Jag reste nyligen med Langley till Guadeloupe och är verkligen nöjd med allt! Bokningsprocessen, snabbt svar när jag skickade mailfrågor inför resan, infon som skickades ut, flygresan, transfern, reso... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På udflugt, til Calvi, med vinsmagning, guide Calle. Pris 75 € pr person. Bustur fra hotellet, i minubus, helt ok. Tur til Citadellet, med guide, og fortælling om Colombus. Ca 2 timer på egen hånd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi är ett par som skall flyga med Langley. Vi har fått en bokningsreferens från Langley men när vi skall använda denna bokningsreferens hos flygbolaget kan bara den ena parten logga in och se sin resa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bryter mot paketreselagen Fortfarande jättebesviken på att min familj blev lurade på en stor summa. Jag fick rätt av ARN att dem skulle betala tillbaka oss för en tvåveckors resa som Blev tr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Langley driver egna hotell och resorts som erbjuder aktiv avkoppling för de som söker de lilla extra. Noga utvalda resmål, hög personlig service, stimulerande aktiviteter och god mat ger våra gäster en oförglömlig upplevelse.
Sofierogatan 3A, 412 51, Göteborg, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
For ca 30 år siden rejste vi til Korsika / Calvi med Langley, og det var en go' oplevelse. Nu prøvede vi igen til Ile Rousse / Langley Resort Napoléon Bonaparte og det var igen en rigtig go' oplevelse. Lige fra afhentningen i lufthavnen til afleveringen i samme fungerede alt perfekt med go' information undervejs - og var der spørgsmål, var det altid til at få fat i en af guiderne.
Værelset var som lovet, måske endda en smule bedre - morgenmaden fåes ikke meget bedre - middagen var en lille forret, 3 forskellige hovedretter og en "sød" dessert + ost, alt sammen veltillavet.
Et lille minus, man bli'r fuldt til bords ifm middagen - og blev samtidig orienteret om menuen, fint nok - men det var en meget langsommelig proces - måske man skulle sætte to personer til dette formål.
Alt-i-alt en dejlig ferie på et dejligt sted - det vil vi gerne gøre om igen - fem store stjerner er helt fortjent.
PS. Flyrejsen med Norwegian var perfekt med fin information inden den enkelte flyvning

Antwort von Langley
Hade en fantastisk vecka i Alpe d´Huez på Langley´s hotell. Positivt övverarskad av skidsystemet men man behöver lära sig det först, finns många delar med bra åkning som inte stora massan väljer. Hotellet är inte nyrenoverat men rummen är perfekta för 3-4 pers, och har en helt fantastisk utsikt. Har varit på ett antal av Langleys hotell och de har ofta det "lilla extra", i form av läge och/eller utformning. Personalen är överlag alltid hjälpsam, och gör sitt bästa med ett leende på läpparna. Maten håller hög Langley standard som brukar vara fallet på deras hotell.
Ett extra stort tack till personal och chefer som fick hem min mobiltelefon som råkade bli kvar på transferbussen hem. Kommer åka med er igen och rekommenderar definitivt till andra.

Antwort von Langley
Restaurant situé à Tignes le lac.
Bon rapport qualité prix ( bonnes pizzas et bon plats avec des produits de qualité).
En revanche, si vous n’êtes pas client de l’hôtel la responsable de salle, peu aimable , vous fait attendre des heures quitte à la fin à vous dire qu’il n’y a pas du tout de place. Le service est en anglais et pas en français.
Renovating a hotel is a big endeavor and a necessary one from time to time. But keeping guests in rooms where ENTIRE FLOORS are being stripped and redone from floor to ceiling is just dangerous, careless and unacceptable. Langley should keep amenities under construction CLOSED until entire area is RENOVATED and ready for guests. ARE YOU WAITING FOR AN ACCIDENT TO HAPPEN????
The site is very pretty. The rooms are well equipped (the ones that are finished) and once the renovation process will be completed, I'm am sure it is going to look and feel great. But, for some reason, all common areas (reception desks, restaurant and bar and some living huts near restaurant) smell like sewer. The smell is subtle, but not enough to go unnoticed every time you walk by. Right in front of hut #8 is where is smelled the worst.
We only had breakfast there but the food wasn't good. The Langley should hire a local cook rather than whoever they have in place right now. After all, French and Creole cuisine are great. Watered down coffee and no way to get an espresso or latte makes your morning feel like the smell...
The staff is nice and will try to make you feel as comfortable as they can, but you continuously feel like everything is holding by a thread. Probably because of terrible choices made by management team.
The sad part is we really wanted to like this place. The pictures on the website are fantastic. We just wanted to relax near the beach for one last night in Guadeloupe. But having our 14 year old daughter sleeping in a CONSTRUCTION SITE by herself for the night, with half the electric circuits not working and half the rooms on the same floor without door locks and no windows (just bare window holes in walls) left us wondering on management poor judgement and abilities for guest oriented decision making and on Langley's pecuniary bottomless appetite.
Langley's resorts never EVER again.

Antwort von Langley
Jag hade nyligen förmånen att resa till Langley Resort Napoleon Bonapartepå Korsika, och jag kan inget annat än att rekommendera detta underbara resort. God och varierad mat, mycket aktiviteter, vi spelade bland annat mycket tennis och deltog i bouleturneringen! Utflyktsprogrammet från hotellet var även stort, vi åkte bland annat med på hidden beach safari där vi verkligen fick uppleva jättefina stränder! Vi ser fram emot att återvända igen i framtiden.

Antwort von Langley
Jag kan inte rekommendera at bo på Hotel Langley resort Napoleon Bonaparte i sista veckan av September eller första veckan av Oktober. Det finns et resande Tivoli rakt utanför hotellet ifrån torsdag til och med söndag med skrikande folk och larmande stök ifrån eftermiddag til kl. 2 om natten.

Antwort von Langley
Vi boede på Resort Napoleon Bonaparte på Korsika.
Vi betalte kr. 500 for en ikke eksisterende havudsigt.
På trods af, at vi med foto kunne dokumentere den manglende havudsigt, fastholder Langley at den var der - blot vi hængte ud af vinduet og kiggede til venstre.
Det fremgik at der var en 3 retters menu inspireret af det lokale køkken. I stedet var der buffet i bedste cafteriastil inspireret af tyske motorvejs spisesteder.
De lune retter til morgenmaden var køleskabskolde.
Af hensyn til miljøet blev håndklæder kun skiftet een gang under vores ophold. Det var sådan set OK, men vi havde ingen mulighed for at tørre vores håndklæder, som derfor altid var fugtige.
Vores ene kuffert kom aldrig til Korsika. Selvom vi havde købt en pakkerejse, var det tilsyneladende ikke Langleys problem.

Antwort von Langley
Langley sælger high end rejser men leverer low end service/kvalitet
Burde ikke sælge til danskere når svenskere har første prioritet
Transfer ikke inkluderet i en pakkerejse ... hvor fly lander i Geneve og hotel ligger i Tignes - hvad har man tænkt sig!!!
Booket som add on så viser transfer sig at inkludere 4-5 timers ventetid i begge ender i lufthavn
Hotel restaurant kaotisk - fokus på nye gæster i stedet for de gæster, der har betalt i forvejsen

Antwort von Langley
Vi bestilte en rejse til Guadeloupe fra København til Paris og videre til Guadeloupe,
Vi ville ændre afrejse fra København til Billund, 1 times kørsel fra hvor vi bor. Vi kunne spare 3, 3 og 7 timer, 13 timer ialt. Vi spurgte om vi kunne betale ekstra. Men nej! Rejsen var købt fra København,
Det var overhovedet ikke til diskussion,

