Klockgiganten.se Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde tyvärr fel klocka till min systerson i student present. Men fick tillbaka pengarna väldigt snabbt efter returen. Vi köpte en till från Klockgiganten (rätt den här gången) och hann få den i g... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klockan för över 1000 kronor fungerade inte när den kom. Jag gick till urmakare för att byta batteri men den fungerade inte efter det heller. Vi får se hur reklamationsprocessen går. Det får avgöra om... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lade en beställning 11/8 och har klockan på armen 14/8 - grymt smidigt! Lätt att följa både beställningen och transporten. Fick mail och sms så att man hela tiden var uppdaterad. Klarna sköter aff... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har letat efter en klocka med flera vibrationsalarm ett tag, eftersom jag inte alltid kan eller vill bära med mig telefonen, och behöver en diskret påminnelse om att det är dags att byta arbetsu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft

Über Klockgiganten.se

Vom Unternehmen geschrieben

365 dagars full ångerrätt

När du handlar hos Klockgiganten.se har du alltid 365 dagar på dig att bestämma dig för om varan lever upp till dina förväntningar. Om du vill ha pengarna i retur eller om du vill byta till en annan vara, kan detta göras enkelt utan några besvärligheter, så länge du retunera varan i samma skick som du mottog den i.

Om varan är på lager vid beställning, skickar vi den samma dag, så länge din beställning är lagd innan kl. 17.00. Du kan se nuvarande lagerstatus genom att klicka in på den aktuella varan.

Gratis byte

Klockgiganten.se byter gärna din produkt mot en annan vara. Klockgiganten står även för frakten för den nya varan som skickas till dig. Bytet görs enkelt med hjälp av vårt retursystem. Det enda du behöver för att kunna registrera din retur är ditt kundnummer och ditt order- eller fakturanummer.

Minimum två års garanti

Klockgiganten.se erbjuder alltid två års garanti på alla varor. Du kan se hur lång tid garantin gäller för en specifik vara, genom att klicka in på varan.

Gratis frakt på alla beställningar

Om du köper två eller fler varor, betalar Klockgiganten frakten. Frakten dras ifrån ordern automatiskt, när du lägger vara nummer två i varukorgen.

Om företaget

Vi på Klockgiganten.se är en del av det nordiska företaget Superstar A/S, som driver webbutiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Företaget grundades 14.09.2007 och är idag en av Sveriges största försäljare av bland annat Casio klockor. Vår verksamhet kännetecknar kvalité och en bred variation av varumärken som sträcker sig från klockor för herrar, damer och barn. Vi har även avancerade klockor för dykning och sport. Hos oss hittar du bland annat en av de största urvalet av Seiko klockor, samt nya moderna klockor från t.e.x. Triwa och Daniel Wellington.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

448 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I didn't even get the product

I didn't even get the product, and don't know when will or how long it will take for the delivery.

25. Juli 2024

Hi Alphonse,

I'm sorry to hear about your concerns. However, I see that the package was delivered yesterday. I hope everything is fine now.

You chose our 5-10 working days delivery option, which we offer to keep shipping costs low. Occasionally, it might take a bit long..

We hope you find the product worth the wait. Have a great summer, and please feel free to reach out if there's anything else we can assist you with.

Best regards,

Mycket nöjd kund

Fick all hjälp att få min beställning. Mycket professionella och hjälpsamma var dem. Rekommenderar varmt att handla hos dem.
Mycket nöjd kund
Attila

19. Juli 2024

Kära Attila,

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss! Vi är glada att höra att du fick den hjälp du behövde med din beställning och att vårt team var professionellt och hjälpsamt.

Ditt rekommendation betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveranstid lång..men kundtjänst löste det!

Leveranstid länge än gamla testamentet och en kundtjänst som inte svarar på en vecka. MEN…efter att ha fått kontakt med Marius på kundtjänst, så löste sig allt på mindre än en vecka! Klockan kom, allt var med från Seiko och allt fungerade fint! Ett typexempel på hur en duktig medarbetare kan ändra en katastrofupplevelse till en positiv upplevelse med ett bra avslut! Betyget är nu ändrat. TACK!

