10/10 ervaring. Ik heb hier mijn nieuwe vloer gekocht en ben ontzettend goed geholpen van begin tot eind. Ze namen echt de tijd om mee te denken over wat ik zocht en gaven heel goed advies over... Mehr ansehen
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik koop al jaren vloeren bij dit bedrijf en de heren denken altijd met mij mee in termen van prijs/kwaliteit verhouding. Naast hun professionaliteit zijn ze erg flexibel en dat siert ze ontzettend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede ervaring. Mijn vloeren op 3 verdiepingen zijn geweldig gelegd. Ik ben meer dan tevreden, ik zou iedereen laminaat2go aanraden. Het begon al bij een perfect advies in de showroom. E... Mehr ansehen
- Lieferant für Holz- und Laminatböden
- Bodenleger
- Fachhandel für Bodenbeläge
- PVC-Industrie
- Treppenbau
- Parkettleger
Vom Unternehmen geschrieben
TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.
Klaprozenweg 25 B, 1032KK, Amsterdam, Niederlande
- 0202603123
- info@tasbafloors.com
- www.laminaat2go.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ik ben ontzettend goed geholpen bij…
Ik ben ontzettend goed geholpen bij deze laminaatzaak. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd er met me meegedacht en kreeg ik eerlijk en duidelijk advies. De medewerkers nemen echt de tijd voor je, luisteren naar wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel de juiste keuze maakt.
De service was gewoon écht top: vriendelijk, professioneel en heel behulpzaam. Ook de kwaliteit van het laminaat is geweldig precies wat ik zocht voor mijn woning.
Kortom: een zaak die ik iedereen kan aanraden als je op zoek bent naar mooi laminaat én uitstekende service. Ik kom hier zeker terug!

Fantastisch bedrijf!
Zeer deskundig en geduldig geweest tijdens mijn uitdagende verhuizing.
Veel keuze gehad om te kunnen kiezen tussen de juiste laminaatvloeren.
Bestelling was op tijd en perfect afgeleverd. Mocht ik opnieuw verhuizen dan zal ik zeker beroep doen op hun kennis en producten!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Goed betaalbare vloeren van prima…
Goed betaalbare vloeren van prima kwaliteit! Vriendelijke medewerkers en goede service.

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Kwalitatief en een mooi eindresultaat!
We hebben PVC laminaat en witte hoge plinten gekocht bij Tasba Floors en zijn super tevreden. De kwaliteit is top en zelfs de externe partij die het heeft gelegd, was onder de indruk van het leggemak en de stevigheid van het materiaal. En het eindresultaat ziet er werkelijk perfect uit.
De service in de winkel was vriendelijk en deskundig. De levering verliep snel en netjes. Kortom: uitstekende kwaliteit en fijne service, zeker een aanrader!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Het bedrijf heeft mooie producten en…
Het bedrijf heeft mooie producten en erg vriendelijk personeel.
We zijn goed geholpen met advies en de spullen stonden netjes klaar op de dag dat wij het wilde ophalen.
Erg goede ervaring gehad

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Friendly, professional, helpful and great quality!
I was so lucky that when shopping around for a flooring company I found Tasba floors in Noord. Not only is the whole team knowledgeable and helpful but they are also all incredibly friendly and make the process of getting floors so smooth. The installers who made my “visgraat” (herringbone) floors could work around an old building’s quirks and gave good advice. Plus the process of returning unused floor material was also very good. Can highly recommend.

Snel en betrouwbaar
Hele aardige behulpzame medewerkers laminaat lag er binnen een paar dagen al in

Heel goed geholpen
Heel goed geholpen. Kan snel geleverd worden. Konden op ons gemak rondkijken.

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Hier moet je zijn, dikke aanrader!
Hier moet je zijn voor een nieuwe vloer! Uitstekende service, fijne medewerkers, goede prijzen. Keer op keer hier geweest en altijd tevreden.

Waren op tijd
Waren op tijd, hebben alles vakkundig en netjes gelegd,
ben zeer tevreden over het resultaat

Super service
Ik ben super geholpen met het uitzoeken van de vloer. Toen ik later plinten ging leggen en een plint te kort kwam, heb ik nog een gehaald. Nadat ik hem op lengte gezaagd had, bleek ik de verkeerde uitgekozen te hebben. Met een glimlach om mijn fout, werd de plint gewoon omgeruild! Super service

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Mooi asortiment door winkel…
Mooi asortiment door winkel personeel.leuk geholpen.gr fam van dongen.1_4.2025.

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Het advies bij de keuze van het…
Het advies bij de keuze van het laminaat was zeer kundig. Ze hebben een uitgebreide laminaat selectie van verschillende leveranciers en de levering was ook keurig op tijd

Super service
Super service, goed advies.
Mooie vloer voor goede prijs, Hongaarse punt look met normale rechte planken.
Staat heel mooi. Bedankt Tasba Floors

Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijke personeel, behulpzaam en geven goede informatie betreft product.

Topservice
Wat een topservice, snelle gratis levering en we werden goed geadviseerd. Uiteindelijk een mooie PVC-vloer gekocht, waar we blij mee zijn☺️

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Perfect communication and very quick in…
Perfect communication and very quick in giving answers good material for floors perfect delivery

Top vloeren ruime keus
Geweldig vloer prachtig gelegd en een hele goede service en advies. Komen hun afspraken na.Ik raad het iedereen aan!!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Prima producten en uitstekende adviezen…
Prima producten en uitstekende adviezen en kennis

Kleine order, prima service
We hadden maar weinig laminaat nodig voor onze gang maar dat was niet te merken in de service die we kregen. We werden heel netjes geholpen en konden uiteindelijk zelfs nog een pak omruilen voor een plint. Heel goed!

Antwort von Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.