Antwort von Langley
Petit Prince (Alpe D’Huez)
I’m half way through my €6000 holiday for 4 of us in 1 room B&B. I will start with the positive. The staff are lovely and really not their fault.
Bar VERY poorly stocked.
No Diet Drinks
No Tonic
Ran out of vodka to be told could only have a premium expensive brand.
Next night still not replenished vodka.
Then the showers every night are cold. The answer given was that everyone showering at once is a problem. However when skiing this is always going to happen. Everyone comes in at 4:30-5 and usually goes out for dinner at 7 ish. Was told they had 2 tanks of hot water and it was on its highest temperature. The tanks just run out every day at the same time.
Dinner is a set meal every night with no alternatives for children
Breakfast is mediocre.
The room (quadruple) is nice and balcony with view is nice. Ski in ski out.
If they fix the bar and hot water I would come back. Otherwise no I’ll spend my money elsewhere.

Antwort von Langley
Ankomst har vi betalat för middag första dagen. Pga sent flyg fick vi en sallad var. Och då har vi betalat mycket pengar för buffé middag. Vi har förbokat transport och denna var ej på plats, trots att vi hade skriftlig bekräftelse på bokningen. Langley tycker att de är tillräckligt med ”komp” att ge oss två bilar istället för den transport vi bokat. Men är de verkligen en ”kompensation” att ge kunden det man skriftligt lovat? Eller att ”bjuda” på mellanskillnaden? Haha, skrattretande. Bilarna fick vi efter väldigt mycket oklarheter, 12 timmar försening och mycket telefonsamtal och hänvisning av servicepersonalen. Såklart är de tur att vi hade med oss två förare då vi bara planerat för en chaufför. Vi upplever inte att vi blev hörda alls. Vi bokade ett joga pass där instruktören aldrig dök upp. Då skyller de på trafik vilket de gör väldigt ofta. Som kund till detta företag kommer vi inte åka hit igen. Receptionen var inte mycket till reception då de inte hade svar på någonting nästan. Det som förvånar mig är även är mycket tomma löften. Ni säger att vi kan byta våra stranhanddukar men tre gånger försökte vi byta dem och då var de slut. Vi hade problem med avloppet som ingen ville fixa så fick vi fixa de själva.

Antwort von Langley
En av er personal bokade fel hyrbil till oss och istället för att erkänna det och lösa problemet tar det massor av tid från vår semester, 3 dagar, och till slut kör vi i 2 bilar istället för en minibuss som vi skulle haft för att kunna guida runt vår familj. Ingen ville ta ansvar från er, svårt att förstå som gäst vem som är ansvarig på plats på Guadeloupe. När vi till slut skulle få bilarna var det ingen som hade koll o när vi skulle lämna dem likaså. Hörde om hotellchef men såg aldrig någon. Upplevde inte att någon på riktigt bryr sig om oss som gäster, ung personal som inte känns som de fått tillräcklig utbildning för att ta hand om gästerna och som hälsar var tionde gång…Slitet hotell där det lilla extra fattas när man hyr era strandbungalows och inte kan fixa sig en kopp kaffe eller där en hållare till duschen sitter på trekvart, avlopp som var täppt 3 dagar i duschen, dammigt i hela taket, strandhanddukar som var håliga, fläckiga, slitna o inte gick byta på 4-5 dagar för det inte fanns fler, ett poolområde som såg ut som kärleken tagit slut för ett bra tag sedan, lampa på damtoan vid receptionen som var sönder i en vecka, en gästdusch vid hemresa som var sliten o utan både tvål o handdukar. Det som höll var läget på hotellet, bungalowen var fin i stort och låg fantastiskt och mycket bra mat men för priset på liknande hotell och pris på tex Mauritius, Maldiverna, Mexico är detta betydligt sämre värde för pengarna och de har en bit att vandra. Skulle kunna vara så mycket bättre med inte alltför stor ansträngning.
Och Som svar på ditt svar.
Vi fick en Mail om bekräftelse på en minibuss, betalade och litade på att ni bokat det vi var överens om, det handlar om förtroende och nu efteråt förstår vi att vi skulle dubbelkollat allt men vi var 8 gäster hos er 10 dagar och la hyfsat mycket pengar för vår resa, ni måste vara proffsigare än att skylla ert fel på att vi inte dubbelkollat er. Vi bokade en minibuss, fick bekräftat det och litade på att det var det vi skulle få. Har skrivit tidigare att vi förstår att fel kan ske men man kan hantera dem olika. Vi har rest mycket och allt blir inte som man tänker sig men viljan att fixa det på bästa sätt är det som avgör resultatet.

Antwort von Langley
God service vid bokning, 5/5!

Antwort von Langley
Det tråkiga med era svar är att ni inte fattar att jag som kund som fått min resa inställd inte känner att jag fått någon som helst kompensation för dessa olägenheter när jag bara erbjuds att boka om resan till exakt samma villkor som alla andra som bokade en resa då. Det hjälper inte att ni vid tillfället ifråga hade en tillfällig prissänkning som vem som helst kunde ta del av. Då har ni inte kompenserat mig. Och självklart hade ni kunnat kompensera oss om ni velat. Om det inte var så illa förstås, att företaget då var på obestånd och inte kunde satsa några hundra kronor på tillgodohavande i baren för att behålla ett par stamkunder många år framöver.

Antwort von Langley
Hotel Langley Resort Napoleon, Korsika, august 2022.
Ikke et sted vi vil vælge, at tage til igen. Langley har benyttet en særdeles god tekstforfatter og fotograf til deres hjemmeside! Det levede bestemt ikke op til de forventninger man har via hjemmesiden.
Omgivelserne fremstår ikke særlig hyggelige, bl.a med visne planter rundt omkring og der bliver ikke ryddet op/af på udendørs arealerne særligt ofte. Glas flasker mm står længe rundt omkring på bordene. Meget fremstår noget slidt og nusset.
Det havde været nyttigt at gøre opmærksom på, at der ikke er køleskab på værelserne.
Den oplyste 3 retters menu med lokale råvarer som chefkøkken har kreeret var forvandlet til en stor fælles buffet, hvor der indgik pizza, pasta, kedelig salatbar og een eller anden form for hovedret dagligt. Det var skuffende. Små skåle med bl.a. forret var sat frem på et langt bord, men det var bestemt ikke afkølet selvom der indgik fisk el skaldyr i retten. Jeg ved ikke hvor længe det har stået fremme - men det er ikke noget jeg vil spise når der er omkring 28 grader i det store cafeteria lignende lokale! Det samme gør sig gældende til morgenmaden, mælke/yoghurt produkter står ikke afkølet.
Spise tidspunkt fra 18-21 bliver overholdt meget punktligt...jeg oplevede, at jeg var i gang med at tage noget salat fra buffeten samtidig med, at der var en afrydder i gang med at fjerne maden, klokken var 20.59..! Ikke specielt hyggeligt!
Værelset var fint nok, dog med kloaklugt på badeværelset, sæben blev ikke udskiftet på trods af, at bøtten var tom på 3. dagen. Mangler bord og det havde været rart med et tørrestativ på balkonen
Konklusionen er, at man får ikke hvad man betaler får - i hvert fald ikke i vores optik.
Sluttelig vil jeg nævne, at de unge mennesker der er ansat (mange svenske) er meget søde, smilende og hjælpsomme! Men som vi blev enige om, så virker det som om, at der mangler en "ansvarlig voksen" (vi er selv et par i 50'erne :-))

Antwort von Langley
Åkte med Langley första året de flög till Guadeloupe 2007. Vilka minnen! Min första resa själv till en plats långt bort, som självklart fick mig att växa och bli den person jag är idag. Mötena med alla människor, den vackra naturen/vyerna, och alla upptäcktsfärdena med bil och lokalbuss som fick mig att lära känna ön och invånarna bättre. Flygresan var en dröm och väldigt bekväm.
Köpte en sista minuten och hoppas på att ni fortsätter erbjuda detta i framtiden också till denna magiska ö!
Ni är grymma och förhoppningsvis bokas de en sista minuten i december igen 😊