28. Juni 2024

Hej Fredrik,

Jag ber om ursäkt för det något försenade svaret på email, (några av våra anställda är på semester och det är lite fler e-postmeddelanden än förväntat).

Denna modell borde ha kommit från leverantörens dörr för flera dagar sedan 😢

Så vi är verkligen ledsna för förseningen. och vi är glada för att du efter våra e-postmeddelanden fortfarande vill behålla beställningen. Vi hoppas att du är glad för den nya klockan!

Fortsatt trevlig sommar!

bra priser!

28. Juni 2024

Hej John,

Tack för din feedback!

Vi är glada att du uppskattar våra bra priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder.

Välkommen tillbaka!

Tummen upp!

Bra pris, snabb leverans med PostNord!
Helnöjd!

31. Mai 2024

Antwort von Klockgiganten.se

Tusen tack för din feedback. Vi är mycket glada över att du är nöjd med din nya klocka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klockan kom snabbt och var bra…

Klockan kom snabbt och var bra förpackad.

30. Mai 2024

Hej Magnus!

Tusen tack för din fina feedback. Vi är mycket glada över att du är nöjd med din nya klocka!

Det är en fantastisk modell du har köpt.

Värdelös

Värdelös! Köpte klocka Seiko för x antal tusen, 4 dagar senare slutade den fungera så jag kontaktar kundtjänst och efter många turer skickar tillbaka för rep.. när klockan ska hem igen påstår dom att den fungerar men jag får betala frakten...igen!
Får hem klockan och den är fortfarande trasig. Orkar inte med att reklamera mer så passa er för detta bluff företag!

23. Februar 2024

Hej Jussi

Vi är alltid här för att hjälpa till, och vi är definitivt ett seriöst företag. Seiko klockan du skickade in testades under flera dagar, men vi kunde inte hitta några fel på den.

Om du fortfarande anser att det är fel på den, måste du självklart skicka den in igen. Då kommer Seiko självklart att titta på den.

Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra utbud och väldigt bra information…

Bra utbud och väldigt bra information om produkterna. Snabb leverans. Köp din klocka här :)

27. April 2024

Hej Per!

Bra service nivå

Bra service nivå. Inget att klaga på

10. April 2024

Hej Åke!

Tusen tack för din feedback. Vi är mycket glada över att du är nöjd med din beställning!

Sega

Svåra att få kontakt med!

10. April 2024

Hej Bengt,

Det verkar som att det tyvärr har skett ett missförstånd eftersom du själv fick lägga den nya beställningen. Det verkar också som att du inte har fått våra mejl om detta.

Vi gjorde ett undantag och ordnade ett byte till den andra modellen, så jag hoppas att du är nöjd med din nya klocka!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ej fått paket från dom eller någon som…

Ej fått paket från dom eller någon som svarat på mina mail angående detta.

Rekommenderas inte.

14. März 2024

Hej Rickard,

Vi är verkligen ledsna för att PostNord lyckades tappa bort paketet vi skickade till dig 😭. Det är verkligen tråkigt.

Vi erbjöd dig att vi skulle skicka ett nytt paket med en annan leveransmetod, men du valde istället att få en återbetalning för beställningen.

Jag hoppas att du till slut fick tag i adaptrarna.

Bra leverans

Bra leverans, bra kvalitet och fina produkter.

9. März 2024

Hej Jalal!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tveksam kundvård

Bra priser, sämre service.
Beställde en klocka med express hemleverans kvällen måndag 4/3 utlovat 1-4dagar. Var däremot inte tydligt att den skickas från Danmark, det är trots allt en .se domän och svensk flagga på startsidan.

Hann såklart inte få den till födelsedagspresent, så fick köpa en på stan istället. Klockan jag köpt av klockgiganten anlände tisdag kväll veckan efter.

