Kjeldskov & Co Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et helt fantastisk samarbejde med Kjeldskov i Køge, hvor Charlotte fra Solrød også var med inde over. Vi havde en forventning til prisen og her var Kjeldskov enige, så mens vi gjorde det sidste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft fornøjelsen af at have Mathias fra kjeldskov som ejendomsmægler, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Hans rummelighed, serviceniveau og professionelle rådgi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en fantastisk rådgivning af Sebastian Coretto i forbindelse med køb af hus i Solrød Strand. Sebastian satte sig ind i vores ønsker til ny bolig, han har kendskab til lokalområdet (vi er ikke f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manja, Caroline og Julie fra Køge afd. har gjort deres til den gode oplevelse af salget. Deres arrangement gjorde en forskel. 👍

1. Immobilienmakler
  2. Agentur für Gewerbeimmobilien
  3. Grundstücksverwaltung
  4. Immobilienagentur
  5. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Kjeldskov & Co ønsker vi at være dit foretrukne ejendomsmæglerfirma i Køge Bugt området. Vi har siden 1984 haft et indgående kendskab til markedet og ved, hvad der skaber et effektivt salg. Vi giver din bolig den opmærksomhed, den fortjener – både hvad angår annoncering og i det direkte salgsarbejde over for køber.

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse og stor anbefaling

Vi har haft en super god oplevelse med vores hussalg og vil klart anbefale Kjeldskov og benytte Kjeldskov ved fremtidige hushandler. Forløbet har været professionelt fra start til slut. Der har været en god dialog og opfølgning som aftalt. Særligt markedføring af boligen, herunder det salgsmateriale der er blevet udarbejdet har været helt i top.

5. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der har været adskillige misforståelser…

Der har været adskillige misforståelser mellem os, især hvad angår det inventar, der skulle medfølge i købet af ejendommen. Selvom Michael fra Kjeldskov & CO ikke har bekræftet dette skriftligt, har han heller ikke afvist det. Efterfølgende skriver han, at han ikke kan se at have modtaget min mail, selvom jeg har vedhæftet vores korrespondance.

Derudover har vi rapporteret mangler ved ejendommen inden for 24 timer efter modtagelsen af nøglerne. Michael videresendte mig til sælger og opfordrede mig til at kontakte sælger direkte, hvilket jeg finder meget uforståeligt, idet handlen er mellem mig og Kjeldskov & CO. Jeg mener, at vi har handlet i god tro og med den tillid, man bør kunne have til en ejendomsmægler. Det er skuffende, at denne tillid ikke er blevet indfriet i denne handel.

På baggrund af ovenstående vil jeg stærkt fraråde alle i min omgangskreds at handle ejendomme med Kjeldskov & CO.

26. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst professionelt salg og hurtig eksekvering

Kjeldskov&Co. i Køge gjorde et super flot stykke arbejde i forbindelse med salget af vores hus. Vores primære mægler var Joakim Kjeldskov og han var super professionel og rar at arbejde sammen med. Han fulgte op og svarede på spørgsmål i alle faser af processen, og vi har haft en rigtig god og åben dialog. Vi kan desuden også sige det samme om de andre kolleger som var inde over salget - det har været en fornøjelse. Kjeldskov og Co. fik skabt god interesse i boligen og lavet et virkelig flot og professionelt materiale til brug i markedsføringen - med god aktivitet til følge. Huset blev solgt på ganske kort tid, og vi er alt i alt super tilfredse med forløbet. Tusind tak for hjælpen med salg af bolig - og de varmeste anbefalinger herfra!

1. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponerende godt og hurtigt salg af villa i Nørremarken

Vi havde behov for et hurtigt salg af vores hus, idet vi havde fået udsigt til køb af et nyrenoveret rækkehus i samme område.
Vi kontaktede mæglerfirmaet for salget af rækkehuset, Kjeldskov og Co, Køge afd. og viste vores store interesse for køb af rækkehuset, og indgik samtidig en aftale om, at Kjeldskov og Co skulle forestå salg af vores egen bolig.
Vi har ikke selv nogen erfaring i køb og salg af ejendom, men har haft en helt utrolig oplevelse i forbindelse med salget af vores bolig. Alle mæglerfirmaets involverede ved salget af boligen har været meget professionelle, servicemindede, og behjælpelige hele vejen igennem.
Såvel Joakim Kjeldskov som Jacob Bruhn fra firmaets afd. i Køge har præsteret at sælge vores bolig på under en uge og endog til over prisen.
Vi vil derfor til enhver tid give 5 stjerner og anbefale Kjeldskov og Co til andre, som står for at skulle sælge eller købe bolig.
I øvrigt har Joakim Kjeldskov været til uvurderlig hjælp for os ved købet af rækkehuset, og vi kan takke Joakim for, at såvel køb som salg faldt på plads, og vi er meget taknemmelige.

13. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne anbefale Kjeldskov & Co…

Jeg vil gerne anbefale Kjeldskov & Co og havde gerne givet 12 stjerner efter at have oplevet salget af vores hus som et helt forrygende, anderledes, omhyggeligt, professionelt salgsarbejde med flow i kommunikationen og stor lydhørhed overfor os som sælgere. Det har været en sand fornøjelse fra 1. kontakt med Michael Ohm og til den sidste med Joakim Kjeldskov, som begge ihærdigt troede på salgbarheden af ejendommen.
Vi siger simpelthen bare tak for alt! Ikke mindst at det kun tog jer lidt over 4 måneder. Simpelthen en rigtig fin oplevelse for os.
De bedste hilsner Jørgen og Jette Hansen
Sag MO50258

28. Februar 2024

Enestående ejendomsmægleroplevelse med Michael fra Kjeldskov

Michael fra Kjeldskov har leveret en fremragende service som ejendomsmægler. Hans lyttende tilgang og interesse for vores behov gjorde hele købsprocessen behagelig. Under husfremvisningen skabte han en rolig atmosfære, hvilket gjorde det nemt for os at forestille os huset som vores. Hans professionalisme og støtte gennem hele processen var uvurderlig. Vi er meget tilfredse og ville uden tvivl vælge Michael igen ved fremtidige køb eller salg.

13. Februar 2024

Mere end bare en mæler

Efter et forfærdeligt forsøg fra en anden mæler kom jeg i kontakt med Michael Ohm fra Kjeldskov & Co, og det var starten til en fantastisk oplevelse. Efter den dårlige oplevelse var jeg meget tydelig om hvordan jeg ville have forløbet, og jeg kan kun sige Michael gjord et fantastisk stykke arbejde. Jeg blev hele tiden holdt opdateret og der blev hele tiden arbejdet på fuld kraft at få solgt min bolig. Hvis der var det mindste, tog Michael kontakt og vi fik en snak om mulige løsninger, og der blev lagt en plan hvor jeg hele tiden var med ind over, fantastisk!

Så hvis du gerne vil have service i topklasse, skal du tage fat i Michael Ohm fra Kjeldskov & Co i Køge, mere end bare en mæler.

12. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og proaktiv hele vejen

Professionel og proaktiv hele vejen - fra første møde til overlevering af nøglerne.
Joakim fra Kjeldskov & Co Køge ydet troværdig og kompetente rådgivning, var proaktiv i sin indsats og kom med rettidig opfølgning i salget af min bolig.
Jeg vil klart anbefale Kjeldskov & Co Køge.

6. Februar 2024

Salg af bolig

Vi benyttede os af Kjeldskov & Co. afdeling i Køge til at sælge vores lejlighed og vi oplevede et yderst positivt og problemfrit salgsforløb takket være de to meget kompetente, troværdige og engagerede ejendomsmæglere - Michael Ohm og Joakim Kjeldskov. Vi kan varmt anbefale dem og det er derfor vi skriver denne anmeldelse!