Antwort von Langley
Sämst, skulle boka en resa men behövde ändra lite utöver deras standard paket. Efter att blivit uppmanad att skicka förfrågan till deras ”produktions avd” och efter att varit kontakt med deras ”kundtjänst” 3ggr som lovat svar som uteblivit, så blir bedömningen oseriöst företag

Antwort von Langley
Vid ankomst till flygplatsen i Geneve rådde totalt kaos från Langley's sida. Ingen på plats hade någon information om när bussarna skulle gå då de var tvungna att vänta in resenärer/bagage från övriga flyg. När vi efter 3 timmar blev tilldelade en minibuss så var denna full och vi fick vänta ytterligare en halvtimme innan vi till slut kom iväg. Klockan var då 22.45 vilket innebar att vi inte var på hotellet förrän kl 02.00 på natten. Vi kom alltså inte i säng förrän ca 03.00 och hade ingen möjlighet att förbereda oss inför morgondagen. Detta gjorde att vi missade en halv dags skidåkning och vi har inte fått någon som helst kompensation från Langley.
Gör er själva en tjänst och boka på egen hand istället för med Langley då de tillför noll mervärde på resan.
Det mesta var bra på resan, bra boende, bra hotell, bra frukost/middag, liftkort hantering mm.
Men transfern var problematiskt. Först fick Stockholmsflyget vänta in Göteborgsflyget på Geneve, vilket gav hissnande 2,5 timmars väntetid innan 3-timmars transfern till Val Thorens! Med väldigt litet info om vad som skedde.
På hemresan var det återigen problem med transfern. Övriga resebolag TUI mfl hade sina bussar snyggt och prydligt uppställda i Val Thorens centrum i god tid innan avfärd, med reseledare utanför som prickade av. Langleys buss lös med sin frånvaro. Liksom Langleys reseledare. När vi stått i 40 min och väntat dök samma ensamma tjej upp som på nedresan, sa några ord om att vi kan gå in på hotellet igen, för bussen kommer först 5 min innan avfärd. Sedan försvann hon ned på stan (!).
Just detta med bristande uppmärksamhet på transfern gav oss ett rejält problem, då två äldre resenärer var väldigt sjuka. De satt och hostade oavbrutet på den 3 timmar långa transfern, hade inte munskydd på sig. De lyckades tydligen komma med flyget hem, för de satt även där och hostade nästan upp sina inälvor. Trots att jag och min fru hade munskydd fick vi ett positivt covidsvar 2 dagar efter hemkomst.
Slött av Langley att inte kontrollera resenärers hälsa.
I forbindelse med vores reje til Alpe d’Huez var vi i kontakt med Langley’s kontor mange gange under rejsen grundet dårlig service og forkerte oplysninger. De nægtede at hjælpe på trods af, at fejlene var deres. Fx fik vi kun 6 dage på ski, da bussen tilbage til lufthavnen afgik fra hotellet 06 om morgen, fordi vi skulle følges med gæster, der skulle hjem med et andet fly. Det gav meget ekstra ventetid i lufthavnen samt mistede penge for liftkort og skileje til den 7. dag, som dermed var tabt. Det samme var gældende på udturen, hvor vi ventede 3 timer ekstra, og guiderne sendte nogle af de ventende gæster med busser, men ikke børnefamilierne, og guiderne var flabede og gav ingen information videre. Vi var derfor fremme på hotellet kl 04, hvilket var meget senere end planlagt.
Derudover var vi lovet, at der ville være en guide med begge børn på den franske skiskole. Da der kun var en guide til børnene på hotellet, og der var mange skigrupper, kunne hun ikke være sammen med dem alle på en gang, så vi fandt vores 4-årige siddende alene, grædende på en bænk ved skiskolen. Heller ikke her var der hjælp at hente.
Hotellets personale var søde, men det er vist det eneste positive, der er at sige om Langley.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.