Also known as KivaraStudio. I got caught by these scammers - see Safari. Lovely website attractive garments not knowing they came all the way from China. Cheap polyester instead of linen no paperwor... Mehr ansehen
Dont buy any degmsinger clothes from Kivra website. I regretted from buying ftom them. Their material (fabric) for white fox Tracksuit is very low quality, sizing is not accurate plus when you want... Mehr ansehen
Funktionen att maila ut information vid påminnelser fungerar inte. Jag själv och flera vänner som bl a har företag har drabbats hårt när ärenden i form av P-böter hamnar hos kronofogden. Livsfarligt a... Mehr ansehen
Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.
Klara Norra kyrkogata 33, 111 22, Stockholm, Schweden
- 0770-457 000
- support@kivra.com
- www.kivra.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Markera olästa meddelanden
Markera olästa meddelanden
Utan förvarningar och meddelanden
Appen togs bort utan förvarning för att jag har en gammal telefon. Utan att meddela mig på epost om påminnelser skickade de till inkasso. Det var så jag fick reda på att appen hade tagits bort utan min vetskap. De verkar inte vilja informera sina kunder på något vis.
Betalning fungerar inte och får påminnelse
Hade gjort en betalning via Kivra och allt såg ok ut, ändå kommer det en påminnelse på 500 kr från Transportstyrelsen för att betalningen inte gått igenom. De vill inte stå för kostnaden för påminnelsen trots att den kom på grund av att deras dåliga app inte fungerar.
Har inte godkänt alla dessa brev dit
Har inte godkänt alla dessa brev dit. Blev väldigt överraskad att man istället för att skicka räkningarna till mig skickat dom till en konstig hemsida.
Får man verkligen göra såhär? Gör man såhär för att sätta folk på pottan?
Det går inte ens att betala sina…
Det går inte ens att betala sina fakturor, plocka bort Tink så går det nog bättre...
Bojkotta KIVRA
Använde Kivra och ärenden kan inkomma utan att man får någon form av notifiering eller mail. Vilket gör att man kan få från inkasso som sedan går vidare till kronofogden utan att man får en headsup. Jag sökte en bil kredit och blev nekad och tyckte detta va skumt iom fast jobb/bra lön etc då visar de sig att jag har en skuld som legat sen 6-7 månader tillbaka. Ta mitt ord, ta all post från myndigheter via snigelpost alternativt en digital brevlåda som funkar (ej Kivra FFS.) där du får kvittera att du tagit emot info.
Kivra har fel!
Enligt Kivra så skulle jag kunna ansluta mit okq8 visa kort för betalningar till Kivra istället för min bank. Jag följde Kivras instruktioner. Med på följden att jag fick pappersfaktura på 39 kr. Kivras kundtjänst (ville bara avsluta samtalet så fort som möjligt) hänvisar till okq8 eftersom de har gjort fel. Okq8s kundtjänst (lugna och sakliga) säger att man Inte har ngt avtal med Okq8! Så nu har jag lagt tillbaka mina betalningar på min bank. Och kommer i fortsättningen använda Kivra så lite som möjligt.
Påtvingat skräp ingen bett om.
Påtvingat skräp ingen bett om.
Sen tillkommer arrogansen av att Kivra vet bäst.
En vacker dag kommer då du ska logga in men du rakt upp och ner inte får det för Kivra KRÄVER ditt mobilnummer. Om du inte fyller i det så kommer du skickas ut igen.
De behöver ju ditt mobilnummer. Det är ju viktigt och kommer inte alls missbrukas…..
Bågföretag
Skulle betala min hyra på kivra.då hade…
Skulle betala min hyra på kivra.då hade de blivit dubbelt betalning. Så la ut 2 hyror när jag skulle betala för en.
Räkningar jag trott varit betalda har…
Räkningar jag trott varit betalda har uppenbarligen inte varit det, i alla fall inte i tid. I framtiden betalar jag mina räkningar på internetbanken eller i bankappen i stället.
Betalning direkt via Kivra/ Tink…
Betalning direkt via Kivra/ Tink fungerar sällan. Allt för ofta problem med tekniken och finns därmed en risk att man missar betalningar.
Riktigt uselt och borde fungera bättre 2024.
Exakt samma problem två dagar i rad. Trodde ändå det skulle vara smidigt men f*n heller.
Gör om och gör rätt
Jättebra
Jag är jättenöjd med allt, supporten, handläggningstiden, hjälpsamma och setviceminded. Fick bra hjälp med mitt ärende när det sedan löste sig.
Meningslös tjänst
Borde räcka med att logga in med Bankid, jag vill inte verifiera min mail eller lämna ut mitt telefonnummer till vem som helst - för att bara kunna få se min faktura. Värdelös tjänst som fyller exakt inget syfte alls.
Vi tycker det är en smidig tjänst och…
Vi tycker det är en smidig tjänst och att man slipper få papperspost. Dock kan det vara lite invecklat för oss äldre när dom gjort uppdateringar av mobilappen.
Tyvärr kan man inte skriva utan att…
Tyvärr kan man inte skriva utan att tvingas till en oönskad stjärna till Parkman!
Bottennapp och "varning" för Vällingby C och Parkman:s nya 1 tim korttidsparkeringssystem med kamera och höga faktureringsavgift på 49:- + 20:- park. för 63 min när vi handlade på Willys Clas o och Lidl!
Tyvärr saknar vi info om kostnader för ny korttidsparkering utomhus på Vällingby C infosida!
"Vi värnar om din integritet"...
"Vi värnar om din integritet" står det att läsa på hemsidan, men läser man igenom era villkor och då speciellt gällande dataskydd så ser man att så inte är fallet då mina uppgifter delas hej vilt med en massa olika aktörer, företag och tjänster. Speciellt intressant blir det när man läser från punk 4.2 och nedåt.
Har därför avslutat mitt konto hos er och kommer aldrig tillbaka som kund igen.
Hade gett 0 i betyg om jag kunnat.
Dom blandar sig i allt man får till och…
Dom blandar sig i allt man får till och med kvitto ifrån fysisk butik.
Betalade en faktura till LF igår lika…
Betalade en faktura till LF igår lika förbannat kommer det en betalnings anmodan dagen efter
Vad är det för maffia fasoner med Kivra…
Vad är det för maffia fasoner med Kivra ? Hur har plötsligt utan mitt medgivande en massa fakturor börjat skickas via denna tjänst, vilket jag inte har önskat alls dessutom. Wallenbergs stiftelsen verkar ha långa vidstreckta armar som tom nu begär att staten bidrar ÄNNU MER pengar till dem för Kivra ! Se upp med dessa bluff och båg finansbolag. Lägg ner den här skiten omedelbart.
Sämsta skiten
Sämsta skiten - fattar inte ens att skiten får finnas. Står att fakturan e brtald i kivra men ingen betalning har gått igenom vilket leder till ny faktura med påminnelseavgift.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.