Skrivit och efterfrågat någon kompensation för överskriden leveranstid men att svara på mail verkar inte gå så snabbt för danskarna.

Uppdaterar betyget beroende på utfallet om jag får någon hjälp i detta.

Fick tillslut pengarna tillbaka för fraktkostnaden.

4. März 2024

Rätt annons

Rätt annons

1. März 2024

Hej Hans-Gösta,

Vi förstår inte riktigt din feedback med "Rätt annons".

Men vi hoppas att du är nöjd med din nya klocka, och du får gärna ge mer information. Om det är något vi kan hjälpa till med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I don’t get why this company has so…

I don’t get why this company has so many bad reviews. I ordered a watch on Thursday , had it home by Tuesday .The watch came sealed in a plastic bag in its original box with tags and all the papers. 100% legit ,good price and costumer service!

21. Februar 2024

Hi Petrut,

Thank you very much for your honest feedback. We are very glad that you're happy with your new watch and the entire delivery process.

99% of our customers are very happy with us!

However, since we don't pay for Trustpilot anymore, it's almost only the few unhappy customers mostly who write a review now.

And we feel Trustpilot extorts merchants into paying for their extremely expensive service...
And we don't want part of a business that runs a business like that!

Sincerely,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställt och betalat men ingen leverans…

Beställt och betalat men ingen leverans på flera veckor och ingen svarar på kundtjänst. Handla ej i denna butik.

15. Februar 2024

Hej Magnus,

Vi beklagar verkligen att det dröjde med din beställning på grund av att flera varor behövde beställas från vår leverantör, vilket också var kommunicerats vid beställningstillfället.

Du skulle definitivt ha informerats mycket tidigare om att en av produkterna blev kraftigt försenad. Detta är absolut inte den standard vi strävar efter att upprätthålla, och för detta ber vi om ursäkt.

Vi annullerade din beställning enligt ditt önskemål och hoppas att du har kunnat hitta produkterna någon annanstans.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag Köpte en klocka ifrån er men när…

Jag Köpte en klocka ifrån er men när jag fick den då blev jag inte nöjd med den. Så skickar jag tillbaka den utan att använda den . Jag har tagit den på mig för att se hur den sitter . Men jag skickar tillbaka den för att jag var inte nöjd med den men ändå säger ni att ni inte kan ta emot den är ch säger att de är nått på klockan när jag har lämnat den som jag fick den . Ni har skickat den så som den är och ni fick den exakt som jag fick den . Ändå får jag klocka tillbaka och bli tvungen att betala den . Jag kommer ALDRIG BESTÄLLA NÅTT MER IFRÅN ER och jag kommer berätta de för alla jag känner

27. Dezember 2023

Hej Matie

Vi beklager djupt att du upplevt missnöje med ditt köp och den efterföljande hanteringen av din retur. Vår ambition är alltid att erbjuda produkter av hög kvalitet och en returprocess som är rättvis och tydlig för våra kunder.

Vi tar ditt ärende på stort allvar och vill gärna undersöka det närmare för att se vad som kan ha gått fel i detta specifika fall.

Vi uppskattar din feedback, då den hjälper oss att förbättra vår service. Om du kan, vänligen kontakta oss direkt med din ordernummer och detaljer så att vi kan lösa detta åt dig.

Oseriöst köp !

Köpte en klocka (Citizen ) som slutade fungera efter åtta (8) ? dagar, Klockan kändes skum, trasig skyddsplast och små repor i armbandet !!??
Jag tror inte den var helt ny, håller på att forska i det,
har inte fått någon respons från kundtjänst, de garanterar att klockan är ny, sällan !
Företag som inte är seriösa måste synas noggrant!

28. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket bra köpupplevelse

Snabb leverans, bra pris på min klocka jämfört mot andra butiker. Men framförallt en väldigt fin service efter köp när jag behövde hjälp. Den här butiken rekommenderas varmt!

23. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr