Et helt fantastisk samarbejde med Kjeldskov i Køge, hvor Charlotte fra Solrød også var med inde over. Vi havde en forventning til prisen og her var Kjeldskov enige, så mens vi gjorde det sidste... Mehr ansehen
Vi har haft fornøjelsen af at have Mathias fra kjeldskov som ejendomsmægler, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Hans rummelighed, serviceniveau og professionelle rådgi... Mehr ansehen
Vi fik en fantastisk rådgivning af Sebastian Coretto i forbindelse med køb af hus i Solrød Strand. Sebastian satte sig ind i vores ønsker til ny bolig, han har kendskab til lokalområdet (vi er ikke f... Mehr ansehen
Manja, Caroline og Julie fra Køge afd. har gjort deres til den gode oplevelse af salget. Deres arrangement gjorde en forskel. 👍
- Immobilienmakler
- Agentur für Gewerbeimmobilien
- Grundstücksverwaltung
- Immobilienagentur
- Immobilienvermittlung
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Kjeldskov & Co ønsker vi at være dit foretrukne ejendomsmæglerfirma i Køge Bugt området. Vi har siden 1984 haft et indgående kendskab til markedet og ved, hvad der skaber et effektivt salg. Vi giver din bolig den opmærksomhed, den fortjener – både hvad angår annoncering og i det direkte salgsarbejde over for køber.
Hundige Strandvej 218, 2670, Greve, Dänemark
- greve@kjeldskov.dk
- www.kjeldskov.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Har solgt via kjeldskov og følte mig…
Har solgt via kjeldskov og følte mig utrolig tryg og informeret igennem hele processen. Mæglerne virker yderst professionelle, og jeg havde i hele processen en følelse af, at alle mæglerne på kontoret havde stor viden og indsigt i min ejendom, som iøvrigt hurtigt blev solgt via mæglerens store netværk.
Jeg kontakter helt sikkert Kjeldskov når jeg en dag skal sælge igen.
De får min varmeste anbefaling!
Vi har lige solgt vores hus hos…
Vi har lige solgt vores hus hos Christian v. Kjeldskov. Det gik over al forventning, så der er kun ros og en kæmpe anbefaling herfra🙏🏻
Professionel ejendomsmægler.
Professionel ejendomsmægler.
Vi har benyttet os af Kjeldskov & Co tre gange og har hver gang oplevet deres team som behagelige, effektive og professionelle. De har fuldt ud levet op til vores forventninger og vi kan derfor kun anbefale Kjeldskov & Co.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse.
Huset var solg på mindre end en uge ,stor professionalisme.
Respekt!!!!!!
Super god oplevelse med Thomas Nielsen…
Super god oplevelse med Thomas Nielsen fra Kjeldskov & Co. Thomas vejledte os rigtig godt i forbindelse med salget af vores hus og fik solgt huset på kort tid, efter at have overtaget salget fra anden mægler.
Stort tak til Thomas og teamet ved Kjeldskov & Co.
I forbindelse med hussalg.
I forbindelse med hussalg kontaktede Kjeldskov & co. hvor vi hurtigt fik huset på nettet og kun nogle få dage efter var det solgt. Vi blev guidet enormt godt igennem processen og det har været en fornøjelse, at benytte dem. Kjeldskov & co kan klart anbefales til andre.
Super oplevelse!!!
Jeg har købt og solgt med Kjeldskov og Co flere gange. Mere præcis Sebastian Corretto.
Det har været en super professionel oplevelse hele vejen fra start til slut.
Varmeste anbefalinger herfra.
Kjeldskov solgt vores hus på kort tid
Kjeldskov solgt vores hus på kort tid. Meget profesionelle og blev guider enormt godt igennem processen. Vil klart bruge dem igen næste gange🏆
Kan klart anbefales 👍
Jeg har solgt mit hus Via Kjeldskov &…
Jeg har solgt mit hus Via Kjeldskov & Co på bare 12 dage “. God og konstruktiv dialog hele vejen igennem. 👍
5+++ efter salg af to huse
5+++ har nu solgt to huse med 4 års mellemrum. Begge gange via Kjeldskov.
Deres tilgang til salg af hus er top professionel, og alt fra mæglere til assistenter mv. er meget kompetente.
Christian fra Kjeldskov i Køge forestod handlen af seneste hussalg. Christian er virkelig dygtig og hans råd er bestemt værd at følge.
Et godt råd til andre der er på udkig efter en mægler der får tingene til at ske. Gå med Kjeldskov, lyt til deres kyndige vejledning og huset bliver solgt.
Super mægler
Vi har både købt og solgt med Mogens. Det gik så godt og alt skete præcist som aftalt og super kundefokuseret. Perfekt👍
Har altid brugt Kjeldskov i Greve
Har altid brugt Kjeldskov i Greve. Da jeg købte mit hus i 2006 og nu her da jeg solgte for et par måneder siden. Salg blev stort set til prisen og blev solgt meget professionelt og hurtigt. Brugte dem også til at købe min nye bolig i Solrød Strand. Mogens og hans team har altid givet mig god rådgivning og masser af hjælp og god information hele vejen igennem. De har altid lyttet til mine ønsker og behov. Ville ikke bruge andre i omegnen. Særdeles godt arbejde. Klar anbefaling herfra
Kystens bedste mægler
Vi har nu købt og solgt af Mogens flere gange og det har hver gang været en fornøjelse. Super troværdig og dygtig til hurtigt at finde de rette.
