10/10 ervaring. Ik heb hier mijn nieuwe vloer gekocht en ben ontzettend goed geholpen van begin tot eind. Ze namen echt de tijd om mee te denken over wat ik zocht en gaven heel goed advies over... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik koop al jaren vloeren bij dit bedrijf en de heren denken altijd met mij mee in termen van prijs/kwaliteit verhouding. Naast hun professionaliteit zijn ze erg flexibel en dat siert ze ontzettend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede ervaring. Mijn vloeren op 3 verdiepingen zijn geweldig gelegd. Ik ben meer dan tevreden, ik zou iedereen laminaat2go aanraden. Het begon al bij een perfect advies in de showroom. E... Mehr ansehen
- Lieferant für Holz- und Laminatböden
- Bodenleger
- Fachhandel für Bodenbeläge
- PVC-Industrie
- Treppenbau
- Parkettleger
Vom Unternehmen geschrieben
TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.
Klaprozenweg 25 B, 1032KK, Amsterdam, Niederlande
- 0202603123
- info@tasbafloors.com
- www.laminaat2go.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prima service.Je kan rustig rondkijken…
Prima service.Je kan rustig rondkijken in de showroom.En als je vragen hebt loopt er al tijd wel iemand in de buurt.Het was een prettige ervaring.En de prijzen waren ook niet duur.Als ik weer laminaat nodig heb ga ik eerst naar Tasba floors om te kijken of ik iets van mijn smaak kan vinden.Ik kan het iedereen aanbevelen.

Super vloeren & service
Heel fijn bedrijf, goede producten tegen een hele goede prijs, goede service, Alles was helemaal top!

Laminaat
Hele goede service fantasties goed geholpen door Memmet laminaat werd netjes optijd geleverd zeker een aanrader om hier je laminaat te halen. Top!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Goede en vriendelijke service, mooi laminaat en laminaat dat over was kon terug gebracht worden.
Ze maakten een mooie prijs, zijn zeer tevreden 👍

Fantastische service
Fantastische service, zeer goed advies en zeer vriendelijke mensen.
Vandaag heeft Kazim mijn vloer gelegd, ik ben meer dan tevreden! Hij heeft echt met mij mee gedacht en werkelijk kwaliteit geleverd. De vloer ligt er echt zeer netjes bij.
Volgende keer weer naar Tasba floors.
Harriët van Dijck

Aanrader!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering verliep vlekkeloos dankzij de snelle bezorging. Een topvloer voor een zacht prijsje, inclusief gratis ondervloer. Dit bedrijf is zeker een aanrader! Als wij ooit weer een nieuwe vloer nodig hebben, zullen wij zeker weer bij deze winkel kopen.

Ik ben super geslaagd bij Tasba Floors
Wat een fantastische winkel...!
Niet al te duur voor een hele goede kwaliteit. Hele vriendelijke personelen ze helpen je graag en geven je de beste advies die je nodig hebt.
Dankjewel Tasba Floors tot de volgende x

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Heel goed geholpen door personeel
Heel goed geholpen door personeel. Alles ging heel snel en soepel.De bezorging verliep ook vlekkeloos. En vooral de heer Mehmet is ontzettend vriendelijk en behulpzaam geweest! Ik bedank hem nogmaals voor zijn gastvrijheid!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Nieuwe watervaste PVC vloer…
Vandaag een nieuwe watervaste PVC vloer uitgezocht met behulp van Memet en super goed geholpen. Dit is de tweede keer dat ik bij ze een vloer aanschaf, de eerste ligt er nog steeds strak bij, dankzij een goed advies over hoe de vloer te leggen en met behulp van hun youtube kanaal kan het gewoon niet meer fout gaan! Nogmaals bedankt Memet!

Waanzinnige service
Waanzinnige service. Online (op de gok) een vloer gekocht. Zou worden geleverd tot aan de deur maar de jongens hebben geholpen om alles binnen te krijgen. Na 3 weken was de vloer pas gelegd en ik had een paar pakken over. Gebeld met de winkel en zonder twijfel werd me verteld dat ik dit gewoon nog kon retourneren. Normaliter schrijf ik geen reviews, maar deze mensen verdienen niet anders!

Top bedrijf!
Wij zijn keurig geholpen en hebben tegen een zeer goede prijs een schitterend laminaat. Top bedrijf dus!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Ik heb een nieuwe vloer laten leggen in…
Ik heb een nieuwe vloer laten leggen in een bewoond huis. Ik heb hierover van te voren goede afspraken kunnen maken over de organisatie en de planning. De vloer is in twee gedeelten gelegd, met een weekend ertussen, opdat ik de meubels van ene naar andere helft van het huis kon terug plaatsen. Ook heel prettig was dat de vloerlegger van te voren bij mij thuis is langs geweest, waardoor alles concreet en goed werd afgesproken. Ook de bediening in de winkel was heel goed, vriendelijk en er werd goed geadviseerd en meegedacht. De keuze is mij een mooie quick step vloer geworden, 24 uur waterbestendig en zonder groeven. Ik ben heel blij met het resultaat.

Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring met tasba floors Vanaf het begin was het proces moeiteloos en professioneel. Het assortiment laminaatvloeren was indrukwekkend en de deskundige medewerkers hielpen me de perfecte keuze te maken. De installatie verliep vlot en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Mijn vloer ziet er geweldig uit en voelt duurzaam aan. Ik ben erg blij met mijn keuze voor tasba floors en zou hen zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitslaminaat en uitstekende service!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Thank you so much I totally recommend…
Thank you so much I totally recommend this store.

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Delivery was right at the agreed time
Delivery was right at the agreed time. I would recommend this store to my friends.

Great service
Great service, verry honest anf helpful. Great laminaat!

Good sore to buy
good products freindly sales man good price lot of choice

Topbedrijf!
Bedrijf was super hulpzaam met meedenken maar niet pushy, toen we het laminaat gingen leggen bleek het in 1 kamer niet te hoeven, we hebben het laminaat wat over was teruggebracht zonder enige problemen. Zeer aardigge verkopers en ontzettend scherp geprijst, kan het iedereen aanraden!

Vriendelijk, meedenkend personeel
Het vinden van de, voor ons, geschikte laminaat vloer was snel gedaan. Het meedenken over het vervolg/ het leggen van de vloer en het rekening houden met een aantal zaken hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben gebruik gemaakt van de leg service & zijn tevreden. De overgebleven niet aangebroken pakken laminaat konden wij retour brengen en het geld stond binnen 4 werkdagen weer op onze rekening. Al met al zeer tevreden !

Nice floors!
Very good products for affordable prices!
The floor I’ve bought recently is very nice, couldn’t find good one for a long time and for a good price.
Delivery time was exactly at the day we agreed upon. Thanks!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.