28. Dezember 2023

En dejlig oplevelse med Kjeldskov & Co

En dejlig oplevelse med Kjeldskov & Co. Mit første boligkøb gik helt perfekt, jeg blev guidet trygt og sikkert igennem boligkøbet af ejendomsmægleren Joakim Kjeldskov. Der var ikke en finger at sætte på noget, så derfor 5 ud af 5⭐️

29. September 2023

Vores varmeste anbefaling

Vi kunne ikke have været i bedre hænder, end hos det fuldkommen fantastiske team hos Kjeldskov. Kompetent køberrådgivning og juridisk bistand, klar kommunikation og information hele vejen igennem, har ført os til at købe drømmehuset. Og når det engang skal på markedet igen, er vi ikke i tvivl om, hvem vi kontakter! En helt særlig tak til især Thomas, Sebastian og Helle.

28. Juni 2023

What a terrible experience

What a terrible experience. If you can avoid them! Our bid on the house was closed verbally, waited for contract to be signed in the vening, assured everything was OK when they didnt sign in that evening, only to be told it was sold the next morning. Wow!

1. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal desværre give en stjerne

Man skal desværre give en stjerne. Har solgt mit hus igennem kjeldskov, det har fra starten af været en farce og deres tilknyttede mægler var ikke sin opgave voksen, magen til rodebutik skal man lede længe efter. Resultatet er at her 8 mdr efter salget er opgaven ikke afsluttet endnu. Har nogen behov for indblik kan i kontakte mig.

27. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advarsel om at bruge Ejendomsmægler…

Advarsel om at bruge Ejendomsmægler Kjeldskov.

Vi har i dag tabt i landsretten som omhandler at Kjeldskov for udarbejdet 2 tilstandsrapporter eller deres kunde og får lavet 2 tilbud i Ejerskifteforsikringen. Årsagen er den første rapport fortæller om hvor dårligt huset er med skimmelsvamp i nedre etage. Og en del andre ting. Landsretten finder det er helt ok at man ikke oplyser køber om der er 2 tilstandsrapporter. De udleverer kun den ene rapport efter løber har haft div. Håndværker køber så ikke kan redegøre for. Dette har så koster os 640.000 kr. ekstra samt 300.000 kr. i renovering af div. Badeværelser som hvor det ene var med Ulovlig afløb og der var ikke nogen vådrums membran nogle steder. Vi kan derfor ikke råde folk til at købe hus af Kjeldskov af samme årsag du kan ikke stole på dem. Hvis du skulle være så uklog at ville købe hos dem. Anbefaler vi jer at gøre følgende.
1. Undersøg hvor man tilstandsrapporter som Kjeldskov ligger inde med.
2. undersøg i den ejerskifteforsikring de kommer med og hvor mange tilbud der er givet på ejendommen.
3. anskaf jer en byggesagkyndig og helst en der ikke kommer fra Greve til at gå huset efter.
4. Få kloakken undersøgt og kræv hvis der findes noget hænger sælger på omkostningen til dette.
5. undersøg i kommunen om der ligger nogle ansøgninger på det arbejde der er udført på grunden.
Dette burde jo ikke være nødvendig alt dette her med når det er Kjeldskov er man bare nød til dette

31. Mai 2022

Havde fået Kjeldskov

Havde fået Kjeldskov, Søren, anbefalet. Vi fik god rådgivning/vejledning og har kun ros for salget af vores rækkehus.

1. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop solgt vores hus gennem…

Vi har netop solgt vores hus gennem Kjeldskov & Co. og kan give Mogens Hansen og hele teamet vores varmeste anbefaling; professionelt arbejde hele vejen igennem, stor lydhørhed mht. vores ønsker, målrettet indsats, flot salgsmateriale.

28. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr