Jeg kan helt klart anbefale Køge Bugt Køreskole og især Lasse, hvis du skal tage motorcykelkørekort! Jeg tog først kørekort til mellem motorcykel hos Lasse, og jeg har nu lige opgraderet til de... Mehr ansehen
Vil klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Man føler sig godt tilpas, bliver altid mødt med et smil og læringen forgår på en skøn møde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kørsel, så bliver man ret... Mehr ansehen
Kiggede på hurtige mc kørekort hold og fald tilfældigvis over køgebugt køreskole. Læste anmeldelser forskellige steder. Tog chancen og må bare sige at jeg er svært tilfreds lige fra første lektion til... Mehr ansehen
Fantastisk køreskole, både i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kørelærere, med styr på alle regler og erfaring. Tusind tak til min kørelærer Lasse, der har ført mig sikkert i... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kørekort til bil og motorcykel i Køge. Vi har samlet 100 års erfaring med kørelærere, der har fuldstændig styr på at levere en høj standard igen og igen :-) Køreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos Køge Bugt Køreskole får du professionel undervisning med høj faglig kompetence og kørelærere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forløb. Vi tilbyder kørekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kørekort, kørecoaching og undervisning i køreteknik. Ring og få en snak med os!
Tøxensvej 2, 4600, Køge, Dänemark
- info@koge-bugt-koreskole
- www.koge-bugt-koreskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Den bedste køreskole der findes!
Jeg gik over fra anden (rigtigt dårlig) køreskole til Lasse i Køge bugt køreskole.
Det var da simpelthen det bedste jeg kunne have gjort!!!
Lasse er bare den bedste lærer man kan have. Glad, hjælpsom og professionel kørerlærer med meget god kendskab om MC.
Jeg kan med det varmeste anbefale Køge Bugt Køreskole.
Den bedste køreskole 🛻🤩
Begge vores unger har taget kørekort til bil hos 🤩 Gitte 🤩 fra Køge Bugt Køreskole og sikke en fantastisk kørelærer. Der fås ikke en bedre service!! og den bedste håndtering af vores unge mennesker 🙏🏼🥰
Du har virkelig været værdsat Gitte, både hos de unge, men også i stor stil hos os som forældre.
Tusinde tak 🙏🏼🥰
Desuden har vores datter også taget MC kørekort hos Lasse, som også var et helt igennem fantastisk forløb og en fantastisk kørelærer!
Tusinde tak 🙏🏼🤩

Bedste køreskole i landet❤️
Har taget mit A2 kort på Køge bugt køreskole og kunde ikke haft valgt et bedere køreskole og kørelærer.
Lasse er en fantastisk kørelærer som er med dig igennem hele forløbet og guider dig med allt. Han formår at gøre teori sjovt og ikke kedeligt men ikke mindst så tungt. Han har en humør som gør de sjovt til teori/kørerime. Man går altid fra Lasse med et kæmpe smil når man går der fra.
Jeg ved da personligt hvor jeg skal gå hen for at få nogen køretimer inden jeg skal få A kørekort.
Tak for jer!!!
I dag har jeg med stor glæde og et kæmpe smil på læben fået mit længe ventede kørekort. Det har været en udfordrende rejse, da man ikke altid selv er herre over sine nerver. Jeg er dog helt overbevist om, at jeg aldrig ville have nået dette mål uden den fremragende undervisning, jeg har modtaget hos Køge Bugt Køreskole. Den støtte og opbakning, jeg har modtaget fra både Thomas og særligt Gitte, har været uvurderlig. Det er svært at sætte ord på, hvor meget deres engagement og dedikation har betydet for mig.
Jeg vil gerne give min aler varmeste anbefaling af både Gitte og Thomas som kørelærere. En særlig tak til Gitte for hendes uforlignelige støtte, der har holdt mit mod højt gennem hele forløbet. Hendes positive og opmuntrende tilgang har været helt enestående, og jeg vil uden tvivl savne vores hyggelige og inspirerende køreture.
En kæmpe anbefaling!💜
En kæmpe anbefaling!💜
Jeg har både taget kørekort til mc A2 og A, og begge har været en kæmpe fornøjelse. Man bliver altid glad og får et smil på læben, når man kører med kørerlæren, Lasse.
5 ud af 5 stjerner herfra:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den største anbefaling herfra🙏🏻
Den største anbefaling herfra🙏🏻
Jeg skulle opgradere mit mc kort, og blev derfor anbefalet stedet. Jeg kan sige at det er den bedste køretime jeg har haft. Alle instrukser var gode, og virkelig let forståelige 🙏🏻 jeg har kæmpet med uvendinger meget længe, men på bare 1 køretime lærte jeg teknikken.
Så hvis du ønsker en god, sjov og ikke mindst en kørerlærer der gerne vil lærer fra sig, så synes jeg du skal vælge Køge bugt køreskole.
Det er den bedste køreskole til dato
Det er den bedste køreskole til dato
Nu har jeg både taget kørekort til bil og mc her og hver gang har jeg fået en fantastik oplevelse og Lasse er virklig en dygtig lære mester så vis du gerne vil have en mc og gerne vil lære og køre ordeligt motorcykel så vælg Lasse
Lasse formår både og gøre teori spændene og mega sjov og er altid klar på lige og svare på det du skulle være i tvivl om
Klar anbefaling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Køge Bugt Køreskole! Teoriundervisningen med Gitte var både grundig og letforståelig, og køretimerne med Mehmet var lærerige og trygge. Hele forløbet har været professionelt og behageligt fra start til slut. En klar anbefaling herfra.

Antwort von Køge Bugt Køreskole
Bedste køreskole her i landet ❤️
Nu har jeg taget mit bil’ og motorcykel kørekort hos Køge bugt køreskole og jeg kunne ikke ha’ bedt om et bedre sted.
Lasse er en fantastisk dygtig mc kørelære. Han guider dig igennem alt praktisk fra scratch og skal nok sørge for, at du bliver klar til dine prøver. Han er tålmodig og snakker pænt, samt en fantastisk humor oveni, man kommer ikke igennem en teori/køre time, uden et kæmpe smil når man går derfra.
Tak Lasse 🙏🫶
Gitte var min kørelære til bil, igen en utrolig dygtig kørelære med en helt masse sjove historier hun nok skal fortælle. Hun er super god til at berolige en, hvis man bliver presset. Gitte har også en fantastisk fed humor, hun er utrolig god til, at guide en, hvis man bliver usikker. Tak for dig Gitte ❤️
Jeg har følt mig 100% tryg i alle mine kørelektioner, takket været de 2🫶

Kæmpe tak til køre bugt køreskole
Kæmpe tak til køre bugt køreskole
Jeg bestod begge prøver i første hug trods en enorm nervøsitet
Lasse er en fantastisk Kørelære som virkelig kan få dig ned på jorden, han støtter dig igennem det hele;
Teori med Thomas har os været utrolig lærenemt
Kan virkelig anbefales at tage kortet her🥳

Meget tilfreds
Rigtig god køreskole. Vil klart anbefale alle der gerne vil have kørekort, at tage det hos Køge Bugt Køreskole. Meget professionel og god undervisning, lige fra teoriundervisning til køretimer.
Ikke mindst Gitte- Rigtig dygtig, tålmodig og sød kørelærer!