Købsaftale
Hold dig langt væk fra Kjeldskov & Co. Ejendomsmægler. De er ikke til at stole på. Vi havde en god dialog med mægler. Vi var 3 interesserede på huset. Vi var de første, hvis vi var villige til at give prisen, lukkede han handlen på os. Det var juni 2021. Flink mægler! Han ville os det bedste, tænkte vi! Vi skrev under, eller rettere blev rykket af mægler til at skynde os. Da vi 4 dage efter underskrift var hos advokat, som reglerne nu er, havde sælger mystisk nok ikke skrevet under endnu. Mægler frøs os ude en uge. Vi havde forsøgt al mulig kontakt. Ringede til kontoret og markerede os. NU ville vi have svar på hvad der foregik. Mægler ringede straks herefter, med rusten stemme.... undskyld, men sælger havde valgt at sælge til en ven og med længere overtagelses tid. OG! Skulle vi ikke have lov at give vores svar på om vi ville være med på den nye overtagelse. Men nej, sælger havde besluttet sig. Vi måtte afslutte handlen her. Hvorfor blev vi frosset ude en hel uge uden besked på hvad der foregik, hvorfor var mægler pludselig flov og beklemt, og undskyldte at det ikke var sådan de plejede at lave handler? Hvorfor hørte vi ikke fra mægler efterfølgende, i forsøg på at hjælpe os videre på en anden handel? Vi havde solgt, og var desperat efter at finde et nyt hus. Hvad havde han dårlig samvittighed over? Vi har efterfølgende hørt at mange andre har haft samme oplevelse. Det har bare undret og skuffet os endnu mere! Hvem sætter en stopper for Kjeldskovs måde at behandle folk på? Det tager altså tid at komme oven på og omstille sig til et nyt køb. Et huskøb er ikke bare en shoppingtur!
En rigtig dårlig oplevelse!
En rigtig dårlig oplevelse!
Det startede ellers godt ud. Kjeldskov var søde og hjælpsomme og grundet en byggesag på vores ejendom måtte vi udskyde salget til at starte med, men lovede Kjeldskov at vi ville bruge dem igen lige så snart sagen var afsluttet. Det har vi gjort og har fortrudt bitterligt. Min mand og jeg har følt os så alene gennem forløbet. Kjeldskov lovede os gang på gang, at der var styr på sagerne, men tiden blev hele tiden rykket og vi har ofte selv måtte finde svarene på alle vores spørgsmål. Vi har følt og presset til at skrive under på salg - jeg har arbejde hjemme og er derfor afhængig af vores hjem rent arbejdsmæssigt. Kjeldskov blev ved med at sige at det hele nok skulle gå og at de nok skulle finde en lejebolig til os. Men sjovt nok - efter vi har solgt har vi intet hørt og vi har virkelig været på den for at finde en midlertidig bolig. Kjeldskov sendte også papirer afsted til sælger uden at vi havde godkendt dem og Kjeldskov lovede i disse papirer dispositionsret til sælger hvilket vi klart havde sagt nej til. Da papirerne skulle underskrives fra vores side måtte vi selv kæmpe med dem og måtte selv bede om en gennemgang med Kjeldskov. Der er blevet holdt så meget information tilbage for os gennem hele forløbet og det har været rædselsfuldt. Vi er så kede af, at skulle betale så dyrt et salær som Kjeldskov tager, når man ikke føler, at de har været pengene værd. Vi har skrevet klager til Kjeldskov. Vi har endda oplevet, at vores retssag er blevet omtalt af Kjeldskov til et privat arrangement. Troede de havde tavshedspligt.
Virkelig en dårlig oplevelse og kommer aldrig igen. Vi har selv måtte finde lejebolig selvom Kjeldskov lovede at hjælpe, men vi har INTET hørt fra dem. Fint nok hvis de ikke kunne hjælpe os, men så skal man sørme ikke love det og man burde som minimum følge op på det. De har vel tjent deres penge nu og så er vi glemt.
Positivt indtryk
Har fået tilbudt en lejebolig gennem Kjeldskov & Co.
Alt var som det skulle være og de få spørgsmål der var kunne hurtigt besvares.
Kjeldskov er en virksomhed ( hvis man…
Kjeldskov er en virksomhed ( hvis man kan kalde det det) som bruger ulovlig polsk arbejde til at arbejde med de billigste materialer til lejligheder som de ikke kan udleje. Har penge i lommen på kommunale medarbejdere. Jeg vil sikkert blive opsøgt af en mafiatype for at ytre dette, men det vil ikke være første gang!!!!!!
Køb og sælg ikke din bolig hos…
Køb og sælg ikke din bolig hos Kjeldskov - Greve
Har købt bolig gennem Kjeldskov. Sælger har fjernet og videresolgt hårde hvidevarer. Disse var ifølge kontrakten inkluderet. Kjeldskov tilbyder et lille beløb som kompensation. Sælger har misligholdt sin pligt til at vedligeholde boligen indtil overtagelsesdagen, vinduer er smadret, termostat fungerer ikke, affald ikke fjernet, armatur ødelagt, spotlys hænger. Disse var ikke synlige ifm besigtigelsen. Klagerne over disse forhold preller fuldstændig af på Ejendomsmægler.
Køb og sælg ikke din bolig hos…
Køb og sælg ikke din bolig hos Kjeldskov - Greve
Har været rådgiver for køber ifm køb af bolig gennem Kjeldskov - Greve. Sælger har fjernet og videresolgt hårde hvidevarer. Disse var ifølge kontrakten inkluderet. Kjeldskov tilbyder et lille beløb som kompensation, hvilket køber naturligvis afviser. Sælger har misligholdt sin pligt til at vedligeholde boligen indtil overtagelsesdagen, vinduer er smadret, termostat fungerer ikke, affald ikke fjernet, armatur ødelagt, spotlys hænger. Disse var ikke synlige ifm besigtigelsen. Klagerne over disse forhold preller fuldstændig af på Ejendomsmægler.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.