Der var 3 essentielle elementer, som gjorde det til en hel sublim oplevelse, at tage trailerkort B/E med Jesper Holmelund Petersen: - Jesper for hans selskab på vejene, med traileren på slæb... Mehr ansehen
Henrik er den dygtig formidler og virkelig god til at undervise i hvad man særligt skal være opmærksom på som mc kører. Han underviser faktisk og sætter os ikke bare til at se noget på en pc. Kæmpe pl... Mehr ansehen
Super forløb! Tog et 14 dages lynhold og bestod både teori og køreprøve i første hug. Jesper er en super underviser, og forstår at gøre undervisningen både lærerig og underholdende. Stor ros... Mehr ansehen
De varmeste anbefalinger - uden forbehold herfra. Skal du tage mc kort, behøver du ikke lede videre. Kontakt korttilmc.dk og du vil ikke fortryde det. Det er kanon undervisning med en meget engager... Mehr ansehen
Vestervænget 9, 8381, Tilst , Dänemark
- jesper.p@lisbeth.dk
- www.korttilmc.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
fremragende
De varmeste anbefalinger - uden forbehold herfra.
Skal du tage mc kort, behøver du ikke lede videre. Kontakt korttilmc.dk
og du vil ikke fortryde det. Det er kanon undervisning med en meget engageret kørelærer, som også er mc entusiast så det batter. Undervisningen er spændende, og tiden flyver afsted da Jesper underviser med humor og gode historier ind imellem den tørre teori. Køre timer bliver tilrettelagt efter dig, så du ikke behøver tage fri fra job - endnu et plus.
( Pas på de platte jokes der kommer ind imellem :-) :-) :-)
KORTtilMC kan varmt Anbefales!
KORTtilMC kan varmt Anbefales!
En kørelære der giver sig tid og humor til at forklare tingene som de er!
Ingen skjulte gebyrer! Alt er som lovet og aftalt fra starten!
Et stort skulderklap her fra!
TRYGHED OG HUMOR
TRYGHED OG HUMOR! - anbefalelsesværdigt.
Jeg kan på det varmeste anbefale, at tage kørekort hos Jesper. Han er en rigtig energibombe der virkelig får teorien ind hos lytteren. Han har humør og jeg har sjældent haft det så sjovt med at lære teori!
Jeg var meget nervøs op til prøver og også under visse kørsler. Her formåede Jesper, at få mig til at føle mig rolig og det er HELT sikkert hans fortjeneste, at jeg kunne gå op til køreprøven med ro i sind og krop.
Meget positivt
Jeg har kun positive ting at fortælle om KORTtilMC. Det er en 110 % dedikeret kørelærer som giver engageret og topproffesionel undervisning i at erhverve kort til motorcykel. Jesper tager en i hånden og fører dig i mål. Jeg vil give KORTtilMC min bedste anbefaling, det fåes ikke bedre.
Rigtig god undervisning
Rigtig god undervisning, meget positiv.!! Fleksibel kørsels undervisning. 😀👍
Sjovt, inspirerende og fagligt!
Hvis du står og overvejer, at tage kørekort til MC bør du helt sikkert overveje KORTtilMC.
Jeg havde selv aldrig tidligere siddet på en motorcykel, var ikke mekaniker eller havde i det hele taget aldrig beskæftiget mig med motorcykeler. Jeg var således total grøn og havde blot et ønske om at lære at betjene sådan en maskine og komme ud at køre. Jeg har været rigtig glad for min beslutning om, at tage mit kørekort hos KORTtilMC og Jesper.
Teoriundervisningen, som ellers godt kan være en tør omgang, bliver serveret på en underholdende og inspirende måde og i den praktiske del føler man sig godt hjulpet af gode erfaringer, fif, godt humør og ja-hat.
Giv Jesper et skriv eller et ring - det har i hvert fald været en super oplevelse for mig.
Verdensklasse motorcykel køreskole!!
Ja det er svært hvor man skal begynde, men forløbet hos Jesper og KORT til MC har simpelthen været formidabelt. Professionelt og veltilrettelagt fra start til slut. Jesper formår at formidle Teori, så det ikke blot sidder fast og at man med en minimal indsats med selvstudie består sin teori, men det er også samtidigt sjovt og underholdende, som jeg ikke troede kørekort teori muligt. Selve køredelen, som jo er det alle synes er sjovt, er også topprofessionelt. Lækre, nye, sjove og velholdte motorcykler, sikkerhedsudstyr alt i top. Jesper er uden tvivl selv en stor glad biker, hvilket bliver bevist ved at han, uanset vind og vejr selv følger med på MC når der er køretimer.
Efter et forløb hos Jesper er ikke man ikke blot rustet til at kunne færdselsloven, man kommer også ud på vejen med en følelse af, at man sikkert kan styre en motorcykel! Mine varmeste anbefalinger til Kort til MC.
Hans Christian Nørgaard
Kan varmt anbefale at tage MC kørekort hos Jesper
Kan varmt anbefale at tage MC kørekort hos Jesper. Kanon underviser og er god til at blande det seriøse med humor. Har aldrig været sjovere at gå til teori, og så er det godt med en kørerlærer med masser af erfaring, også fra det "virkelige liv". Er god til at bygge elevernes selvtillid op, selvom man i starten synes "Fåes de ikke lidt mindre, de der store motorcykler". Hermed min varmeste anbefaling til Jesper Holmelund Petersen.
Jesper har styr på det
Jesper har styr på det. Man er ikke på et samlebånd - han er med dig hele vejen og sørger for at du kan køre motorcykel når man er færdig.
INGEN TVIVL
INGEN TVIVL. KORTtilMC
Er det bedste sted at tage kørekort. Jesper er en enorm kompetent og underholdende underviser. Forløbet har været yderst lærerigt og interesant. Ved Jesper lærer man at blive en god mc'er, får ideer til at blive bedere og får rykket sine grænser, på en betrykkende måde.
Hans glæde og erfaring smitter af på alle elever. Jesper har 100% styr på det faglige og praktiske, han skaber den hyggeligste stemning i lokalet, så alle fra 18 til 72 år føler sig som et godt fællesskab.
Giver Jesper mine varmeste anbefalinger👍
DET BLIR IKKE BEDRE!!
Jeg er 46 år gl og har drømt om et MC kort siden jeg var 18 nu lykkedes det så idag, forløbet har været dybt professionelt og engageret fra kørelærer Jesper, hele vejen igennem, jeg anbefaler hermed at man tar sit mckort hos KORTtilMC.dk for som Jesper siger det blir ik bedre når man lever af sin hobby. TAK
Bedste MC lærer
Jesper er en kanon MC kørerlærer. Det helt rette sted at tage kørekort hvis du hurtig vil stå med lappen i hånden. Han er grundig, fleksibel, hurtig, sjov og gammel. Altså alt hvad der skal til for et PERFEKT kørekort forløb. Jeg kan kun varmt anbefale Århus's bedste MC
kørelærer. Det siger ikke så lidt, når jeg selv kender branchen bedre end de fleste.
MC kort - en fornøjelse
Det har været dejligt og nemt, at tage MC kort ved Jesper. Hele forløbet har været godt planlagt. Jeg kan 100% anbefale KORTTILMC.
kort om korttilmc
det taler for sig selv at læse alle udtalelser fra elever fra korttilmc.
Jesper er suverænt den bedste og dygtigste mc-kørelærer.
Bevis: dumpeprocent på 0,00012
Fordi: Han er født på en mc, totalt i sit rette element, og hans glæde og entusiasme har en afsmittende effekt på eleverne.
Respekt: Jesper formidler tørt, kedeligt teori så det bliver levende, sjovt og let at forstå.
Tak: Jesper er 100 pct engageret i hver enkelt elev og har hjertet med i alt hvad han laver!
SUPER godt forløb
Skal man ta et kørekort til en motorcykel så skal man klart gøre det ved korttilmc ved Jesper! Forløbet har været så godt, og har klart overgået de forventninger jeg havde til det. Det har været så sjovt og fedt. Jesper er en vildt god kørelære som 100 % har styr på tingene. Forløbet blev lavet så det passede til alles kalendre, og sammentidigt var så effektivt som muligt. Jeg tog et kort forløb sidst på sæsonen og var vildt nervøs for ikke at nå at blive god nok, men Jesper er en hamrer god lærer, som tager tingene med et smil og et par kække kommentarer, der giver et godt grin og fed stemning, så man i ro og mag kan lave masser af fejl, og lige pludselig er problemet ikke mototcyklen, kørslen eller teorien, nej .. det er at forløbet er slut, og man tænker 'gid det var liiidt længere' :-) !
Kompetent, fleksibel og effektiv.
At tage mc-kort hos Jesper er enormt godt. Han får stoffet præsenteret på en letforståelig og inspirerende måde. Samtidig øser han gerne ud af sin enorme viden om det at køre motorcykel. Dette får han inkorporeret i undervisningen på en enkelt og munter måde.
Jesper er samtidig et meget behageligt menneske, med en sund form for humor.
Korttilmc får mine varmeste anbefalinger.
En uforglemmelig oplevelse
Det har været en sand fornøjelse at tage mit kørekort hos KORTtilMC; jeg har, bogstavlig talt, fået meget mere end et kørekort…
Hvis vi starter med det teoretiske forløb, har Jesper været en virkelig dygtig og ikke mindst underholdende underviser, der i kombination med de sødeste medmennesker på holdet, ligefrem fik mig til at glæde mig til søndagens teoritimer. Her var der garanti for at få trukket gevaldigt på smilebåndet, mens alt det der er væsentligt at vide grundigt blev gennemgået.
Hvad den egentlige sag angår, selve køretimerne, kan jeg ikke rose Jesper nok for hans opmærksomme person samt hans tålmodige indsats, gavmildhed og venlige opmuntring. Han har en særlig evne til at fornemme den enkeltes forudsætninger og behov, og det understøtter hans helt igennem kompetente praksisforløb. Kvaliteten afspejler tydeligt Jespers vidt strækkende erfaringsbaggrund, og det har givet essentielle mentale såvel som legemlige erkendelser ift. hvad det kræver at blive en god motorcykellist. Jeg har på trods af begyndervanskeligheder og de dertilhørende udfordringer nydt alle køretimer og de intense dage på Jyllandsringen, hvilket gør det trygt og sjovt at komme ud på egen hånd.
Så tak Jesper, for de berigende 5 uger, hvor du har været en uvurderlig hjælp til at realisere en længe ventet barndomsdrøm – dem vil jeg altid se tilbage på med glæde, humor og taknemmelighed!
MC kørekort på en sjov måde.
Jesper har formået at gøre den tørre teorisjov, ved at fortælle det på hans måde krydret med god ironi og humor.
Og under kørslen fortælle små historier.
Kan KUN anbefale Korttilmc.dk
Den perfekte oplevelse!
KORTtilMC kan jeg varmt anbefale!
Jeg mener det er unfair kun at nævne en, to eller tre gode ting om mit forløb på KORTtilMC, for alt var efter min mening godt. Men jeg vil dog alligevel fremhæve 4 forhold, som var af særlig betydning for mig.
- Intensivt forløb: KORTtilMC tilbyder ud over de almindelige forløb, også intensive forløb (jeg kalder dem lynforløb). Det var lige hvad jeg søgte, for det var den eneste form der vil passe til mit arbejdsliv.
- Fleksibiliteten hvad angår planlægning og afvikling af køretimerne var fantastisk. Med det arbejde jeg har, var det ikke muligt at gennemføre forløbet hvis ikke det var for Jespers nærmest grænseløse fleksibilitet.
- Jespers professionalisme! Jeg er 40 år og tror nok jeg kan fortælle hvornår nogen ved hvad de snakker om. Og det gør Jesper! Og det er lige fra teori og lovgivning, til teknik og praktiske forhold. Hans erfaring er kolossal, og man skal godt nok gøre sig meget umage for at kunne overraske ham med noget. Imponerende!
- Jespers person! Hans sjove humor gennemsyrer hele undervisningen. Han har et beundringsværdigt talent for at levere en ret seriøs og professionel undervisning på en let fordøjelig og humoristisk måde. Det tager jeg hatten af for. Og så er han tålmodig, når jeg nu tænker på alle de fejl jeg har lavet under køretimerne, og som han rettede eller gjorde opmærksom på på en rolig og sjov måde. Og det på trods af at jeg var 1 meter fra at køre ham ned en dag på Jyllandsringen! Sorry Jesper ;-)
Nu har jeg så fået mit kørekort, og jeg er sikker på at jeg gerne vil med ud og køre når KORTtilMC arrangerer fælles motorcykel køreture :-D
Super god oplevelse hele vejen igennem.
Korttilmc det helt rigtige valg, hvis du vil lære at køre motorcykel og ikke kun have et kørekort.
Jesper er en kørelærer der virkelig brænder for sit fag og er Biker med stort B, om muligt så skulle Korttilmc - Jesper have haft 6 stjerner .
Jeg bor i Horsens og havde naturligvis set på anmeldelser/vurderinger på forskellige køreskoler både på trustpilot og facebook inden jeg startede hos Jesper.
Jesper er en meget kompetent underviser, der gjorde teori lettilgængelig gennem sin friske humor og praktiske tilgang. Der er vist ingen af os der ikke ved, at der altid står en mejetærsker bagved enhver bakketop. Praktisk kørsel er altid gjort rigtig sjovt og lærerigt, og dertil kommer Jespers kommentarspor der heller ikke er kedeligt!
Jeg har med glæde kørt til Tilst til både teori og praktisk MC kørsel
En uge før køreprøven havde vi en fantastisk eftermiddag på Jyllandsringen på MC, hvor det var skide sjovt at mærke at jeg havde lært noget af Jesper, så skulle vi afslutte på manøvebanen og tage de 5 øvelser igen. Jeg var så uheldig at styrte og fik MCén ind over venstre ben.
Jesper tog det dog meget roligt, og typisk Jesper så siger han: "Er du frisk? For du skal op på cyklen igen og køre motorcykel!".
Det var en personlig udfordring at fortsætte, eftersom selvtilliden havde fået et slag, men jeg gjorde det og klarede øvelserne.
Der er ingen tvivl om, at jeg til hver en tid ville tage det samme valg igen, så jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Jesper
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.