Kørekort
Jeg startede på kørekort i november og i dag fik jeg det udleveret, Efter en vellykket køreprøve. Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Køge bugt køreskole. De tager godt hånd om en og så sørger Mehmet for at du har de fedeste. Køretimer og selvom det er fedt at stå med kørekortet, kommer jeg til at savne at køre en tur med Mehmet. Køge bugt køreskole kan klart anbefales og det kan Mehmet i den grad også😃🚗

Antwort von Køge Bugt Køreskole
Glad for jeg valgte Køge Bugt…
Glad for jeg valgte Køge Bugt Køreskole.
Styr på tingene, og hvis der var et eller andet var de nemme at for fat på og snakke med.
Super glad for min kørelærer Gitte. Kan klart anbefale hende. Gitte er rigtig god til at forklarer og hjælpe en med, at lære og forstå de forskellige ting. Også er hun altid sød og hyggelig at køre med. Køretimerne med hende var altid lærerige, sjove og hyggelige.

Fantastisk køreskole!
Har lige færdiggjort kørekortet og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Undervisningen har været produktivt, og det var et rart miljø at være i!
Jeg havde Humma som Kørelærer hvilket var perfekt for mig. Hun var tålmodig, sød og virkelig dygtig. Jeg følte mig aldrig utryg med hende ude på vejene!
Helt igennem et fantastisk forløb og jeg er taknemmelig for at det er gået så godt!
Tusind tak til Humma og Køge Bugt Køreskole!

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har lige fået mit kørekort, og det var en fantastisk oplevelse hos Køge Bugt Køreskole. Jeg kan kun anbefale det. De er meget professionelle, men der er altid plads til sjov. Jeg havde Thomas til teori, som førte os klart og sikkert igennem. Til praktisk kørsel havde jeg Humma, hvilket ikke kunne være bedre. Humma er rigtig dygtig og man føler sig sikker i trafikken med hende. Hun er tydelig og er god til at forklare hvordan man skal køre.
Kæmpe tak til Humma og Køre Bugt Køreskole❤️

Antwort von Køge Bugt Køreskole
Jeg gik på køge bugt køreskole og blev…
Jeg gik på køge bugt køreskole og blev vejledt hele vejen til et kørekort
med gode køre og teori lære var det nemt at bestå prøverne

Antwort von Køge Bugt Køreskole
Jeg kan kun give de varmeste…
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Fra dag ét har det været en fantastisk oplevelse. Lasse var ikke bare dygtig, men også enormt tålmodig og god til at skabe en tryg stemning, så jeg aldrig følte mig presset.
Teoriundervisningen var struktureret og gav virkelig mening, og når vi var ude at køre, blev tingene forklaret på en måde, der gjorde det let at forstå – og huske! Der var aldrig stress omkring noget, og hele forløbet føltes super professionelt og velorganiseret.

Antwort von Køge Bugt Køreskole
Denne her køreskole kan varmt anbefales
Denne her køreskole kan varmt anbefales. Jeg havde en mega god oplevelse med hyggelige teoritimer og sjove køretimer.
Personligt kan jeg anbefale Gitte som kørelærer. Hun er sjov, venlig og tålmodig enhver køreelevs drøm.

Mega god oplevelse!🌟🌟
Mega god oplevelse!🌟🌟
Sjove og lærerige teoritimer med Gitte og en masse hyggelige køreture🚘
Alt i alt en god køreskole der varmt kan anbefales❤️

Bedste køreoplevelse nogensinde😊
Fantastisk oplevelse hos Køge Bugt Køreskole!
Jeg kan varmt anbefale Køge Bugt Køreskole, især med Lasse som kørelærer! Han er utroligt dygtig til at lære fra sig og gør hele oplevelsen både lærerig og tryg. Hans tålmodighed og evne til at forklare tingene på en forståelig måde gør, at man hurtigt føler sig sikker bag rattet.
Lasse er desuden en super flink og imødekommende person – og smilet? Det glemmer han aldrig! Han skaber en god stemning under køretimerne, så man glæder sig til hver eneste lektion.
Hvis du vil have en køreskole, der virkelig tager sig tid til at gøre dig til en god og tryg bilist, så er Køge Bugt Køreskole det helt rigtige valg. TAK LASSE! Fem stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Køge Bugt Køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.