&svara på mina samtal 😉

Antwort von Langley
Vi fick utan problem boka om vår resa till nästa år, stort tack

Antwort von Langley
Ett företag som undanhåller information om resmålet, trots vetskap om detta! Helt oacceptabelt! De är nu anmälda till ARN, polis samt till de själva naturligtvis! Detta är bedrägeri. Att känna till fakta, utan att förmedla faktiska förhållanden på resmålet kallas grovt bedrägeri! Välj annan utförare än Langley- de är inte seriösa! De har nu blockerat mig, tagit bort mina inlägg på deras hemsida...det säger kanske allt om dem.

Antwort von Langley
Bokade resa till Chamonix vecka 3 som tråkigt nog blev inställd m a a pandemin. Langley skötte det hela snyggt och full återbetalning var på mitt konto på utlovad dag. Känns tryggt och stablit. Bra där, kommer beställa ny resa så snart det går att resa igen.

Antwort von Langley
Fik pengene til bage ret hurtigt
Vi har fået en utrolig flot og fin behandling af Langley.eu
Vi havde bestilt en rejse i august 2020 men måtte desværre indse, at det ikke kunne lade sig gøre at rejse her i februar 2021.
Vi kontaktede Emma (Langley) og efter lidt frem og tilbage stod vi med det fulde beløb refunderet inden for 1 uge👍👏💪
Dog hvis der skal siges lidt dårligt, så fik vi ikke at vide før vi selv fandt ud af det at det ikke var All inclusive på det hotel vi have valgt på Guadeloupe - pga. Covid-19 kunne vi læse os frem til.
Men alt i alt kan vi kun anbefale Langley.eu og vi er sikre på at når vi engang igen må rejse så kontakter vi igen Langley☀️☀️😃😄

Antwort von Langley
Langley har visat att de är lika angelägna som oss att vi ska få vår efterlängtade semester i Karibien! Trots att myndigheterna gjorde en helomvändning dagen innan vår resa lyckades de ordna med PCRtest för Covid och svar inom tidsramen!!! Och all annan service och omtanke.... jag saknar ord. Så tacksam. Vi har haft oförglömliga resor och upplevelser sedan 2001 med barn, barnbarn och kompisar till Kreta, Korsika och Guadeloupe, vi kommer såklart att fortsätta resa med det här härliga gänget.

Antwort von Langley
Väldigt lättillgängliga, personlig och professionell service. Återkommer i närtid med besked om man inte kan svara direkt.
Inger förtroende därmed för hela affären!

Antwort von Langley
Bra arrangemang och fantastisk bra service från bokning till vistelse

Antwort von Langley
Passa er väldigt noga för att boka en resa med Langley!
Vår resa till Guadeloupe blev avbruten p.g.a Covid-19 i mars och sen dess har Langley stoppat huvudet djupare i sanden än vad som borde vara fysiskt möjligt. Trots att ARN bekräftat att paketreselagen gäller (vilket också framgår av deras egna resevillkor, men de är tydligen inte läskunniga) och vi ska ha tillbaka pengar så anser de sig tydligen stå över lagen och verkar tycka att deras kunder ska agera deras personliga bank.
Har du åkt med dem och haft en härlig resa, GRATTIS! Men de är onekligen inte ett företag man vill hålla i handen när det börjar blåsa, för då kunde de inte bry sig mindre om sina kunder. Helt absurt hur illa de skött hela denna situation.
EDIT: Langley har fortfarande inte följt ARN:s rekommendation och har tvingat oss att gå vidare till KFM. De kom valsandes med någon egen liten uträkning där de vill dra av transportkostnader trots att ARN skrivit svart på vitt att inga avdrag för dylikt skall göras. Detta stipuleras av paketreselagen, vilket är både pinsamt och skrämmande att de som resebolag inte verkar förstå att de lyder under. När man hör vänner och bekanta som fått pengar tillbaka från andra aktörer så blir det bara mer pinsamt. Det går inte för fem öre att försöka resonera med dem heller, mail svarar de i regel inte ens på (om de gör det så är det flera veckor senare) och i telefon sitter bara Victor och säger att han inte kan svara något. Absurt är bara förnamnet!

Antwort von Langley
Har åkt med Langley till Korsika flera år. Alltid varit bra. Nu har ju hela världen varit upp-och-ner i dessa coronavirustider och allt har varit osäkert kring om årets resa skulle bli inställd eller ej. Har haft kontakt med Langley flera gånger nu och har alltid bemötts trevligt och hjälpsamt och har erbjudits både återbetalning och ombokning trots att gränserna nu faktiskt öppnats så resan kan bli av. Har själv valt ombokning och fått detta ordnat av Langley utan problem. Väljer gärna Langley även fortsättningsvis! / Malin P

Antwort von Langley
Väntar fortfarande på återbetalning från inställd resa. Langley fick omgående alla uppgifter dom begärde för att kunna skicka återbetalning. Detta är snart 1 månad sedan och inga pengar ännu. Kommer inte bli fler bokningar med detta bolag

Antwort von Langley
Duckar allt de kan från att betala tillbaka på resor som blivit inställda. Välj ett seriöst bolag istället.

Antwort von Langley
Boka INTE med detta bolag!! Till skillnad från seriösa bolag som Slopetrotter och Northlander, vägrar de att betala tillbaka pengarna för inställda resor!! Bryter mot paketreselagen utan att skämmas!!
UNDVIK!!!
Tillägg :Åtskilliga kontakter har tagits med bolaget som fortfarande, 8 sept 2020, Inte, betalt tillbaka pengar!!

Antwort von Langley
Hotar barn med att ej få följa med på transferbuss till flyget hem... Peter i Chamonix, trevligt!
Bookede en rejse til Korsika, men fandt umiddelbart efter ud af, at beskrivelsen af hotellet var yderst mangelfuld. Jeg afbestilte derfor. Hos kundeservice bad hun om mine kortoplysninger, så hun kunne returnere depositum. Så skete der ikke mere, ingen svar på rykker heller.
Jeg ringede hende op og fik nu at vide, at der var 7 dages fortrydelsesret, hvis man betalte depositum ved faktura, men ingen, hvis man betalte med kort! Hun kunne dog godt se, at det virkede lidt underligt og skulle tale med chefen om det,samt ringe tilbage efterfølgende mandag. Hun ringede ikke, så jeg ringede selv op tirsdag. Hun undskyldte med,at hun var ny, men at sådan var det, du mister fortrydelsesret, ved at betale med det samme. Ulogisk forskelsbehandling, alene på baggrund af betalingsmåde, frustrerende dårlig stil ved håndtering af afbestilling.
Super service fra personalet på Grand Nord. Ikke den dyreste rejse, men jeg føler vi har fået, hvad vi er blevet lovet plus lidt ekstra. Hotel er gammelt, lydt, slidt, men charmerende, helt sikkert ikke et 5-stjernet spahotel, men der mangler ikke noget - god mad, framragende service og det er ikke sidste gang vi kommer her. Det fungerer...
Langleys hantering av avbokningar är under all kritik. Säljaren påstår i telefon att om du inte har betalat resan innan 40 dgr till resan så anses den avbokad. Vi betalade depositionsavgiften men av en anledning så bestämde vi oss för att inte resa och betalde då heller inte in resterande pengar för resan och trodde då att resan blir avbokad. Fick ett mail en vecka efter att det skulle varit betald där de skriver , är resan inte betald om 7 dgr avbokas den. I dag 1 vecka innan avresan blir vi uppringda och uppmanas betala 50% av resan utöver deposition . Vi säger då att vi trodde att den var avbokad enligt mail men tydligen inte . Betalar vi inte idag måste vi betala hela resan. De måste också vara med i telefon när vi betalar . Det här tycker jag är riktigt dåligt, kommer aldrig att nyttja deras tjänster igen. Langley, var tydliga i era mail och vad era säljare säger så att det inte blir några missförstånd !!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.